Kvinnor som köper sex är brottslingar

by

Här publicerar DN idag en artikel om en manlig prostituerad. Det är en helt vanlig 24-åring som upptäckte att han var bra  i sängen. Ha la upp en sajt på nätet, och på några månader tjänade han så  mycket pengar att han  kunde sluta på sitt vanliga jobb.

Han säljer sex till kvinnor. En del är studenter, men de flesta sexköparna är i 40-årsåldern. En del är återkommande kunder. De verkar betala ungefär 1000 kronor per påbörjad timme.

DN-artikeln andas inte minsta kritik mot de kvinnor som köper sex av den här killen. Trots att de är brottslingar – det är brottsligt att köpa sex i Sverige. Enligt aktuellt samhällsklimat är det till och med ett grovt brott. Och enligt aktuellt samhällsklimat bör den här intervjuade killen betraktas som ett offer – han är ju prostituerad. Men det märker man inte heller något av i artikelns ton.

Läs här får du se själv. Här kan du läsa en tillhörande artikel med rubriken ”Extra tabubelagt med kvinnliga sexköpare”.

20 svar to “Kvinnor som köper sex är brottslingar”

 1. Andreas Says:

  Kan inte se kopplingen till tabu med kvinnliga sexköpare. Är det inte snarare förnekelse som är boven?
  Manliga sexköpare är tabu, äckel, torskar, kvinnliga dylika utnyttjar sina hårt införskaffade möjligheter för ett tillfredställande sexliv och extra spänning. Om det nu kommer tal överhuvudtaget.

  Dock förvånar det mig att killen säljer till studenter. Kvinnliga motsvarigheter verkar ha större ålderskrav. Bara det att kvinnliga studenter köper sex av manliga eskorter ter sig tämligen underligt. Kan inte riktigt förlika mig med tanken, känns så verklighetsfrämmande.

 2. Anonymus Says:

  ”En tjej ville att jag skulle spänna fast och piska henne.”

  Förövaren var alltså fastspänd och offret höll i piskan …

 3. AV Says:

  Anonymus: Krig är fred, lögn är sanning, förtryck är frihet.

 4. Stoppa feminismen nu tack Says:

  Kvinnor kommer aldrig ses som brottslingar. Bara som offer.

  En fördel av att vara kvinna idag.

 5. leifer Says:

  Synen på sexköp handlar om kvinnans fertilitet. Kvinnor som är unga och fertila värnar man mest, och det är faktiskt också en patriarkalisk syn, det mest värdefulla är unga vackra kvinnor.

  En kvinna som är 40+ som säljer sex frivilligt bryr man sig inte om. Inte heller en ung man som säljer sex.

 6. Torstensson Says:

  Leifer

  Feministernas syn på kvinnan kommer ur exakt samma källa som männens syn på dom. Som mer värdefulla etc etc. Det är biologiskt.

  Jag vet inte om man ska kallad det patriarkalisk syn eftersom det har fått innebörden att bara män kan tjäna på ett patriarkaliskt system. Kvinnor har haft makt genom hela historien, varför feministerna har fått för sig att kvinnan har varit en slav av att sitta inne i stugan och sticka medans mannen var ut eoch bröt jord och mark och bröt sin ryggrad, vänder jag mig emot. Man kan vända på allt som feministerna påstår och visa på att det i samma bild som de målar upp faktiskt finns en man som också har det jobbigt. Kanske till och med jobbigare än kvinnan.

  Säg den karolin som tågade mot fienden i Ryssland, och som bokstavligen kunde höra kulorna svischa förbi, som inte hade velat sitta hemma i torpet i Småland och sticka tröjor.

  Att kalla detta för ett system där männen har makt och fördelar är inte bara vansinnigt, det är inte respektfullt mot männen.

 7. Sara Says:

  Igår började det en ny serie på tv1 om – ja just det – en man som säljer sex och har en kvinnlig pimp:)

 8. gealach Says:

  Jag läste artikeln imorse och reagerade på precis samma sätt…

 9. leifer Says:

  1000 kr per timme? Låter billigare än det män får betala.

  Och igen undrar man över den skattetekniska biten.

 10. Jack Says:

  Sara,

  Det har även visats tv-serier på män som medicinska experimentobjekt, allt enligt SCUM-recept, vilket genom serien normaliseras. Testees hette serien, vilket också är en drift med de manliga könsorganen, vilka man också skrattar åt när de stympas idag.

  Med tanke på att 90% av alla män varit överhetens köttstycken och förbrukningsvaror i såväl krig som medicinska experiment och extrema högriskarbeten genom alla tider kan man se feminismen som idén att kvinnor tar kung och adels plats så att kvinnor utsätter män för detta istället. Så kan det naturligtvis inte riktigt bli då ni är så många. Men det är idén och riktningen. Att ha 50% av befolkningen som slavar är hyfsat även om 90% vore bättre.

  Största problemet för feminismen verkar dock vara att populationer i vilken den spridit sig inte längre föder barn och att den tekniska utvecklingen minskar, en dead end civilisation utan civilitet.

 11. [null] Says:

  Lika spelregler …

 12. Jocke S Says:

  Vänta bara, blir det för många manliga sexköpare kan vinden snart vända! Så här:
  ”Om det nu hade varit, eller möjligen skulle kunna bli, helt tvärtom när ”jämställdheten” slagit igenom? Med utmanande män hängande på gator och på krogar, män som kom med skamliga förslag, män som lockade kvinnor ‘med kärlek’, mot betalning? Prostituerade män som inte betalade skatt, men som bidrog till spridning av sexsjukdomar, knarkhandel och annan kriminalitet? Skulle dessa män i så fall ha fått lov att fortsätta med detta, och de ”helt vanliga” kvinnorna/kunderna, men endast dom, ha stämplats som de kriminella, eftersom de ”utnyttjade männen”? Tror någon det? ” (Från ”Den skamliga sexköpslagen”)

 13. Torstensson Says:

  Jocke S

  Vem har skrivit den texten från första början? Den är jättebra.

 14. Musse Pig Says:

  Notera Anna Skarheds uttalande i DN idag:
  ”Lagen kom till 1999 just för att bekämpa mäns våld mot kvinnor”
  ”Ingen kvinna har lagförts för att ha köpt sex i sverige. Trots att polisen vet att det förekommer”
  angående skärpningen av maxstraffet:
  ”.. från fängelse sex månader till ett år. Men det är inte aktuellt för den här gruppen kvinnliga sexköpare, menar Skarhed. ”
  Angående huruvida kvinnor behandlas mildare av rättsväsendet:
  ”-Det kan man fundera på. Men om man vill genomföra vad riksdagen velat med den här lagen så ska man fokusera på de typer av brott som är vanliga. Då kommer inte heller kvinnor som köpare upp.”
  Sug på detta! Vad är det hon säger? Det finns dockhelt klart inget som helst intresse av att straffa kvinnor som köper sex.

 15. Musse Pig Says:

  Det handlar bara om radikalfeministisk förföljelse av män.

 16. Musse Pig Says:

  Anna Skarhed är alltså JK och kvast-Hilda!

 17. Musse Pig Says:

  Ingen ska tveka om att rätten att köpa en ung mans kropp ska vara självklar för Anna Skarhed och hennes väninnor. Det handlar ju om starka kvinnor som tar för sig, att det är deras tur nu att njuta maktens sötma och möjligheter efter att männen har gjort det sedan tidernas begynnelse. Kvinnor gör det av godhet och männen av ondska. Männen är givetvis fortsatt onda även efter att rättsapparaten fyllt fängelserna med misstänkta manliga sexköpare. Manliga prostituerade ska givetvis ha fullt ansvar för om Eva Lundgren får någon åkomma som en toyboy överför till Anna Skarhed. Ursprunget till alla snuskiga, äckliga könssjukdomar är ju hursomhelst männen och deras ondska. Det är ju en utgångspunkt för hela analysen. Det är ju självklart! Vi har inte tid att ifrågasätta och käbbla om det som vi alla vet är sant! Vi har inte tid att vänta. Miljoner kvinnor lider i Sverige i denna sekund!

 18. Musse Pig Says:

  Med tanke på den massiva utslagningen av pojkar genom skolsystemet så torde det vål inte vara brist på pojkar och unga män i stort behov av pengar framöver. Det borde ju kunna räknas som en hushållsnära tjänst dessutom. Vilken underbar välrd! Likt Olympens gudar kan de ligga och äta sina praliner och fisa hela dagarna, medan en lägre stående människoart som genusforskningen visat vara olämplig för beslut, ledande positioner, intellektuellt krävande jobb, ja att inneha makt överhuvudtaget, står för all service.

 19. Musse Pig Says:

  Demokratin och vitaliteten är försvagad i Sverige pga den eländiga ”konsensus”-kulturen. Man snackar ihop sig tills alla som räknas är överens. Fakta och argument är sekundära. Det blir i första hand fråga om att bevara maktstrukturerna. De med rättspatos som opponerar sig mobbas till tystnad eller tigs ihjäl. Protester från de som drabbas ignoreras och tigs ihjäl. Om det är en enskild individ så stämplas denne som rättshaverist och då behöver ingen ta honom på allvar längre överhuvudtaget. Jag vet inte, men särskilt kvinnors umgänge verkar genomgående följa detta mönster. Jag är öppen för att det inte är så. Dock är jag besviken på hur många kvinnor som låter sig sugas in i de radikalfeministiska nätverken. Jag misstänker att varje kvinna som hamnar i någon betydande position och inte redan är frälst och indoktrinerad snabbt utsätts för en värvningskampanj. Det är förmodligen svårt att stå emot då det handlar om att antinegn är de med radikalfeinisterna eller så är de emot. Om de är emot så fan ta dem! Då sätter det väloljade konsensus/mobbningsmaskineriet igång. Det är nog svårt att stå upp för en egen åsikt då.

 20. Underbar Blogg « I tystnaden’s Blog Says:

  […] Kvinnor som köper sex är brottslingar! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: