Feminister har rätt även när de har fel

by

Ekots enkät om sextrakasserier på teatern har avslöjats som ovederhäftig och skandalöst ovetenskaplig. Feministisk propaganda. Men nu anses den ändå vara viktig. Läs här.

Man kan konstatera att feminismens två lagar lyder som följer:

1. Man måste utgå från att en feminist har rätt – tills det mot förmodan går att bevisa att han/hon har fel.
2. Ifall det verkligen kan bevisas har feministen ändå rätt. Egentligen.

Tack för tipset, Mats!

11 svar to “Feminister har rätt även när de har fel”

 1. Socker Fri Says:

  Minst två skådespelare har sagt att de sett kvinnliga chefer bära sig illa åt.

  Och eftersom ”ett enda fall av sexuella trakasserier [är] ett för mycket” så var ju SRs licensfinansierade och politiskt vinklade undersökning helt överflödig.

  (S)(v)enska nyhe(t)er är inte mycket att ha. Tur att internet finns.

 2. parstrom Says:

  Jag har tagit bort en kommentar gjord i namnet Pär Ström, eftersom läsare kan tro att det är jag, bloggens redaktör, som skrivit kommentaren. Här är vad personen skrev:

  Om du inte redan är uppskriven på det, vill jag bara tipsa dig om att ett av ”Debatt valspecial” programmen kommer handla om hurvida den svenske mannen är förtryckt. Får du tid och möjlighet skulle du kanske kunna företräda mansfrågor där! Bara ett tips.

 3. Pär.B Says:

  Jag anser att detta exempel är talande för just feministiska analyser. Man utgår från en premiss och sedan så skarvar man med siffror hur mycket som helst för att få allt att stämma. Det låter sanslöst men är sant. Och när genusvetarna avslöjas så heter det att de utsätts för manlig härskarteknik. Enligt logiken så stämmer inte ett påstående bara för att man formulerat det grammatiskt riktigt. Man måste ha belägg också. An någon anledning anser sig feminismen vara befriad från detta. Här är förresten fler artiklar om Eko-undersökning där man försvarar den falska studien.

  http://www.newsmill.se/artikel/2010/04/22/ett-fall-av-trakasserier-ar-ett-for-mycket

  http://www.newsmill.se/artikel/2010/04/20/ingen-slump-att-kultursverige-gor-ner-ekots-undersokning

 4. Träd Says:

  Jag googlade ”en killjour” och då sa Google:
  Menade du: en tjejjour

  Nej det gjorde jag inte. :/

 5. Tv-tittaren Says:

  Pär, jag berörde det här under en tidigare post. Eftersom feminismen har så starka drag av svaghetsideologi, så är det näst intill omöjligt att vinna debatter mot feminister. Särskilt om de är unga och snygga. De anser sig också ha rätt till ständigt tolkningsföreträde. Däri ligger svårigheterna, också för dig som driver denna blogg. Feministerna tycks inte gå att besegra, de kan bara besegra sig själva, verkar det som.

  För övrigt så fick jag ett svar från ”Annas eviga” som jag mejlade till. Jag anmärkte på att den s k oberoende forskaren (hette han Järvklo? jag kommer inte ihåg…) inte var särskilt oberoende eller ens objektiv. Jag fick ett kortfattat svar i ”Goddag yxskaft”-stil, där de påpekade att de inte höll med.

 6. Robin Shadowes Says:

  Tur att jag nästan aldrig ser svenska filmer, åtminstone inga moderna sådana. I fortsättningen kommer det förmodligen bli omöjligt att ha med ens en normal kärleks-scen med kramar och kyssar.

 7. JD Says:

  Det är ju för f.n exakt så här lagstiftning sker då det gäller feministiska frågor och sexualbrott. Rapporter framtagna från lobbyister som inte har några som helst intressen av rättssäkerhet eller att den fakta de för fram är relevant och verklighetsbaserad.

  Jag har haft en liten koll på debatten bland politiker då det gäller dessa frågor och det är skrämmande hur naiva och vinklade deras argument är.
  Våra lagstiftares kunskapsnivåer och deras vilja att utreda sakförhållanden är katastrofalt låg.

  Ordet idioter känns väldigt nära till hands.

 8. Gonzo Says:

  Ännu mer våld i närarelationer
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7005284.ab

 9. akademiker Says:

  Feminism är det samma som att kvinnor ska ha samma privilegier som männen hade innan den kvinnliga frigörelsen. Den handlar alltså enbart om vilja till makt.

 10. Mikael Says:

  ETT FÖRSUMMAT KAPITEL

  Googla på kvinnors våld mot män och sökmotorn försöker envist vrida om det till mäns våld mot kvinnor och typ 50 träffar på FI och Operation kvinnofrid. Varför heter det inte Mansfrid eller människofrid? Är det någon som inser hur allvarlig situationen är för alla oss Män i Sverige?

  http://hn.se/nyheter/halland/1.621517-kraver-fangelse-for-sacipovic

  ”Chefen vittnade. En gång hade Sasa Sacipovic en skada i ansiktet. Men hur han förklarade den mindes inte Lennart Runevad, psykiatrichef för norra Halland.”

  Är båda könen lika inför lagen?
  Skulle inte tro det. Alla kvinnor är goda, heliga och moderliga. Kvinnor är det enda kön som kan begå kriminella handlingar och ändå besitta immunitet.

  http://www.pellebilling.se/2009/11/man-som-alskar-feminismen/

  Det här är bara toppen på ett isberg av hur riktigt sjukt det är i Sverige och med Rättssystemet när Feminismen ätit sig in överallt som en parasit. Varför feministerna smugit sig in likt råttor och det har gått så lätt är för att vi Svenskar är så FEGA!

  För att komma till bukt med problemet om bristande Rättssäkerhet för dom tilltalade männen och hotet mot Demokratin, består kampen om den sista feministiska utposten som är Rättsväsendet. Som en naturlig reaktion på detta måste motstånd skapas mot dessa krafter av mansförtryck och kvinnovälde när Politikerna vägrar! Rörelser från Usa som Manhood och Black Power blir begripliga varför de en gång skapats, för att ta tillvara mäns rättigheter. Denna allvarliga situation är ett kvitto på hur illa jämställdhets arbetet fått pågå i Sverige utan kontroll sedan det började på 70/80-talet. Sverige,världens mest jämställda land. Yea rigt! Det är bara i Sverige Extremfeminister och mainstreamfeminister fått härja lika fritt. Inget annat höger eller kanske vänster extremt parit har någonsin kunnat fått såna här fria tyglar.

  http://www.ne.se/black-power

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Martin_Luther_King

  Män är förbannade att mentalt vara slavar i detta kvinnovälde. Det ä bra att rörelser och nätverk för Maskulinism startas för att få rätt balans. Det är dags för uppror och starta en gemensam medborgarrättsrörelse med både kvinnor och män som säger ifrån och tar avstånd från feminismen. Och vill nu något parti ta på sig ansvaret vad som händer i Samhället så varsågoda kliv fram med er profilering om genus och extremfeministisk satsningar inför valåret. Jag kommer använda min röst väl på ett parti oavsett färg som kommer satsa på riktig jämlikhet och rättvisa oavsett kön.

  http://www.kriminalkanalen.se/2009/05/26/tv-se-hela-programmet-om-kvinnliga-garningsman/

  Läs mer i Pär Ströms bok Mansförtryck och kvinnovälde på sid.147-148

  Varför står det inte med något nummer till någon riktig mansjour i Polisens informations blad? Hur kommer det sig att i Polisens växel om man frågar riktigt ordentligt bara finns två riktiga mansjourer i Sverige,stockholm och malmö varav numret till malmö är avstängt,mansjouren är nedlagd utan polisens kännedom. Riktig mansjour är inget kriscentrum/manscentrum för män som är finansierad av femninisterna, med teori att alla män är värre än djur.

 11. Lavazza Says:

  Jag vet inte om du har skrivit om det på annat ställe, Pär, men Medierna fortsatte idag sin granskning på ett mycket förtjänstfullt sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: