Strippor älskar makt över männen

by

Stripporna Tara och Petra vägrar att se sig själva som offer. Kritiska feminister är bara okunniga och svartsjuka, säger de. ”Vi älskar det vi gör och vi blir behandlade med respekt här. Om ni nu är feminister, låt oss då må bra”, säger Tara.

Tara älskar den makt hon tycker att hon har över männen: ”Jag sitter på det mäktigaste vapnet och det är det jag har mellan benen. Kvinnor har inte fattat vilken makt de har, men det vet vi, och vi använder den till fullo.”

Läs mer här. Tack för tipset, Edvard!

21 svar to “Strippor älskar makt över männen”

 1. jonas Says:

  Ju fler feminister desto osensuellare land. Åk till Brasilien eller varför inte till Italien och konstatera fakta.

 2. barfota Says:

  Klart att feministerna attackerar stripporna, hur skulle de kunna mäta sig med dem?

  Tara skriver ”Vi tjänar stora pengar på det och det är ingenting vi gör som vi mår dåligt av, för ingen tar ens på mig.”

  Nu är Taras upplevelse av branschen hennes egen och jag vet att det inte alltid är så men jag tror att man måste skilja på dem som frivilligt väljer att arbeta inom sexindustrin och de som tvingas in i branschen av diverse kriminella element och då inte alltför sällan av kriminella kvinnor.

  Riv upp sexköpslagen och legalisera prostitution är min lösning på ett fenomen mänskligheten helt enkelt inte tycks kunna bli av med hur man än vänder och vrider på det hela.

  Som en parentes kan jag nämna att jag personligen känner en strippa som tjänat mera pengar (svart) på 4 timmars jobb än vår stadsminister har i månadslön . Givetvis kommer Reinfeldt att ta detta till sig och begära löneförhöjning!

 3. Jens Says:

  Dessa strippor säger bara det som många och åter många killar redan vet.

  Däremot så tror jag faktiskt att väldigt många kvinnor faktiskt vet vilken makt de har. Det som kallas sexuell makt.

 4. Mannen Says:

  Den finska sociologen Henry Laasanen publicerade i februari 2008 sin bok ”Naisten seksuaalinen valta” Kvinnors sexuella makt, som chockade och omskakade den finska debatten om feminismen och jämställdhet mellan könen. Feminister, och speciellt deras starkaste riktning i de nordiska länder, radikalfeminister, har påstådd att det är heterosexualitet och heterofamiljen som har orsakat konflikten mellan kvinnor och män och försämrat kvinnors ställning. Laasanen anser att de har rätt, heterosexualitet innehåller en klar maktkonflikt mellan könen, men att radikalfeminister har glömt att också män lider i konflikten. Feminister har inte tagit med i sin analys de bekostnader som orsakas till män i den här konflikten. Kvinnor har inte förstått hur män lider i denna sexkonflikt. I sin bok Laasanen visar att ”kostnader” i den här sexuella maktkampen är stora för män och idag kanske även större till män än för kvinnor.

 5. Erik Norén Says:

  @barfota
  Håller med. Legalisera prostitution.

  Diskuterade ämnet då Pär (eller var det Pelle? kommer inte ihåg) tog upp att det lagts ett förslag om att sexköparen skulle även betala 40,000 eller var det var, i böter till sexsäljaren.
  Fick höra att detta var bra då sexsäljaren tvingats in i det av fattigdom och kanske skulle kunna låta bli att sälja sex i en månad eller ett par.
  Jag tycker väl att om de tvingas in i det av fattigdom så har det sociala skyddsnätet fallerat och om de tvingas in i det av våld eller liknande är det ju inte prostitutionen som är problemet utan slaveriet som personen tvingats in i.
  Dessutom om det är fattigdom som gör det så är det väl bättre att personen har två val: ”sälja sex eller svälta” istället för bara ”svälta” eller?

 6. barfota Says:

  @Erik Norén

  ”Jag tycker väl att om de tvingas in i det av fattigdom så har det sociala skyddsnätet fallerat och om de tvingas in i det av våld eller liknande är det ju inte prostitutionen som är problemet utan slaveriet som personen tvingats in i.
  Dessutom om det är fattigdom som gör det så är det väl bättre att personen har två val: ”sälja sex eller svälta” istället för bara ”svälta” eller?”

  Fattigdom är utan tvekan det största globala problemet som finns. I stora delar av världen har de just inget annat val än att ”sälja sex eller svälta” så därför blir valet kanske inte så svårt.

  Vi har diskuterat kvinnornas ”dansresor” och gubbslemmens ”sexturism” här tidigare och ärligt talat så vet jag inte om vi hjälper eller stjälper dessa fattiga människor med våra resor.
  I Sverige är det liksom ett helt annat problem och här finns ju trots allt ett visst skyddsnät och förutom socialtjänsten ytterligare ett par hundra kvinnoföreningar att vända sig till för att få hjälp.

  De strippor jag har haft kontakt med har det verkligen inte varit synd om på något vis. Det var helt vanliga snygga tjejer utan missbruksproblem eller liknande som bara ville tjäna massor med snabba pengar och hitta en miljonär att gifta sig med.

 7. Ulf Andersson Says:

  Man kanske kan tillägga att kvinnor som INTE är strippor,
  som flickvänner och fruar är mycket VÄL medvetna om
  vilken makt de har med sitt kön.

  Detta märks bland annat i vårdnadstvisterna
  där mammorna anses som lämpligare
  föräldrar och vårdnadshavare, just på grund av sitt kön.

  Uffe från PappaRättsGruppen

 8. Erik Norén Says:

  @barfota
  ”Vi har diskuterat kvinnornas ”dansresor” och gubbslemmens ”sexturism” här tidigare och ärligt talat så vet jag inte om vi hjälper eller stjälper dessa fattiga människor med våra resor.”

  Ur ett rent ekonomiskt perspektiv så bidrar ju turism oavsett slag till den lokala ekonomin vad jag har förstått (om man bortser från möjliga huliganer som förstör saker).
  Frågan är väl om det är tillräckligt för att det ska gå att göra något med det.
  Därmed inte sagt att det ska uppmuntras.

  (se om jag fick till såndär fin citatlinje….)

 9. Derya Says:

  Ja.. Men det är inte kvinnornas fel. Jag önskar att män helt plötsligt sluta ge kvinnor sexuell uppmärksamhet. Så att strippor, protistuerade o allt sånt bara dör ut. Helt enkelt bara DÖR ut. Då jävlar grabbar, då är det inte ni som ska jaga flickorna. Det är ni som ska strippa för dem 😉

 10. barfota Says:

  @Derya

  Det hade blivit tufft för golddigger kvinnorna då. De hade t.o.m. kunnat riskera att få lov att skita ned sig med ett hederligt arbete, hemska tanke.
  Då hade det ju också blivit mannens fel att dessa stackare tvingades ut i arbetslivet.

 11. Eric Says:

  Just det. Legalisera prostitution och ge sexarbetare mänskliga och sociala rättigheter, som i Tyskland.

 12. Tips Says:

  Barfota

  Jag brukar faktiskt inte ens titta på de där uppklädda blondinerna som kallas attention-brudar. Jag bjuder aldrig kvinnor i baren på drinkar om jag inte känner dom och då gör jag det för att dom kanske bjudit mig innan. Om fler killar och män hade slutat fjäska för kvinnor och jaga dom så hade kvinnans sexuella makt varit värd noll. Då hade vi också kunnat nå större framgångar inom den privata sfären. Tyvärr finns det för många toffliga killar därute som gör exakt som sina tjejer vill. Men detta är ett önsketänkande för nästa helg kommer Bosse 45 stå och mjäka sig i baren framför Lina 35 ändå. Därefter åker de på en solsemester som naturligtvis Bosse betalar. Så ser det ut. Vem fan är feministerna att säga att samhället är utformat efter män.

 13. barfota Says:

  @Tips

  ”Jag brukar faktiskt inte ens titta på de där uppklädda blondinerna som kallas attention-brudar.”

  Jag tittar alltid, mycket och länge på dem (tror inte ens att jag kan låta bli) men överlåter åt män med på tok för mycket pengar att försörja dem och köpa deras skor.

  ”Om fler killar och män hade slutat fjäska för kvinnor och jaga dom så hade kvinnans sexuella makt varit värd noll.”

  Nu tror jag det litet ömsesidigt det där.
  Dessa ”attention-brudar” jagar febrilt män med makt och pengar, och har man då råd att hålla sig med en sådan lyx så varför inte? Med det gäller att ha äktenskapsförordet klart och påskrivet innan förstås 😀

  Här kanske strippor och fnask kommer in i bilden lite grann. Har man inte råd att köpa varan så kan man som en inte lika rik man hyra varan per timme.

 14. Stolt maskulin man. Says:

  Barfota

  Du tar alltsa för dig av ögongodiset okej. Jag gör det inte eftersom jag vagrar att göda det faktum att kvinnor har ett betydligt högre sexuellt varde an karlar och att dom faktiskt utnyttjar detta dagligen och attt det faktiskt ger dom fördelar som den finske socıologen visade. Det kommer naturligtvis vara ett faktum oavsett om jag ‘göder’ det eller inte. Jag försöker inte skapa en debatt mellan dig och mig utan vill egentligen abra skriva av mig. E sa himla trött pa att det pratas om manliga fördelar och att kvinnor har det sa svart i livet.

  Jag hade utan att tveka velat vara en ung snygg kvinna framför att vara en ung man. E helt övertygad om att livet e mycket lattare som kvinna i Sverige. Det trakiga e ju att sitatıonen för kvinnor i exempelvis İran och Pakistan inte blir oavhangigt svensk akvinnors diskussion nar det kommer till debatt. Feminismen ser ju kvinnan som en enhetlig grupp pch har kvinnor ipakisatan det svart sa har alla kvinnor det svart. Lex Gudrun nar hon kallade svenska karlar för talibaner.

  Det e dags att avliva myten om att svenska kvinno ri Sverige har det svart. Det har dom inte ınte. Jag e sa javla trött pa att kvinnor kan glida omkring i livet enbart för att dom har en vagina mellan sina ben som karlar vill komma at.

  Jag vagrar vaginans makt!

 15. barfota Says:

  @Stolt maskulin man.

  ”Du tar alltsa för dig av ögongodiset okej. Jag gör det inte eftersom jag vagrar att göda det faktum att kvinnor har ett betydligt högre sexuellt varde an karlar och att dom faktiskt utnyttjar detta dagligen och attt det faktiskt ger dom fördelar som den finske sociologen visade.”

  Jag menar väl snarast så att det är rätt så omöjligt att undvika att lägga märke till dessa damer om man inte är blind eller död… och nej, jag bjuder inte på drinkar, semestrar och anlitar inte fnask eller strippors tjänster heller.

  Deras affärsuppgörelse står mellan dem och de män som är villiga att betala för lyxen och sola sig i glansen och är helt enkelt en ömsesidig affärsuppgörelse. Fnasken och stripporna solar sig i glansen av dessa mäns pengar och makt och männen solar sig i glansen av sexiga skönheter, svårare än så är det inte och båda avseende är lika fel!

  ”Jag hade utan att tveka velat vara en ung snygg kvinna framför att vara en ung man.”

  Så din signatur ”Stolt maskulin man” har inget att göra med hur du känner dig? Jag tycker du skall vara just en ”Stolt maskulin man” i stället för att önska du var något annat.

  ”Det e dags att avliva myten om att svenska kvinno ri Sverige har det svart. Det har dom inte inte. Jag e sa javla trött pa att kvinnor kan glida omkring i livet enbart för att dom har en vagina mellan sina ben som karlar vill komma at.”

  Feminismen är big business och har ingenting med jämställdhet att göra. Du har möjligheten att göra din röst hörd i det kommande valet.

 16. Sam Says:

  Så mycket bättre då i länder där kvinnorna är mer utlämnade till traditionella roller och mer sällan har något annat val än att snärja en man för sin försörjning. Då slipper ju männen statsfeministernas krav på delaktighet, att få ha en egen försörjning, att få turas om att bjuda på krogen och ta gemensamt ansvar för hem och barn… Då kan männen verkligen känna sig mycket mer säkra på att det är just honom, den riktigt manliga mannen som kvinnorna tycker om…

  Eller?
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/de-star-med-blommor-och-vantar_4741583.svd

 17. barfota Says:

  @Sam

  ”Så mycket bättre då i länder där kvinnorna är mer utlämnade till traditionella roller och mer sällan har något annat val än att snärja en man för sin försörjning.”

  Du svamlar om ”traditionella roller”, var har du fått det ifrån. Vad har de för ”traditionella roller” i utvecklingsländerna?

  Ta ditt eget ansvar vet jag…
  Jag kan slå vad om hur mycket som helst att du liksom alla oss andra sitter med en massa teknik (datorer, telefoner, maskiner o.s.v.) som tillverkas av underbetalda kvinnor och män i utvecklingsländerna.

  Ta ditt eget ansvar innan du börjar gapa på alla andra så att de stackars kvinnorna och männen slipper sälja sig till prostitution eller barnarbete. Du är smart men tänker som en riktig sopa.

  ”Då slipper ju männen statsfeministernas krav på delaktighet, att få ha en egen försörjning, att få turas om att bjuda på krogen och ta gemensamt ansvar för hem och barn… Då kan männen verkligen känna sig mycket mer säkra på att det är just honom, den riktigt manliga mannen som kvinnorna tycker om…”

  Feministerna har inga krav på delaktighet men har redan sedan många herrans år tillbaka möjlighet till egen försörjning. Gemensamt ansvar för barnen finns och har alltid funnits.

  Ps. Har du haft nåt långvarigt riktigt heltidsarbete som inte finansierats av allmänna skattemedel, eller tror du bara att den riktiga världen ser ut som du lärt dig i skolan eller på feministiska uppviglingsmöten? :mrgreen:

 18. Elin Says:

  Hej allihop
  Jag har läst runt en del på bloggen nu. Först blev jag arg. Sen blev jag sorgsen. Det känns som att ni är så arga på kvinnor. Har något hänt som omöjliggör ett jämlikt, kärleksfullt förhållande till oss?

  Texterna ni skriver osar av frustration och mindrevärdeskomplex som känns främmande att läsa om. Jag lever uppenbarligen i en annan verklighet än ni. Jag omger mig av män och kvinnor som respekterar varandra, ser varandras styrkor (och stärker dem) och svagheter (och hjälper till att jobba med dem). Jag hoppas att någon av er en dag ska finna en kvinna ni vågar möta som en jämlike utan rädsla för ”vaginans makt”. Hoppas att ni en dag kan bli riktiga män.

 19. barfota Says:

  @Elin

  Vad du känner kanske inte är relevant.

 20. Elin Says:

  @barfota

  Nej just det, och det är ju det som verkar vara det allmäna problemet här…

 21. barfota Says:

  @Elin

  Tur är väl det att vi inte bara ”känner” att feminismen är lögnaktig, ojämställt och falsk… vi kan konstatera att det stämmer med verkligheten också!

  Det räcker inte med att tro eller känna för då skulle man ju kunna tro vad som helst om vem som helst. Föredrar du att tro och känna framför sanningen och fakta så är kyrkornas bloggar en bättre plats för dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: