Hon har tröttnat på pudelmän och babianer

by

Det är svårt det här med våra kön, könsroller och hur könen beter sig mot varandra. Inte minst har det blivit väldigt komplicerat att vara man eftersom män och  manlighet sedan länge är föremål för upprepade och kraftfulla attacker från den feministiska rörelsen – med stöd från stora delar av etablissemanget.

Vill kvinnor ha mjukismän som prenumererar på Bang (feministisk tidskrift)? Eller vill de innerst inne ha tuffingar i skinnjacka som talar om var skåpet ska stå?  (För att undvika alla eventuella missförstånd vill jag understryka att det där med skåpet inte är något jag understöder).

Här skriver en kvinna om problemet, och hur hon har tröttnat på dagens män som hon klassar som antingen pudlar eller babianer. Inga normala män i sikte, menar hon. Behövs män över huvud taget? undrar hon.

Jag är nyfiken på vilken roll det av feministerna startade könskriget har spelat på det här området. Kan ingen forskare (som inte är feminist) ta sig an den frågan?

Tack för tipset, barfota, jag tar gärna emot tips på par@atomer.se

Annonser

22 svar to “Hon har tröttnat på pudelmän och babianer”

 1. Urban Says:

  ..och behöver män kvinnor? man börjar ju undra med tanke på alla attacker som män ständigt utsätts för. en stilla reflektion är ju hursomhelst att män tydligen är beredda att ta hur mycket skit som helst från kvinnohåll och ända springa omkring och jamsa efter kjolstyg medan ett motsatt förhållande hade varit otänkbart.

  det är kanske signifikativt att i en sexundersökning som (tror jag) katrina janouch hade på expressen för någon vecka sedan fantiserade väldigt många kvinnor om en annan kvinna. de har tydligen tröttnat på att ens längre sexfantisera om män; i ljuset av det fenomenet så kanske det inte är så konstigt att kvinnor väljer att bli ”politiska lesbianer”.

 2. Joakim Steneberg Says:

  Manlighet benämns numera generellt som ”föråldrad könsroll”. Förtryckta får män inte heller vara. Det finns inte mycket kvar i den officiella mansrollen, precis som med papparollen! (Mer än smilfinkstilen, som hos en fjäskande Lars Ohly.)

  Om man sedan tittar på hela det sociala och teatraliska utspelet, så kan kvinnor alltså idag uppträda i vilka roller som helst. Från dominant aggressiva, till gulligt mesiga. Plus sexigheten förstås, genom sättet att uppträda eller i klädedräkten.
  Friheten i klädedräkten hos kvinnan, smink och utsmyckning följer samma mönster. En kvinna kan klä sig traditionellt kvinnlig visande mycket hud, eller mycket kjoltyg. Eller kan hon klä sig manligt med kostym och slips.

  Kostymen/slipsen, vilken är den enda manliga klädedräkt som accepteras offentligt hos västerländska män! Friheten i klädedräkten och i rollen hänger ihop. Kostymen som alltså många kvinnor övertar genom yrkeslivet.
  Kan vi män ta på oss kjol och vara som mamma? Nej det är dålig status att uppträda som kvinna, påstår feministerna, ”allt kvinnligt är nedvärderat”.
  Men i själva verket värnar kvinnor här, som på andra områden, om sina traditionella (!) OCH sina nya kvinnliga privilegier. Som rätten att vara svag. Eller rätten att vara den som bestämmer i (den intima) kontakten, ja eller nej. Eller ”rätten att vara som en man”.

  Visst är det trevligt med kvinnor? Men kvinnor som spelar dubbelspel, ljuger eller inte respekterar män och våra rimliga behov, dessa kvinnor bör motarbetas, med offentlig kritik. Kvinnor måste kunna kritiseras som kön. Och ”jämställdhet” med en feminist är enligt min mening en omöjlighet.

 3. Urban Says:

  ”Kan vi män ta på oss kjol och vara som mamma? Nej det är dålig status att uppträda som kvinna, påstår feministerna, ”allt kvinnligt är nedvärderat”.”

  Jo, vi män kan det men har fram tills jättenyligen allmänt förtryckts av främst andra män som verkligen hatar såna män. Och nu börjar resultatet av detta förakt och hat att synas och kan inte längre skylas över: Män har målat in sig själva i ett hörn och det är bara att tacka och bocka och lära av de män som inte tänker i de traditionellt manliga banorna, dvs. bögar och man-till-kvinna-transvestieter. Och när det gäller de roller du specar upp om hur kvinnor får vara så går det alldeles utmärkt att spela ut hela registret om man är bög. Fråga mig, jag vet vad jag talar om 🙂

  Jag generaliserar förstås en aning, men här behövs ingen djupare analys för att se vad som händer.

 4. Urban Says:

  ”Anne Sophia Hermansen förstår att en del kvinnor väljer att hitta en far till sina barn på fertilitetskliniker för vem vill ha barn med ett barn?”

  Och vem vill ha barn med en kvinna som bara styr och ställer, sätter agendan och ska vara både morsa och projektledare (som sedan tydligen vill säga upp sig enligt någon bok häromåret) samt dessutom veta att rättsäkerheten verkar vara lika med noll för mannen om paret hamnar i en tvist.

  Personligen gillar jag fertilitetskliniker men vill att surrogatmödraskap ska bli tillåtet i Sverige så att även män kan skaffa barn utan att ha ett förhållande med en kvinna.

 5. Joakim Steneberg Says:

  Jaha, det är väl bara att gratulera dig Urban. (Jag vet ju f.ö. vem du är sedan innan.) Men nu är vi inte alla bögar, heterosexuella har sin låsningar och preferenser. Precis som bögar har. En är att vi kan bli som ni i det här sammanhanget.
  Däremot har jag uppträtt med kjol (sarong) i varmare länder. Och på Fidji var det kjol som gällde i kyrkan.
  När könsdebatten och -politiken blir på båda könens villkor, DÅ kanske vi kan börja förändra saker och ting i s.k. ”Jämställda” Sverige. Men där är vi inte, och kommer vi nånsin dit?

 6. Christopher Says:

  Svenska medier nedvärderar systematiskt män som ondskefulla, misslyckade, ointelligenta, oattraktiva, lata och därpå kvinnomisshandlare och pedofiler. Svenska medier glorifierar systematiskt kvinnor som framgångsrika, intelligenta, attraktivt och allt annat positivt som kan tänka sig.

  Efter åratal av indoktrinering – på Internet, i tidningar, på TV, på film, i musik – så är det inte så konstigt att kvinnor får en negativ bild av män och tror sig tillhöra det överlägsna könet. Det är inte heller konstigt om män får en dålig självbild och många yngre killar växer upp med dålig självkänsla.

 7. Lasse Says:

  En av mina bästa vänner brukar allltid skoja och säga………

  ”vore det inte för det sexuella vore jag fan bög”

  Sker sådan glidning mellan könen och värderingar för en relation så det är stört omöjligt att hitta en vettig svensk tjej. Har varit singel snart 1,5 år och jag har börjat sökt efter den stora kärleken utanför norden.

  Här kommer lite off-topic:

  En fråga som jag skickade till tv4

  Hur kommer det sig att Ni diskrimninerar genom genom
  att i era program bara lyfta fram kvinnor. Om man tittar på ert format är
  det väl runt 75% som vänder sig mot målgruppen kvinnor.

  Förkväll…efter tio osv.

  Sen blir jag fruktansvärt illa till mods när Ni bara lyfter fram kvinnor.
  J-la pådrag om årets Mamma men årets Pappa är det helt tyst.Ž

  Ni tenderar ju till att bli ”könsrasister” snart.

  Skärpning !

  Svaret:

  Det har du väl ändå inte rätt i
  Bengt Magnusson
  Peppe Eng
  Lennart Ekdal
  Rolf Porseryd
  Lasse Bengtsson
  Anders Pihlblad
  Martin Timell

  Med Vänliga Hälsningar
  Tittarombudsmannen
  Janne Andersson

  Mitt svar:

  Kolla själv ca: 70-75 % av formatet vänder sig mot kvinnor. Du får gärna
  överbevisa mig med fakta.

  Vänligen

  Lasse

  Svaret:

  Reklamköparna är mest intresserade av kvinnor och det finns förmodligen en övervikt kvinnor tittar f ö mer på tv.
  Men all sport???
  T o m en hel sportkanal!

  Med Vänliga Hälsningar
  Tittarombudsmannen
  Janne Andersson

  Ska man skratta eller gråta !

 8. Joakim Steneberg Says:

  Men det här var ju intressant:”Reklamköparna är mest intresserade av kvinnor….” Skicka detta till V-partiet! När du ändå håller på med så här bra initiativ, Lasse!
  Så här skriver V-partiet ordagrant, angående klimatpåverkan genom vår konsumtion. (Där de förstås lägger all skuld på mannen. Som också förutses tjäna mest/ha mest pengar.)
  V: ”Det är livstilsmönster som vi vill förändra.” Alltså mannens konsumtion enl detta otroligt fega och enögda V-parti!
  Men här får vi, svart på vitt genom TV4, att det är kvinnans konsumtion som ger pengar! (Och miljö/klimatpåverkan. Eller ”arbete och välstånd” enligt andra.)

 9. Erik Says:

  Lasse:

  ”Reklamköparna är mest intresserade av kvinnor”

  Rättning, reklamköparna är mest intresserade av den som har makten över majoriteten av pengarna. Vilken idiot som helst vet att männen har pengarna. Reklamköpare har alltså två val för att nå storkonsumtionen. Antingen så övertygar de den som har pengarna att handla eller så övertygar de kvinnan att handla så får hon övertyga mannen istället (samt givetvis handla för egna pengar också). Vad Janne Andersson i förtäckta ordalag säger är att reklamköparna anser att oavsett vem som har ägandet är det kvinnan som bestämmer vad pengarna läggs på.

  Joakim Steneberg:

  Du har givetvis helt rätt, när vänsterpartiet säger de vill ändra konsumtionen så är det en lögn per definition. Ville de ända konsumtionen skulle de gå till den som styr konsumtionen – kvinnan, inte försöka inbilla oss (som de kommunister de är) att det viktiga är det onda ägandet – som ofta ligger på mannen eftersom kvinnor dras till de män som har mest.

 10. Sofia Says:

  Jag tror visst att kvinnor behöver män! Problemet är att det nästan inte finns några män längre, bara velour-substitut. Alla som vill vara ”bra” män har påverkats av samhällsklimatet som säger att allt manligt är fult och de som inte har påverkats är ofta inte så trevliga typer. Det är kanske därför som kvinnor har börjat fantisera om andra kvinnor Urban ( om det är sant, det behöver det inte vara för att det står i Aftonbladet ) om man inte hittar det man söker hos män så får man väl leta någon annanstans och testa om det finns där.

 11. Joakim Steneberg Says:

  Sofia. Och varför finns det inte det då ”inga män”, om det är sant? Jag tycker verkligen män skall strunta i allt skitsnack om dem, rent mentalt. Men däremot bemöta och kritisera detta intellektuellt.
  Det mest sorgliga är att de svenska män som har det offentliga ordet (och ofta både ställning och pengar som knappast hotas av diverse kvinnliga ambitioner), som politiker, journalister och kändisar, så gärna fjäskar med kvinnor, och rackar ner på sitt eget kön. Till nackdel för vanliga män.
  Manliga politiker är särskilt ynkliga i dettta sammanhang.
  Själv tröttnade jag på den svenska kvinnan, som livspartner, för 30 år sedan, och fann någon från annat nordisk land.
  Man skulle önska att fler svenska kvinnor slutade ge sin del av makten till feminister. Även för kvinnornas egen skull och frigörelse från denna maktfullkomliga enögda könspolitik.

 12. Erik Says:

  Sofia:

  ”Jag tror visst att kvinnor behöver män! Problemet är att det nästan inte finns några män längre, bara velour-substitut.”

  Huruvida det finns män eller inte hänger ju på svaret på frågan ”Vad är en man?” Och när vi har svaret på den frågan så kommer följdfrågan. Om kvinnor vill ha män vad är de beredda att göra för att få män? Män får man inte gratis och kvinnodominerade organisationer har nedmonterat nästan alla funktioner som bygger män i Sverige. Fråga mig inte varför för det är ju helt absurt att kvinnor som vill ha män plockar bort alla chanser att få män. Min gissning är att det beror på den kvinnliga paradoxen att fråga efter saker man saknar och ignorera vad man redan har.

  ”Alla som vill vara ”bra” män har påverkats av samhällsklimatet som säger att allt manligt är fult och de som inte har påverkats är ofta inte så trevliga typer.”

  Igen, vad är en bra man och varför skulle en man ens vilja vara bra man när alla män behandlas i samhället som strukturen ”dåliga män” medan dåliga män som personer per definition står högre i kurs i privatlivet? När t o m ”superkvinnor” som Kate Moss och Pamela Andersson beter sig som de gör var är moroten för att vara en bra man?

  Är det inte lika bra vi män blir det patriarkat som feministerna tjatar om eftersom vi uppenbarligen kommer att behandlas som om vi vore det oavsett hurdana vi är? Hur är egentligen en man? Hur är egentligen en bra man? Och när vi ändå är på ämnet är det verkligen bra män som får mest av vad killar tycker är bra kvinnor?

  ”Det är kanske därför som kvinnor har börjat fantisera om andra kvinnor Urban ( om det är sant, det behöver det inte vara för att det står i Aftonbladet ) om man inte hittar det man söker hos män så får man väl leta någon annanstans och testa om det finns där.”

  Jag skulle snarare säga att kvinnor fantiserar om män och alla normalbegåvade kvinnor har insett att två kvinnor som porrar sig är mer upphetsande för män än en som gör det och därmed kan de konkurrera så. Väldigt få av alla de kvinnor som varit intima med andra kvinnor inför media har faktiskt haft nån form av relation med en kvinna. De fletsa har haft den ena efter andra relationen med män. De drömmer inte om kvinnor, de har lärt sig säga det för att vara ”hotta” vilket per defintion handlar om vad män tycker om dem.

  Den stora frågan är dock vad tjejer anser är en man, om tjejer själva inte vet vad som är en man hur skall killar kunna vara det när de lyssnar på alla motsägelsefulla infall på området?

 13. Erik Says:

  Joakim Steneberg:

  ”Jag tycker verkligen män skall strunta i allt skitsnack om dem, rent mentalt. Men däremot bemöta och kritisera detta intellektuellt.”

  Det går inte att bemöta skitsnacket intellektuellt för syftet med skitsnacket är uppmärksamhet och bekräftelse. När du som man reagerar på skitsnacket så nedvärderar du din manlighet och uppvärderar hennes kvinnlighet – hon i sin tur reserverar sin respekt till män som har högre status .

  Män är inte kvinnor så medan en kvinna kan reagera på skitsnack utan att tappa status är det omöjligt för en man att göra det på samma sätt. Du kan tycka vad du vill och hur rätt/fel detta är det spelar ingen roll vad du tycker om det för det är djupa emotionella funktioner i människan som du pratar om. Kvinnorna söker bekräftelse men det är inte männen som ger den bekräftelsen som får respekt för männen som ger bekräftelsen är som kvinnor och vad hon behöver är en man. Vad är då en man?

  ”Det mest sorgliga är att de svenska män som har det offentliga ordet (och ofta både ställning och pengar som knappast hotas av diverse kvinnliga ambitioner), som politiker, journalister och kändisar, så gärna fjäskar med kvinnor, och rackar ner på sitt eget kön.”

  Du har fel. De svenska män som har det offentliga ordet har det ordet enbart för att de har rätt åsikter från början. Ofta något de lärde sig på universiteten hur viktigt det är att män ber om ursäkt för sig. En man med fel åsikter hade aldrig hamnat i den positionen. Om du gör karriär på A så är din försörjning beroende av att du säger A, skulle du plötsligt börja säga B så kan du kyssa karriären bye bye. Mindre pengar skulle börja strömma in, du skulle få allt mindre uppdrag och du skulle tvingas ner i samhällsklasserna. Den perfekta metaforen på kopplingen mellan offentligt hög status och manshat är Dr Phil. Samma sekund han blev mer rättvis kan du dra bort minst en nolla på hans lön.

  ”Till nackdel för vanliga män.”

  Till nackdel för vanliga män och vanliga kvinnor. Kvinnor tjänar inte på feminism. Det är den största lögnen som finns idag.

  ”Manliga politiker är särskilt ynkliga i dettta sammanhang. Själv tröttnade jag på den svenska kvinnan, som livspartner, för 30 år sedan, och fann någon från annat nordisk land.”

  Att ”tröttna” på den svenska kvinnan är samhällsmässigt ingen lösning eftersom svenska kvinnan blir värre och värre ju mindre hon har med svenska män att göra.

  ”Man skulle önska att fler svenska kvinnor slutade ge sin del av makten till feminister.”

  Hur många svenska kvinnor tror du ens anser sig ha makten över feminister? Feminister får inte makten från kvinnor, feminister får makten från samhällseliten. Var tror du alla pengar kommer från? Tror du svenska kvinnor själva skramlar och ger feminister sina privata förmögenheter? Feminister får makten genom att utbilda sig hos feministiska professorer. Feminister får makten genom att skaffa ledande positioner i ickefeministiska organisationer och sedan sakta men säkert omvanlda organisationen ifråga.

  ”Även för kvinnornas egen skull och frigörelse från denna maktfullkomliga enögda könspolitik.”

  Ja precis, men hur menar du det skall gå till när kvinnorna ifråga oftast inte har någon makt? Eller menar du att svenska kvinnor har makt för att feminister har makt?

 14. Sofia Says:

  Joakim Steneberg

  Det var väl lite överdrivet att säga att det inte finns några män, men lite slokörade och vingklippta är många i alla fall, tycker jag. Men det är ju min personliga åsikt, i media hyllas ju den könlösa mjukis-mannen som skäms för att han är man. Det finns nog många kvinnor som på ett teoretiskt plan tycker att män ska vara på ett visst sätt, men i praktiken så tänder de inte på sin egen idealman. ( ovetenskapliga observationer av min omgivning )

  Varför det inte finns några män? Därför att samhället så länge har fokuserat på de negativa delarna och förnekat de positiva värdena av traditionell manlighet.

  Jag tycker att Per Löfberg som Pelle Billing länkar till har många kloka tankar om det hela.

  Tycker också det är synd att så många svenska män rackar ner på sitt eget kön. Stå på er!

 15. Zeli Says:

  Vilken spännande diskusion…

  Två grejer som jag direkt får en massa frågot kring är:

  Det första är det här med om svenska män får vara/är ”män” längre…. då kommer ju driekt frågan – vad definerar en MAN, och vad är det om den svenske mannnen inte ”får göra”?

  Den andra grejen blir en direkt fråga till er som har ”tröttnat” på svenska kvinnor och varit ”tvingade” att söka er partner utomlands?
  Vad är det för egenskaper/beteende som nit ”tröttnat” på, och vad är det som ni känner att ni vill ha/kan få från andra kvinnor som inte är svenska?

 16. Erik Says:

  Zeli:

  Det var ju just det jag frågade ovan.

  1. Vad är en man
  2. Vad är kvinnor beredda att göra för att få en man?

  ”Vad är det för egenskaper/beteende som nit ”tröttnat” på, och vad är det som ni känner att ni vill ha/kan få från andra kvinnor som inte är svenska?”

  Beträffande vad killar tröttnat på är en av de uppenbara sakerna att ragga svenska tjejer som inte är tydliga med vad de vill ha. Raggningen i sig har blivit ansträngande. Den passar bättre greker och italienare som växer upp med roller anpassade för sådana spel.

  ”vad är det som ni känner att ni vill ha/kan få från andra kvinnor som inte är svenska?”

  Respekt och förståelse vid uppvaktning. Om det blir relation även egenskaper som kompletterar mannen snarare än imiterar mannen. Jag minns en kvinna jag pratade med som klagade över att hon inte fick förståelse för att hon inte behövde en man men ändå ville ha en. Jag förklarade för henne att män vill vara behövda.

  Det är lustigt, samtidigt som svenska kvinnor tycker män skall titta till deras behov har de i allt högre grad börjat strunta helt i vad män har för behov.

 17. Sofia Says:

  Erik

  ”Huruvida det finns män eller inte hänger ju på svaret på frågan ”Vad är en man?”

  Det är en jättesvår fråga Erik, eftersom det har blivit så fult att prata om manligt och kvinnligt så har vi nästan inget språk för det längre, och genusteoretikerna gör sitt bästa för att montera ner de sista föreställningarna vi har. Vad är traditionell manlighet? Mod, styrka, handlingskraft, beslutsamhet, aggressivitet? Jag vet inte, det är svårt att sätta ord på men man känner igen det om man träffar på det. Det kanske inte handlar så mycket om speciella egenskaper egentligen utan mer om att tro på sig själv och att vara trygg i sig själv och i sin mansroll. Om en man är det så upplevs han nog som manlig. Något som defenitivt är omanligt är män som inte vet om att de är män utan går omkring och tror att de är sociala konstruktioner. Och det är omanligt med toffelmän som låter sina tjejer manipulera dem och sätta sig på dem.

  ”Och när vi har svaret på den frågan så kommer följdfrågan. Om kvinnor vill ha män vad är de beredda att göra för att få män? ”

  Tja , vad kräver ni? Vi kan ju förhandla 🙂

  ”Hur är egentligen en bra man? ”

  En man som är stolt över att han är man och använder sin manlighet på ett bra och konstruktivt sätt.

  Vad jag menade i förra inlägget med män som vill vara bra, är män som är lyhörda för samhällets moral och önskningar och anpassar sig efter dem, vilket gör dem till velourmän.

  ”Fråga mig inte varför för det är ju helt absurt att kvinnor som vill ha män plockar bort alla chanser att få män. Min gissning är att det beror på den kvinnliga paradoxen att fråga efter saker man saknar och ignorera vad man redan har.”

  Eller så är kvinnor så hjärntvättade av feminismen att de inte vet vad de egentligen vill ha?

  ”Är det inte lika bra vi män blir det patriarkat som feministerna tjatar om eftersom vi uppenbarligen kommer att behandlas som om vi vore det oavsett hurdana vi är?”

  Nej, det vore ju att plocka fram de dåliga sidorna av manligheten i stället för de bra och därmed ge feministerna rätt.

 18. Joakim Steneberg Says:

  Erik, (tidigare AR?)
  Offentliga män bygger en del av sin makt idag på att de fjäskar för kvinnor i allmänhet och feminister i synnerhet. Idag alltså, om dessa politiker hade ”rätt åsikter” från början eller ej är nog olika. Feminismen fick genomslag i riksdagen genom Schyman (jämtställdheten fanns innan), i pressen 20 år innan. Därefter blev även manliga politiker allmer ”feministiska”.
  När det gäller ”vanliga kvinnor” så stödjer de oftast inte offentligt feminismen, de flesta. De är nog mer kluvna, och tänker vad jag kan förstå: ”feminism är nog ändå bättre än inte feminism alls”. Så feminismen utnyttjar kvinnornas latenta makt, och därför stödjer manliga politiker feminismen som de upplever (eller låtsas tro) representerar kvinnorna och deras makt idag.
  Det är min uppfattning för närvarande. Läget ändras (inte minst feministerna) ju också en del efter hand.
  Så självklara är inte alla svaren att de kan beskrivas helt svartvitt. Det är ju just det som är en del av felet med feminismen. ”Självklarheten”.

 19. Joakim Steneberg Says:

  Sofia, jag tror du har rätt, delvis. Att ”den förtryckande mannen” så snabbt ändrade sig, offentligt åtminstone, motsäger ju också förtrycket. Män är i alla tider generellt vårdande om kvinnor, med mat, hus, skydd osv.
  Biologiskt är det intressant. Män gillar värmen, mjukheten och föståelsen hos kvinnor, sexighet javisst, men det räcker inte.

  Och du säger det själv, kvinnor vill inte ha för mjuka män, mer än tillfälligt. De skall vara starka och tuffa, ge skydd osv.
  ”Sårbarheten” som det påstås, bör nog vara högst tillfällig, så kvinnan känner lite makt över honom…
  Och enligt amerikansk forskning så föredrar även feminister att HAN är den som tjänar mest!!!
  Så vem hycklar i debatten egentligen? Och vad är hyckleriet?

 20. Sofia Says:

  Nä, hu så det låter när jag läser vad jag har skrivit! Jag menar inte att män alltid behöver vara stålmannen. De får gärna vara sårbara och ha mjuka sidor också. Det är så fint så att jag nästan börjar gråta när män tex gullar med spädbarn 🙂 Vad jag menade är att det inte är fult utan tvärtom attraktivt att kännas vid sina ”manliga” sidor OCKSÅ!

  Erik.

  ” Beträffande vad killar tröttnat på är en av de uppenbara sakerna att ragga svenska tjejer som inte är tydliga med vad de vill ha.”

  Jag vet att en del tjejer är jobbiga med det där, men det är inte så lätt för oss heller. Ibland så vill ni att vi ska vara feminina och söta och ha små klänningar och sen så vill ni plötsligt att vi ska göra lumpen….

 21. Joakim Steneberg Says:

  Sofia, du ändrar dig väl inte hela tiden, i din manssyn? 😦
  Det är ju inte så ovanligt, balnd kvinnor. Och inte direkt bland män heller..
  Jag tycker för min del det är rätt gulligt när unga kvinnor ger mig en uppskattande blick, fastän jag passerat bäst före datum! 🙂

 22. Sofia Says:

  Nej, jag ändrar mig inte. Jag tycker hela tiden att svenska män borde våga vara mer manliga 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: