Lag om pengar till politiska kvinnoförbund

by

Nu föreslås i en proposition en lag om statligt stöd till politiska kvinnoförbund. Citat:

”I propositionen föreslås en lag om statligt stöd till riksdagspartiernas kvinnoorganisationer. Enligt förslaget ska en kvinnoorganisation för varje politiskt parti som är representerat i riksdagen kunna få stöd. Med kvinnoorganisation avses:
* en ideell förening som är ansluten till ett politiskt parti och som har som ändamål att stärka kvinnors ställning i samhället och som har en demokratisk uppbyggnad, eller
* en sammanslutning som finns inom ett politiskt parti och som arbetar för att stärka kvinnors ställning i samhället och som har en demokratisk uppbyggnad.”

Politiska mansförbund ska inte få ta del av dessa pengar. Nä visst nä, sådana finns ju inte…

Läs mer här. Tack för tipset, Markus på Pappamanualen!

Annonser

18 svar to “Lag om pengar till politiska kvinnoförbund”

 1. barfota Says:

  Jag skall i alla fall röstskolka och göra vad jag kan för att avskaffa feminism

  I samma veva så passa på och lämna det superfeministiska EU

  Skicka länken till dina kompisar.

 2. michael Says:

  demokratisk att vara enögd?

 3. Lasse Says:

  Det här börjar spåra ur ordentligt, finns ingen rim eller reson i någonting.

  Jag förstår inte hur män i ledande positioner kan låta det här vansinnet fortsätta. Ser inte folk vad som är på väg att hända, historien är på väg att upprepa sig.

  Medborgare vi har en ny -ism som står och knackar på vår dörr. En -ism som systematisk försöker vinna makten genom:

  * Genom ren subjektiv propaganda, i samtliga medier.
  * Hjärntvätt av unga i våra skolor och dagis.
  * Utfrysning av människor som ej följer feminismen ideologi.
  * Belönar människor som följer ideologin, belöningar som följer alla regler om indroktinering.
  * Hävdar en (genus) vetenskap genom forskare som inte är forskare. En vetenskap som ej är vetenskap, utan rena påhitt och teorier.
  * Att styra samt få kontrollen över samtliga skolor, statliga verk, fackförbund, organisationer och vår regering.
  * Utbildar och satsar på den kvinnliga rasen inför framtiden, samtidigt som man osynligör och förtrycker den manliga rasen.
  * Skuldbelägger den manliga rasen och får den kvinnliga att framstå som ren och oskyldig.

  Enda som återstår snart är väl ett Sieg Heil till feminismen !

  ps. är trött och hårddrar men inte så mycket kära medborgare.

 4. Gonzo Says:

  Lasse

  ”Jag förstår inte hur män i ledande positioner kan låta det här vansinnet fortsätta.”

  Det är väll för att ha en chans att sitta kvar. Att bli s.k nyttiga idioter, peka finger och skuldbelägga alla andra män.

 5. Lasse Says:

  Yepp

  * Belönar människor som följer ideologin, belöningar som följer alla regler om indroktinering.

  ……översatt, om du följer vår ideologi kommer du få en ministerpost eller hjälp oss ta makten som kommer du få en högt uppsatt tjänst inom osv.

  Funderar allvarligt om det inte är dags att ställa sig på hötorget eller använda civil olydnad a la grennpeace för att folk skall vakna. Liten banderoll på kaknästornet kanske.

 6. Killen Says:

  Jag hävdar fortfarande att ett mansparti hade fört upp diskrimineringen av män på agendan. e andra politkerna är alltid räda för att förlora röster. Det måste skapas ett mansparti.

 7. Lasse Says:

  @Killen

  Vad som helst, vi behöver komplement till bloggarna eller nästa steg.

  *Finns de som pratar om att få saker att hända, sen finns de som får saker att hända.

  Jag tillhör mest den sistnämnda typen därför jag blir lite frustrerad ibland.

  Nej nu är det sovdags klarar knappt av att skriva längre.

  * brukar ställa den frågan till mig själv ibland när livet är tungt. Peppar mig och säger nä nu j-lar är det dags att sätta fart.

 8. Grodan Boll Says:

  Förhoppningsvis kommer Sveriges föräldrar att få upp ögonen för hur det ligger till om några år, när de tvingas klä sina söner i rosa sommarklänningar och skicka iväg dem till skolan även på vintern.

 9. Martin Says:

  Lasse, vilken historia är på väg att upprepa sig?

 10. Ulf Andersson Says:

  @ Martin:

  Ursäkta att jag svarar i Lasses ställe,
  men jag tror inte att han misstycker.

  Hör du inte stöveltrampet från 1933?

 11. Ulf Andersson Says:

  http://www.dads-r-us.se/2010/04/06/femcities-utopi-och-feministernas-vata-drom/

  1933 var det en kortväxt mustaschprydd man från Österrike
  som hade tankar på ett Europa utan judar.
  2010 är det kvinnor från bland annat Österrike (.at)
  som har tankar på en värld utan män i deras utopi med feministiska städer.
  Länken till Brno:
  Brno ligger i Mähren (en del av Sudetenland)
  som ”annekterades” av den lille otäcke, mustaschprydde österrikiske mannen.
  Nu annekteras (införlivas) Mähren i ett feministiskt rike
  av sina österrikiska medsystrar.

 12. barfota Says:

  @Killen

  ”Jag hävdar fortfarande att ett mansparti hade fört upp diskrimineringen av män på agendan. e andra politkerna är alltid räda för att förlora röster. Det måste skapas ett mansparti.”

  Jag å min sida hävdar fortfarande att särbehandling och segregering inte hör hemma i politiken. Människor är människor och skall ha samma rättigheter och skyldigheter oavsett kön, ras, religion, hudfärg, ålder, sexuell läggning eller vad det än vara må. Så därför är det som verkligen behövs ett parti som integrerar och inte segregerar ytterligare.

 13. JD Says:

  Det här är väldigt allvarligt eftersom det går helt i linje med den feministiska politiska agenda som under det senaste årtiondet har slagit in kilar i det politiska och juridiska systemet.
  Det vore bra om någon kunde göra en kartläggning av hur det feministiska kontaktnätet ser ut och har utvecklats under de senaste åren.
  Ett kontaktnät som förmodligen går från radikala manshatare i småstugor och direkt upp genom mindre kvinnoorganisationer, kvinnoförbund och genom universitet och media till ett direkt in i maktens högborg där sunt förnuft och grundläggande mänsklig värdering får stå tillbaka för feministiska ideologier som inte får ifrågasättas eller utredas korrekt.
  Rättssäkerhet har idag blivit en könsfråga där män utesluts från diskussionerna. Majoriteten av åklagarna (de som har makt) är också kvinnor.
  Det är rätt kört att få gehör för mansfrågor i jämställdhetsdebatten idag och mycket tyder på att det kommer att bli mycket, mycket värre då ännu fler kilar slagits in. Mycket kommer att hända under de närmaste 2-3 åren.

 14. barfota Says:

  @JD

  ”Det är rätt kört att få gehör för mansfrågor i jämställdhetsdebatten idag och mycket tyder på att det kommer att bli mycket, mycket värre då ännu fler kilar slagits in.”

  Så sant, men frågan är vad gör vi män för att INTE uppmuntra detta?
  Eftersom politiska partier samarbetar över gränserna så kommer du som man alltid att rösta feministiskt! Vill du undvika att göda feminismen så måste du hitta ett sätt att ta avstånd ifrån och protestera mot den politik som drivs i Sverige. Lycka till!

 15. Reflektioner Says:

  Är det inte så att feminismen är en desperat skenideologi som försöker dra uppmärksamheten från grundproblemet att kvinnor på många områden inte kan hävda sig med män även om ingångsvärdena är lika?

  Samtidigt som feminismen har totalitära och rasistiska inslag så är argumenteringen på ett barns nivå. Sparka ,skrika, grina och slå.

  Vissa kvinnor hatar sig själva för att de biologiskt är kvinnor och pga av detta tycker att de hamnat i ett underläge. I stället för att inse det självklara, att acceptera den man är och agera utifrån den basen så bestämmer man sig för den återvändsgränd som innebär att man angriper mannen och skyller sina egna problem på någon annan. Ett ickekonstruktivt beteende som förr eller senare slår tillbaka mot dem själva.

 16. Lasse Says:

  You are welcome Uffe 😉

  @Martin

  Finns många dokumentärer och böcker hur hitler kom till makten. Om du har tid någon gång sätt dig och studera på vilket sätt ett helt land indroktinerades, du anar inte vilka likheter det finns.

  En knapp månad senare brändes riksdagshuset ner, vilket skylldes på socialisterna och därmed inte stärkte socialisternas ställning

  SKULDBELÄGGANDE UTAN GRUND KÄNNS VÄL IGEN.

  Med stöd av detta och genom att öppet anklaga kommunisterna för mordbranden drevs Hindenburg till att underteckna nya lagar som innebar inskränkningar i de medborgerliga rättigheterna

  SKULDBELÄGGANDE UTAN GRUND FÖR ATT KUNNA GÖRA OM LAGARNA, MÄNS MEDBORGELIGA RÄTTIGHETER ÄR REDAN INSKRÄNKTA.

  Samtidigt lät Hitler arrestera och fängsla kommunistpartiets ledamöter, och den 5 mars 1933 hölls på rikskansler Hitlers begäran nyval.

  MYCKET EFFEKTIVARE ATT FRYSA UT DE SOM MOTSÄTTER SIG.

  ***********************************************************

  För att uppnå de 66,6 procent som krävdes för att ändra konstitutionen hade Hitler genom skicklig retorik och löften lyckats få även de neutrala partierna på sin sida med löften om förmåner.

  BELÖNAR MÄNNISKOR SOM FÖLJER IDEOLOGIN, BELÖNINGAR SOM FÖLJER ALLA REGLER OM INDROKTINERING.

  ************************************************************
  Hitler var en skicklig talare med demagogisk rutin och han hade en enastående förmåga att piska upp en näst intill hysterisk stämning under sina synnerligen välregisserade tal. Många tyskar beskriver det som att de blev ”trollbundna” av att höra hans politiska tal. Många såg i Hitler en ”räddande ängel” som kunde få landet på fötter igen och rädda Tyskland från det kaos som rått under hyperinflationen 1923.

  SKULDBELÄGGER DEN MANLIGA RASEN OCH FÅR DEN KVINNLIGA ATT FRAMSTÅ SOM REN OCH OSKYLDIG. EN RÄDDANDE ÄNGEL SOM SKALL FÖRBÄTTRA VÄRLDEN.

  MÄN ÄR DJUR.

  ************************************************************

  Hitler hade kommit till makten främst tack vare sina löften att utplåna arbetslösheten (som var cirka 40 procent 1932) och upprätta landets ”heder”

  BYT UT ARBETSLÖSHET MOT JÄMSTÄLLDHET.

  ************************************************************

  Upprustningen och nybyggena finansierades till stor del av valutamanipulation, men de negativa effekterna kom att skjutas upp tills Tyskland kunde tömma erövrade nationers guldreserver.

  UNDRAR VILKA GULDRESERVER FEMINISMEN SKALL ERRÖVRA.

  ************************************************************

  Propagandaministeriet som leddes av Joseph Goebbels hade en viktig uppgift i att sprida propaganda om den nazistiska statens överlägsenhet och dess ofelbare ledares förträfflighet. Någon riktig personkult hann inte växa fram innan andra världskriget startade men det fanns långt gångna planer på att införa en ”nazistisk religion”

  VÅRA MEDIER ÄR SUBJEKTIVA PROPAGANDAKANALER FÖR IDEOLOGIN.

  ************************************************************

  Hitlerjugend (tyska för ”hitlerungdom”) var en nazistisk ungdomsorganisation i Tyskland mellan 1926 och 1945.

  Medlemskap i Hitlerjugend var formellt sett frivilligt även efter partiets maktövertagande 1933, men nästan ett måste för att senare kunna söka högre utbildning. Organisationen blev vid sidan av skolan ett medel för nationalsocialisterna att vinna ungdomen för sina ideal, fostra anhängare till partiet och förbereda dem för krigets värv. Utom Hitlerjugend i egentlig mening, som omfattade manlig ungdom i 14–18 år ålder.

  FOKUSERINGEN PÅ KVINNORS UTBILDNING. GENUS I SKOLAN OCH PÅ DAGIS.

  ***********************************************************

  Nu har jag inte tid att ge mer exempel, finna många mer ingående.

 17. JD Says:

  Hur många miljoner i statligt bidrag får kvinnoorganisationer redan idag?
  Vad kan män och kvinnor göra idag för att stoppa denna märkliga och skeva jämställdhetskamp (utrotning) i feminismens tecken då 90 % av befolkningen (inklusive politiker) inte fattar vad som sker och övriga inte vågar säga PIP.

  Är Scummanifestet (http://www.modernista.se/shop/shopexd.asp?id=1716 SLUTSÅLD!) vår tids MEIN KAMPF?

  Eller är det ett patetiskt manligt svaghetstecken att se likheterna?

 18. Markus Ollikainen Says:

  Vill ni se sanningen om Sverige idag?

  Gå in på http://www.pappamanualen.se/19a/ och tjuvtitta…
  (Den är inte klar, så med sina fel och brister…)

  Där har du även svar på socialstyrelsen bidrag till ”kvinnoorganisationer”, samt bevis på att bidrag för förebyggande insatser mot alkohol och droger minskar… – Trots att det i media skriker om att detta ökar…

  – Vilka vinner på ökat våld och mer problem i familjelivet?

  Och vilka sitter idag på dessa positioner att fatta sådana beslut…?

  mm. mm.

  😉

  //Markus
  Pappamanualen.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: