Påminner om Debatt kl 20.30

by

Hej alla! Påminner om Debatt i SVT 2 kl 20.30 ikväll, där jag är med för att diskutera om flickor förtrycks i skolan eller inte.

Se nytt blogginlägg om saken som är förinställt till kl 19.00. Skriv gärna kommentarer till tevedebatten i det inlägget.

Stort tack för alla tips med argument jag fick igår!

Annonser

8 svar to “Påminner om Debatt kl 20.30”

 1. Manhood United Says:

  Pär var dig själv och använd statistik och fakta från Pelle Billing, Pappamanualen.se, Arne Wirén och statistisk säkerhetsställd forskning.
  Var metodisk och ödmjuk och ha vetskap att du har många män och kvinnor som du talar för.

  Skrev i tidigare inlägg om förberedelser inför ikväll. Var beredd på känslomässiga påhopp från programledaren. Du skötte dig utmärkt i debatten mot claes borgström och den manliga feministforskaren niklas järvklo. Fast de drog våldtäkts kortet som är ett så känsligt ämne. Men du är varm i kläderna och vågar bemöta dessa utspel metodiskt med statistik och forskning.

  ”Om belinda olsson: En jävla sopa som inte ens halvhjärtat orkar dölja sina egna åsikter eller hjälpligt sätta sig in i ämnet innan debatten.

  Ge mig 2-4 insatta och vältaliga personer som sakligt sitter ned kring ett bord utan någon jävla gapig publik och ingående debatterar något intressant i en timme under vis ledning av Lennart Persson, Åke Ortmark eller någon annan riktig journalist som inte utses enbart utifrån (låg) ålder, (kvinnligt/odefinierbart) kön och (mörk) hudfärg. Annars är det inte värt att kallas debatt.”

  https://www.flashback.org/t1068818

  Visa vart skåpet ska stå genom att vara anti pk!

 2. Renodlad jämställdhetsminister Says:

  […] övrigt rekommenderar jag Debatt ikväll där Pär Ström och Camilla Lindberg (f d folkpartisk riksdagskvinna, och den enda riksdagsledamot som någonsin […]

 3. Lars Says:

  Pär, en rakt igenom helgjuten insats ! Det känns ibland som som att de feminisriska seglen fladdrar betänkligt, och dina insatser för det är ovärderliga ! Det var länge sedan jag hörde argument som fick så bra fotfäste !!

 4. Musse Pig Says:

  Formidabel utklassningsseger, Pär! Om du kommer till The Big Ben på Renstiernas gata på Södermalm på lördag kväll ( http://www.bigben.nu )så lovar jag att bjuda dig på en öl! Ett av landets bästa rockband, Led Boots, spelar där då! Fri entre´. Kan vi inte ses och fira detta?

 5. FeMANist Says:

  Per Ström – ”Genusnytt” förklarar i debatt att tjejer ”väljer” att sminka sig. Däremot är det enligt honom en gigantisk komplott mot killar och det resulterar i att de har sämre betyg…Med det resonemanget borde paranoide Per förstå att killar väljer att INTE plugga. Kan i sin tur ha med de sämre betygen att göra. Fast Per anser antagligen att det är väldigt orättvist att killarna har sämre betyg än tjejerna trots att de skiter i skolan…

 6. Träd Says:

  Pär och Camilla vann överlägset! Han visste inte ens vad han skulle säga efter Pärs sista svar. Bra jobbat båda!

 7. Christer Karlsson Says:

  Vem är han???

 8. Eva-Lena Says:

  Pär säger att kvinnor och män har lika lön i Sverige. Får jag rekommendera dig att läsa ”På tal om kvinnor och män 2010”? Där samlar SCB statistik uppdelat på kön. Genom att ha kunskap kan debatten utgå från fakta och slipper bli ett försvarstal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: