Komiker kräks på genushysterin

by

Komikern Robert Gustafsson går till hård attack mot den genushysteri som har drabbat vårt land. Han säger bland annat:

”Jag är så trött på hela den där genusdebatten. Trött så man kräks. Varför är det män som måste befrukta och kvinnan som måste ha ägg när ett barn ska bli till? Därför att det finns en tanke med det. Det finns nedärvda saker som inte bara gäller befruktning och könsroller. Tänk simultanförmåga! Bara en sån sak: Om kvinnor är bättre på något, då ifrågasätts inte det.”

Gustafsson tror att män generellt sett är roligare än kvinnor av genetiska skäl. Han tror inte på tanken att ta med en kvinna i Killinggänget.

Läs mer här och här. Tack för tipset, Edvard den första.

En annan komiker, Soran Ismail, har en betydligt mer politiskt korrekt inställning till genusfrågan. Den har han gett uttryck för i denna debattartikel. Han skriver bland annat:

”Och om det nu är så att könsmaktsordningen är påhittad så har jag några frågor – hur kommer det sig att jag känner igen mig i problematiken när jag tänker tillbaka på den i alla de fem klasser jag gått i. På olika skolor, i olika städer och med olika procentantal killar. Hur kommer det sig att min lillasyster känner igen sig i det här? Hur kommer det sig att att jag har kompisar från olika delar av landet som kan vittna om detta? Att Cecilia Stegö Chilò och Maria Borelius tvingades avgå för obetalda tv-licenser och svart städhjälp medan Tobias Billström (obetald tv-licens) och Anders Borg (svart städhjälp) får sitta kvar, är måhända en slump men min konspiratoriska hjärna får mig på andra tankar. Det kanske är just dessa konspirationstankar som får mig att tro att om socialförsäkringsminister Ulf Kristersson haft en vagina, så hade den vaginan aldrig tagit plats i regeringen.”

43 svar to “Komiker kräks på genushysterin”

 1. Klas-Kristian Says:

  Uh-oh, the shit has just hit the fan. Det här kommer Robert att få skit för.

  Vill förtydliga att jag definitivt håller med honom i det han säger.

 2. klas Says:

  Något har hänt. Jag tror inte han vågat säga detta för typ tre år sedan.

  Och nu väntar vi på motattackerna.

  Men vi män är inte lika rädda längre.

 3. Torstensson Says:

  Robert Gustafsson nu ocksa =)

  Vi blir fler o fler som ar emot feminismen.

 4. Torstensson Says:

  klas

  Jag haller helt med dig. Detta ar underbart.

  Nagot stort haller p aatt handa i Sverige. Fler och fler börjar vakna upp och kritisera feminismen.

  Sa javla skönt att det börjar röra pa sig!!!

 5. Anna F Says:

  Debattklimatet vänder. Undrar vilket politisk parti kommer först att hoppar på tåget..

  Gissar på kristdemokraterna, vad tycker ni?

 6. Mats Says:

  Anna F

  Kristdemokraterna ligger bra till men SD ligger nog före på den frågan, det är en orsak till att de gjorde ett så bra val. Många unga män som tycker samhället vänder dom ryggen röstar på SD.

  Om fler partier vågar gå emot feminism och vågar debattera integrationsproblematiken utan att stora PK maffian kommer rusande så skulle inte 330 000 rösta på SD.

  Jag tycker att det är bra att SD kom in så att vi får en öppnare debatt och att locket öppnas istället för läggs på hela tiden.

  Nej jag röstade inte SD och nej jag är ingen rasist 🙂

 7. Lasse Says:

  @ Anna

  Tror att SD kommer bli den som öppnar Heinzflaskan. Sedan kommer ketchupeffekten med ett antal partier 😉

 8. Trio Says:

  @Lasse
  Jag hoppas du har rätt. I så fall skulle åtminsone någon positivit effekt komma ur det vedervärdiga SD…

 9. Manhood United Says:

  DET SKA VÄL VARA SAMMA FÖRUTSÄTTNINGAR? DET SKA VARA KÖNSNEUTRALT!

  Men det var ju vänstern som kritiserade Alliansen, hur ska dom ha det?
  Men kära hjärtanes, ena gången är feministerna och vänstern inte nöjda för klass skillnader. Nästa gång är det kön, får inte hop det. Frågan är om de själva fattar vad de håller på med och står för längre? Det var säkert feminist journalist som jagade de kvinnor som fick avgå i Alliansen. Vad säger ismail om det? Den enklaste förklarinen är att ismail är vänster och pk och lika förvirrad som resten av politikerna där det är upp och nedvända världen. Mona Sahlin vill impulsivt höja skatterna och Reinfeildt hycklar om genus och feminism.

  Mona Sahlin är/var statsminister kandidat? Hon är kvinna och fick sitta kvar. Fifflat med både det ena och andra.

  eva lundgren som förtalat män, hets mot folkgrupp, bränt bokbål i uppsala (är inte det brottsligt och fängelse?) sådant som hitler och hans anhang gjorde.

  Beatrice Ask (M) som Justitieminister utalat sig rättsvidrigt och nedsättande om män som inte icke objektivt och könsneuralt och rättssäkert. Hennes egna personliga (scum) åsikter färgar henns roll som sveriges Justitieminister och politiker. Att kvinnor åker till afika och har sex med yngre svarta män nämns inte? Undrar varför?

  Gunilla Ekberg (S) ja vad ska man säga, titta på dokumentären Svt könskriget. Fick inte gå!

  Svt könskriget som dessutom stoppades, refucerades och cencurerades! Varför då? Den gjordes av en kvinna som blev bespottad.

  Margareta Winberg, den farligate politikern av dom alla som är nära alierad med eva göring lundgren. Ingen av dom fick gå!

  I dom sk ”Sextrakasseriena på teatern och dramaten” som gjordes av radikalfeministen jesper lindau efter en idé på middag med vänner.
  Att denna sk journalist och hans vänner har ett finger med i spelet om sextrakasserierna på Operan kommer inte heller fram. Att regissör och skådespelare Tommy Berggren, skådespelare Ola Rapace kritik mot denna vinkling kommer inte heller fram pga media locket. Regissör och författare Marianne Ahrne berättar i TV4 kvällsöppet att ingen får bryta den kvinnliga kodexen på teatern att också kvinnor sextrakasserar män. Det kom inte fram i den sk undersökningen.
  Kvinnor kan vara onda och svin det vet alla Spanjorer och inte minst pjäsen om Bernarda Albas hus och pjäsen Top Girls där kvinnor är as och svin. Detta sticker i ögonen feminister som inte tål kritik som te x sussane osten.

  Undersökningen om sexuella trakasserierna var en bluff som inte heller är könsneutral. Det finns inte några som helst vetenskapliga belägg och inte då eva lundgren belägg. Ska vänster och feminist journalister på gammel media börja avslöjas hur de vinklar sina repotage och artiklar? Artiklar som blir till sanning och bevis för rättsväsende och för politiker. Detta har pågått alltför länge att journaliter håller varandra om ryggen och inte släpper in andra än barn och släktingar till journalister kan det vara så att denna kultur med dömmande på förhand och vinkling startade redan med rättsfallet Catrine da costa? I så fall krävs en självsanering och kritisk granskning av maktens (journalister( som radikalisterna själva gjorde när de stod på barrikaderna och kritiserade makten. Nu idag sitter de själva där, hycklar och vinklar!

  Kultur Ministern eva adelsohn liljeroth (m), köper undersökningen om sexuella trakasserierna direkt och bemödar sig inte att se ta reda på hela sanningen hur denna godtyckliga och subjektivt utvalda undersökning är gjord och belyser problematiken att också kvinnor är svin och sextrakasserar män.

  http://www.uppsalanyatidning.se/kultur/ministern-upproumlrs-av-sextrakasserier-109400-default.aspx

  Exempel på att medialocket och ga: social media ska granskas är radikala journalister som jesper lindau tillåts hållas:

  http://www.expressen.se/kronikorer/mariesoderqvist/1.1090760/kunde-lika-garna-varit-parodi

  https://www.flashback.org/t644553

  Listan kan säkert fyllas på med referenser i vardagen och i näringlivet, Samhället och bland makthavare.

 10. Lasse Says:

  @Trio

  Om Alliansen vore lite taktiska kunde de vända det här till deras fördel och föregå SD.

  Alla partier underskattar vilken ”sympatiorkan” de skulle kunna dra ut av den här rekylen som ligger nära nu.

 11. Grodan Boll Says:

  Också Christopher Hitchens har haft en hel del att säga om kvinnlig humor.

 12. Pär.B Says:

  Skillnaden mellan Robert Gustafsson och Soran Ismail är att Robert inte är beroende av pk-eliten för sin framgång. Soran säger att känner igen sig i filmens budskap. Jaha, och! Aktivarum säger så här på sin blogg angående Kittys uttal om att hon minsan känner igen sig:

  ”Människan skulle nog kunna motivera kritik mot Einstein och relativitetsteorin med att det känns fel. Det känns som om tjejer måste… Alltså som tjej måste man. Det känns som om det… Det känns känns känns känns.”

  http://aktivarum.wordpress.com/2010/10/06/svt-debatt-om-tusen-ganger-starkare-amerikaniserad-film/

 13. Manhood United Says:

  Varför måsten Boken som kritiserar Eva Lundgren makuleras?
  Varför har inte ansvariga för Uppsala Universtitet polisanmälts för bokbål och hets mot folkgrupp? Är det verkligen sant att de kommer undan med bokbål? Lever vi i en modern demokrati 2010?

  http://www.axess.se/blog/post/2009/05/22/Bok-som-kritiserar-Eva-Lundgren-maste-makuleras.aspx

  http://www.crimenews.se/content/view/134259/1/

  10 maj 1933 – Nazisternas bokbål, bl a på Opernplatz utanför operan i Berlin. Joseph Goebbels hade 1933 fått upp ögonen för den tyske skribenten och politisk-kulturelle korrespondenten i Völkischer Beobachter, Richard Euringer. Se vidare bokbål i Nazityskland.

 14. Könsmaktsordningen är baserad på lögner från början till slut – Del 3 « Aktivarum Says:

  […] Genusnytt skriver om Robert Gustavssons kritik av feminismen. […]

 15. Trio Says:

  @Lasse
  Jag håller med…

 16. Anna F Says:

  @Lasse,

  Kan vara SD som hugger på det mesta. Hoppas du har fel där. För jämlikhetens skull blir det bättre med av i allmänheten accepterad parti som sitter med i regeringen, nu när tiden är mogen..

 17. klas Says:

  En reflektion.

  Våra meningsmotstånadare kommer att citera alla möjliga inlägg där SD nämns. Vill vi vara taktiska så är nog en strikt tydlighet i dessa frågor det bästa.

  Jag tror man kan vara tydlig utan att bli oangelägen eller förljugen.

 18. michael Says:

  Såg just att en tredjedel av dom som röstade på sd röstade mot andra partier inte på deras politik man ska komma ihåg att rasister å feminister har samma retorik att dela upp människor i vi å dom lika vidriga båda två men som liberal tycker jag att sverige visar upp sitt odemokratiska ansikte i hur man behandlar sd

 19. Info Says:

  TILL ANNA M.FL.

  Sverigesdemokraternas riksdagsledamot MARGARETA SANDSTEDT om genus och feminism (2007):

  ”Kvinnan uppfostras till att bli lik de män hon själv avskyr att bli utnyttjad och föraktad av.”:

  ”JÄMSTÄLLDHETSPOLITIKEN HÖR HEMMA I ETT SKRÄCKKABINETT

  Mona Sahlin hävdade i en TV-debatt med Jimmie Åkesson att Sverigedemokraterna var ett kvinnofientligt parti då vi ville få ner det höga aborttalet i landet. Andra politiker vill tvärtom att det ska utföras fler aborter i Sverige, då detta blivit en symbolfråga att svenskarna är världsmästare i jämställdhet. Jag kan inte låta bli att le åt vad som anses vara kvinnofientligt och inte. Enligt Sveriges syn på kvinnor är vi okänsliga ting som likt krockade bilar körs in på en verkstad då det skett en ´olycka´.

  Får Hägglund som han vill är snart abortstolen att likna med rullande bandet. Men då anstormningen förväntas bli stor får vi nog inte förvånas över om ingreppet föreslås utföras kollektivt i ett enda rum. Man måste ju ändock någonstans, trots all välmening, se över personalkostnader, tidspress och lokalbrist. Om detta skulle upplevas som genant…? Inte då. Dagens moderna kvinnor har nämligen vuxit ifrån dessa pryda vanföreställningar. Det kan kvällstidningarna och andra slätstrukna TV-program försäkra oss om. Och tänk så mycket gemensamt man har med varandra där man låter sig ”behandlas” i samma rum. Vilket systerskap. Sedan är det bara att tuta och köra igen som om ingenting har hänt.

  Har socialdemokraterna en kvinnovänlig politik? Jag vill påstå att dessa feministhycklare för en kvinnostympande politik där kvinnan indoktrineras till att undertrycka och förtränga sin naturliga längtan efter hem och barn. Kvinnors tidigare så viktiga och sociala färdigheter i omvårdnad och hemkunskap har av socialisterna svärtas ner så till den grad, att kvinnors egentliga värde idag enbart består i hur hon lanserar sig ute på sexmarknaden. Att äta eller ätas. ´Så blir du hans sexgudinna´ lyder löpsedlarna i kvällstidningar som förut prydde gamla tiders herrtidningar. Promiskuitet, ytlighet och bekräftelse är sossarnas kvinnoideal. Kvinnan uppfostras till att bli lik de män hon själv avskyr att bli utnyttjad och föraktad av.

  Socialister och andra kamoflerade kommunister bland våra riksdagspartier är förnuftiga människors värsta fiende. De etiska, andliga och kulturella värden som förnuftiga människor bygger upp, gör socialisterna allt för att riva ner. Så beter sig endast en fiende till varje ordnat samhälle, och de människor i Sverige som fått sina liv förstört genom socialisternas familjepolitik kan räknas i tusentals. Egentliga borde de brottsliga makthavarna ersätta dem eller deras anhöriga ur egen ficka. För om exempelvis ett gäng förbrytare skadar en grupp om flera personer, betraktas dessa gärningsmän som ytterst samhällsfarliga och får i bästa fall en dom. Varför går socialisterna fria i Sverige? Det är ju helt makalöst att den röda terrorn inte ställts inför riksrätt för länge sedan, men det kan ju kanske bero på att man i tid sett till att avskaffa denna.

  Det viktiga könsmaktsperspektivet, könskriget och den perverterade jämställdheten i Sverige är en ren styggelse där vårat land nu kan liknas med en förhärjad krigsplats. I alla krig blir de svaga mest drabbade. Idag springer barnen rotlöst omkring i skuggan av ruinerna och försöker hitta sin stympade identietet i olika lösa sammanhang. Ibland sätter man på sig fel ögon och omaka händer. Hur ska man veta då inga förebilder längre finns? I de flesta styvfamiljer råder krig och upplösning inom hemmets väggar, men denna skamfulla verkligen talar man tyst om. Att blod är tjockare än vatten är förbjudet att erkänna i Sverige.

  Att ödelägga landet med hjälp av en pervers familjepolitik är en uppfinning av Karl Marx där han skriver att ”lika arbetstvång ska råda för alla och offentlig och kostnadsfri uppfostran av barn”. Därför vägrar Sverige göra sig av med alla dessa kostsamma daghem som finns i varje gränd i landet trots att de är en ekonomisk förlust. Förutom kostnad av drift och löner medföljer andra kostnader för vård av sjukt barn, och sjukskrivningar p.g.a. olika bakterier och virus institutionsvistelsen utsätter familjen för. Den familjepolitik som hyllas i Sverige medför även kostnader för rättsväsendet i form av familjetvister, socialtjänst, underhållsstöd, bidragsberoende och höga sjukvårdskostnader i form av hög självmordsstatistik, neuroser och missbruksrelaterade symptom. Den kostsamma ohälsan är gigantisk men ur ett sossefilter löser man detta enbart med ännu mer skattehöjningar och fler genuspedagoger i den kommunala verksamheten.

  Vänsterns könskrig som även högern trallat in i, har haft en hemsk och förödande effekt på kvinnor och är samhällets värsta fiende. Den har medfört den mest omfattande slakten på varaktiga och sunda relationer. Men våra bödlar får aldrig nog av sin själsliga massaker. De är berusade av blod och kräver ännu värre ´kickar´ för att få känna av sin berusning. Helst borde vi alla bli homosexuella också, för då har man nått det yttersta målet för jämlikhet mellan män och kvinnor. Alla kan döpa sig till Bengt eller Lotta oavsett kön, och bo ihop i stora kollektiv och ha sex med alla. Då anses man ha en tolerant och framförallt en fin kvinnosyn. Är man skapt olika får man göra något åt detta. Män kan börja amma och kvinnor kan bli bitchiga och burleska likt värsta sortens karlakarlar man lyckas gräva fram i de mest ångestladdade miljöer. Förslagen är många när det gäller att kriga mot kärnfamiljen som anses vara en kvinnofälla.

  Det är inget biologiskt fel på kvinnor som önskar vara mödrar på heltid för sina barns bästa. Kvinnans sammansättning av hormoner, kroppsliga funktioner och andra mentala förmågor gör henne nämligen mycket lämpad för detta viktiga arbete som kommer att betala sig i längden. Mödrars arbete borde uppvärderas och aktas som ett mycket viktigt arbete och likställas med andra yrkesgruppers. Då har man uppnått en äkta jämlikhet då arbete värderas lika och där samhället stödjer alla former av vårdinriktning för de svaga och utsatta grupperna i samhället. Små barn som föredrar den egna föräldern hemma som vårdare istället för att vara på institution, är det inte heller något biologiskt fel på. Lika lite som att en del människor har dåligt med pigment i kroppen, och att det alltid kommer att födas barn som aldrig kommer att rösta på sossarna. – – -”

 20. Manhood United Says:

  Vad säger dilettanterna och feministerna med susanne osten om det här?
  Underbart med människor som rör om i grytan och visar sanningen som feministerna är livrädda för, bilden av en tjej som ett svin, att tjejer och killar kollar på porrfilm. Socialdemokraterna och Socialism är inte samma sak som feminism som en gång kämpade för männen och kvinnorna. Feminismen uppstod ur Frankfurtskolan och förstörde tillsammans med Solanas (scum manifestet) ett konstnärligt geniet Andy Warhol. Homosexualitet och bisexualitet är inte likställt med pride och gillandet av feminism och jag skulle gärna vilja lyfta mordförsöket som sedemera ledde till Andy Warhols död lyftes fram. Men framför allt Andy Warhols verk och betydelse som han lämnade efter sig och den forsatte utvecklingen. Andy Warhol och Joy Division två viktiga trendbrytare och banbrytare som gav en air av att ta oss från postmodernismen stillastående; enligt min mening, inluderat feminismen som stänger inne och förkapslar själen.

  Göran Person avskydde vänstern som släppte in feminismen. Mona Sahlin släppte in vänstern och därmed vänstern som väljarna reagerade på och svek. Oavsett kön är alla lika goda kålsupare detsamma gäller inom alla områden. Det finns onda kvinnor som det finns onda män, men det är på individ nivå. Extremism och fundamentalism har uppenbara likheter både på vänster som höger kanten. Se bara på religonen. Feminism är som en förtryckande religion som fått härja alldeles för länge utan kritisk granskning och insyn. Inse det annars kommer vi få ett betydligt allvarligt läge i Sverige. För det är redan illa nu som det är idag 2010! Se individen människan oavsett etnicitet och politisk tillhörighet istället för detta tjat om genus och könsmaktsordning och mixtra med lagar. Eller ännu hellre straffa den lilla klick tjejer,kvinnor och feminister som missbrukar offer rollen för egna egoistisk vinningar såsom få skadestånd i våldtäktsmål, förnekar sin ev borderline störning med aggressiv misshandel av partner, vinna ensam vårdnad,utöva PAS eller ångrar och skäms över sitt sexuella beteende dagen efter och anmäler eller anmäler falskt som hämnd. Det måste straffa sig att ljuga och anmäla falkst, det måste straffa sig oavsett kön att misshandla och tjejer och kvinnor misshandlar.

  Som svar till den person som skrev tidigare och kritiserade Pär Ström och Genus Nytt (företräder en stor Maskulin rörelse) att rata vänstern. Pär är som många av oss oberoende och liberaler som själv tröttnat på muf,de sk nya moderaterna och alliansen som anammar feminism i populistiskt syfte i tron att vinna röster. De gamla moderaterna hade i alla fall mer ryggrad. Det är ok att vara vänster, såsse, liberal,mp eller vad f.. som helst men se individen människan , och pratar ni kollektiv så se männen och kvinnorna med just de genetiska och biologiska skillnader som vi har och förneka inte det. Om vi inte skriver under att det finns onda människor,kvinnor och män är vi j… farligt ute! Det är det jag gillar med Pär Ström som också fick kritik här av Genus Nytts läsare att Pär är oberoende i sina frågor om den obelysta halvan av jämställdhetsfrågan att han välkomnar att bli inbjuden att föreläsa hos Socialdemokraterna, Vänstern,Miljöpartiet såsom partier inom Alliansen.

 21. barfota Says:

  Tog inte Robert Gustavsson just nu självmord i underhållningsbranschen månne?

 22. barfota Says:

  @Anna F
  Hm… jag tror SD hoppar på tåget först, de har ju dessutom redan blivit påhoppade med att vara ett mans-parti så varför inte löpa linan ut och verkligen bli ett mans-parti.

 23. Manhood United Says:

  @ Info

  Var det inte marxismen som ville höja statusen bland folket och därmed statusen för att de fattiga skulle få det bättre och tron på det långsiktiga arbetet mot ett framtida välfärds samhälle . Det var därför könsrollerna infördes? Som idag bespottas. Kalla det cyniskt eller bittert? Lösningen på problemen var männen och kvinnorna tillsammans kunde få en bättre levnadsstandard genom att dela på bördorna? Det feministerna inte frågar sig idag i deras raljerande och manshatande dogm är de glömmer bort vilka som byggde upp industrierna och hade de tunga jobben inom industrin som i resten av världen fortfarande råder. Sverige är ju så himla jämnställt så vi har ju 50% kvinnor i gruvan i kiruna.

  När Göran Person och Carl Bildt möts i en duell om klass samhälle så har de olika referns punkter som inte ska föringas. Men också ifrågasättas. Det jag säger är att feminismen som krypit sig in överallt likt en parasit och hjärntvättat omedvetet människor har en dold agenda för egna syften som inte kommer fram pga media locket och därmed tappar sin trovärdighet som politisk kraft. Politik är att vilja är det därför feministerna skrikit sig hesa och fått sitt ”shit” igenom för att det var en vilja sedan att den dömt och fängslat uppemot 1000 oskyldiga män sedan 70-talet är en ovidkommande sak? Socialdemokraterna är i kris och har allt att vinna på att självrannsaka sig själv och ta bort feminism stämpeln och bryta med vänstern. Det självmotsägande i det här valet är att det stack i ögonen på väljarna med anitra när han samtidigt står och pratar om klass samhälle och hur svårt det är för ensamstående mödrar med barn och pensionärer som byggt upp välfärdsamhället.
  Det kommer inte bli så lätt för Socialdemokraterna att få tillbaka förtroendet.

  Därmed är förtroendet för moderaterna inte heller speciellt högt bland dom egna när röstfiskar. Det jag menar är att Genus Nytt står för något bortom partipolitik när alla vill vara så jävla populistiska när t.o.m kd och schlingman & co kramar genus och feminism så är dom billiga! För att inte nämne jimmie åkesson som ville in på pride och försöka med röstfiske. De andra partierna nekade annars hade han fått komma och kört sitt ”våldtäktsvågen” att bemöda sig ta reda på hur många oskyldigt dömda invandrare och svenskar som sitter pga lögnerskor till svenska tjejer är inte intressant ur ett rättssäkerhets perspektiv. Jimmy uppdaterar dig genom att ringa rättssäkerhets organisationen! Med det inte sagt att nästa jävla parti görs sig redo på jimmies populism och sd:s pinsamma bekostnad att träda fram som verkligen svenskt och inte populistiskt parti i nästa val. Det jag menar är att Genus Nytts oberoende i sakfrågorna tar udden av all politisk makt genom att värna om värden vilket block politiken och riksdagspartierna gjort bort sig själva och tappat allt långsiktigt förtroende när de inför feminism och genus. Den styrkan förlorade Göran Persson,Mona Sahlin och Socialdemokraterna båda valen. Det andra alternativet är inte bättre dom Reinfeldt vilken hal jävel som sliskigt och strategiskt nog tror att om vi pumpar in lite feminism,skänker miljoner till operation kvinnofrid,roks,hilda och kvinnolobbyn så får vi oppinion och röster. Det han inte fattar är att feministerna bockar och bugar snor pengarna utan att han får en enda röst samtidigt som fler och fler kärnväljare hoppar av moderaterna.

  Om man är avhoppad moderat,muf,Socialdemokrat eller vänster, spela roll, jag är här för att jag har en gemensam nämnare i sakfrågor och det är ett unikt samarbete. Asballt att få träffa andra som kommer från vänster och höger som känner samma sak. Det är verkligen unikt. Skulle jag säga att jag är uppvuxen av föräldrar som röstat på vänsterpartiet och socialdemokraterna så har det ingen betydelse för det är passé och kommer aldrig åter. Jag är min egen och individ och har verkligen mött baksidorna som Göran Person pratat om i denna film. Tvärtom dvs baksidorna av feminismen. Ska man beskylla feminismen och socialdemokraterna eller moderaterna för att hycklandet att inte göra något? Båda säger jag. Socialdemokraterna har fundamentala problem och ett arv att ha regerat för länge som gör att de har svårt för förnyelse i grunden och inte bara på ytan med att bjuda in henrik schyffert. Sådant lyser igenom, det måste handla om människan oavsett etnicitet, kön och humanism. Så till alla er som tror pär eller Genus Nytt ratar vänstern för vänsterns skull har tok fel, det som granskas och ratas är feminismens syn på mannen och den obelysta halvan av jämställdhetsfrågan som oftast, märkväl oftast har sin utgångspunkt i ”vänster partier” men med en tillnyktring och slopandet av denna fundamentalistiska ideologi kunna förändras och bli någonting bra utav där alla verkligen är med. Alla känner redan till problemen men bara kämpande människor därute som själva blivit drabbade direkt eller indirekt vågar göra något tillsammans med oberoende här på Genus Nytt mfl bloggar. Har Sverie ett media lock pga pk,feminism so what, den lilla människans röst är starkare än aftonbladet och feminismen inom statsmakten,hilda,roks miljarder,dårar som monica dahlström lannes,socialtjänstens anda,attityd och synsätt mot män och fäder, okunniga icke objektiva åklagare på relationsgruppen,okunniga icke objektiva domare och nämndemän i tingsrätt och hovrätt och polisens skygglappar för att upptäcka lögnerskor både inom våldtäkt och kvinnomisshandel och blint följa operation kvinnofrids mall och få bonus för varje fällande dom etc. We shall overcome-no lie can live forever!

 24. lop Says:

  Anledningen till att han inte vill ha med en kvinna är ju för att hon inte skulle trivas och tacka för sig. Inte öfr att hon är kvinna.

  ”Män har tränat och tävlat längre. Därför är män fortfarande ofta roligare. Tyvärr. Men det händer grejer. Mia och Klara till exempel är ju både bra och fantastiskt roliga.”

  Hur är det en förklaring till att män GENETISKT är roligare än kvinnor? Och vem mäter vem som är roligast, är inte det olika vad man själv tycker? Kan man säga att ett kön inte är roliga? Själv tycker jag vissa manliga komiker är skitkul – vissa suger exakt samma med kvinnliga.

 25. Gonzo Says:

  Mångakvinnor saknar förmågan att bjuda på sig själv och att skämta om sig själv. Det är huvudorsaken till att det inte finns så många kvinliga komiker.

  Inget fel på Annika Latz och Nour El-REfai men dom sysslar inte med humor utan propaganda. Man kan kalla det för att proppagera eller föreläsa, men humor är det inte.

  Appropå Nour El-REfai, här är ett klipp med henne. Jag kan hålla med om att män måste bli mer som kvinnor, det är trotts allt lite det som det här forumet handlar om. Män måste få samma rättigheter och möjligheter som kvinnor. Rätten att vara offer och få vara svaga. Rätten att slippa våld och orättvisor mm.
  Rätten att känna sig kräkt och få protestera.

  Jag tycker att hon verkar rätt förvirrad, hon pratar mot sig själv.

  ca2:36 in i klippet säger hon att ”mannen representerar sig själv som individ med hon känner det som om hon går upp och pratar om hur det är utifrån att vara kvinna hela tiden”

  2:51 fortsätter hon genom att säga att ”
  Det är hon som väljer att stå och tjata om feminism och hur eländigt det är att vara just kvinna. Manliga komiker väljer att bjuda på sig själva och prata om olika saker.

 26. Gonzo Says:

  Det blev visst helt fel i inlägget, det gick i väg för tidigt

  Mångakvinnor saknar förmågan att bjuda på sig själv och att skämta om sig själv. Det är huvudorsaken till att det inte finns så många kvinliga komiker.

  Inget fel på Annika Latz och Nour El-REfai men dom sysslar inte med humor utan propaganda. Man kan kalla det för att proppagera eller föreläsa, men humor är det inte.

  Appropå Nour El-REfai, här är ett klipp med henne. Jag kan hålla med om att män måste bli mer som kvinnor, det är trotts allt lite det som det här forumet handlar om. Män måste få samma rättigheter och möjligheter som kvinnor. Rätten att vara offer och få vara svaga. Rätten att slippa våld och orättvisor mm.
  Rätten att känna sig kräkt och få protestera.

  Jag tycker att hon verkar rätt förvirrad, hon pratar mot sig själv.

  ca2:36 in i klippet säger hon att ”mannen representerar sig själv som individ med hon känner det som om hon går upp och pratar om hur det är utifrån att vara kvinna hela tiden”

  Det är hon som väljer att stå och tjata om feminism och hur eländigt det är att vara just kvinna. Manliga komiker väljer att bjuda på sig själva och prata om olika saker.

  2:51 fortsätter hon genom att säga att ” Jag tycker att det så jävla mycket fokus på kvinnan hela tiden. det som händer då är att kvinnor måste bli superkvinnor”

  Åter igen så är det just hon själv och andra feminister som ständigt tjatar om ”kvinnor” och ”kvinnors problem” hela tiden är det kvinnor som tjatar och sätter pressen på andra kvinnor.

 27. Gonzo Says:

  Tusentals pojkar kan tvingas göra om omskärelsen

  http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=229283

 28. toddan Says:

  Vilken låg nivå Soran Ismail beger sig på. Utalandet om Ulf Kristersson påminner om det värsta av ’70 talet.

 29. Manhood United Says:

  @ barfota

  eller så visar det på att Robert Gustafsson är en av Sveriges bästa komiker och så pass tung som skådespelare att han kan uttala sig som få vågar. Alla vill ju göra det. Kliva fram ur garderoben! Jag gillade Robert Gustavsson rollprestationer tillsammans med hela ensamblenn i ”Fyra nyanser av brunt” där han förenar komik med allvar på ett aldrig skådat sett i sverige och med dom rollprestationerna bidrar Fyra nyanser av brunt till det mest konstnärliga skapandet i sverige sedan Anders Ek,Lars Hansson och Bergman, tv-teatern på 50/60-talet, Kewe Hjälm och ”lång dags färd mot natt” och de beryktade ”bernarda albas hus ” i tornet och ”top girls” på dramaten.

 30. Erik Says:

  barfota:

  Snarare är det folk som kritiserar Robert Gustavsson som tar självmord i underhållningsbranschen. Han och Killinggänget äger ju svenska humorbranschen!

  När skådespelare/artister är så här stora är de makthavare som kan välja och vraka. Kampanjen mot Tom Cruise har exempelvis inte hindrat folk från att se hans filmer.

  Jag tror att RG dont give a shit! Vad skall hända? Han får mindre betalt…. tror du han saknar en månadslön?

 31. Bertil Says:

  Men alltså… intervjun med Robert Gustavsson publicerades på Sydsvenskans webb i slutet av november 2009… varför virvlar den upp nu?

 32. Manhood United Says:

  @ anna f och michael

  Jag håller med er om kritik mot sd vad gäller extremism både på höger och vänster dvs jag avskyr feminism lika mkt som nazism för det går emot vad vi här på Genus Nytt tror på humanism och lika rättigheter och skyldigheter oavsett om man är kvinna eller man. Om ni accepterar problemet med att män döms oskyldigt med endast kvinnans ord, diskriminering av män i vårdnadstvister, att det finns ett mansförtryck i sverige och män diskrimineras på många områden och förtalas som grupp i media etc då har vi kommit en bit på väg för dialog och samtal med början på Genus Nytts Pubkväll Måndagen den 18/10. Många och däribland jag svär på hela min existens att jag kommer bekämpa orättvisor som feminismen skapat sedan 70-talet och mixtrande av lagar på 90-talet med eva lundgren i spetsen. Det bryter mot Mänsliga Rättigheter,Europa konventionen,Sveriges Rikeslag att inget kön ska undgå straff om man begått brott oavsett om man tillhör könet kvinna FNs gemensamma stadgar om lika värden oavsett etnicitet eller köns tillhörighet. Men framför allt barnens bästa och Barnkonventionen följs och inte bara på papper och av feministiska tjänstemän på socialtjänsten. Annars lägg ner skiten, varför ska vi betal pengar för att de ska få bonus från roks varje gång de vinklar ett ärende till kvinnans fördel även fast de är hon som saboterar umgänget och utsätter barnens för PAS. Det är inte barnens bästa i verkligheten.

  Att feminismen kritiserat sd för mans-parti gräver feminiserna själva sin egen grav samt att de höjer sd till att ta del av den framväxande maskulina rörelse som just nu sker. Det är motståndskraften i den Maskulina och Pappa-barn rörelse som nu är på fram marsch och som är opolitisk och oberoende och bygger endast på ideellt arbete. Sd ska inte få plocka några poäng för främlingsfientlighet för jag har flera kamarater som råkat illa ut i vårdnadstvister med frihetsberövande,häktning,förnedring och hela livet krossat för alltid bara för att de inte ville ge upp rätten till att träffa sina biologiska barn. Det är sjukt. Se på Daddy varför får han inte träffa sin barn, det är helt vidrigt de har ingenting att gå på bara kvinnans ord som är punkterade gång på gång och ändå håller soc och domaren på att jävlas och då jävlas han tillbaka efter att ha litat på rättssystemet och varit ödmjuk och trott på att sanningen kommer farm och att han hans dotter ska få träffa sin pappa. Det är för många jävla exempel på att pendeln kommer slå tillbaka men inte för att sd ska dra några populistikska kort och vinna opinion, inte för att feministerna ska använda og i nån jävla förtals kamapanj mot män och att og samtidigt ska få samhällets sympatier och mörka vad de egentligen sysslar med, samma sak som ha,ak81,white pride och danska fotbulls hulliganer.

  ”Vidare visar kontakten mellan AK 81 och White Pride att det finns sanning i polisens anklagelser om att HA utnyttjar rasism i kampen och kriget mot de konkurrerande gängen”

  För att inte nämna feminismens fortsatta dolda agenda och kopplingar till maktens korridorer och spelet om miljonerna från staten. Feminismen är ingenting om anslagen stryps, ingenting! Eva Lundgren,Margareta Winberg, Gunilla Ekberg,mansfientliga lagar, totalt avsaknad av resningskommisioner, granskning och avslöjandet av hilda och amnesty roks atsub johanna ”anstiftan till mordförsök” piper, instanser som fortsätter att döma endast på kvinnans utsaga, socialtjänsten ska man inte tala om hur rättsvidrigt det råtthålet är. Feminismen i sverige är en riskfylld korrumption och maffia liknande verksamhet på mycket hög nivå och kopplingarna börjar sakteligen avslöjas. Dokumentären svt Könskriget är en god början, men oberoende journalistiskt grävandet måste fortsätta att avslöja övergreppen som sker. Uttalanden som en av Sveriges bästa komiker och skådespelare manar till mod och hopp att fler kliver ur garderoben och fler vågar publicera grävande journalistisk som går emot feminismen och pk i Sverige.

 33. Davidholman Says:

  Står 15 Februari 2010, så lite segt är det allt! 😛

  Men det visar väl bara på hur pass lite Robert Gustavsson behöver bry sig om vad han tycker rent politiskt! Fan vad najs!

  Jag håller förresten på med Stand-Up själv (nybörjare) och där kritiserar jag feminismen starkt. Liknar den vid nazism och religion. (väntat fortfarande på att någon surkärring ska komma fram och klaga! 😛

 34. barfota Says:

  @Manhood United

  ”eller så visar det på att Robert Gustafsson är en av Sveriges bästa komiker och så pass tung som skådespelare att han kan uttala sig som få vågar. Alla vill ju göra det. Kliva fram ur garderoben! ”

  @Erik

  ”Snarare är det folk som kritiserar Robert Gustavsson som tar självmord i underhållningsbranschen. Han och Killinggänget äger ju svenska humorbranschen!”

  Ni har givetvis rätt båda två men det är inte helt utan risk att komma på kant med PK eliten.

  @Bertil

  ”Men alltså… intervjun med Robert Gustavsson publicerades på Sydsvenskans webb i slutet av november 2009… varför virvlar den upp nu?”

  Utan att dra för stora växlar på det hela så hände det faktiskt något i det Svenska PK samhället i samband med Pär Ströms framträdande i TV-programmet debatt, Kitty drog sitt strå till stacken genom att visa Sveriges folk hur vridna och okunniga rebiatfeministerna faktiskt är.
  Kitty gjorde svenska män en STOR tjänst genom sitt framträdande!

  Det har hänt något och var så säker att det första parti som offentligt törs ta avstånd från feminism och vill jobba för att rätta till alla begågna misstag, rätta till snedfördelningar, avskaffa kvinnofridslagen, särbehandlingar, särlagstiftningar o.s.v. kommer att bli stort.

  Antifeminism kommer nog att bli nästa stora trend och många kommer att slåss om de väljares röster som vill ha verklig jämställdhet.

 35. barfota Says:

  @Davidholman
  haha… du kan ha sura ägg med dig i fickan, så kan du ju alltid kasta tillbaka på surkärringarna 😀

  Lycka till i din nya karriär, ett gott skratt förlänger livet, en rabiatfeminist förkortar det.

 36. Manhood United Says:

  @ bertil

  För att kritiken och motståndet mot feminsmen kan inte framföras nog!
  Vet du vad det betyder för en rättsstat om en enda oskydligt dömd hamnar i fängelse? Här skickas det signaler om uppemot 1000 oskydligt dömda män i svenska fängelser. Är det anledning nog att belysa problematiken i ga:media? Varför händer det inget kan man fråga sig? Varför en sådan ovilja från ga:media och social media? Varför finns det ett media lock i Sverige? Du kanske inte är så bekant med medialocket, det har att göra med en nepotism inom journalist och publicistkåren och en inbyggd historia att vi i Sverige är PK och en svensk tiger. Vad Genus Nytt belyser är den obelysta halvan av jämställdhetsfrågan både i stort och smått. I vardagen och i verkliga livet och med den sanna inställningen har Pär lyckats locka till sig folk från vänster och höger, oberoende etnicitet och klass tillhörighet på ett sätt som kanske ingen inser vidden och kraften av. Det är gräsrotsnivå som politikerna inte ens är i närheten utav. Så återigen, den här atrikeln från 2009 hade jag inte en aning om men lyfter debatten och attitydsförändringsarbetet ett steg till framåt. Förutom att Robert Gustafsson är en jävligt bra skådespelare.

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7689127.ab

 37. Bertil Says:

  @ManHood
  Jag är lika trött på demokraturen som någon annan. Och jag instämmer i vad Robert Gustafsson säger. Jag bara tyckte tajmingen var lite… märklig.

 38. Manhood United Says:

  @ bertil

  Jag förstår det, men som Barfota så sensibellt uppfattar strömingar i Samhället just nu så anser jag att det här uttalandet har passerat obemäkrt och återigen förtjänar uppmärksamhet. Det är som så i kulturvärlden, bland konstnärer och skådespelare att de förebådar framtiden. Killinggänget och Robert Gustafsson gjorde Herrön och direkt kom några smygande feminist kritiker men det var inte många och det var diskreta. Killinggängets och Gustafssons uttalanden i ga: media samt Parlamentets sketscher har en underton av samhällskritik och sarkasm mot just feminismens hycklande. Det är så genialiskt. De har all respekt och är bly tunga personligheter som behöver lyftas fram än mer. Framförallt så blir de förebilder för att bryta pk och våga tycka annorlunda och säga ifrån som många vill men inte vågar eller gör i vardagen i det stora och det lilla.

  ”Jag är så trött på hela den där genusdebatten. Trött så man kräks.” sänder även signaler till Samhället och folket som håller med Gustafsson och nu vågar uttala sig för att en modig människa i kändislivet som man kanske gillar gör det. Det jag menar;ett ur min synvinkel viktigt uttalande bortses av ga: pga det går emot PK och är antifeministisk, så lyfter Genus Nytt fram och belyser uttalandet som ett led i ett långsiktigt förändringsarbete av attityd i Samhället, ett ifrågasättande av medialocket och politikernas attityd och synsätt. Skulle Genus Nytt vara en redaktion i den bemärkelsen med publicist redaktör och journalister hade publicering och större uppmärksamhet av detta uttalande skett redan 2009 och inte ett år senare eller vad det nu var som svar på din kommentar.

 39. Manhood United Says:

  Robert Gustafsson är aktuell med en ny bok visar på vilken dimension av styrka och klass det är på honom som skådespelare och gör honom till en av Sveriges bästa. Att som komiker skriva en självbiografi om hur han bedragit sin svårt sjuka fru ger honom all respekt att våga vara så naken och ärlig och återigen samtidigt ge en känga åt feminismen som inte kan angripa honom för att det här är sanningen. Ingen kan ta den ifrån honom. Tror du samma sak hade skett med om Joakim Daddy Ramstedt medverkat i ett repotage för Uppdrag granskning? Näh, skulle inte tro det. Varför inte kan man fråga sig, det är väl lika mycket sanning i båda berättelserna. Men i Joakims fall har han blivit hotad, bespottad och utsatt för trakasserier utan denna värld. Jag vet inte om det handlar om status att feministerna likt fega råttor som de är bara vågar attackera i grupp en svag man än en alfa hane på toppen?

  http://www.daddys-sverige.com/

  http://www.daddys-sverige.com/daddys-blogg.html

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7854142.ab

  Allt stöd för uppmärksamhet av diskriminering av Pappan Osamma som sk kidnappat sina barn.

  Här ett klipp med Robert Gustafsson som enligt min mening symboliserar; feminist hysterin med åsikter om män i djävulska pakter som rituellt styckar och äter upp barn och som bidragit till ,vinklingen av den felaktiga domen mot läkarna i fallet catrine da costa, Billy Butt och Tito Beltram för att nämna några. Fall som i sin tur spridit ringar på vattnet för alla de andra oskyldigt dömda män som vi inte ser och som inte uppmärksammas i ga:media.

 40. Manhood United Says:

  Det är sällan Robert Gustafsson uttalat sig privat i politiska frågor. Men i en intervju med Sydsvenskan går han till rasande attack mot vad han kallar …

  http://www.slitz.se/noje/artiklar/?ID=487&DepartmentID=5

 41. Manhood United Says:

  @ barfota bertil mfl

  Appropå tidigare kommentar att det är något som händer just nu i Samhällsklimatet vad gäller motståndet mot feminism behöver jag hjälp med att hitta en artikel i ga: media. Jag såg ett uttalande på första sidan i expressen, aftonh.. , GT för några dagar sedan där RG attackerade stand up för att inte vara roligt och inte tillhöra komik. Någon som kan ge en hjälpande hand att finna den? Det kanske inte är samma löp och artiklar för ga: media på webben som i självaste blaskan?

 42. Patrik (PP) Says:

  Det kanske är med humor som med intelligens, spridningen är större bland män jämfört med kvinnor.

 43. Davidholman Says:

  @Patrik (PP)
  Tror du satte huvudet på spiken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: