Känd författare vill sanera bort män

by

Författaren, journalisten och TV-programledaren Sara Kadefors vill råda bot på problemet med män. Att vi finns, alltså. Under rubriken ”Sanera stan från brölande män” skriver hon en krönika i Göteborgs-Posten. Hon skriver bland annat:

”Plötsligt invaderar de stan tillsammans med vårsolen. De är som råttorna som visar sina fula trynen vid midnatt, finns i varje gathörn och park, på en balkong nära dig, ute på gården eller på bussen. […] Varje mening de uttalar rymmer minst tre svärord och åtminstone ett könsord. Varje kroppsdel är mättad med muskler. Kan man desinficera staden mot dessa män?”

Läs krönikan här. Du finner info om Sara Kadefors, en etablerad kultur- och mediapersonlighet, på Wikipedia här.

Det är intressant vilket hat mot det motsatta könet som Kadefors visar prov på. Hade samma text varit riktad mot kvinnor istället för män hade drevet gått och Kadfors blivit persona non grata. För att inse vilken grov hets mot folkgrupp hon gör sig skyldig till kan man också experimentera med tanken att byta ut ordet man/män mot invandrare/arab/jude eller något liknande. Hade Kadefors smädat någon av dessa grupper med samma ordalydelse  hade Göteborgs-Postens ansvarige utgivare kanske blivit åtalad för tryckfrihetsbrott.

(Tack c för tipset, jag uppskattar tips mycket)

Här kan du för övrigt läsa i dagens SvD om att det finns en risk att Gudrun Schyman tar sig in i Europaparlamentet.

25 svar to “Känd författare vill sanera bort män”

 1. Göteborgs-Posten Says:

  Feministens offerlögner och ideologiska könshat återigen exponerad i media.

 2. Mikael i götet Says:

  Något som vi har fått se återkommande under senare år är att feministiska kvinnor är ej som nogräknade med fakta och sanning.
  En del hävdar till och med att Saklighet är en del att det Patrialkaliska förtrycket.Att fara med osanning är därmed något som kvinnor vill göra till offentlig sanning.Nåja, så har det redan varit i flera decennier nu i vårdnadstvister när föräldrar skiljer sig och börjar kivas om rätten till sina barn då är anklagelser av sexuell natur populärt inslag i påbörjade vårdnadstvister.Där kvinnan står för anklagelsen mot sin fd.man och där alla kvinnor som utredare på Socialförvaltningen tar känslomässigt parti för kvinnan men inte på utredningsteknisk grund utan på en känsla.

  Sara Kadfors är bara en svensk kvinnlig författare i mängden som är osaklig och därmed verklig en kvinna där saklighet anses som ett förtryck.

 3. Info Says:

  SARA KADEFORS

  I en intervju i Svenska Dagbladet karakteriseras Sara Kadefors så här:

  ”Sara Kadefors pratar snabbt, SVÄR GANSKA MYCKET och gestikulerar vilt med händer och ansikte.”

  ”SIGRID ETT SVIN” heter en av Sara Kadefors senaste och mycket uppskattade barnböcker (2004). Den beskriver en modern och genusmedveten liten flicka, utrustad med alla de goda egenskaper, som yngre män saknar. Sveriges radio, som naturligtvis uppmärksammade boken, skrev på sin hemsida:

  ”Sigrid vägrar tvätta sig. Det går ganska bra att äta med händerna. De andra blir som galna men Sigrid vill sova med kläderna på. Bakom Sigrids hus finns en skog där hon bygger ett fort och en dag flyttar det in djur. Djur som precis som Sigrid älskar att rulla sig i lera och som aldrig behöver tvätta sig. Sigrid bestämmer sig för att stanna hos djuren och de har det riktigt bra ända tills hennes familj kommer och letar efter henne.”

 4. Välkommen Says:

  Det har gång, på gång, slagit mig hur schizofrena dessa hatiska feminister är. Då de å ena sidan spyr ur sig manshatiska nidskrifter iklädda den falska offerrollen, å andra sidan försöker framstå så okvinnliga, och manhaftiga som möjligt. Och sedan själva faktiskt tänder på just en brölande alfaman.

  Kanske grundas deras sjukligt hatiska personlighet i just denna för feministen inre självmotsägelse och mentala kortslutning. Ett självhat som i ren självbevarelsedrift riktas mot någonting externt: Mot hela ”kollektivet män”. Mot halva jordens befolkning.

 5. Nicklas Eriksson Says:

  Bäste Genusnytt.

  Du har totalt missförstått Saras krönika. Hon vill inte ”rensa bort män”. Hon vill att vissa män ska sluta bära sig åt som idioter och sluta supa så förbannat.

  Det vill jag med, kände mig inte ett dugg träffad av det hon skrev, utan snarare jävligt glad över att någon skrev det jag tänker.

  Jag vägrar klassa mig som feminist, men håller ändå med henne. Ni som känner er träffade och drar löjeväckadne paralleller med rasism och judeutrotning gör det nog på grund av att ni svinar i parkerna och egentligen känner er rätt dumma över det mer än att ni är män tror jag.

 6. Access Says:

  Jodu, Nicklas Eriksson. Så kanske det är. Men det vore helt jävla otänkbart att skriva en liknande krönika och puckade kvinnor som beter sig som svin, vilka är minst lika vanliga som de män som Sara beskriver. Det är däri sexismen ligger – det konsekvent ensidiga nedsablandet av män i kombination med den totala acceptansen av kvinnor. Man skulle nästan kunna kalla det för ”ett strukturellt skitsnackande om män”.

  Om Sara Kadefors tog av sig sina genusglasögon skulle hon kanske se sin egen krönika i ett nytt och klarare ljus. Gäller det för dig också?

  I vilket fall som helst hade det varit snyggare om du låtit bli att använda den typ av härskarteknik som du avslutar med (typ: ‘eftersom ni klagar så är ni antagligen såna själva’). Det ger intrycket att du saknar vettig argumentation för dina invändningar.

 7. Din Mormor Says:

  Nicklas Eriksson skriver:

  ”ni svinar i parkerna”
  ”känner er rätt dumma över det”

  Vad sägs om att tala för dig själv du ynkliga och vodkapimplande kommunist- stackare. Du är alltså så brutalt efterbliven att du köpt det kommunistiska/feministiska kollektiva skuldbeläggandet av ett ”kön”. Halva jordens befolkning.

  Det ”vissa män” gör är ”alla mäns” fel, och ”alla män” bör ”skämmas” för vad ”vissa män” gör om en feministkärring gnäller. Begriper du inte hur hjärndöd man måste vara för att gå på den lögnen? Nej, det gör du ju helt uppenbart inte. 🙂

  Med samma logik, kollektiv skuld, sätt skulle det ju vara alla mäns fel att du bevisligen skriver ofantligt korkade inlägg.

 8. Nicklas Eriksson Says:

  @Access: nej det tror jag inte alls att det är. Kvinnor kan så in i helvete de med, det vet alla killar som har jobbat i vården. Pröva att skriva en krönika om det själv vet jag.

  Nej det håller jag inte alls med om, det är snarast så att när man reagerar med ryggraden så som författaren här gör så brukar man känna sig träffad.

  @Din Mormor: Quod erat demonstrandum… Vilken ofantlig ironi.

  Och vännen: jag är absolutist. Happy svining kommande helg, Svenne Banan!

 9. Erik Says:

  Nicklas Eriksson:

  ”Du har totalt missförstått Saras krönika. Hon vill inte “rensa bort män”. Hon vill att vissa män ska sluta bära sig åt som idioter och sluta supa så förbannat.”

  Det är irrelevant vad Sara vill på teoretisk nivån du placerar det. Det är vad hon faktiskt skriver/kommunicerar/gör som diskuteras. Det är vad folk faktiskt skriver/kommunicerar gör som räknas. Och ingen kommer någonsin att bära sig mindre åt som en idiot av att läsa krönikor av det där slaget. Krönikan säger inte ”var snäll och skärp er” den säger ”vi måste SANERA stan” kan du läsa svenska eller är du kanske så lycklig över att få din ideologi bekräftad du är blind för skillnaden? Saras artikeln är i bästa fall usel kontraproduktiv kommunikation, i värsta fall uttryck för exakt de åsikter som den jämförts med.

  ”Det vill jag med, kände mig inte ett dugg träffad av det hon skrev, utan snarare jävligt glad över att någon skrev det jag tänker.”

  Vad du vill är heller inte viktigt för ämnet. Det relevanta är inte om du kände dig träffad. Det relevanta är om du var träffad. Att du saknar objektivitet nog att kunna göra den distinktionen är en annan femma men det ändrar varken vad hon skrev eller det uppenbara fakta att det finns betydligt mer effektiva sätt att kommunicera med arten människa än att jämföra den med skadedjur. Sedan är stora delar av hennes artikel extremt manipulativ också då den blandar uppenbart dåliga saker med saker som enbart handlar om personlig smak.

  ”Jag vägrar klassa mig som feminist, men håller ändå med henne. Ni som känner er träffade och drar löjeväckadne paralleller med rasism och judeutrotning gör det nog på grund av att ni svinar i parkerna och egentligen känner er rätt dumma över det mer än att ni är män tror jag.”

  Vi som gör paralleller gör det för att hon beter sig precis som personerna i parallellerna. Du beter dig precis som förnekarna i samma paralleller. Som historien visar måste något riktigt allvarligt inträffa innan din sort reagerar på sånt här. Och din förutsägelse saknar helt betydelse pga att du inkluderade ordet ”nog” som visar du inte har en aning om det är så eller inte. Ditt sätt att reagera påminner mest om en extremt religös människas behov att kontrollera andra människors beteende. Bara du personligen inte gör så är det fel att göra så.

  Människor är olika, du har problem med alla människor som inte är som du. Enkelt!

 10. Din Mormor Says:

  Nicklas Eriksson skriver: ”Quod erat demonstrandum”

  Oj, vilken _duktig_ kommunist som kan googla latinska fraser! Mycket imponerande må jag säga. Till nästa googling kan du ju försöka med något som faktiskt passar i sammanhanget. Det skulle varit ännu mera imponerande. 🙂

  Med tanke på kommunisters bortom varje tänkbart tvivel bevisade fäbless för systematisk verklighetsförnekelse, så äger din utsago om dig varandes ”absolutist” inget värde, och saknar naturligtvis all tänkbar trovärdighet. Ty du är ju blott en vodkapimplande stalinkramare, som ju följaktligen är tillräckligt förståndhandikappad för att köpa det absurda kommunist/feminist- konceptet ”kollektiv skuld” på basis av kön.

  Att kalla ideologiskt förstoppade fossiler som dig ”birdbrain” vore att allvarligt kränka fåglarna. Därför kallar jag dig inte birdbrain 🙂

 11. Nicklas Eriksson Says:

  ”kan du läsa svenska eller är du kanske så lycklig över att få din ideologi bekräftad du är blind för skillnaden? ”

  Kan DU läsa mellan raderna eller tar du alltid allt som skrivs på ordet?

  Vilken ideologi skulle det vara att inte gilla att folk beter sig som svin? Det går igen i de allra flesta jag känner till i alla fall.

  ”Det relevanta är om du var träffad.”

  Det var jag inte, med anledning av att jag dels är absolutist, och dels respekterar mina medmänniskor, vilket var just vad Sara efterlyste. Känner du dig träffad? Well, dags att börja fundera på hur fan du uppför dig egentligen då. Jag jämför också dessa pester till skränande karlämnen med skadedjur – när de skränar. Inte annars. Det är en viktig skillnad som jag tror att du mår väldigt bra av att inse så att du kan börja sänka guarden lite grann.

  ”Vi som gör paralleller gör det för att hon beter sig precis som personerna i parallellerna.”

  Pissar framför barnfamiljer, super dig till apstadiet, skitar ner som ett gäng unggaltar och tafsar på okända kvinnor? Nej du. Du tolkar in saker som du vill tolka in för att det gagnar något reptilhjärnebeteende som du antagligen ägnar dig åt med återkommande intervaller.

  ”Ditt sätt att reagera påminner mest om en extremt religös människas behov att kontrollera andra människors beteende. Bara du personligen inte gör så är det fel att göra så.”

  Det är inte omöjligt. Jag antar att ett antal religiösa människor är för alla människors rätt att röra sig utan att uppleva en hotbild i samma samhälle som alla andra.

  ”Människor är olika, du har problem med alla människor som inte är som du. Enkelt!”

  Nix. Jag har problem med unga galtar som inte kan uppföra sig civiliserat. Precis som Sara.

 12. Nicklas Eriksson Says:

  @ Din Mormor: Ta ett piller så du inte spräcker ett kärl nu, lilla gumman.

 13. Nicklas Eriksson Says:

  Stalinkramare? Mycket ska då en trotskist få höra… Antar att du är bekant med skillnaden?

 14. Lasse L Says:

  Fröken Nicklas

  Lyckas sälja in sig själv på en sån låg nivå så ytterliggare kommentarer är överflödiga, du har gjort jobbet åt oss.

  Vi som verkligen brinner för jämställdhet.

  Tack Nicklas !

 15. Högerkonspiration » Blog Archive » …och de röstar säkert på sossarna också! Says:

  […] (liksom Sara) skämtar givetvis, men tydligt är ändå att hennes text trampat på minst en öm tå. Läser man kommentarstråden så dyker genast de obligatoriska referenserna till judeutrotning, […]

 16. Erik Says:

  Nicklas Eriksson:

  Kan DU läsa mellan raderna eller tar du alltid allt som skrivs på ordet?

  Jadå jag kan läsa utmärkt mellan raderna, men bara saker som faktiskt står mellan raderna (dvs implicit i övrig text) vad jag däremot inte kan läsa är text som varken finns implicit eller explicit utan enbart fantiserats fram av ideologiska orsaker. Av den orsaken kan jag inte läsa ett budskap att människor som beter sig illa skall bete sig bättre i den texten. Alla som har en hjärncell i behåll fattar att människor som utpekas på det sättet beter sig precis tvärtom än vad utpekaren önskar. Detta av en väldigt enkel anledning som ständigt återkommer när man diskuterar invandring. Man brukar prata om utanförskap som skapar brottslighet.

  ”Vilken ideologi skulle det vara att inte gilla att folk beter sig som svin?”

  Hade texten varit att stan skulle saneras från folk som beter sig som svin så hade det där varit ett relevant försvar också (även om vi kunde diskuterat om alla saker hon klagade på är så fel som hon genom att koppla dem till andra saker antyder och konstatera att mycket hon säger är rent känslostyrt skitsnack utan relevans för nånting). Nu är det dock inte vad som står i texten och att läsa mellan raderna betyder inte man är fri att strunta i vad som faktiskt står skrivet och fantisera en egen text.

  ”Det går igen i de allra flesta jag känner till i alla fall.”

  Lustigt då att det inte alls är vad hon skriver och att det ingenstans i hennes text ens antyds det är vad hon menar.

  ”Det var jag inte, med anledning av att jag dels är absolutist, och dels respekterar mina medmänniskor, vilket var just vad Sara efterlyste.”

  Nej, det är vad du önskar det var hon efterlyste, hon sade inget av den sorten. Faktum är att hennes text inte innehåller den minsta lilla önskemål på personerna hon pratar om. Hennes text har önskemålet att samhället skall ta hand om problemet. Hon har redan testat anticimex så långt från parallellerna är inte hennes text.

  ”Känner du dig träffad? Well, dags att börja fundera på hur fan du uppför dig egentligen då.”

  Känner du mig? Vet du ett dugg om hur jag beter mig? Nej just det! Dina psykoanalytiska fantasier är inte verkliga.

  ”Jag jämför också dessa pester till skränande karlämnen med skadedjur – när de skränar. Inte annars. Det är en viktig skillnad som jag tror att du mår väldigt bra av att inse så att du kan börja sänka guarden lite grann.”

  Jag föredrar brölande människoälskande liberaler framför tysta människofientliga fascistoida smygkommunister. Orsaken liberaler är så högljudda är nog att deras ideologi inte haft ihjäl 100 miljoner människor ännu. Du påminner mig om Sällskapsresan och 2 det han sade till Tysken ”hur kan man vara så kaxig när man redan förlorat två världskrig?”

  ”Pissar framför barnfamiljer”

  Ja oj oj oj vilken katastrof, barnen kan ju ta ”skada” *asg*
  Glöm inte att de är så hemska att de faktiskt kastar FLINTASTEK också framför barnfamiljer. Hutlöst! Antiflintastekspolisen måste genast ut i fullt blåljus och åtgjärda detta enorma flintastekshot. Och rapar gör de också, framför folk, det rätta sättet att rapa är givetvis att gå hem, gå in på toa, sätta på minst två kranar så det inte hörs vad du gör och sedan dra av en smygare…

  ”super dig till apstadiet, skitar ner som ett gäng unggaltar och tafsar på okända kvinnor?”

  Gör både män och kvinnor. Så alla artiklar som klagar över de där sakerna och riktas mot män hör hemma i papperskorgen i gott sällskap med knappar från kkk och tidningar från nsf.

  ”Nej du. Du tolkar in saker som du vill tolka in för att det gagnar något reptilhjärnebeteende som du antagligen ägnar dig åt med återkommande intervaller.”

  Du har bytt ut ”nog” mot ”antagligen”, så sött, betyder fortfarande att du inte har en susning vad du pratar om. Annars hade du varken använt nog eller antagligen. Och gett belägg för dina påståenden. Men du har liksom inga belägg, det är bara vilda fantasier som låtsas vara nåt annat än vilda fantasier.

  ”Det är inte omöjligt. Jag antar att ett antal religiösa människor är för alla människors rätt att röra sig utan att uppleva en hotbild i samma samhälle som alla andra.”

  Det är här du och jag skiljer oss, för att jag skall använda ordet Hotbild skall det finnas att faktiskt hot också, inte ett inbillat/upplevt sådant.

  ”Nix. Jag har problem med unga galtar som inte kan uppföra sig civiliserat. Precis som Sara.”

  Jaha, och vem bestämmer vad som är civiliserat uppförande då? Du kanske. Snarare verkar både du och Sara har enorma problem med normalt mänskligt beteende och helst skall alla spela teater.

 17. Tommy Jönsson Says:

  Åh herregud Erik, lugna ner dig! Du kommer spräcka en blodåder i din kamp för att vägra acceptera att alla inte vill ha överförfriskade personer i t ex parker, oavsett om de är män eller kvinnor. Är det Sara som stör dig så, eller kanske det faktum att Nicklas sätter fingret på sådant som du skäms allra mest för att göra men inte kan avstå från? Du avslöjar dig nämligen ganska rejält när du griper efter halmstrån i ett desperat försök att rättfärdiga ditt(eller kanske dina söners) beteende. Att det finns kvinnor som beter sig illa när de är berusade får liksom inte alla jobbiga fulla personer som råkar vara av det manliga könet att dunsta bort, så det argumentet kan du ju skippa om du tänkte försöka med det.
  Förtydliga dock gärna vad ”normalt mänskligt beteende” är för dig. Spy, tafsa på förbipasserande, skrika, slåss? Har du missat att många brott begås av fulla män MOT fulla män? Dessa kära stackars missförstådda hederliga män som du så snabbt försvarar i varje inlägg? Ska de behöva drabbas av fyllon och deras våld?!
  Kort sagt, sluta sönderanalysera varje inlägg som inte passar dina åsikter och se över din medicinering(för dina motsägelsefulla texter är mer skrämmande än läsvärda för tillfället).

 18. Tommy Jönsson Says:

  Btw:
  Erik: ”mycket hon säger är rent känslostyrt skitsnack utan relevans för nånting”
  HAHAHA jag döööööööör. En atom av självinsikt skulle gagna dig ofantligt lilla vän.

 19. Erik Says:

  Tommy Jönsson:

  ”Åh herregud Erik, lugna ner dig! Du kommer spräcka en blodåder i din kamp för att vägra acceptera att alla inte vill ha överförfriskade personer i t ex parker, oavsett om de är män eller kvinnor.”

  Ja det där var ju inte alls en överdrift då. För övrigt det är nåt som framgår tydligt i artikeln är det att man definitivt inte menar oavsett om de är män eller kvinnor.

  ”Är det Sara som stör dig så, eller kanske det faktum att Nicklas sätter fingret på sådant som du skäms allra mest för att göra men inte kan avstå från?”

  Man vet inte om man skall skratta eller gråta! En till som kör med samma larviga stil. Känner du mig? Vet du ett dugg om hur jag beter mig? Nej just det!

  ”Du avslöjar dig nämligen ganska rejält när du griper efter halmstrån i ett desperat försök att rättfärdiga ditt(eller kanske dina söners) beteende.”

  Du vet ingenting om mig men du kan ju alltid låtsas göra det precis som Nicke gjorde. Gäsp, hur många människor som tror sig vara David Copperfield och kunna läsa tankar finns det här egentligen?

  ”Att det finns kvinnor som beter sig illa när de är berusade får liksom inte alla jobbiga fulla personer som råkar vara av det manliga könet att dunsta bort, så det argumentet kan du ju skippa om du tänkte försöka med det.”

  Artikeln poängterar tydligt att den inte gäller fulla kvinnor så dra den där om jultomten också,

  ”Förtydliga dock gärna vad “normalt mänskligt beteende” är för dig. Spy, tafsa på förbipasserande, skrika, slåss?”

  Utöver det uppenbara faktum att flera av de där sakerna från dig nämns inte i artikeln så passar hon på att klaga över folk som

  *har: muskler, grova röster
  *använder: svordomar och könsord
  *nyttjar: solglasögon, tuggummi och öl
  *gör: spottar och rapar

  Du har rätt, både omänskliga och ovanliga saker hon pratar om. Inte det minsta larvigt att klaga på alls *ironi*

  ”Har du missat att många brott begås av fulla män MOT fulla män?”

  Artikeln har inte ett dugg med brottslighet att göra. Det har du fantiserat.

  ”Dessa kära stackars missförstådda hederliga män som du så snabbt försvarar i varje inlägg? Ska de behöva drabbas av fyllon och deras våld?!”

  Artikeln har inte ett dugg med våld att göra. Mer fantasier från dig.

  ”Kort sagt, sluta sönderanalysera varje inlägg som inte passar dina åsikter och se över din medicinering(för dina motsägelsefulla texter är mer skrämmande än läsvärda för tillfället).”

  Jag kommer inte att sluta analysera saker men du kan med fördel sluta fantisera saker och kommentera verkliga artikeln istället för den låtsasartikel om brottslighet och våld som du verkar TRO denna tråd handlar om.

 20. Magnus Says:

  Tydligen inte bara Sara Kadefors som vill utrota männen…
  Nedanstående kommentarär från Aftonbladet och deras serie om kvinnor som blivit dödade av sina män:

  #26 Kommentar från JourAnna (svar):

  Alla män misshandlar, våldtar och kränker kvinnor på något sätt. Det är inneboende i mansrollen. Det går inte att undvika. Det bästa är att inte umgås med män. Än mindre bör barn umgås med män, då blir de bara hjärntvättade av männen och de små pojkarna blir precis som de vuxna männen. Inte förrän samhället skyddar oss mot männen kan det bli någon bättring. Tyvärr lever vi i ett patriarkat och det sitter män på nästan alla höga maktpositioner i samhället, så det är en lång kamp att få bort dem för att kunna leva i frid.

  Skrivet 4 maj 2009, klockan 20:04

  Detta manshat är säkerligen utbrett bland vanliga svenska kvinnor och dessa kvinnor fjäskar männen för…skrämmande..

 21. Erik Says:

  JourAnna är uppenbarligen en riktig knäppskalle av värsta sort

 22. Magnus Says:

  Ja du Erik, det är inte bara JourAnna och Sara Kadefors som är manshatare,
  det tillkommer fler och fler hela tiden.. Här är ytterligare en klyftig kommentar från Aftonbladets kampanj mot männen:

  #14 Kommentar från Roksy (svar):

  Tusen tack Kristina och Kerstin för att ni så framgångsrikt för vår gemensamma kamp mot männen. Förhoppningsvis kan vi få fler kvinnor att förstå hur farliga män är genom den här artikelserien i Aftonbladet. Som vi brukar säga på våra möten och till våra klienter: ”En död man är en bra man”. Låt oss tillsammans driva den målsättningen!

  Skrivet 5 maj 2009, klockan 20:59

 23. Magnus Says:

  Här är ytteligare ett par kommentarer från Aftonbladets kampanj mot männen..:

  ”#1 Kommentar från josefine (svar):

  Bra att ni skrev om hur man riskbedömer sin man. Kanske kan ni även ge lite tips på hur en enkelt tar livet av sin man om han misshandlar en?

  Skrivet 6 maj 2009, klockan 06:29”

  ”#3 Kommentar från JourAnna (svar):

  Bra att ni påpekar att det gnälls mycket från män. De kommer alltid en massa patetiska män som försöker få bort fokus i den här typen av debatter. Män som vill fortsätta att våldta, misshandla och mörda sina kvinnliga partners. Den här typen av män är misogyna och kvinnohatande. Det är de som behöver elimineras först när feminismen får makten i samhället.

  Stå på er och lyssna på oss utsatta kvinnor och oss som har erfarenhet från kvinnojourerna. Vi vet vad kvinnor utsätts för och hurdana män är.

  Bra också att ni tar upp det här med barnen. Det är en skam för samhället att män får vårdnaden om barn. Det är en fara för framtidens samhälle. Hoppas ni kan göra en ny artikelserie i framtiden om mäns pedofili, incest och utnyttjande av våra barn. Våra barn ska inte behöva uppleva mäns våld och skadliga sexdrift.

  Se till att samhället skyddar kvinnor och barn!

  Skrivet 6 maj 2009, klockan 08:06”

  Skrämmande att se hur brett manshatet är i sverige. Fler ocj fler tillkommer hela tiden och det mest skrämmande är att dessa kvinnor fjäskar männen för..

 24. Magnus Says:

  Här är länken för er som vill läsa om alla manshatande kvinnor:

  http://blogg.aftonbladet.se/31122

  Tänk, det kan vara våra fruar, systrar, mammor eller döttrar som har skrivit dessa kommentarer…för hatet verkar ju väldigt utbrett…

 25. Jenny Says:

  Intressant att DU tolkar det som att Sara K menar ALLA män. Varför känner du dig träffad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: