Är Assange-förhörsledaren radikalfeminist?

by

Det kom ett mejl från Christopher – om förhöret av de kvinnor som är målsägande i Assange-ärendet. Jag tycker det som Christopher skriver är intressant, så jag publicerar mejlet som en insändare:

Hej!

Visste du att Irmeli Krans, polisens förhörsledare av kvinnorna i Assangefallet, är en politiskt aktiv radikalfeminist?

Jag läste idag i Svenska Dagbladet (här) att polisens förhör med kvinnorna i Assangefallet inte spelades in; istället valde polisen att skriftligt sammanfatta förhöret. Jag vet inte hur bekanta ni är med polisens arbete, men detta är fullständigt bisarrt då polisförhör alltid spelas in, oavsett om det gäller misstänkt snatteri eller misstänkt mord.

I artikeln som jag hänvisar till ovan står det att namnet på denna förhörsledare är Irmeli Krans. Jag gör en snabb sökning på hennes namn på Facebook och hittar denna sida.

Det framgår tydligt att Irmeli Krans är inte bara kriminalinspektör hos Citypolisen utan även ”fritidspolitiker” för Socialdemokratiska Arbetarpartiet på Södermalm i Stockholm. De båda kvinnorna i fallet, Anna Ardin och Sofia Wilén, är aktiva inom Socialdemokratiska Arbetarpartiet. Med andra ord så förhörde Krans sina egna partikollegor och ideologiska meningsfränder, vilket utgör en tydlig jävsituation.

Jag googlar hädanefter Irmeli Krans namn och hittar denna sida.

Tydligen är Krans hjärtefrågor inom politiken HBT och jämställdhet (läs: feminism). På ovanstående sida återfinns också ett flertal artiklar skrivna av Krans där hon förespråkar könskvotering och en radikalare jämställdhetspolitik samt bilder på henne tillsammans med flera ledande socialdemokratiska politiker, bland annat Thomas Bodström som tillsammans med kvinnornas försvarsadvokat Claes Borgström driver advokatbyrån Borgström & Bodström.

Med vänlig hälsning,
Christopher

PS: Här är en nyhet om en våldtäktsdömd man som frikändes i högre instans. Tack för tipset, Fredrik.

PS2: Debattartikel: Män som utsatts för kvinnors fysiska och psykiska våld måste få mer samhällsstöd.

Uppdatering: Jag fick senare detta mejl från Christopher: ”Vid en närmare undersökning visar det sig att den ena kvinnan (Anna) och Irmeli Krans (den andra kvinnans förhörsledare) är vänner på Facebook. Ta själv en titt på Irmeli Krans vännerlista – använd inte sökfunktionen, utan scrolla själv ner så hittar du Anna Ardin på Irmeli Krans vännerlista. Högst olämpligt. Tydlig jävsituation. Detta är något du borde nämna på GenusNytt.”

43 svar to “Är Assange-förhörsledaren radikalfeminist?”

 1. QED Says:

  Intressant artikel av TV-reportern Olle Andersson:

  ”Från Söders höjder till bostadsrätterna i Vasastan har veropen skallat över Flashback. Sajten har blivit ett allomfattande ont som våra opinionsmakare skrämmer småbarn med, som sotarn förr i tiden. Men utan Flashback hade vi fortfarande famlat i mörkret i Assangeaffären. När journalisterna svek, klev Flashback in.”

  http://www.newsmill.se/artikel/2011/02/12/flashback-stoppade-h-xprocessen-mot-julian-assange

 2. leifer Says:

  Här är hela brottsanmälan mot Julian Assange på 100 sidor (lättläst och på svenska). Jag rekommenderar alla att läsa den!

  Klicka för att komma åt AssangeSexAllegations.pdf

 3. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  ”Relationsgruppen” inom Åklagarmyndigheten och Polismyndigheten kör samma stil…med konceptförhör. Detta är vanligare än man tror vid feministiska brottmål. Det uppmärksammas helt enkelt inte som i fallet med anna ardin,sofia wilén/statsfeminismens anklagelser mot ja. Internationell media och oberoende grävande bloggar i Sverige utmanar ”medialocket” i Sverige att granska statsfeminismen. Det här har varit känt länge med ga:media skriver inte om det…det går emot pk och feminism!
  Rättssäkert. Skulle inte tro det!

 4. Nu vänder vi blickarna mot Italien | Josefin Strömberg Says:

  […] huvud taget ett problem? Jag skulle gärna även se en analys av vad som händer nu i Italien av Genusnytt. Det här inlägget postades i Politik Världen Runt, Samhällsproblem och har märkts med […]

 5. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  @ Qud

  Samma sak här som med föregående inlägg när feministerna magnus lind och alheim drar kvinnokortet för att bortförklara kritiken mot marianne ny.
  på flashback har feministerna ordnat scoop som bjästa…hm…och blivit nominerade till guldspaden detta har gammel media villigt tagit emot för det passar deras pk och radikalfeministiska vinklingar på artiklar.
  Att uppdrag granskning och ”medialocket” i sverige inte tar upp fakta som bloggen Daddy´s Sverige gräver fram kan inte tyckas underligare än att radikalfeministerna styr i kulisserna och censurera refuserar sådant som inte passar den feministiska agendan. Det finns många bra journalister men dom är i minoritet och vågar kanske inte alltid förutom veteranerna Leif Gw Persson och Jan G och modiga journalister som Ingrid Carlqvist Carina Glenning Marie Söderqvist
  http://www.expressen.se/kronikorer/mariesoderqvist/1.1090760/kunde-lika-garna-varit-parodi
  som skriver men får inte artiklarna publicerade pga feghet och just ”MEDIA LOCKET” i Sverige. Då får ovan oberoende modiga journalister mfl översätta artiklarna och få dom publicerade utanför sveriges gränser alternativt starta upp GenusLeaks och journalistiska bloggar och dagstidningar på nätet som verkligen utmanar gammel media och feministiska ”Media locket” där alla ”verkligen får gilla olika” #allaintebarafeministerfarprataomdet

 6. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  @ QED

  Sverige tvåa i våldtäktsstatistiken efter Lesotho

  http://www.daddys-sverige.com/3/post/2010/8/sverige-tva-i-vldtktsstatistiken-efter-lesotho.html

 7. Toddan Says:

  Det tycks vara ett gäng feminister med en massa band sins emellan som gått ihop för att sätta dit Assange. Ivrigt påhejade av statsministern och media.

 8. profanum_vulgus Says:

  Så är det inte alls. Polisförhör med vuxna är till nästan 100% konceptförhör, alltså förhör som skrivs ned under förhöret och som inte spelas in. Inspelade förhör skulle såklart vara bättre, men det sker nästan aldrig och det är för att det är kostsamt.

 9. Manne Says:

  Från flashback
  Ardin och Wilén går inte till Norrmalms polisstation, när de skall göra anmälan, som ligger i närheten och har öppet på kvällen. Paret går heller inte till Södermalmspolisen, som ligger närmast Ardin.
  Man väljer istället Klarapolisen, strax innan de ska stänga. Där arbetar denna dag Irmeli Krans. Hon är aktiv inom socialdemkraterna, precis som Anna Ardin. Hon bor på Södermalm, precis som Ardin. Sannolikheten för att de två inte känner varandra sedan tidigare är obefintlig. Sannolikheten är väl också ganska stor att Ardin och Krans pratat med varandra innan på telefon.
  Det kan väl kännas tryggt att vända sig till någon man känner i ett sådant här ärende. Jag hade förmodligen gjort samma sak. Alltså inget konstigt med det.
  Kanske borde Krans ha övervägt om det är lämpligt att hon håller förhör med Sofia Wilén? Men detta kan jag också låta passera. Däremot händer det något i nästa skede, som man kan ställa sig frågande till.
  Förhöret med Wilén genomfördes som s k konceptförhör. Det innebär att förhörsledaren för anteckningar under förhörets gång, som sedan tolkas och renskrives av förhörsledaren. Förhöret finns alltså inte inspelat.
  Förhöret skrevs in på datorn den 20 augusti. När Krans sedan skulle renskriva detsamma den 23 augusti, kunde hon inte komma åt det i datorn. Först den 26 augusti skrevs förhöret in på nytt utifrån de anteckningar som gjorts. Anteckningarna är då 6 dagar gamla, men hon får ändå ihop 5 sidor väldigt utbroderande text. Det gjordes också vissa ”nödvändiga ändringar”. Denna text har inte lästs och godkänts av Wilén, vilket är brukligt.

 10. Eric Says:

  När korthuset rasar så kommer många att dras med i fallet. Ett land mer korrupt i axeln media/juridik/politik än Sverige får man leta efter i västvärlden.

 11. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  @ Toddan säger:
  13 februari 2011 kl. 22:31

  Det tycks vara ett gäng feminister med en massa band sins emellan som gått ihop för att sätta dit Assange. Ivrigt påhejade av statsministern och media.

  Om det är så har fallet med anna ardin och sofia wiléns anklagelser mot ja, WikiLeaks och ett GenusLeaks viktiga uppgifter att fylla. Det skulle svenskt rättsväsende behöva för att sanera sig självt och återfå tilltron från medborgarna. Det många har glömt att bakom dessa 1000 oskyldigt felaktigt dömda män finns anhöriga mfl som i sin tur känner någon som i sin tur känner någon. Klart som f…. att tilltron försvinner när domstolarna dömer som de gör (godtyckligt och utan att ställa anklagelserna bortom allt rimligt tvivel”) i feministiska brott. Det rycktas,märk väl ingen källa än så länge, om bonus system och belöningar för x antal åtal,fällda domar inom rättsväsendet och bonussystem inom socialtjänsten vid vårdnadstvister till fördel för mamman. Det som däremot finns är objektiv bevisning på att domstolar
  dömer helt i strid mot grundläggande rättsprinciper som ”ställt utom allt rimligt tvivel” och i smutsiga vårdnadstvister till fördel för mamman och hänvisar till socialtjänstens utredning som rekommenderar mamman som ensamvårdnadshavare. Socialtjänsten som i sin tur hänvisar/skyller ifrån sig; i ansvarsdelen vid närmare granskning, på domstolen dvs tingsrätt och hovrätt. Svenskt rättsväsende och svenskt renomé står på spel klart reinfeldt och samtliga inom statsfeminism aka rättsväsendet börjar bli oroliga. Dumhet från nämndemän aka kvinnor och övriga personal inom rättsväsendet som styrs av statsfeminism fast dom inte behöver det. Lättja och dumhet i arbetet för Sveriges bärande fundament. Att sedan statsminister reinfeldt lägger näsan i blöt visar på inkompetens men hur befogad kritiken mot de felaktigt och oskyldigt dömda män och hur det fungerar på daglig basis i feminist mål. Det är illa mycket illa.

 12. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  @ Eric

  Genus Nytt borde egentligen ha en automatisk översättning aka alla skriver på engelska. Just för att kommunicera och gå förbi ”Media Locket” som omöjliggör att ta itu med problemet genom sanering av svensk rättsstat och rättsväsende inklusive journalistkåren. Det för att börja bygga långsiktiga och hållbara lösningar. Egypten har haft en diktator i 30 år. Sverige har haft radikalfeminism aka statsfeminism i 30år. Det som tillhör ovanligheten är att detta sker i diplomatiska Sverige och att detta motstånd censureras refuseras. Därav behöver oberoende grävande bloggar aka GenusLeaks i Sverige ställa om till i alla fall Engelska för att avsätta statsfeminism och ifrågasätta svensk media. Nu är det 68 och radikalfeministerna,statsfeministerna vid makten,i kulisserna tur att bli ifrågasatta,granskade och avsatta.
  Det mest chokerande är att det inte händer i Sverige, eller för att använda reinfeldts ord ”att folket varit sovande” utan för att Amnesty och journalisterna svikit (män)skliga rättigheter och inte står upp för den lilla (män)niskan. Det är i mina ögon facism. Det är väl därför facism och feminism,radikalfeminism och statsfeminism går så bra ihop vid regerinsmakten*sarkasm…ler..Det är ju bara ett problem som moderaterna ärvt från socialdemokraterna på 90-talet*ironi…med lite allvar i.

 13. QED Says:

  Johanne Hildebrand kommenterar förutsägbart om Assange

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/johannehildebrandt/article8559184.ab

 14. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  Varför sofia wilén ringer(kontaktar) anna ardin är inte helt klart. Annat än att hon söker ja. Hur vet sofia wilén att hon ska ringa anna ardin. Om ja berättat att han bott där tillfälligt kopplar väl sw att det potentiellt inneburit en fling. Varför ringer sofia wilén då anna ardin annat än för att söka ja? Dom känner inte varandra annat än ytligt. Vet båda då, om att ann ardin haft ihop det med ja innan sofia hoppar i säng med ja. vet anna ardin att sofia wilén är tänd på ja när hon dyker upp i rosa tröja på seminariet? Oavsett, så finns det för många redovisade punkteringar av anna ardin och sofia wiléns historier, skvallervittnen samt marianne nys hantering av fallet. Ubermenschen Ny och statsfeministerna anklagar nu ”drevet som är allt annat än pk” för att gräva fram mot sanningen ifall anna ardin och sofia wilén är lögnerskor eller inte. Överåklagare Ny =diktator? Så klart män,fäder och anhöriga som blivit drabbade av dikator ideologin aka statfeminism och fått sina liv förstörda ber Julian Assange med försvarsadvokater om att använda sig av hans fall för att belysa den rättsvidriga problematiken.

 15. Tweets that mention Är Assange-förhörsledaren radikalfeminist? « GenusNytt -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by GenusNytt and jan lindbom, Gotlandsenahand. Gotlandsenahand said: Är Assange-förhörsledaren radikalfeminist? « GenusNytt http://ow.ly/3VD9a […]

 16. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  @ QED

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/johannehildebrandt/article8559184.ab

  Detta är precis ”MEDIA LOCKET”. Att AFtonbladet tagit bort feministisk från deras hemsida är bara ytterligare ett belägg på ”MEDIA Locket”…
  Har aldrig i hela mitt liv köpt en papperstidning, dagstidning och kommer aldrig göra det. Bloggar och sociala medier duger gott och väl att inhämta Samhällsinformation etc.

 17. 50/50 Says:

  Man blir ju helt sanslös… Det finns ju inga gränser för hur konstigt det här fallet visar sig vara. Om Assange inte hade varit känd hade det här fallet liksom alla andra liknande fall inte blivit känt.

  Statsministern påstår att vet att rättsväsendet är opartiskt. Jag påstår att ”vi alla vet vad det här handlar om”.

 18. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  Feministiska journalisten johanna hildebrand skriver ”Ironiskt eftersom det är uppenbart att den enda som försatt Assange i den situation han befinner sig i är han själv. ”

  Så j….. rättsvidrigt och en journalists värsta snesteg. Hon visar ju öppet att hon har dömt honom på förhand och därmed gåremot oskuldspresumtionen att man är oskyldig till motsatsen bevisats.
  Att gammel media aka ”Media Locket” är del av detta förtryck än tvärtom är uppenbart genom johanna hildebrants artikel. Omvärldens kritik går ut på just det som feministiska journalistkåren och statsministern är förblindade av. Inkompetens om grundläggande rättsprinciper att ingen man eller kvinna kan dömas oskyldigt. Det kanske inte står tillräckligt nog i regeringsformen från 1974 att det även ska gälla rasen ”Män”. Det omvärlden och internationell media reagerar på är våldtäktsbegreppen i Sverige har förflyttats så att ingen trovärdighet längre finns kvar inom svensk media och rättsväsende. Dessa två instanser urholkar begreppet rättssäkerhet när de frångår oskuldspresumtion,rättsbegrepp som ”ställt utom allt rimligt tvivel” och istället inför omvänd bevisbörda. Johanna hildebrandt visar på vilken stagnation, nej,inte ens stagnation utan etiskt förfall bland journalistkåren som när journalistkåren startade vinkla artiklarna radikalfeministiskt och då rättsstaten anammade feminism i samband med fallet catrine da costa. Upplysningar tål nog att återupprepas. Eller som Magnus Betnér uttrycker det, så länge inte dom (Rättsväsendet) jävlas med mig så jävlas jag inte med dom. Skulle vilja se Johanna Hildebrandt själv bli intervjuad ifall hon hade en son som oskyldigt åkte dit på våldtäkt med att få rubriken ” han har sig själv att skylla,han har försatt sig själv i situationen”. Det är lätt att vara lite distanserad cynisk och ubermenschen utan att själv vara drabbad eller känna medlidande med dom förtryckta människorna och ha koll på den statsfeministiska verkligheten aka Sveriges mörka bakgård.
  Ett förtryck människor medborgare män pappor anhöriga som verkligen
  kan jämföras med diktatorskapet i Egypten. Frågan är bara vad Svensk rättsstat,hela Rättsväsendet och regeringsmakten tjänar på att hålla detta förtryck vid liv genom att inte ta tag i det? Pengar,makt,gentjänster, upprätthålla goda band med gammel media,tysta överenskommelser??? Det återstår att se,men helt klart är det att den feministiska journalisten som dömer ja på förhand fast en journalist ska förhålla sig oberoende. Tack Johanna Hildebrandt och reinfeldt för att ni inte hycklar med era åsikter. Det blir genast logiskt att förstå varför detta förtryck tillåtits i 30år. StatsFeminismen är fascistisk och de är behov av varandra. Rättsväsendet Rättsstaten har ett problem av att vara styrda av femifacism och då är det klart människor i Sverige och omvärlden reagerar, precis som människorna på gatorna gör i Egypten.

  Till sådana fega journalister som (petrus kopior) Johanna Hildebrandt,jag har mer respekt för oberoende och grävande journalister (värd att kalla journalist) som Ingrid Carlqvist eller Hannes Råstam som inte har den feta position som du har. Men som framför allt vågar och vet vad det innebär att vara journalist med fet lön och trygg anställning bara för att skriva pk och feministiskt i alla lägen…

 19. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  @ 50/50

  Det enda som återstår är att göra gemensam sak som omvärlden
  Du liksom jag förstår att det man lärt sig sedan barnsben om rätt och fel nu vänds upp och ner är det så klart man som Samhällsmedborgare reagerar mot och det gör även omvärlden. Det är en sund och naturlig
  reaktion som ingår i en demokrati. Det myntades redan under antiken,hellenismen och perikles tid med folkvalda. Ja, i någorlunda mening. Du förstår poängen. Det kan säkerligen komma något gott utav att bekämpa en delvis förtryckande statsfeminism som i detta läget och med som nämns här om alla de övriga fall som inte belyses överhuvudtaget. Kontakta http://www.mansjouren.nu och http://www.rsorg.se för att få en inblick. Anmäl er som volontärer och teckna ett medlemskap i Rättssäkerhets Organisationen för några ynka hundralappar per år. Rättssäkerhets Organisationen gör ett häst jobb utan dess like och man undrar egentligen vart dom ska skicka fakturan? Jag skulle helt kart kunna öppet demonstrera för stöd för Julian Assange tillsammans med många världen över och även demonstrera NÄR den första RESNINGSKOMMISSIONEN ska invigas 2011. Då har jag verkligen gjort som bögarna på 80-talet genom att ”kliva ur garderoben” och gjort delvis gjort tok revolt;-) eller bara som en enkel människa reagera på orättvisor och förtryck!

  http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=410&dok_id=GY02Ju376

 20. Jocke S Says:

  Statsfeminismen sitter som gjuten i hela samhället! En jämförelse med Hitlertyskland är helt adekvat. Fördomarna, lögnerna, övergreppen mot pojkar, män och pappor. Och det hopplösa att vända. De måste falla på eget grepp, ända upp på riksdagsnivå!

 21. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  Betydelsen av Rättssäkerhet och en fungerande Rättsstat som inte är politiskt styrd av statsfeminism och radikalfeminism fattar ju t.o.m en Socialdemokrat

  Ställt utom allt rimligt tvivel …

  ”Få saker torde ligga närmare den svenska folksjälen än den självklara regeln att ingen ska kunna dömas för ett brott till vilket han eller hon är oskyldig. Ingen ska dömas ohörd och ingen ska anses skyldig, innan en rättvis rättegång ägt rum och en korrekt beslutad dom vunnit laga kraft.

  Ingen, absolut ingen ska riskera att dömas för ett brott som denne inte begått och ingen, absolut ingen ska riskera att oskyldig få avtjäna ett fängelsestraff. ”

  ”När det sedan kan handla om ett icke tidsbestämt livstidsstraff börjar vi ana vidden av vikten att väl värna vårt rättssamhälle. Därför säger svensk lagstiftning att det måste vara ställt utom allt rimligt tvivel att den som anklagats för ett brott också har begått det. I förundersökningskungörelsen föranstaltas också om att förundersökningsledare och åklagaren ska framhålla även de bevis, faktauppgifter och omständigheter i övrigt som talar till en misstänkts fördel.

  Lika inför lagen och hellre fria än fälla är två viktiga grundfundament på vilket vårt samhälle ska vila tryggt. Ingen ska vara rädd för att bli behandla på ett annorlunda sätt i och av en domstol på grund av sitt kön eller sin religiösa, etniska, politiska eller sexuella tillhörighet.

  Ingen ska någonsin behöva känna skräck inför risken att bli oskyldigt dömd för en handling man inte begått. En person som misstänkts för ett brott ska kunna frihetsberövas; anhållas eller häktas – samtidigt som omständigheterna för och kring brottet utreds, men den som är oskyldig ska aldrig behöva vara rädd för att bli dömd för det han eller hon inte är skyldig till.

  Så här vill vi att det ska vara och så här måste det vara om vi ska kunna leva som trygga och harmoniska medborgare i ett tryggt och harmoniskt samhälle. Men så här är det inte idag.”

  Resten finns att läsa:
  http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1345&blogg=36629

 22. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  @ Jocke S säger:
  14 februari 2011 kl. 0:54

  Statsfeminismen sitter som gjuten i hela samhället! En jämförelse med Hitlertyskland är helt adekvat. Fördomarna, lögnerna, övergreppen mot pojkar, män och pappor. Och det hopplösa att vända. De måste falla på eget grepp, ända upp på riksdagsnivå!

  Du har delvis rätt att statsfeminism kommer falla på eget grepp, men det går att puffa på genom att göra gemensam sak med omvärldens protester och internationell media:

  1. Ställ om alla oberoende journalistisk bloggar till engelska för att kabla ut grävande information WikiLeaks gren i Sverige GenusLeaks
  2.Gemensam sak genom att protestera med omvärlden
  Svenskt rättsstats korruption av statsfeminism radikalfeminism
  3. Ställ krav på Sveriges första Resningskommission ska invigas
  4.Visa genom denna protest att man på allvar utmanar gammel media och ”medialocket”

  Det har pågått 30år för länge…

 23. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

 24. Cuben Says:

  Delikatessjäv.

 25. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  ”Utom allt rimligt tvivel”

  Tror säkerligen fler tjänstmän och kvinnor inom Socialtjänst och Rättsväsende skulle läcka material hur illa det är bakom fasaden Svensk Rättsstat. GenusLeaks har ett enormt behov att fylla för publik och avsändare som vill lätta sitt samvete för dom övergrepp som begåtts och fortfarande begås i världens mest jämställda land.

  Ren spekulation:
  Reinfeldt säger det han säger för att han märker att målet inte håller,
  och som förespegling måste han försvara sveriges anseende som obefläckad rättsstat.Yeah right! Han vill till varje pris få hit ja även fast ja vinner målet i tr alternativt andra vändan i hr. Väl här kan han utvisas som då utlöser omvärldens proteststormar..Vilken annan statsminister skulle gått ut som reinfeldt gjorde? Inkompetent! Nämner återigen Magnus Betnérs coola uttryck om att ”jävlas tillbaka”

  ”alea iacta est”

  Free Julian Assange Protests Grow
  Julian Assange supporters plan protests worldwide

 26. Ulf Andersson Says:

  http://www.dads-r-us.se/2011/02/14/kritik-mot-feminister-i-statens-tjanst/

 27. Johannes Forssberg påstår det är manligt att vara ett svin « Aktivarum Says:

  […] från henne lyder: ”debattörer som Pär Ström och Pelle Billing hoppar jämfota på ”statsfeminismens” […]

 28. Debattvänligare Aktivarum, Twitter och GenusLeaks « Aktivarum Says:

  […] – Genusnytt – Pelle Billing – Tanja Bergkvist – […]

 29. Gubbe Says:

  Roligt att flera uppmärksammat det som jag skrev om i går.
  Hoppas försvarsadvokaterna driver det hårt, t ex att ett förhör per telefon kan ske med fel person.
  Verkar som om målsäganden faktiskt tyckte det skulle vara kul med ett umgänge med en så omtalad person som Assenge.

 30. Förhörsledaren i Assange-fallet feminist « Förnuftets Röst Says:

  […] med Julian Assange är radikalfeminist. Det visar information framtagen av bloggen GenusNytt. Precis som de två målsäganden så är Irmeli Krans […]

 31. Clabbe Says:

  Det är sprängstoff – vem tipsar Assanges advokat?

 32. michael Says:

  Det tragiska är att svenska journalister inte längre är journalister utan propagandister för en ism med en ryggrad lika rak som sina kollegor på pravda hade

 33. Rick Says:

  Irmeli Krans och Anna Ardin är ju också Facebookvänner, så praktiskt!

 34. Tree Says:

  Jag vet inte hur ni definierar radikalfeminist, men att vara socialdemokrat och ha jämställdhet och hbt-frågor är inte att vara radikalfeminist.
  Fånig rubrik!

 35. michael Says:

  Tree
  Eftersom hon är feminist så tror hon på könsmaktsordning där män är förövare och kvinnor offer det blir som en rasistisk polis ska utreda ett brott där det finns en invandrare och en svensk som är misstänkta den blir vinklad p.g.a fördomar och politisk övertygelse

 36. JD Says:

  Bra att det här tas upp!

  Jag har själv en kvinnlig släkting som har jobbat med just utredningar och sexualbrott.
  Hon sade själv upp sig eftersom hon mådde illa av att samtliga av hennes kollegor dömde på förhand och inte ville ta hänsyn till förmildrande omständigheter eller sådan som var till den utpekades fördel.
  Att människor söker sig till vissa typer av arbeten har ofta en orsak.

 37. Benson Says:

  A letter to Sweden
  Summary: Sweden is not the best guy of Europe. May be for sexual assaults they are the barbarian of Europe. Examples are the case of Assange and the government sex crimes.
  I think that the most of the Swedish people think that Assange has been crossed the allowed boundaries of the law. He said that his box of rape after the trial shall be empty. I think that he has been lied a little bit and did something in the grey zone. His lie is necessary because Sweden has terrible laws about sexual assaults for man against woman. In Sweden it’s always a he which is arrested for rape , waited sometimes a long time in jail before he go to court. The he would not get a fair trial. Hearing of rape cases are behind closed doors and they believe the woman first and there is also a political influence. Sweden makes the law for rape very complicate. If the woman go to the police than they make the arrest warrant without risk for the woman. Sweden thinks that they are one of the best guys of Europe and have a modern state with modern laws. I think that’s wrong if I look how they handle crimes of sexual assaults. On this moment with Marianne Ny as prosecuter for rape cases I think that Sweden is a kind of Saoedi Arab with as victim men. If I look to the black pages in the history of sexual crime in Sweden against women I think the government must look good to her own history of the twentieth century before she makes such inhumane strong laws against men. Sweden has a terrible sexual crime history, because in the past she has been made it for some groups of the inhabitants impossible to get children. They sterilized in the twentieth century a lot of Swedish women. This group in the North of Sweden was unwanted and must be limited. So Sweden be careful if you make and use laws against sexual assaults and suppose that you make and use the laws better than in the beginning of this century. Normal people and governments are not without any crime. What the Swedish prosecuter do with the foreigner Assange is unfair. In mijn opnion a rape-process with prosecuter Marianne Ny is barbarian.

 38. OldWolf Says:

  Jag har skrivit en del om vad som hände när AA och SW kom till Klara kops den 20 augusti

  http://oldwolf-vindenviskarmittnamn.blogspot.com/2011/02/forundersokningen-mot-assange-vacker.html

 39. Oskari Says:

  Övriga Facebook-vänner till Irmeli Krans värda att uppmärksamma är:

  Anna Ardin – som sagt
  Ann-Linn Guillou – radikalfeminist
  Anna-Lena Andrén – broderskapsrörelsen

  har inte hunnit längre, men säkert är att denna polis är totalt insyltad i ‘sfären’ och rejält jävig.

 40. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  @ OldWolf

  *Word!

  Fortsätt gräv och posta ut på Genus Nytt mfl oberoende journalistiska bloggar aka GenusLeaks

 41. Jojsan Says:

  michael:

  Vilken jävla felaktig och sned bild du har av feminister. Kan du o flera andra nånsin fatta vad den riktiga feminismen än? Den är FÖR jämnställdhet, för BÅDA könen. Och orsaken till att det heter feminism är för att kvinnor har tidigare (innan feminismen kom igång på riktigt) varit underställda männen på många plan. (de är de på vissa plan fortfarande också(och ja jag vet att även män blir diskriminerade ibland))

  Blir så irriterad över att en del ska reagera så hårt om det är ett ”feminint” ord, är det någon som ens har funderat över vad ordet för vad vi är för slags varelser innehåller? Alltså MÄNniska jo precis, MÄN, finns ordet kvinna med i det? nej men ändå så är jag och alla andra helt okej med att det heter så. Och varför då? JO FÖR DET ÄR BARA ETT ORD. shizzez… sluta märk ord.

 42. Julian Assange häktningsprotokoll « felväsendet Says:

  […] häktningsprotokollet här! Och Genusnytt. Ju mer man snokar dess ruttnare framstår […]

 43. Assange-förhörsledare retar sig på mig och Billing « GenusNytt Says:

  […] åklagare och andra representanter för rättsväsendet är neutrala. Jag har tidigare bloggat här om Irmeli Krans […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: