Har feminister verkligen bättre sex?

by

 

Gudrun Schyman gick för en tid ut och sa att feminister har bättre sex. Är det verkligen sant? Idag publiceras en debattartikel i Expressen som går emot Schyman på denna punkt. Den är skriven av Laura Agustín. Läs den här. Ifall du vill läsa Gudrun Schymans artikel där hon lanserar tesen att feminister har bättre sex så finner du den här.

Vad tror du? Har feminister bättre sex? Skriv gärna kommentar.

Min reflektion är att feministerna drar ett löjets skimmer över hela sin rörelse med det här temat.

Annonser

17 svar to “Har feminister verkligen bättre sex?”

 1. Joakim Steneberg Says:

  Ha, ha ha! De kommer aldrig att kunna komma överens! Visst, bra hon i X-pressen kritiserar även ur ”saklighetsaspekten”. Men att kalla denna slogan för ”Unket patriarakalt tankegods” är ju avslöjande även det! Det rör ju sig här om alldeles pinfärsk feministisk rappakalja, om än sedvanligt förrekommande), dessutom helt inom ramarna för hur påstått ”åratal av förtryck” (mot kvinnor endast) gång på gång verkar ge legitimitet till att förtrycka själv! Dvs alla män och alla som inte är feminister.

 2. Adrian Says:

  Jag har en klar erferenhet, har träffat olika kvinnor regelbundet. Det blir ofta lite mer diskusion om olika saker efter sängaktiviteter än före. Jag har en klar uppfattning att sex med stora feminister är betydligt SÄMRE. Jag har funderat mycket på det. Min teori är att dom är lite misstänksamma mot män generellt och att dom inte ger sig hän ordentligt. Männen är ju i deras ögon ”förövare”. Finns inte det riktiga förtroendet som behövs. Nu har jag börjat undersöka med en annan karaktär på frågorna redan i pubmiljön eller var nu raggningen sker. Indikera det en feminist så är det ”nej tack” från mej.

 3. John Says:

  Min erfarenhet är att feminister kan vara väldigt passionerade i ensamhet
  men om vi vistas på stan så vill hon inte gärna visa vad hon känner.
  Om det beror på mitt utseende(!) eller att markera sin självständighet som kvinna och feminist må vara öppet tillsvidare.

  Jag raggar gärna på feminister som en utmaning och kanske är det så att motsatser kan attrahera?

 4. vansterwiki Says:

  Feminister har säkert bättre sex. Bara det att det kanske händer en gång om året. Man skrämmer lätt iväg män med sina extrema åsikter. Eller om de lyckas få tag på någon som tillräckligt full för att missa moppe-muschen och håret under armarna.

 5. Ulf Andersson Says:

  http://www.dads-r-us.se/2009/12/17/feministiskt-initiativ-feminister-har-battre-sex/

 6. Klas Says:

  Jag tror det är fullkomligt skitsnack att prata om bättre eller sämre sex baserat på idéer om jämlikhet.
  Folk tänder på absurdt olika saker, så enkelt är det.

  Men, det som jag tycker är ännu fånigare är idén om att ”Folk som säger sig vara mer nöjda med sitt sexliv=Folk som har bättre sex”.
  Asexuella är exempelvis mycket nöjda med sitt sexliv så länge de inte har något och kan tom bo med en partner och tänker ALDRIG på sex med andra än sin partner, eller för den sakens skull sex MED sin partner.

  Kort sagt, en upplevelse säger ingenting om hur det faktiskt förhåller sig, framför allt inte när man börjar ta upp aspekter som huruvida man faktiskt är en person som har en stor sexdrift eller om man är en person som inte är speciellt kåt av sig.

  Man kan lika gärna säga från den där studien ”Feminister är de minst medvetna om vad de missar i sitt sexliv som det ser ut idag”, det är en lika giltig slutsats att dra.
  Jag tror då inte att någon av slutsatserna är relevanta att dra dock.

 7. Jonas Says:

  Går man ut i skogen och ställer sig att titta på några björkar och försöker bli sexuellt upphetsad så inser man en stund att det är nog bättre att åka till någon playa i Brasilien. Samma sak gäller för feminister (honor)
  Gör man ett diagram med Sensuell/sexig på y axeln och Grad av feminist
  på den andra (x) får man med stor sannolikhet värdena 0:10 (X:Y) och 10:0

 8. geson Says:

  Feminister har bättre sex!!
  med varandra
  ”www.lesbianlovers.com”

 9. Jack Says:

  @geson,

  Olämplig länk.

 10. Logitech Says:

  Hon är inte bara en unken feminist. Hon är dessutom en rödvinskommunist. Imponerande.

 11. Gonzo Says:

  Det ska nog ses som ett skämt precis som Volvo ägare har bättre sex, Raggare har bättre sex eller varför inte SAAB ägare har mindre kuk

 12. Joakim Steneberg Says:

  Skämt? Män tänder på bröst, konstaterat! Det här är sexreklam i eget syfte. Oavsett lågprismärket, tyvärr! Har någon något att sätta emot?

 13. Willow Says:

  …bättre sex? Och med det menas kanske fräsha batterier ?

 14. Chiggevara Says:

  Själv är jag inte feminist, men mitt sexliv slår det mesta. Bah!

 15. Henrik Says:

  Feminster har bättre sex… För jag kan nog tänka mig att varje gång känns som den första med tanke på hur ofta dem får kuk.

 16. krille Says:

  bättre sex? rent skitsnack!

 17. Anna Says:

  klart feminister har bättre sex. feminister har väll oftare mer jämställt sex och så sexet inte sker på bara den ena partens villkor. De vet vad de vill ha och har bra självkänsla så de vågar visa vad det tycker. klart jämlikt sex är bättre!? den forskiningen visar ju att även folk som har sex med en feminst har bättre sex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: