Kvinna hade sex med 12-årig pojke 200 gånger

by

En brittisk 36-årig kvinna har dömts till nio års fängelse för att ha haft sex nästan 200 gånger med en 12-årig pojke. Pojken fick öknamnet ”manballs” i skolan. Kvinnan skickade bort sin egen son för att kunna ha sex med 12-åringen. Hon skröt inför sina vänner om sina sexuella övergrepp. Läs mer om saken på Ann-Mari’s blogg.

15 svar to “Kvinna hade sex med 12-årig pojke 200 gånger”

 1. Edvard Says:

  Allt det sk positiva som Feminismen för med sig överväger inte allt det onda som den bidragit till i vårt Samhälle. Som att agitatoriskt framställa alla män som värre än djur (Roks/Wachenfeldt) en ideologi som likt en sekt ätit sig in medborgarnas sinnen. Utan att bli granskad!

 2. Ulf Andersson Says:

  http://www.dads-r-us.se/2010/02/28/36-arig-kvinna-hade-sex-med-12-arig-pojke-200-ganger/

 3. michael Says:

  Jag kommer ihåg en kvinnlig advokat som berättade på TV4 i en programserie som handlade om olika brott.Att idag i sverige när kvinnor begår övergrepp på barn & erkänner så lägs förundersökningar ner just för att dom är kvinnor vilket aldrig sker med män

 4. vmm Says:

  Då och då hör man ju typ ståuppare som skämtar om fall där 13-14-åriga pojkar ”har lyckats få till det” med vuxna kvinnor. Grejen är att publiken verkar tycka lyllos honom och vilken tur han har. 13-14-åriga tjejer ”som får till det” med vuxna män är en helt annan sak. Då kan man knappast säga ”lyllos 13-åriga Emma som fick till det med 48-åriga Göran”. Då kommer inte publiken att skratta, för att uttrycka det milf, förlåt, milt.

 5. Anders Karlsson Says:

  Publiserat i Kvällsposten i dag den 28/2-10:
  ”Lärarina hade sex med 14-åring”

 6. Ulf Andersson Says:

  @ Anders Karlsson

  Menar du detta?
  http://www.kvp.se/nyheter/1.1899610/lararinna-hade-sexuell-relation-med-14-arig-elev

 7. Jack Says:

  Angry Harry menar att barnmisshandelsindustrin har skadat barn mer än alla pedofiler sammantagna. (Märkligt att de totalt missat att belysa att det är kvinnor som misshandlar och mördar barn…)

 8. Erik Says:

  Jack:

  Ett mer passande namn är Barnövergreppsindustrin.

  För övrigt har han givetvis rätt, det finns väldigt få pedofiler men det finns många fler socionomer inom barnövergreppsindustrin och medan pedofiler har svårt att få tillgång till barn så får barnövergreppsindustrin fritt fram att tvinga på barnen sin personliga moral och teori om hur saker skall vara.

 9. Mikael Says:

  michael menar du det här programmet?

  http://www.kriminalkanalen.se/2009/05/26/tv-se-hela-programmet-om-kvinnliga-garningsman/

  Pär Ström varför bjuds inte Angry Harry tillsammans med Erin Pizzey,Doris Lessing och Anna Motz Proffessor inom våld mot män i nära relationer in till Stockholm på föreläsning? Psykolog och Psykoterapeut Joakim Volckerts och fd feminist Petra Östengren -Porr, horor och feminister och Slagen man, Susanna Popova-elitfeministerna, Advokaterna ur Advokatupproret 2005, Klara Selin på BRÅ, Mikael Alonzo, Leif GW Person, Advokat Pelle Svensson, Marianne Ahrne, Rigmor Robért, samt fler sakkunniga inom området mfl. Varför händer ingenting? Varför är det ingen som pratar om att miljonanslagen skapar jobb hos polisen och bra statistik politiskt!
  Baksidan av att styra verkligheten och människorna efter ideologin är att förtroende för politiker, marxistisk feminism och rättssäkerhet är körd i botten. Varför händer ingenting? Varför är inte borgerliga partier mer intresserade? Varför är inte Kristendemokraterna mer aktiva inom dessa mans frågor? Varför är Moderaterna så flata och inte intresserade i Men´s right?

  Varför har det inte startats en Men´s Right´s Activits group i Stockholm, i Sverige? Varför får inte dom riktiga Mansjourerna i Sverige lika mkt anslag som kvinnojourerna? Varför finns inte Mansjourernas telefonnummer med i Polisens informations papper? De riktiga mansjourerna är inte manscentrum/kriscentrum för män som är feministiskt finansierade!

 10. Mikael Says:

  Men’s rights

  http://en.wikipedia.org/wiki/Men%27s_rights

  Varför bjuds inte män och pojkar in till föreläsningar om mäns rättigheter? Varför föreläses det inte på skolor om mäns rättigheter?
  Varför pratas och diskuteras det inte om feminism? Varför anordnas inte fler möten för att informera pojkar och män hur utvecklingen sker mot ett allt mer mansföraktande Samhälle? Varför inte undervisa i alla mansfällor? Varför startas inte fler mansjourer,mansmottagningar?

  Feminister rädda för Mäns rättigheter
  http://maukonen.wordpress.com/2009/12/06/feminister-radda-for-mans-rattigheter/

  Varför skrivs inte fler motioner om mäns rättigheter?
  http://www.riksdagen.se/webbnav/?nid=410&doktyp=mot&rm=1997/98&bet=A808&dok_id=GL02A808

 11. Caspian Rehbinder Says:

  Men herregud, tror någon seriöst att hon våldtagit pojken? Att han inte var med på det, utan tvingades åka till henne och ha sex tvåhundra gånger? Killar i den åldern är kåta. Det må vara ett brott mot lagen, men det är inget övergrepp mot pojken. Det är endast en lag som inte stämmer överens med verkligheten.

 12. XX Says:

  @ Caspian

  Huruvida pojken var kåt eller inte har inte med saken att göra. Pedofiler använder sig ofta av förförelse, och att offret ifråga tycker att själva sexet är skönt betyder inte att det inte är ett övergrepp. Många kvinnor som har blivit utsatta för pedofili vittnar om att de tyckte själva att det är skönt rent sexuellt. Peofiler är manipulativa och utnyttjar barns vilja att få bekräftelse, uppmärksamhet för att få det dem vill. Att han har haft sex med henne 200 gånger innebär inte att relationen är på jämnbördiga villkor, det är den vuxna som har makt och är smart nog att kunna manipulera.

  Du kan läsa vidare om fallet. Första gången de hade sex så hade hon sett till att han var full, och hade det varit frågan om att de hade sex så hade hon väl inte känt sig tvungen att informera pojken om att ”jag har haft sex med dig” efteråt, nej, hon hade sex med honom, inte åt andra hållet.

  Och jag menar, titta på bilden, är det detta som tolvåriga pojkar drömmer om?! Har du aldrig hört talas om killar som blir våldtagna eller? Att du har en uppfattning om att killar alltid vill, betyder inte att du kan föra alla pojkars talan, lika lite som jag kan för alla flickors talan bara för att jag är kvinna och en gång varit flicka.

  Är ditt inlägg ett skämt?

 13. XX Says:

  @ Mikael

  Petra Östergren är feminist. I ”F-ordet” verkar hon tycka att det är en rimlig idé (som uttrycks av Maria Abrahamson) att det är tänkbart att det är berättigat att kvinnor ska dömas till mildare straff, därför att de dömdes hårdare av samhället för hundra hår sedan typ. (Så att Maria vägrar kalla sig feminist säger ganska lite i praktiken. Hon verkar inte heller förstå att det finns skäl till löneskillnader mellan män och kvinnor heller.)

  Petra Östergren kritiserar visserligen vissa delar av feminismen, men hon ser till exempel Pär Ström som ett tecken på att feminismen är katt, inte som ett önskvärt tillskott inom samhällsdebatten. (Möjligen säger hon detta endast för att inte bli helt utmobbad av feministerna.)

  Framförallt så tar hon feministiska idéer på allvar – och det finns nog bättre metoder att försöka förstå sig på verkligheten. Feministiska idéer är inget att bygga på.

 14. XX Says:

  Rättning:

  att feminismen är kass

  skulle det stå

 15. sexzeed Says:

  “Sawyer gets home from a hard day of copping and decides to relax the only way he knows how; with a beer, a Hungry-Man dinner, and Little House on the Prairie. As tends to happen when mixing this combination, Sawyer has a revelation.”

  YES! WTS is Sawyer doing watching Little House and getting plastered with a sunflower? Are cops even allowed to carry flowers in public?

  And what’s with all the product placement all of a sudden – that’s like 4 TV Dinners as main characters in this season alone!
  sex zeed 18+

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: