Kvinnliga fångvaktare hade sex med fångar

by

 

På fyra anstalter i mellansverige har kvinnliga fångvaktare haft sex med manliga fångar. Det skriver Aftonbladet här, och märkligt nog finns så gott som ingen kritik mot fångvaktarna. Snarare andas en viss kritik mot fångarna (männen).

Jag är övertygad om att ifall manliga fångvaktare haft sex med kvinnliga fångar hade det blivit stort rabalder, och det hade hävdats att fångvaktarna utnyttjade de fångar som stod i beroendeställning till fångvaktarna.

Tack för tipset, Jonas!

Annonser

6 svar to “Kvinnliga fångvaktare hade sex med fångar”

 1. Matte Matik Says:

  De skulle ha tagit diskussionen om sexualbrott ett steg framåt om de istället hade tagit upp den rapport Daddy’s hittat, utförd av amerikanska justitiedepartementet, som påstår att 95% av sexuella övergrepp på ungdomsanstalter 2008-2009 utfördes av kvinnor.

  Rapporten finns att ladda ner här:
  http://www.divshare.com/direct/10119824-021.pdf

 2. Jack Says:

  Female prison guard from Kingston charged with raping male inmate

  http://www.topix.com/forum/com/cscq/TODNKH03K2MHJAC9N#comments

 3. AV Says:

  Jag har visserligen mycket lite tillövers för sexualförbrytare, men…
  Artikeln häntyder klart att det är dessa sexmonster som förfört, manipulerat och snärjt dessa vårdare i sitt garn. Jag ser det som ett tydligt fall av sexuellt utnyttjande av beroendeställd. Vårdarna har en stor möjlighet att bestämma fångarnas vardag och bestraffa beteende. En manlig vårdare hade genast åkt dit och blivit uthängd som förbrytare.

  Det är tydliga paralleller med skolvärlden. Om en manlig lärare inleder en relation med en elev är det sexuellt utnyttjande, om det är tvärt om så är det lite sött. Killar tänker ändå alltid på sex och tycker säkert om det. Var det inte han som egentligen manipulerade läraren i hennes utsatta situation? Hon var ju skild, hade en taskig karl etc…

 4. michael Says:

  Jag såg på ett program på Tv4 där en kvinnlig advokat berättade om att kvinnliga pedofiler som gjorde ett medgivande ändå fick åtalet nedlagt mot sig vilket aldrig sker med manliga pedofilerJag såg att någon skrivit i mitt namn som skämt jag hoppas att jag slipper det fler gånger

 5. Henrik Says:

  Jag har suttit i tingsrätten och dömt just i fall där manliga vårdare haft sex med kvinnliga interner (häktade). Det ansågs vara en extra försvårande omständighet att offret var en intern.

 6. Ulf Andersson Says:

  @ michael 8:34

  Var det månne
  “det otänkbara”
  Kalla Fakta: om kvinnliga förövare (mammor) [43 min]
  du såg?

  Uffe från PappaRättsGruppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: