Spela antifeministbingo med Anna Ardin

by

Socialdemokraten och feministen Anna Ardin bjuder in till ”antifeministbingo” på sin blogg. Hon publicerar nedanstående bingo-spelplan, som hon verkar ha konstruerat själv.

Så här skriver Ardin:

”Skriv ut och ha i fickan. Den som först får fem i rad i sina möten med antifeministerna ropar bingo och vinner. Det borde gå ganska fort.”

Kommentar: Det här är ännu ett tecken på att feministerna börjar känna mothugg. Så var det inte för ett par år sedan. Det bådar gott. Mothuggen är tydligen så betydande att feminister till och med anser sig tvungna att förbereda sig på politiskt motstånd innan de går ut!

Jag citerar återigen Mahatma Gandhi, som besegrade det brittiska imperiet:

”First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win”.

Se Ardins blogginlägg här. Hon har sedan kompletterat sina tankar kring antifeministbingo här. Tack för tipset, Fredrik!

33 svar to “Spela antifeministbingo med Anna Ardin”

 1. Lasse Says:

  En bra signal för oss jämnställdister.

  (hmmm… borde hitta ett bättre ord)

 2. Jack Says:

  En idé stulen från män:

  http://no-maam.blogspot.com/2007/02/ive-got-house-in-fembot-bingo.html

  http://www.avoiceformen.com/2011/02/16/fembot-bingo/#comments

 3. Max Says:

  Oj, nu blev jag så där rädd för starka kvinnor igen!

 4. Olle Says:

  Kommer väl från ‘Bullshit bingo’ som handlar om managementfloskler som paradigmskifte, implementera och win-win.

  Det här gör hon för att hon inte klarar av att ta en saklig debatt. Istället drämmer hon till med den gamla hederliga härskartekniken förlöjligande.

 5. Man* United* Says:

  vilken fantasi.

  Ja,hon framstår ju verkligen ännu mer som trovärdig….

  tragiskt

 6. Trio Says:

  Bäst att inte kritisera Anna Ardin för mycket, för då lär man väl bli anklagad för våldtäkt…

 7. Info Says:

  ANNA ARDIN OCH FEMINISMEN VID UPPSALA UNIVERSITET

  Mycket finns att anföra om Anna Ardins radikalfeministiska gärning vid Uppsala universitet. Mest bekant är kanske hennes anmälan av en manlig föreläsningsåhörare för utövande av ”manlig härskarteknik”.

  Notabel är också hennes insats som medredaktör i den av Uppsala studentkår 2008 utgivna, misandriska skriften ”MOTSTÅND – En skrift om feministisk forskning vid Uppsala universitet”.

  Skriften kan läsas här (finns via Google också i ”cachad” version):

  Klicka för att komma åt motstand_webb.pdf

  Mycket är av den karaktären, att man knappast kunde drömma om att sådant kunde förekomma i en föregivet seriös universitetsmiljö.

 8. Lövet Says:

  Avdelning ”Sten i glashus”…

  …eller snarare en hel rullstensås!

 9. Lövet Says:

  …fast skämt åsido. Tjejen måste ju ha minst en diagnos…

 10. JD Says:

  Vad är syftet?

 11. Man* United* Says:

  Citat:
  Ursprungligen postat av Publicistklubben
  Kan detta hjälpa Janeman?
  Tror fortfarande att Ardinkondomens uppdykande är viktigt om än inte centralt. Observera att hon i telefonförhöret 21 aug säger att ”hon tror att hon har kvar kondomen hemma och skall undersöka detta”. Hon vet alltså inte säkert. Vilket datum den sedan dyker upp hos Gehlin är oklart. Helt visst skickas AA-kondomen och SW-dito till SKL 25 aug.
  Spoiler:
  Med SW är det inga konstigheter och SKL:s analyser styrker att hon haft sex med JA.
  Konstigheterna uppstår vid analysen av AA:s ”tekniska bevis”. Men detta ligger som sagt nästan två månader fram i tiden.

  Vad bygger jag mitt resonemang på om CB:s hänfallenhet över AA-fyndet och att det får en framskjuten plats i hans begäran om överprövning?
  CB vet att MN ska ta beslut om överprövning 31 aug. SW-kondomen är redan etablerad och sannolikt känd av EF som ansåg den vara ett bevis utan värde. Båda parterna hade ju bekräftat samtyckt sex.
  Där finns inget nytt att hämta för CB vid en överprövnng. So what´s new?

  Vad är det som dyker upp och som får CB att kontakta MN och be henne att skjuta upp beslutet en dag, dvs till 1 sept? Jag erinrar om mitt eget och andras resonermang om betydelsen av stödbevisning.

  Detta är mejlväxling mellan Gehlin och CB 26 aug. Den menar jag visar att om CB inte visste det tidigare så fick han i vart fall besked om AA:s ”fynd” den dagen:

  [email]mats-e.gehlin@polisen.se[/email]
  2010 08 26 09:17
  Till: [email]claes.borgstrom@advbyra.se[/email]
  Ärende: Test
  Svara på detta så jag vet att det landar rätt.
  Med vänliga hälsningar
  Mats Gehlin
  Kriminalinspektör

  Svar: [email]claes.borgstrom@advbyra.se[/email] 8/26/2010 09:31
  Det är rätt adress.
  Claes Borgström

  Från: Mats Gehlin
  Till: [email]claes.borgstrom@advbyra.se[/email]
  Ärende: Svar ang test
  Bifogade filer: PM pdf
  Här kommer PM
  Med vänliga hälsningar
  Mats Gehlin
  Kriminalinspektör

  Jag överlåter åt läsekretsen att analysera vidare. Mejlen är autentiska.

  Utan synpunkter på ditt innehav, men du tycks ha en rejäl bunt mail att ta fram vid lämpliga tillfällen.

  Det gick trots allt från den 21:e, då Anna ”trodde” att hon hade kondomen kvar hemma till att Gehlin lämnade in den till SKL den 25:e. Vad tog Anna så länge att ”hitta” den? Telefonförhördes hon via sin mobiltelefon där hon gått under jorden i Långtbortistan och inte kom hem förrän lagom till den 25:e? Eller var det Gehlin som hade den liggande och samla damm (kom ihåg att SKL hade problem att hitta DNA pga. ”smuts”)?

  https://www.flashback.org/t1275257p2318

 12. JD Says:

  Det finns inte en chans att Ardin har skrivit ett nåt sånt här förvirrat i nyktert tillstånd utan att ha haft ett syfte!
  Det är inte genomtänkt eller ens menat att vara roligt då det varken är specifikt riktat mot feminister eller motståndare till feminism.
  Vad fiskar hon efter?

 13. Trio Says:

  @JD

  Man får väl förmoda att Anna Ardin tycker att personer som inte är feminister är skrattretande och hon menar på att dessa är de argument som personer som är för jämställdhet (alltså mot feminism) använder. Tanken är alltså att detta ska ses som ett hån mot alla som inte är feminister. Detta är med andra ord feministisk humor.

 14. Olle Says:

  Hon har ju hittat en rubrik som perfekt sammanfattar hennes eget agerande i samband med sitt blogginlägg.

  ‘Fejkar oförstående, framhärdar oförstående’

 15. Man* United* Says:

  Faktum kvarstår_!

  Visst tycks BH ha varit bra slarvig, men Riddle höjer rösten så mycket att man kan misstänka att det är för att undanskymma hur undanglidande, delvis vilseledande, MN har uppträtt. Riddle finner det OK att hon inte gittat förklara i överlämningsärendet varför hon inte tagit fasta på JA:s erbjudanden om att höras i England.

  Egentligen behövs inte Hurtigs felaktiga uppgifter för slutsatsen att MN länge var ointresserad av att höra JA medan han var kvar i Sverige. Hon har ju själv bekräftat att hon kunnat göra det men först ville samla in all bevisning, en oresonlig inställning med tanke på att JA bara tillfälligt var i Sverige och hade arbetsuppgifter i andra länder. Varför hon sedan inte ville höra honom i England har hon i Sverige motiverat på olika sätt: först att det inte skulle vara förenligt med svensk lag (vilket inte är sant) sedan att hon i så fall inte kunnat anhålla honom omedelbart efter förhöret (vilket stämmer men knappast motiverar en EAW). I den engelska processen lämnade hon inte
  någon motivering alls till sin vägran att höra JA i England,vilket föranlett Riddle att säga att han inte är ”in a position to say what the reason was”(sid 10 punkt 17). I och med att Riddle tycker det gör detsamma vad hennes skäl var så bryr han sig inte om att pröva om arresteringsordern brutit mot den europeiska proportionalitetsprincipen.

  Dessutom har MN lämnat motsägelsefulla uppgifter om sitt syfte med att utfärda EAW, först att det bara gäller att höra JA:s sida av saken, sedan – omedelbart före och under förhandlingen i februari – att det är fråga om åtal.

  Angående de SMS som utväxlades mellan M.N och B.H skall dessa vara diareförda om man nu åberopat dessa i rättegången, så en enkel test är att begära ut dessa SMS – de kan knappast bli hemligstämplade då de avser bokning av tid för möte, så vem begär utdrag av NY:s SMS-trafik ?

  http://62.119.189.55/cm/2.145/nyhete…nhet-1.1177078

  https://www.flashback.org/t1275257p2222

  Also, the day after the ”rape”, she hung out with Assange and tweeted ‘Sitting outside … nearly freezing, with the world’s coolest people. It’s pretty amazing!’, does that sound like something a victim of rape would write the day after? I’m not saying its impossible, but the timing, along with the facts about Anna make this thing stink of BS to me.

 16. Erik Says:

  Feministbingo:

  Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda Folk som inte lyder är rädda

 17. Toddan Says:

  Hon verkar ju helt rabiat! Inget snack om att hennes Assange anmälan är en återspegling av hennes feministiska agenda. Hon nuppar runt, men är ett offer i slutändan ändå, helt utan skuld, vilket skulle bevisas.

 18. Man* United* Says:

  Both accusers (Sophia Wilen & Anna Ardin) boasted of their celebrity conquests on internet posts & phone texts after the sex with Assange,

  Ardin hosted a party for Assange at her apartment after the ”crime”.

  Ardin destroyed evidence of Assange’s innocence.

  She published ”a guide to getting revenge on cheating boyfriends”.

  Sweden knows there was NO rape, they just want fame with the arrest

  heraldsun. com.au/opinion/swedens-reputat­ion-is-on-trial-in-julian-assa­nge-case/story-e6frfhqf-122596­5772832

  Assange Case: Evidence Destroyed Over and Over Again
  http://rixstep.com/1/20101001,01.shtml

 19. Lorem Ipsum Says:

  Varför i allsindar tänker jag på Crazy Cat Lady i Simpsons när jag ser sånt här?

 20. Lorem Ipsum Says:

  Jaja, det där gick ju bra 🙂

  Vi kör old skool:

 21. Tanja Says:

  Tycker de här är roligare
  http://hoydenabouttown.com/20070414.431/anti-feminist-bingo-a-master-class-in-sexual-entitlement/
  http://hoydenabouttown.com/20080218.1460/antifeminist-bingo-2/

 22. HSL Says:

  Om inte fröken Ardin vill kännas vid att feminism baseras på ideologi istället för vetenskap är det nog tyvärr inte så mycket vi kan göra för henne. Det är på sin höjd teoretiserad ideologi.

  Men det är klart om man bara är villig att omdefiniera allt och ignorera det som inte stämmer in så är det helt klart väldigt vetenskapligt ….

 23. michael Says:

  Ja Anna Ardin har väl alltid klassats som en fem femma

 24. HSL Says:

  Jag funderade lite på resten av rutorna. Jag tror det kommer bli svårare att få bingo än Ardin tror. Varför? Därför att man måste vara en rätt rökt man för att klämma ur sig några av de där sakerna (tänka dem är en annan femma). Vad händer om anti-feministen är en kvinna förresten? Fast kön kanske inte spelar någon roll eller kvinnor som inte är feminister kanske omdefinierats till någotannat (könsförädare eller dyligt).

  Rad1; Skulle jag aldrig säga. Skulle jag aldrig säga. Verkar korkat att säga. En intressant diskussion punkt. Jag gratulerar inte ens min mor eller mina systrar på kvinnodagen (de firar den inte heller) så varför säga det till någonannan.

  Rad2; Det är väll redan försent. Dog inte klasskampen med sovjet? Ingen humer … inte samma humor som jag möjligen. Jag skulle inte säga nästa om jag inte var riktigt full möjligen skulle jag tänka det. Orden skulle inte passera mina läppar.

  Rad3; Är alltid en rolig radikal feministisk startare. Dåligt argument, om vi inte alla flyttar till Afghanistan vill säga. Kom hon inte på en 25:e fråga? Det har alla hon kopierat gjort. Finns det förresten en korrekt referens eller är inte detta ett plagiat. Vad skall vi vetenskapligt och akademiskt tycka om det? Beror på vad diskussionen handlar om, skall man vara saklig så skall man. Är det ens sant?

  Rad4; Strukturer är alltid bra att skylla på när man inte kan hitta faktiska orsaker. Är det inte det arga feminister gör mest hela tiden när inte den faktiska argumentation håller? En bra uppföljare till den där djur frågan. Det stora svarta krysset skulle suttit i denna rutan från början då påståendet är sant. ”Lilla gumman”, möjligen när jag är pensionär kommer jag att använda det, men då tycker jag mig ha gjort mig förtjänt av det (eftersom jag då spenderat en livstid att tjäna patriarkalet och då kan börja ta mig vissa friheter).

  Rad5; Så att fråga om faktisk bevisning istället för att bara slänga ur sig ”fakta” till höger och vänster är nu fel, känns bra att veta. Ingen kommentar, finns det någon gräns för hur långt den kan gå? Bara så att vi vet. Det blir nog lite svårt för de ägnar sig åt en viss form av målförskjutning så de lär aldrig nå fram för de kan alltid definieras lite nya mål. Ställs det som en fråga är det väll legitimt? Det är alltid enklare att vara negativ i sin argumentation men det är inget man säger eller bör påpeka.

  Det ser helt enkelt inte ut som att spelet har någon lösning och ett bingo kommer att infinna sig. Det var en otroligt dåligt designad spelplan. Fast det kanske inte är meningen att det skall gå och vinna, på så vis kan kampen fortsätta i evighet?

 25. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  @ Toddan

  …skulle bevisas

  Du menar ska bevisas?

  ”JD säger:
  11 mars 2011 kl. 11:11

  @Magnus

  ”En störande sak är dock att boken stundom kommer med negativa beskrivningar av de anmälande tjejernas uppförande och sexualitet.”

  Varför skulle det vara störande???
  I samtliga av dessa fall så har killens sexualitet vänts in och ut i domstolsförhandlingarna och så mycket som möjligt har gjorts för att svärta ned killen för att på så sätt försöka rättfärdiga att man dömer killen till en fällande dom!
  Något perspektiv eller ens någon jämförelse med tjejens sexuella uppförande har INTE tagits i domstolen och därför är det inte mer än rätt att Juel lyfter fram sanningen från båda sidor eftersom domstolen endast lyft fram eller skapat en bild utifrån killens uppförande och personliga egenskaper. Det är också detta som är en stor anledning till att killarna har blivit dömda.

  Nej där anser jag att du har 110 % fel Magnus!

 26. Musse Pig Says:

  De här människorna är nog fast i ett socialt/mentalt komplex som är typiskt för sekter. Det verkar vara djupt inne i könsrasistiska tankar som bär upp deras gruppchauvinism. De behöver uppenbarligen stärka sina chauvinistiska känslor. Det är bra! Den typen av inlägg är väl som en heroinspruta för en knarkare. De kan sväva runt i en könsrasistisk, kvinnochauvinistisk känsla ett tag, men snart tränger sig verkligheten på och en ny injektion behövs. Sektlik isoleringen är väl också till för att skydda medlemmarna från verkligheten så att de kan sväva runt i sina övermänniskokänslor.

 27. Julius Evola Says:

  Feminismens Saudiarabien

 28. manckerstroem Says:

  Säga vad man vill om AA, men hon har i alla fall lyckats med sitt drag att vinna publicitet. Vad hon däremot inte riktigt kan ha räknat med är alla dessa negativa omdömen. Hon är en klättrare, utan stege för tillfället, då Assange-affären börjar bli en offentlig pinsamhet. Spelet hon skapat, visar i sin ynklighet på vad hon själv kan prestera då hon inte har medias månghövdande, mässande uppmärksamhet.
  I övrigt kan man knappast anklaga feminismen för att tillhöra den högre skolan när det gäller retoriken. Det blir faktiskt faktiskt inte bättre än så här, hur mycket uppmärksamhet de än får………..

  http://manckerstroem.wordpress.com/2011/02/24/feministisk-retorik/

 29. Hjalmar Says:

  Jag tror AA försöker bli en ny Schyman. Samma inställning, samma hyckleri – även privat…

 30. Frida Says:

  Borde väll bli bingo bara av era kommentarer…

 31. S. Ann Färdig Says:

  Sverige och svensk rättstillämpning kan inte fela

  Vi i Sverige måste alla förstå att just vi alltid måste hålla vår moral hög. Ja, högre än människor från varje annan stat på vår planet, etik överlägsen vad vi ser i engelsk rätt och för all annan rättstillämpning ute i världen. Vi kan naturligtvis inte hemfalla åt tvivel på vår egen förträfflighet. En politiker sprungen ur socialdemokratin och dessutom från dess broderskapsrörelse, till på köpet kvinna, dessutom ung och gullig mot djur är ju per definition sannfärdig – ja, politiskt korrekt till hela sitt väsen. En junfru-maria-gestalt inom den högre onanien så att säga. Hur kan en sådan underskön person överhuvud besudlas med snusk som den beskrivna; trasiga kondomer och kopulation utom äktenskapet för något oklart syfte???

  Nej, vet hut alla ni som inte kan hålla er till den svenska ordningen och trefnaden i det politiskt korrektas ursprungs- och hemland!!!

  Vänligt men bestämt från Er ödmjuka S. Ann Färdig (Kungliga huvudkommunen)

 32. Antifeministbingo – ett skojigt spel för hela familjen « ardin.se Says:

  […] Uppdatering 18 mars: icke-kvinnliga feminister hade nackdel på vissa av rutorna, så det är uppdaterat med alternativa och mer könsneutrala quotes. Dessutom har jag tagit bort en ruta för at få plats med ”känn dig inte förtyckt”-kommentaren, eftersom den efterfrågats. Tack för länk till: vi som aldrig sa sexist, like a bad girl should, rebella, going like you och genusnytt. […]

 33. Patriarkatets försvarare jämför sig med Gandhi « ardin.se Says:

  […] och härföraren för Sveriges rättshaverister Per Ström har på sin blogg genusnytt skrivit ett inlägg om min bingobricka. I någon slags mellanting mellan hybris och försmåddhet […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: