Feministisk spelutvecklare läxar upp GenusNytt-läsare

by

Kommer du ihåg Ulrik Wemmenhed, som jag bloggade om härom veckan? Det är han som utvecklar feministiska sällskapsspel, där män exempelvis ska få lära sig att kissa sittande. Se bild nedan.

En läsare av GenusNytt, Jan, skickade ett kritiskt mejl till Ulrik. Han fick svar. Här nedan kan du se den avslöjande mejlväxlingen.

Här kommer Jans första mejl till Ulrik:
.

Hej!

Det är en intressant lista att vara med på, Genuslistan. Man får veta vilka viktiga samhällsfrågor som rör sig i huvudet på genusetablissemanget i Sverige.

Att vara feminist är att vara för ett särintresse. Jag är istället en person som vill jämställdhet, dvs lika möjligheter för alla människor.

Lycka till med ditt spelintresse! Men utveckla gärna ett Jämställdhetsspel istället. Ett som även vill/våga ta upp ojämställdheten även på områden där kvinnor totalt dominerar, exv barnens utveckling från barnavårdcentral till långt upp i skolsystemet, socialtjänst, bup osv. Barnens utveckling är kanske det viktigaste vi har att sörja för. Alltså FÖR viktigt för att vi ska låta det domineras som markant av kvinnor.

Hälsningar Jan
.

Jan fick följande svar från Ulrik:

.

hej Jan,

feminism handlar verkligen om ett särintresse, det har du helt rätt i. det handlar om jämställdhet. och det är något de flesta gubbar inte är ett dugg intresserade av.

feminism handlar om att kvinnor och män ska ha precis samma möjligheter och skyldigheter i alla delar av samhället.

du måste läsa på din hemläxa, Jan, och läsa in dig på vad feminism innebär, ifall du ska få ut något av genuslistan. Feminism har inget med kvinnovälde att göra. Men det är enkelt för sådana som dig, som uppenbarligen vill ha kvar gubbväldet, att anklaga feminister för att de vill ge makt till kvinnor. På så sätt sitter gubbslemmen säkert kvar på sin tron.

Ulrik Wemmenhed
Athena Spel
http://www.athenaspel.se

.

Då skickade Jan ett svar till Ulrik:

.

Hej igen Ulrik Wemmenhed!

Det är OK med särintressen, som feminism, de kan berika samhällsdebatten. Men att säga att feminism är liktydigt med jämställdhet är att fara med falsk marknadsföring.

Om Du tycker att Din form av feminism främjar jämställdhet så kan du bemöta mitt sista stycke om ojämställdheten inom barn-föräldraområdet som nästan nu domineras  av kvinnor.

Du vet inget om mig. Ändå tycker du att jag borde ”göra min hemläxa”, beskyller mig för att jag ”uppenbarligen vill ha kvar gubbväldet”, och så använder du uttrycket ”gubbslem”. Om avsikten med Ditt argumentationssätt är främja debatten för ett bättre samhälle så kan jag bara säga att Du är inne på fel väg. Byt till målet Jämställdhet (= lika möjligheter) istället, på alla områden.

Hälsningar Jan

.

För övrigt – mera feministiskt självförsvar. Se här.

Annonser

42 svar to “Feministisk spelutvecklare läxar upp GenusNytt-läsare”

 1. Pether Says:

  http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article12898783.ab

  ”Var tredje ungdom är rädd för våld i skolan”

  Och vad får symbolisera denna artikel om problem i skolan?

 2. JD Says:

  Vilket fruktansvärt otrevligt svar Jan fick!
  Dömande, nonchalant, nedvärderande och raljant och att få med ordet Gubbslem i det där korta svaret är nästan en bedrift!

  Hur i all världen kan han ha ansett att det mail han fick förtjänade ett sådant otrevligt svar tillbaka!
  Sitter man på höga hästar kan man tydligen bete sig hur illa som helst!

  Det är förbanne mig fullkomligt jävla sjukt!

 3. JD Says:

  Sidan om feministiskt självförsvar verkar helt ok!
  Det finns ju uppenbarligen ett psykologiskt behov av dessa kurser och det är väl inget fel i att stärka självförtroendet hos de kvinnor som behöver det!
  Verkar lönsamt, 8 000 kr per dag exkl logi och andra avgifter.
  Bra gjort av tjejerna att fixa dessa kurser och att ha denna verksamhet utan att behöva döma ut alla män i Sverige samtidigt!

 4. robjoh Says:

  Kan man inte försöka argumentera hövligt även om man inte håller med den som mailar än? Det där var ett fruktansvärt ohyfsat mail.

 5. Kim Says:

  Han reagerar som en religiös sektmedlem som får höra någon ifrågasätta Guds existens. Ja ja, han hör ju inte till feminismens överstepräster eller samhälleliga stöttepelare, så för min del kan han gärna fortsätta finansiera sitt självplågeri med försäljning av sällskapsspel.

 6. Lorem Ipsum Says:

  Ja kära nån. Vilken ohyfsad människa. Härskarteknikerna lät inte vänta på sig. Men å andra sidan så har ju feministerna och deras nyttiga idioter fått träna på dessa för mina och dina skattepengar under många år.

 7. Mattias Says:

  Det roliga med Ulrik är ju att om hans spel säljer bra så blir han ju om några år ett sådant där vitt, medelålders, rikt gubbslem som han verkar hata… Och om spelet säljer dåligt så hade han ju fel. 🙂

 8. manckerstroem Says:

  Det är den där attityden som gör feminismen till vad den är, en aggresiv, enögd kamprörelse som strävar efter makt och inte skyr några medel att ta sig dit. Många av deras förespråkare och påhejare saknar dessutom insikten om sin egen inkompetens, varför tonläget blir desto högre, nästan gällt. Om argumentationen hade kunnat hållas på en sansad nivå, hade vi kanske kunnat mötas efter vägen. Men, för att parera de aggresiva utfallen, får vi bekämpa feminismen snarare än att argumentera med den. Faktum kvarstår, att ju mer makt eller inflytande feminismen fått, och ju större ojämnlikheten ökat på arbetsplatser, i kommuner, och på politikernivå, till kvinnors fördel, ju snabbare går Sveriges baklängesutveckling.

 9. Eh... Says:

  Den här killen är nog glad för all uppmärksamhet han kan få kring sitt lilla feminstspel. Att det för honom är fråga om ett spel även i andra avseenden är inta att ta miste på.

  Det jag undrar med sådana här feministiska karriärs-män är om de ändrar inställning när de inte får träffa sina barn längre, bara för att de separerat med mamman, som så klart är feminist. För jag har en känsla av att de inte skulle bry sig om de förlorade kontakten med sina barn. Skönt att få tid med annat, typ… Att de känner sig så up-f*ckade efter alla år av r*vslickande att de anser att deras barn har det bättre med sina mammor och nya styvpappa och utan dem.

  Ulrik här framstår ju som väldigt ung och omogen. En sådan liten broiler som fått lära sig saker i skolan och är ivrig att missonera dessa ”sanningar” till det dumma folket, som är så dumma att de ifrågasätter dessa sanningar. Men i hemska sekterist-Umeå där han sitter och trycker är väl PK-trycket så överjävligt att det inte finns på kartan att ifrågasätta det. Hans arrogans antyder både rädsla och desperation. En ovilja att inse att höskole-kombon genus och spelutveckling inte var så lyckad. Ge honom inte mer uppmärksamhet nu!

 10. Torstensson Says:

  Ulrik är inte en man i kvinnors ögon. Han har ångest och känner sig misslyckad för att han inte är en man. Därför vill han i egenskap av bortvald försöka göra alla andra män lika mesiga.

  Den dagen jag blir gubbe ska jag vara stolt över att jag inte hemföll åt feminism. Det är att kränka sig själv och sina behov.

  Heja alla gubbar som inte vill ha feminism.

 11. Patrik Says:

  Dessa feminister tycks bara bli fler och fler för varje dag. Och allihopa låter de exakt likadant. Pod people.

 12. Mimmi Pigg Says:

  Torstensson, blev det inte ett syftningsfel nu?
  Att INTE hemfalla åt feminismen ÄR att kränka sig själv.

  🙂

 13. Klas-Kristian Says:

  Herregud vad jag kräks på den där nästan komiskt självgoda inställningen som många genus- och feminismivrare konsekvent ligger inne med. Håller man inte med dem – man kanske till och med tycker att de har helt åt pipsvängen fel? – så är man ”okunnig” och behöver ”läsa på”. Utförligare svar är man liksom inte värd då man inte har fattat någonting. De har sanningen, vi andra har den inte. Halleluja!

 14. JD Says:

  @ Mattias

  Det där var nog årets skarpaste kommentar i kategorin – TÄNKTE INTE PÅ DET!

  ”Det roliga med Ulrik är ju att om hans spel säljer bra så blir han ju om några år ett sådant där vitt, medelålders, rikt gubbslem som han verkar hata… Och om spelet säljer dåligt så hade han ju fel. :)”

 15. Mimmi Pigg Says:

  Heja alla män som vill ha sann jämställdhet och en sann maktfördelning mellan män och kvinnor! Heja! heja! heja!

 16. Imponerad Says:

  En feministfloskelrapande nolla med smutsigt hår *ASG* =)

 17. Gonzo Says:

  Tjejfrukost hos Pingstkyrkan i Örnsköldsvik
  http://www.pingst-ovik.se/?m=3&um=248

  När bjuder Herren i oss män att sitta till bords med honom?

 18. Mr Pigg Says:

  @Mimmi

  Ja, heja oss! och de toppentjejer som stödjer oss! Vi vill ju bara få ta hand om våra barn på lika villkor, även efter separation. Vill ha lika villkor i arbetslivet och för pojkar i skolan. Vill inte att samhället förvägrar oss vår mänsklighet bara för att vi föddes till fel kön. Är så trott på hatet från feministerna. Deras propaganda och deras nyspråk. De är så oförblommerade i sitt hat och förakt för män. Mycket värre än rasister. Helt oförstående / likgiltiga till att de kränker andra människors grundläggande rättigheter, och förstör deras liv.

  Så heja Per Ström som oförtröttligt bekämpar dem med ord. Jag tror däremot att det är dags att börja föra kampen med samma metoder som de använder.

  Falska anklagelser, diskriminering, förtal, censur, infiltrering, förföljelser… etc.- Låter som en sammanfattning av svensk feminism 2011.

 19. Info Says:

  LÄS DENNA ARTIKEL

  i Yelah 2007-07-04 av ULRIK(A) WEMMENHED så kanske ni förstår henom bättre:

  ”FEMINISTISK FÖRSKOLA I UMEÅ

  Känner ni kanske till förskolorna Tittmyran och Björntomten? Nu sluter sig även Umeå till skaran av städer med förskolor där genuspedagogik tillämpas. I höst drar nämligen föräldrakooperativet Rackartyget igång en feministisk förskola i Umeå.

  Förskolan har fått stort stöd av kommunen. Rackartyget har tilldelats en alldeles nyrenoverad och genusdesignad lokal – inget ljusblått eller skrikande rosa på väggarna och stora öppna ytor där pojkar och flickor vistas tillsammans- på Umedalen i västra Umeå. Åsa-Maja Augustsson, en av småbarnsföräldrarna i Rackartyget, förklarar hur hon ser på förskolan:

  – Just förskolan är så viktig eftersom barnen vistas så stor del av sina liv där. Om inte förskolan tillämpar genuspedagogik så spelar det inte så stor roll hur mycket föräldrarna än försöker lära barnen att tänka bortom könsroller, eftersom barnen ändå vistas så mycket i förskolan och det är där de lär sig hur de förväntas vara och agera.

  I likhet med de andra föräldrarna i kooperativet vill hon inte gärna ha sina barn i en vanlig förskola:

  – Alla förskolor i Sverige ska enligt lag arbeta med genusfrågor. Och de gör de, till viss del. Men långtifrån tillräckligt. Exempelvis utgår i princip alla bilderböcker från en HETERONORM om ”mamma-pappa-barn”, trots att många familjer inte alls ser ut så. Dessutom är nästan alla leksaker könsmärkta, exempelvis i vilka färger de har eller hur de designats. Allt detta gör att barnen redan som små lotsas in i traditionella könsroller.

  När förskolan öppnar sina grindar, vilket är planerat redan till hösten, kommer de dessutom att ha en specialutbildad förskolepedagog, med speciell kompetens kring genusfrågor i personalen.

  Mycket är dock inte bestämt än. I egenskap av föräldrakooperativ är det föräldrarna själva, tillsammans med personalen, som i slutändan kommer att bestämma hur förskolan ska drivas. Låter det spännande? Det finns dock ett orosmoln på himlen. I nuläget har åtta barn anmälts till förskolan, men för att förskolan ska kunna få fullt ekonomiskt stöd från kommunen krävs ytterligare ett par barn.

  – När behovet av genusinriktad förskola är så stort känns det såklart extra tråkigt om Rackartyget inte kommer att kunna öppna i höst, efter allt engagemang och alla förberedelser vi gjort, avslutar Åsa-Maja.

  Rackartyget bistår gärna med information och kan kontaktas via e-post: rackartyget@webaid.se

  Ulrik Wemmenhed”

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

  Det var med ett ifrågasättande av denna förskoleideologi i en Brännpunkt-artikel i Sv.D. 19/12 2008, ”Genusvetare förvirrar barnen”, som Tanja Bergkvist inledde sin bana som framstående rikshäcklare av det svenska genusvansinnet.

  http://tanjabergkvist.wordpress.com/

 20. Torstensson Says:

  Mimmi Pigg

  Vad är en sann maktfördelning? Är makt en rättighet som alla ska ha i obegränsad form?

  Låter lite som att du tror att kvinnor vill vara på toppen i företag tex. Det vill dom inte generellt sett. Du vill däremot tvinga dom att göra som du vill. Själv gör du inget för att förbättra statistiken. Ingen feminist gör något åt att förbättra statistiken eftersom de själva INTE läser ekonomiprogram och satsar på näringslivet. Ni satsar på humanistiska flumämnen och kräver sedan att andra kvinnor ska få makt i toppföretag, trots att dom själva inte vill.

 21. loaf Says:

  Bra Jan, saklighet och respektfullhet kommer alltid att löna sig. Låt feministerna spela spel…

 22. leifer Says:

  Mycket bra skriver Jan!

 23. leifer Says:

  Jag är ändå fascinerad av hur indoktrinerade många svenska män är i feminismen, som här Ulrik uppvisar. Ska erkänna att jag känner igen mig och att det tog lång tid för mig att genomskåda feminismen. Till mitt försvar så vill jag ändå mena att feminismen idag är nåt annat än för säg 10 år sen, den har blivit radikal. Och även vanliga feminister är radikala. På nåt sätt tycks Gudrun Schymans form av feminism ha satt dagordningen i Sverige. Trots att Fi är ett marginaliserat parti man kan skratta åt, så tycks deras problemformuleringar gälla i stort. Det är uppenbart att Moderaterna nu använder sig att detta för att på så sätt vinna tävlingen om vilket parti/regering som är bäst på feminism, förstås med målet att vinna regeringsmakten 2014.

 24. Trio Says:

  @leifer

  Jag har alltid känt att feminism är anti-jämställdhet. Men jag håller ändå med dig helt i det du skriver ovan. Märkligt hur en extrem och nästan världsunik form av manshatarfeminism fått en sådan enormt bred acceptans i Sverige. Var det något jag gillade med moderaterna förut, var det att de i alla fall inte var feminister… Men det var då det.

 25. leifer Says:

  Trio

  Ja det är inte länge sen det politiskt korrekta var att trycka ner Fi. Dom blev ett hot inför valet 2006 och det var nog mer än en slump att SVTs uppdrag granskning kom med programmet om ROKS och ”män är svin”. S tyckte det var praktiskt ett tag när Fi fick stort utrymme med sina s.k. genusfrågor, det tog ju fokus från större frågor i samhället. Låt svenskarna bråka om att t.ex. en sjuksköterska tjänar 22,000 medan en manliga sjuksköterska tjänar 23,000 kronor (om det nu ens stämmer), så tar man fokus från att våra grannländers sjuksköterskor (oavsett kön) tjänar mer än 30,000 i månaden. Efter valet 2006 var feminismen nere i dyn.

  Men nånting hände efter 2010 valet. Moderaterna insåg nog att man måste locka fler kvinnliga väljare för att kunna krossa vänstern. Traditionellt är ju kvinnor längre till vänster än män. Svaret blev feminism (med betoning på Feministiskt initiativs typ av feminism) och med det tror man att man ska kunna säkra en blå majoritetsregering 2014.

 26. Clay Says:

  Till Ulrik direkt ur SCUM-manifestet:

  ”Svaga män som mjäkar med kvinnorörelsen förtjänar inget annat än förakt, men det finns ingen anledning att visa det.Mannen har ingen plats i ett fredligt samhälle där samarbete och utveckling är en självklarhet. Ett sådant samhälle kan bara skapas av kvinnor och måste enbart bestå av kvinnor.

  Svaga män som mjäkar med kvinnorörelsen förtjänar inget annat än förakt, men det finns ingen anledning att visa det. Låt dom mjäka sig. Låt oss utnyttja dom och låt dom springa våra ärenden. Låt dom tala sig hesa för jämställdhet mellan könen. Låt dom arbeta för mannens mentala och sociala kastrering. Låt dom nyttiga idioterna hjälpa till med att förbereda arbetet för mannens kastrering och slutliga fysiska likvidering.

  Mannens diktatur måste ersättas med kvinnans diktatur. Liksom kommunisterna tänker sig en övergångsperiod, så måste kvinnorna föreställa sig en övergångsperiod innan mannen kan förintas. Vi vill gärna föreställa oss att en sådan övergångsperiod skall bli så kort som möjligt och att slutmålet är nära. Men vi måste förbereda oss på en mycket lång kamp.

  Jag har väckt tanken på att mannen inte behövs, att kvinnor kan skapa sig en egen värld utan mannen.Kvinnor måste vänja sig vid den tanken. Det är inte fråga om att upprätta ett modernt matriarkat. Det skulle bara vara förnedrande för kvinnan att behöva hålla på och dominera män. Det är färdigdaddat. Nu handlar det om att göra slut på mannen för gott.”

 27. Lars I Says:

  Hmmm, ja, är det tragiskt, komiskt, eller tragikomiskt ?
  Vad gäller kissteknik trodde jag inte att feminister led av så världsliga behov som att kissa och bajsa. Det gör väl bara gubbar ? Skiten kommer ju ut på annat sätt.

  Förresten, kan dom inte flyga också, kvinnorna ?

  Eller, hur slår man en feministisk kullerbytta lika bra som Pippi Långstrump ?

  Kan det möjligen vara frågor av ditt intresse i ditt betydelsefulla och samhällsmedvetna spel, Hr Wemjenhed ?

 28. Erik Says:

  leifer:

  ”Jag är ändå fascinerad av hur indoktrinerade många svenska män är i feminismen, som här Ulrik uppvisar. Ska erkänna att jag känner igen mig och att det tog lång tid för mig att genomskåda feminismen.”

  Jag undrar det jag…. Tog det så lång tid att genomskåda feminismen eller tog det kanske så lång tid att ersätta feministerna? Det är ju så PK har funkat från första början. Man väljer strategiskt viktiga positioner och ersätter alla som jobbar där med ”sitt” folk.

  ”Till mitt försvar så vill jag ändå mena att feminismen idag är nåt annat än för säg 10 år sen, den har blivit radikal.”

  Jag är inte säker på det. En annan möjlighet är att det är radikalerna (dvs västkulturkritikerna) som blivit feminister. Jag tycker allt fler feminister har ingenting att göra med vad som tidigare brukade kallas feministrörelsen. Jag vet flera feminister som chockades när de kom till högskolorna och upptäckte vad som kallades feminism där numera.

  ”Och även vanliga feminister är radikala.”

  Det spelar ingen roll om de är det eller inte för deras enda syfte är att ge makt åt rörelsen – och den är – och styrs sedan länge av radikalerna. Enligt vissa skedde maktskiftet så tidigt som Baynard-konferensen på 80-talet när radikalerna hade lärt sig den magiska makt-formeln. Att spela på kvinnors biologiska tendenses som ex. att vilja bli av med porr (konkurrens)

  ”På nåt sätt tycks Gudrun Schymans form av feminism ha satt dagordningen i Sverige.”

  Det där ”något sätt” du pratar om kan jag svara på. Det var på universiteten det skedde. Det var rätten att skapa en egen ”feministisk teori” som gav extremister och radikaler tillträde till maktens och pengarnas fina salonger. 1/3 av alla genusvetare röstar på Fi, inget annat ämne har sådan konformism hos studenterna.

  ”Trots att Fi är ett marginaliserat parti man kan skratta åt, så tycks deras problemformuleringar gälla i stort.”

  Ja, de har de amerikanska radikalernas problemformuleringar. Svenska universitet tar efter de mest galna amerikanska universiteten. Politikerna har köpt den radikala ideologin eftersom de tar för givet allt som sägs på dessa utbildningar är/måste vara grundat.

  ”Det är uppenbart att Moderaterna nu använder sig att detta för att på så sätt vinna tävlingen om vilket parti/regering som är bäst på feminism, förstås med målet att vinna regeringsmakten 2014.”

  Vad moderaterna gör på detta ämne är helt irrelevant eftersom vad de gör är vad alla andra också gör. Någon chans på regeringsmakten 2014 har i detta ögonblick knappt Moderaterna – de har ätit upp sina stödpartier och – är inte stora nog att bilda regering på egen hand eftersom SD käkar upp de saknade procenten av väljarbasen.

  Man tycker de skulle lära sig av vad som hände i Finland men sanningen är att de liksom alla tidningar bara kaxar, klagar och tror sig kunna komma nån vart bara de gnäller och kritiserar finnarna tillräckligt mycket.

  Den taktik de utövar är den politiska motsvarigheten mot iden att bomba ett folk tills de frivilligt avsätter sina ledare och bjuder in den makt som bombade dem. Det är bara det att det är ett välkänt faktum taktiken inte funkar – Oftast så blir den bombade parten mer lojal mot sina ledare.

 29. leifer Says:

  Clay
  ”Ett sådant samhälle kan bara skapas av kvinnor och måste enbart bestå av kvinnor.”

  Ett tydligt exempel är denna nya trend, unga kvinnor som inseminerar och blir ”ensamma mamman”.

  http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/barn-och-unga/spermadonation-vid-22-marie-helenas-val_6094757.svd

  Notera att den kvinnliga reportern (som väl troligen är feminist) inte har ett ord av kritik i sin artikel.

 30. leifer Says:

  Erik

  Tycker du skriver en hel del bra saker och mycket insiktsfullt. Men det blir hopplöst att läsa när du kommenterar stycke för stycke i långa inlägg. Dina inlägg skulle bli så mycket bättre om du kunde skriva kortare och minska antalet kommentarer.

  Vad gäller moderaterna så tror dom förstås att taktiken fungerar, vem som har rätt vet vi ju först 2014. Men jag är övertygad om att många kvinnor gillar vad dom ser och kommer rösta på M nästa val.

  Sen vad gäller insikt så är det ju ändå S som doppar huvudet i sanden mest. Många S-väljare går ju till SD, och SD driver i mångt och mycket en vänsterpolitik som påminner om S från 50-60-tal. Men vänstern har valt att kalla det ”extremhöger” och tror därmed att problemet inte finns.

 31. Clay Says:

  Leifer,
  Angående artikeln om insemination så var ju kliniken inne på att personen kunde lida av psykisk ohälsa. Jag är bredd att hålla med. Dessa barn utan någon far kommer med stor sannolikhet bli en draksådd…..

 32. Toddan Says:

  Ulrik tror han är en knight in shining armour åt kvinnorna. Tror han att han kämpar på männens villkor i kvinnornas tjänst? Eller är han en kappvändare med fingret i luften som känner av den nu rådande politiska agendan och som vill göra maximal personlig vinning? Han håller iallafall med den politiska eliten, slickar uppåt och sparkar nedåt.

 33. leifer Says:

  Toddan

  Ja det har ju varit så att männen i toppen (liksom männen som söker sig dit) alltid brytt sig minst om männen i botten, intet nytt där. Märkligt hur man kan blanda ihop patriarkaliska värderingar med feminism. Man ser det inte minst bland rika män som ska skänka pengar till fattiga, främst då ”kvinnor och barn”.

 34. Torstensson Says:

  Ett riktigt jämställd spel skulle vi själva kunna skapa och sälja. Är inte det en god idé ?

 35. Torstensson Says:

  Typ ett sällskaps spel som heter ”Kalles äventyr i Amazonia”.

  ”Jakten på den försvunna sanningen.” Så får man poäng för varje feministiskt myt man klarar att svara på.

  Jag hade själv velat spela ett sådant spel.

 36. Torstensson Says:

  Eller istället för poäng kan man få semlor.

 37. Olle Says:

  Han verkar ju tycka att gubbe är ett rumsrent ord, så då kan han ju i egenskap av ung man få heta ‘Lilla gubben’ nästa gång någon går i polemik med honom.

 38. JD Says:

  @Pernilla

  ”Hur kan en man uttrycka sig så om sitt eget kön? ”

  Ja det är en gåta. Det finns ju många exempel på liknande psykologiska haverier där svarta människor har varit Nazister eller medlem i andra rasistiska grupper.
  I dessa fall förklaras det med en vag självbild och svåra psykologiska trauman under uppväxten.

  Hur som helst så tyder det inte på något vidare intellekt!

  Kanske vissa män har andra syften med att framställa andra män som sämre än dem själva. Rent sexuella syften menar jag!
  Konkurrensen om kvinnor är ju hårdare idag än för några årtionden sedan.

 39. Pether Says:

  Det blir så när man ser sina egna dåliga egenskaper i andra.
  Gubben tycker att han själv är en dålig person, istället för att svälja detta, är det istället alla andra som är dåliga.

 40. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  ”feminism handlar om att kvinnor och män ska ha precis samma möjligheter och skyldigheter i alla delar av samhället.”

  Feminister, Könet Kvinna,mödernet samma skyldigheter enligt feminism …..Yeah,right!

  Säg det till en Soc.arbetare som utreder en vårdnadstvist eller radikalfeministiska åklagarmyndigheter som driver brottmål med lögnerskor för att inte säga förtappade nämndemän och köpta domare med statsfeministiska medel.

  Borde inte Tomas Quick vare en föraning om vad som kommer vaskas fram när rättstaten Sverige ifrågasätts om mäns rättigheter och kvinnors skyldigheter. Uppenbarligen är det då för lite feminism i Sverige enligt Ulrika eftersom just kvinnor och män skulle ha samma rättigheter och SKYLDIGHETER enligt feminism.

  Radikalfeminism,feminism aka Statsfeminism försöker sätta sig över lagen själv genom att mixtra,genus forska utan förankring i verkligheten. Utan mest för att passat sina egna syften. Feminism är inte ett jävla dugg bättre än det sk Patriakatet dem kritiserar. När såg du senast en kvinna,en juste feminist som rannsakade den egna ideologin för dess fatala misstag att ge sig på sina egna? Statsfeminism en förlängning av feminism och radikalfeminism hycklar fortfarande om att kämpa för lika rättigheter. Radikalfeministerna tog över på 70/-80-talet och har raserat allt. Att nu elitfeministerna/-anarkisterna/-kommunisterna försöker styra i kulisserna och avsätta kungen genom förtalsboken och samtidigt ge sig på sina egna som bäst symboliseras med anklagelserna på ja visar bara på hur svaga socialdemokraterna,vänstern dvs gamla arbetarkalssen är. Solidaritet finns inte kvar när t.o.m LO-männen och s-männen flydde till moderaterna och SD för att visa sin avsky och tydliga signal till sosialdemokraterna. Om statsfeminism likställs med inkvisationen och kyrkans dolda agenda som motsägelsefullt utgör det beryktade patriakatet. Konstigt, i sådana fall skulle de backa upp och skydda alla pojkar,män,gubbslem etc som befinner sig inom arbetarklassen,medelklassen osv men gör det inte. Vilka kämpar för mäns rättigheter? Det varje medborgare dock kan påverka är att göra aktiva val och gå ur kyrkan för att inte finansiera detta evinnerliga patriakat med 2220kr *50år=111000, kr för att höra att ”Män är värre än djur,gubbslem,alla män är våldtäktsmän etc” Man kan ju frigöra sig för mindre. Det män och kvinnor aktivt i sådana fall skulle få välja om de verkligen vill vara med och betala xxx tusen kronor för en sjuk hjärntvättad ideologi som får självaste förgrundsgestalten inom kvinnojourer Erin Pizzey och författaren/-Nobelpristagaren Doris Lessing av ta avstånd från den helvetiska ideologin som enbart bidrar till ett
  annalkande könskrig. Allt annat vad män och kvinnor kämpade för under 70-talet och epoken för make love not war.

  ”Hon sade att pojkar och män numera är offer som känner skuld för sin blotta existens, och uppmanade männen att slå tillbaka.
  – Jag är chockad över det ständiga och självklara tillplattandet av männen i vårt samhälle. De mest idiotiska, outbildade och elaka kvinnorna kan prata strunt om de trevligaste, snällaste och klokaste männen utan att någon protesterar, sade hon.”
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10226451.ab

  Kvinnors rättigheter som gått till överdrift och förnekande av biologi och avsägande av sina skyldigheter fortsätts att belysas på oberoende media av kämpande människor. En tillbakablick i skönlitteraturen visar på fler förtryck av överheten likt statsfeminism idag som dikterar villkor som passar deras egna syften,maktintressen och statistik. Dikterar villkor jämte miljard satsningar samtidigt som statsfeminismen frånsäger sig allt ansvar. Det är vackert! Inte konstigt att kvinnor och män gör uppror genom det fria ordet som inte kräver några miljarder som lurats ifrån vilseförda medborgare.

 41. montahue Says:

  Skitintressant, två nötter till män brevväxlar. Den ena tror att han får ligga mer med feministerna han umgås med om han gör ett spel för dem och den andre har en så låg självkänsla och trist liv att han orkar reta upp sig på ett sällskapsspel som aldrig kommer att få se dagens ljus i den verkliga världen.
  Ännu löjligare blir det när en rabiat bloggare gör en stor grej av det.
  http://www.automotorsport.se/tv/?m=22628

 42. Umeå med och gör feministiskt sällskapsspel « GenusNytt Says:

  […] Jag har tidigare bloggat om Athena spel (här). Det resulterade i att Ulrik Wemmenhed läxade upp en av GenusNytts läsare  (läs om det här). […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: