Tjejgäng slog honom blodig

by

Den allsvenska fotbollsstjärnan Mathias Ranégie attackerades av sju tjejer, en attack som slutade med att han slogs blodig. Han var tillsammans med en kompis på krogen då tjejerna började ”tafsa” och ville ta killarnas mat.

Kommentar: Det här var alltså sexuella trakasserier.

Polis kallades till platsen och ”lugnade ned situationen”. Polisen grep inte förövarna. Istället avvisades de två brottsoffren, alltså killarna, från lokalen. Ute på gatan väntade dock tjejgänget på dem med knytnävarna beredda. Jag citerar GT:

– Polisen satt i sin bil på andra sidan gatan. Då slog en av tjejerna mig på käften. Det sprutade blod ur ögonbrynet , säger Mathias Ranégie.
– Jag fick en ordentlig knock och har ett stort ärr i ansiktet nu. Men vad skulle jag göra? Jag kunde ju inte slå tillbaka när det var en tjej, säger han.

Polisen blev vittne till slaget och grep kvinnan, som nu är misstänkt för misshandel. Samtidigt anmälde de andra tjejerna i gänget de två fotbollsstjärnorna för ofredande.

Det verkar som om den misshandlade mannen inte tar så allvarligt på misshandeln. Jag citerar:

”- Ok, jag åkte på stryk. Men det var så jävla löjligt. Ett tjafs spårade ur och så slutade det med att jag nu har ett stort ärr i ansiktet, säger han.”

Jag undrar varför ett offer för misshandel är så överslätande mot förövaren? Särskilt mot bakgrund av det sexuella inslaget. Kan man inte kalla detta för ”sexualiserat våld”? Men han kanske är kristen. Du vet, ”vänd andra kinden till”.

Det ska bli intressant att se hur den rättsliga processen fortsätter. Hoppas media rapporterar om det. Det är viktigt att få stopp på det sexualiserade våldet.

Tack för tipset, Mattias! Läs mer här.

PS: Här kan du läsa lite om försvaret för Julian Assange. Bland annat anklagas svenska myndigheter för att ha brutit mot de mänskliga rättigheterna.

22 svar to “Tjejgäng slog honom blodig”

 1. 50/50 Says:

  Det här är den verklighet som alla vet om men officiellt inte finns.

 2. Torstensson Says:

  Garatnerat bortskämda brudar med storhetsvansinne som bloggar om mode och har läst för mycket Ego-woman av Carolina Gynning.

  Jag hade larmat henne en smäll tillbaka i självförsvar.

 3. 50/50 Says:

  Det hade stått dig dyrt Torstensson. Ingen skulle stå på din sida efteråt.

 4. anders Says:

  Våldsamma personligheter finns givevis av båda könen även om det av rätts systemet ibedöms olika tyvärr.

  Fallet Assange blir nog intressant. Kan då inte låta bli att tänka på det underliga i att CIA om jag inte missförstått kunde hämta några Egytier i sverige tidigare och att kort därefter utlämmnades en i USA livstidsdömd till sverige, något underligt kan man tycka dock inte veta.

 5. Gonzo Says:

  Jag vill bara tipsa om den här sidan http://www.warrenfarrell.com/, kanske har ni sett den tidigare.

  Jag kan rekomendera hans bok ”THE MYTH OF MALE POWER”

 6. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  @ 50/50

  Tolkar det inte som ironi. Var god och förklara dig. Hur menar du?

  @ skulle vara intressant att höra svenska advokaterna som försvarade egyptierna har att läcka.

  Bluebook på fb säger:
  ”Men det är lugnt, jag lämnar tråden nu. Jag dök bara in för att jag blir så provocerad av inställningen till våldtäkter och tjejers möjlighet att bestämma själva vem de vill ha sex med.”

  Visst,men existerar det inte i feministernas värld och allmänhetens att enbart kvinnans ord kan inte ses som ett nej. När ska brottet falsk tillvitelse,förtal,mened och osann utsaga likställas vid te x brottet våldtäkt genom att skicka oskyliga män i fängelse??

  Sen säger nästa feminist på fb:
  ”Dagens tips: Säg nej. Var tydlig. Det är endast då man ”bestämmer”.
  Varför inte göra om åklagarrollen till två och tilldela en åklagare som kämpar för den tilltalades oskuld, eller göra om systemet att försvarsadvokaten får mer medel att koppla in under jurister och team just för att balansera upp när feministerna har vänt upp och ner på rättsbegrepp,praxis och mixtrat med lagar. Det är inte för intet JA åker fast i Sverige. Sverige är ett j…. radikalfeministiskt hjärntvättat land, Sverige är precis lika fega inför nazisterna som inför feminism,statsfeminism och radikalfeminism.

  ”Citat:
  Ursprungligen postat av Akademica
  Okey!
  Ponera att UK bestämmer sig för att inte lämna ut Assange. Vilka medel kommer då M.N att ta till för att kunna hudflänga Assange i svensk domstol?
  Hon står då maktlös och med byxorna nere, säger sign MeMajk. Hon har då outats som den nolla hon är, en manshatande, maktfullkomlig radikal feminist med samma rättsförståelse som under 1600-talets svenska häxprocesser. ”

  Fy fan, skulle verkligen inte vilja försvara det här skitlandet i krig. Underbart för alla sveriges män att slippa göra detsamma. Lider Sverige av Dubbelmoral,dåligt samvete eller skenhelighet? Vet inte själv, men en sak är säker att ett Genus Leaks ska startas. Det finns flertal bloggar såsom GN,Aktivarium, Medborgarperspektiv, Daddy´s Sverige mfl som gör bra gräv och publicerar sådant inte gammel media gör. Klart som fan att gammel media är oroliga och inte stödjer ja, det är ju deras jobb och framtida försörjning det handlar om. Men det är väl inte det modig oberoende journalism handlar om!! Det är dags att avslöja nepotism,korrumption,feminism inom gammel media aka ”medialocket”.

  Genus Leaks

  Grym idé, let´s go!

 7. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  Citat:
  Ursprungligen postat av OldWolf
  Det som Bluebook sa om att departementet håller på att titta på hur man luckra upp lagen för att få flera misstänkta gärningsmän fällda. Kanske ta bort krav på stödbevisning, utan man går helt på vad målsägaren säger?

  Om det är sant, fattar jag inte hur ni män vågar ha sex med kvinnor öht. Det här är i sanningen feminismens Saudi-Arabien.

  https://www.flashback.org/t1275257p1986

  Socialister och vänstern i Australien mfl stödjer Julian Assange och ser igenom radikalfeminsiterna i Sverige som te x anna ardin mfl och hennes sju stegs hämnd…

  I Spanien är Julian Assange husgud både bland väsnter och höger och har fullt stöd! Sverige=beatch!

 8. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  Klart som fan att han är rädd, det skulle DU också vara!

  http://www.expressen.se/nyheter/1.2319998/assange-radd-for-doden-i-usa

  Är anna ardin , sofia wilén lika medvetna och i kontakt med sina känslor vad dom håller på med??? Det är verkligen pappa patriakat och dotter radikalfeminist som gör gemensam sak. Det är vackert. Not!

  Feminismen är tok reaktionär
  http://erixon.com/blogg/2008/04/feminismen-ar-reaktionar/

  Dödsstraffet för (män)niskor avskaffades i Sverige 1921
  i fredstid och 1973 i krigstid. Det kanske låter lite hånfullt och cyniskt när Nelson Mandela nedan citeras,men feministerna ska fan inte vinna det här med en sju stegs hämnd och försök att förflytta våldtäktsbegreppen. Kvinnors ord per automatik ska inte anses som mer trovärdigare tillsammans med ”skvallervittnen”. Det är fullkomligt rättsvidrigt!

  Varför i h… har vi omvändbevisbörda i Sverige? Varför garanteras inte män rättssäkerhet och ges rättsgarantier? Varför har rättsbegrepp som hellre fälla än fria smygit sig in i svenska rättssalar? Varför i h…. har rättsbegrepp som ” ställt utom allt rimligt tvivel” slutat användas?
  Varför i h…. finns det 1000 oskyldigt felaktigt dömda män i Sverige som inte uppmärksammas i gammel media pga det beryktade ”medialocket”. Sofia Wiléns och anna Ardins våldtäktsanklagelser mot Julian Assange blir som symbol för dom 1000 oskyldigt felaktigt dömda män och visar på en hjärntvättat rättsstat som ska granskas. Slutligen varför i helvete har inte dom första Resningskommissionerna invigts i Sverige????

  Fattar inte makthavarna att radikalfeministerna förstör tilltron till rättsväsendet och det kommer ta många år att reparera. Helsingforskommitén och Europa kommissionen ska göra en grundlig utredning av svensk rättsstat. Att ifrågasätta regerinsformen anno 1974 är också på sin plats avseende Mäns rättssäkerhet samt gå till botten med att vetskapen bland kvinnor att dom inte åker fast om dom skulle ljuga i rätten, dom är 100% skyddat i femifacistiska nazi schweden…

  ”Jag lärde mig att mod inte var frånvaro av rädsla, utan triumfen över den. Den modiga mannen är inte den som inte är rädd, utan den som övervinner rädslan.”

  -Nelson Mandela

  Det kan inte upprepas nog Genus Leaks dagens grymmaste förslag och

  orden från Martin Luther King

  NO LIE CAN LIVE FOREVER. HOW LONG,NOT LONG.-WE SHALL OVERCOME

  Fy fan för svensk journalism, kan inte sluta dra parallellerna till Henrik Ibsens ”En Folkfiende” och citatet ” Använd inte det utländska ordet ”ideal”. Vi har ju det goda norska ordet lögner.”

 9. Trio Says:

  Mathias Ranégie kommer säkerligen bli dömd för sexuellt ofredande eller våldtäkt eller något liknande. Tjejerna/kvinnorna har ju anklagat honom och i Sverige räcker det ju som bekant för att man som man ska bli ”på sannolika skäl” anhållen – och sedan dömd…

 10. Trio Says:

  Apropå Assange: här är en artikel om hyr resten av världen skrattar åt och förfasas över ett svenskt rättssystem som är helt och hållet styrt av feminister och USA:

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svenskt-rattsvasende-svartmalas-pa-natet_5922857.svd

 11. Jack Says:

  Torstensson,

  ”Jag hade larmat henne en smäll tillbaka i självförsvar.”

  Helt fel. Du har inte rätt till hämnd utan nödvärn om hon försöker slå igen. Du har dock rätt till att gripa henne på en gång. Den guidande principen rent lagligt, pragmatiskt och manrörelsemässigt är att minimera våld. Vid gripande har du rätt till försvarligt våld (mycket begränsat)för att tillse hennes kvarstannande, detta innebär i princip fasthållande om hon springer men inte krokben. Även avlägsnande till separat lokal. Du har också rätt att skyddsvisitera, dvs avlägsna eventuella vapen såsom t ex nycklar, pepparspray. Tyvärr har du inte rätt att sätta henne på fri fot igen så kvällen är ganska körd. Om hon inte verkar farlig för dig eller andra framgent och hon inte planerar att fly och du inte har en massa vittnen på din sida räcker det att ringa polisen anser jag.

 12. Ghost of Democracy Says:

  ==Pär S.==>>
  Det var fel att blanda in religion (kristendom) i detta inlägg.
  Vad har det med saken att göra om ”offret” var kristen, jude, muslim, eller kanske ateist?

  Då kan man ju hävda precis samma saker om misshandlade kvinnor som inte anmäler sina manliga förövare, eller hur?

  Att de ”vände andra kinden till”.

  Rent allmänt, så är den omotiverade religiösa aspekt, som du förde in i inlägget, osmaklig och provokativ.

  Medvetet från din sida?

  Avsnittet ifråga kan även ses som en ”känga” mot kristna religionskrig, t.ex. på Nordirland.

  Man kan även tolka det som att det är direkt fel att vara kristen, eftersom man tar lättvindigt på misshandel.

  Det mest logiska vore om du sökte upp offret ifråga och frågade honom varför han var så ”överslätande” och sedan återkom till bloggen med en fortsättning.

  Håller du inte med på den punkten?


  Jag undrar varför ett offer för misshandel är så överslätande mot förövaren? Särskilt mot bakgrund av det sexuella inslaget. Kan man inte kalla detta för ”sexualiserat våld”? Men han kanske är kristen. Du vet, ”vänd andra kinden till”.

  /
  Ghost of Democracy – Bur-q-ua13 – av Simeons stam (13-24)
  för
  Sällskapet Bur-q-ua, för allas lika värde, emot rättsröta
  BB – Bröd och Bur-q-ua åt folket

 13. Musse Pig Says:

  MU, ”Om det är sant, fattar jag inte hur ni män vågar ha sex med kvinnor öht. Det här är i sanningen feminismens Saudi-Arabien. ”
  Det krävs sannolikt inte att man har haft sex, det räcker nog att en kvinna påstår det. Hur stor chans har man om en okänd kvinna pekar ut en på gatan och påstår att man våldtagit henne? Till att börja med åker man väl i häkte ett antal veckor utan kontakt med omvärlden och hon får ut ett antal tusenlappar direkt på sin hemförsäkring. Vad händer sedan, om inte har ett starkt alibi för tidpunkten? Om man har alibi, har hon då inte alla möjligheter och välja en ny tidpunkt tills man inte kan bevisa att man inte är skyldig längre? Om rätten till slut skulle fria, hur stor är chansen att hon skulle åka dit för falsk tillvitelse?

 14. Trio Says:

  @Musse Pig
  En helt korrekt analys.

 15. juggen Says:

  @Pär:

  Jag tror att du läst lite fel i artikeln. Det står ingenstans om att någon har tafsat, det står ”De började tjafsa”. Rätt ska vara rätt, men det gör ju inte saken mindre. Jag har själv råkat ut för tjejer som börjar tjafsa på krogen, lyckligtvis går jag sedan ett par år sällan ut på krogen. För ett år sedan råkade jag ut för en ”intressant” kvinna som försökte smyga iväg med en stol som min kompis satt på (medan han var på toaletten). Det är ju annars brukligt att fråga om man kan ta en stol från ett bord till ett annat, d.v.s. fråga om den är upptagen. Detta gjorde inte denna kvinna. Så när jag hejdade henne och sade att den var upptagen skrek hon ”Vad då, är det här ditt ställe eller?! Äger du stolen eller?!” varpå jag svarade ”Nej, men det gör inte du heller. Det kanske helt har gått dig förbi, men man brukar faktiskt fråga om man kan ta en stol från ett bord där någon redan sitter. Det hör till uppfostran.”.
  Hon ville inte släppa stolen utan sade att hon minsann skulle sitta på den ändå och frågade vad jag skulle göra åt saken. Jag svarade att jag ju kunde kalla på vakterna, varpå hon sade ”Alltså, jag känner vakterna! Jag ska gå till dem nu och säga att du bråkar med mig!” och gick iväg. Hennes väninna tittade frågande mot mig, i och med att musiken var hög hörde hon inte vad som sades och frågade ”Eh, vad händer?!” varpå jag kort beskrev vad som hänt och sade ”Din väninna har allvarliga problem.”. Då sprang hon efter henne. Någon vakt kom aldrig fram till mig, jag gissar att hennes väninna talade henne tillrätta eftersom hon såg ut som att hon tyckte att situationen var pinsam när jag förklarade vad som hade hänt.

 16. Julius Evola Says:

  http://blogg.tianmi.info/2011/02/08/state-feminism-vs-julian-assange/

 17. Kim Says:

  Ska inte denna händelse kommenteras av någon feministisk kolumnist i pressen snart?

  Tips på formuleringar: ”You go girl”!, ”här fick en mansgris smaka på männens egen medicin”, ”mansgrisarna hade säkert betett sig sexistiskt på restaurangen och förtjänade det” samt ”det var antagligen självförsvar”.

 18. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  @Trio

  ”Han tror att både svenskarna och omvärlden hittills har sett Sverige som ett okorrumperat och rätvist land, men att det bilden är på väg att förändras för alltid.

  – Det beror delvis på Assangefallet, men också på vad som framkommit till exempel om de utvisade egyptierna. I framtiden blir nog bilden av Sverige lite mer kritisk. ”

  @ Musse pigg

  Det är ett konkret och skrämmande scenario i Sverige. Man ryser. Det är sådana frågor som ska lyftas här och på Mansnätverket
  http://www.facebook.com/group.php?gid=203836251645
  Ytterligare en inskränkning i kontroll,-patriakat och feminist Samhället som bygger på okunskap och politiserande förakt mot alla (män)niskor som potentiella förövare.

 19. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  @ 50/50, Juggen Jack

  Ranégie blev tydligen anmäld för ofredande sen

  Det låter ju bisarrt att börja slåss för att det blev strul med maten…
  Chansen är väl stor att det var någon i tjejgänget som kände igen nån av dom och jagar uppmärksamhet.

  Pinsamt bli slagen av en tjej

  Spelar väl ingen roll om det är en tjej som slår en, och även om man inte behöver slå ner henne så måste man ju ändå kunna stoppa henne från att knocka en… Njae, alkohol har haft dålig verkan på dem båda!

  /fb

 20. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  Som inte Svenskt rättsväsendet,icke oberoende neutrala domare nämndemän, nya Jk och hilda är ansvariga för dagens femifacistiska rättsklimat. En sak är säker,svenskt rättsväsende ska granskas om inte av gammel media aka ”medialocket” så av sociala medier och internationell press. GenusLeaks.org

  Aktuellt 2011:

  Triaden; Thomas Bodström och Dan Eliasson samt Sten Heckscher, är polisanmälda för s.k. illojal maktanvändning; ”Detournement de Pouvoir”[fra].

  Enligt förre justitiekanslern Göran Lambertz försökte Dan Eliasson på uppdrag av Tomas Bodström få Lambertz att sluta kritisera rättsväsendet:

  ”Framför allt vid en träff med Bodströms statssekreterare Dan Eliasson i maj 2006”:

  – ”Där gjorde Eliasson klart att jag riskerade att justitieministern offentligt skulle ta avstånd ifrån mig om jag inte slutade att vara så hård i min kritik. Jag uppfattade det som en påtryckning”, sade Lambertz till DN samt även då han öppet attackerade Bodström i sitt egna sommarprogram i Sveriges Radios P1”.

  Thomas Bodström, med sällskap, [1] har sedermera anmälts som misstänkt för att under flera års tid sanktionerat en grov misshandel gentemot en kvinnlig målsägande, då hon vågat anmäla den då ytterst ansvarige justitieministern Thomas Bodström tillsammans med hans f.d. statssekreterare Dan Eliasson samt den f.d. Rikspolischefen Sten Heckscher, med flera, för att i ont uppsåt ha utövat s.k. illojal maktanvändning; samt för att bryta mot förvaltningslagen.

  Thomas Bodström, har via otillbörliga påtryckningar, därefter även deltagit i deras strävan av att vilja mörklägga denna grova korruption, samt de sanktionerade riktade inbrotten gentemot denne målsägande, med hjälp utav dito anmälda medförövare inom avslöjade Haninge Lås AB, sannolikt i primärt syfte att fortsätta tysta och passivisera deras brottsoffer.

  I spåren efter den kvinnliga målsägandes första polisanmälan, under valfu(s)kåret 2002, har flertalet olagliga repressalier, olaga hot samt en riktad mordbrand, inklusive synnerligen grova övergrepp i rättssak, med mera, därefter skett, som samtliga har ett klart samband med grundärendet.

  Bakgrund:

  Efter den socialdemokratiska valförlusten 2006 tvingades en bitter statssekreterare Dan Eliasson att gå från Rosenbad: Thomas Bodströms s.k. högra hand blev dock direkt ansvarig för analys- och underrättelseverksamhet inom Säkerhetspolisen (Säpo) och var senast tillförordnad biträdande chef:
  Dan Eliasson sades även ha varit en utav dem som nämnts i de slutna förhandlingarna, kring vem som skulle ersätta förre Säpochefen Klas Bergenstrand, som hastigt avled, av en förmodad hjärtattack, strax efter valförlusten 2006…

  Men i maj 2007 utsågs Thomas Bodströms f.d. statssekreterare, plötsligt och oväntat, – strax efter det att ett nytt riktat inbrott polisanmälts, från en då nyligen inflyttad kvinnlig målsägande – till Janna Valiks efterträdare som generaldirektör för Migrationsverket.

  Den socialdemokratiska krönikören Lotta Gröning; på Expressen, skrev öppet på sin blogg i samband med förövarnas riktade inbrott i maj 2007, strax efter valförlusten, den avslöjande kommentaren:

  – ”Jisses, vilka dåliga förlorare vi är”!

  Källa & fotnötter:

  1) Två initierade belysande artiklar, utav grävande journalister inom både Bonnierägda Expressen samt Schibsted & LO-ägda Aftonbladet:

  1.1.) > http://www.expressen.se/nyheter/doku…ar-maktiga-man

  1.2.) > http://www.aftonbladet.se/nyheter/article490345.ab

  /fb

 21. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  Belyser kvinnors våld mot män och kvinnor, driver med förlegade myter om enbart mäns våld mot kvinnor. Framförallt stör detta verk bilden som statsfeminismen vill ska råda. Facistisk politik aka feminism säljer. Not!

  ”Smack My Bitch Up” was banned by the BBC and only a lyric-free version was played on Radio 1. On the chart rundown, other tracks from the single release were played, and the title ”Smack My Bitch Up” was not mentioned. On BBC World Service radio chart run down it was mentioned as ”Smack” and was not played. Yet on the first episode of Top of the Pops in which it charted, the DJ Hype remix was played over the Top 10 countdown, including the offending lyric of ”Change my pitch up, Smack my bitch up.”

  The Chart Show refused to display the name of the song when the video was played during one of their episodes. Usually aired at 11.30am, the show displayed the on-screen graphic as simply ”The Prodigy”; the title of the song would usually appear underneath.

  The music video for ”Smack My Bitch Up” drew fierce criticism for misogyny despite its ending, particularly from feminist groups such as the US National Organization for Women, accusing it of encouraging violence against women, despite the main protagonist being a woman. Others, however, praised the video because of the way it subverted politically correct stereotypes of domestic violence, showing that women are also abusers.[6

  uncensored

 22. Kvinnor som hatar män - En Elak Jävel Says:

  […] läser på Genusnytt om hur jämställdheten är på gång när det gäller grovt våld. Vi pratar om kvinnor […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: