”Kvinnorna reser hit bara för att ha sex”

by

Den norska tidningen Dagbladet har intervjuet turkar om deras syn på kvinnliga turister från Norge.  ”Norske jenter på ferie i Tyrkia er bare ute etter sex og vil ikke ha noe seriøst forhold”, säger en ung turk (översatt till norska). Ett annat citat:

”Det virker som det ikke er nok gutter [killar] i Norge. Jentene kommer jo hit for å knulle, sier Mazlum (22), også han butikkansatt [butiksanställd].”

Kommentar: Det är inget fel i att resa utomlands och där ha sexuella relationer. Det intressanta är att när män gör det kallas det ”sexturism” och är äckligt och förkastligt. När kvinnor gör det…

Läs mer här. Tack för tipset, Mansutvalget i Norge!

40 svar to “”Kvinnorna reser hit bara för att ha sex””

 1. Karin Says:

  Fast sexturism är ju inte att åka utomlands för att ligga, utan att åka utomlands för att betala för att ligga. Däri ligger skillnaden.
  Kvinnor som åker till Gambia för att köpa män är lika mycket sexturister som män som åker till Thailand för att köpa kvinnor. Kvinnor som åker till Turkiet för att ligga gratis är lika lite sexturister som män som åker till Thailand för att ligga gratis.

 2. Hamstr Says:

  Karin.

  Så det är själva betalningen som är förkastlig?

 3. Hamstr Says:

  Om man betalar med en middag, lite vin och ett hotellrum då?

 4. Erik Says:

  Det VERKLIGT intressanta är väl snarare att ”jämställda” svenska flickan som gnäller över manliga könsrollen reser bort från de jämställda killar de tjatar i media om att de vill ha till länder där män är KÖNSROLLSKONSERATIVA:

  Turkiet har ingen genusdebatt – vad säger det om svenska kvinnor att de åker dit för att leta intima kontakter med män? Jo att de måste fly från den jämställdhet de skapar.

 5. Karin Says:

  @Hamstr. Ja. Sexturism är när människor från den rika delen av världen åker till den fattiga delen av världen för att betala fattiga människor för att få ha sex med dem. Det är förkastligt eftersom det är att utnyttja en annan människas utsatta ekonomiska situation. Det är möjligt att den lyckliga horan finns, men jag skulle tro att hon är sällsynt på bordellerna i Bangkok.

  Detta med att betala med en middag, lite vin och ett hotellrum är en dålig parallell. Du köper inte sex med en middag, lite vin och ett hotellrum, du gör det förhoppningsvis med någon form av ackompanjerande charm och attraktionskraft.

 6. Karin Says:

  @Erik …eller att det generellt sett är mycket lättare att släppa loss när man inte är på hemmaplan och är på semester. Svenska tjejer slampar runt minst lika mycket när de åker på festival här hemma i Sverige.

 7. Pether Says:

  http://www.evilmilk.com/pictures/Im_Having_Twins.htm

 8. Jonas Says:

  Detta vi berör här är faktiskt en klockren genusfråga: killar måste betala för att få ligga, tjejer får göra det gratis. Vilket kön är det som utnyttjas egentligen då?

 9. Pether Says:

  Säger väl mycket om hur bra kvinnor verkligen har det.

  http://www.evilmilk.com/pictures/Problem.htm

 10. Argus Says:

  Huruvida man betalar för sexet eller inte har inget med sexualmoral att göra. Den enda skillnaden är juridisk, det ena kan vara straffbart medan det andra inte är det. Att åka till Medelhavsöar i syfte att festa och ha sex kan också beskrivas som sexturism.

 11. Karin Says:

  @Argus Det har det visst det! Fast det beror förstås på vilken sexualmoral man bekänner sig till. Jag tycker verkligen att det finns en skillnad på när kvinnor (och män!) åker utomlands och har frivilligt, ömsesidigt önskat sex med varandra och när kvinnor (och män!) åker utomlands och köper sex av människor som av sociala eller ekonomiska skäl tvingats till att sälja det.
  Och ja, att turista för att festa och ha sex kan beskrivas som sexturism. Detta är dock inte innebörden av ordet som vi använder det idag eller som Pär refererar det. Det är att åka utomlands för att ha sex med prostituerade.

  och Jonas, om tjejerna åker till Turkiet för att ligga gratis med killar är det väl en massa killar som får ligga gratis de också?

 12. PO Says:

  Somliga betalar en gång för att få sex.

  Andra betalar i slutet av varje månad under många år.

 13. Matte Says:

  Inget nytt under solen.

  Inget fel i sig, men visst är det ironiskt. Svenska kvinnor (generellt) vill inte ligga med män som inte lever upp till den traditionella mansrollen.

  De vill att svenska män ska vara som Clark Kent men de vill ligga med Stålmannen. Vad sänder det för signaler..?

 14. Torstensson Says:

  Erik

  Den här frågan jar jag tagit upp med vänner under lång tid. Jag tror det beror på dels den förklaring du gav men du missar en annan. Jag tror att kvinnor är precis lika kåta som män, men att de i Antalya i Turkiet kan flippa ut fullständigt utan att byn Kramfors, lilla Örebro, lilla helsingborg eller vänskapskretsen får reda på det.

  Den allra vanligaste kosntellationen är att 4 svenska tjejer åker tillsammans. Ingen mer från vängänget. Sen håller dom käft om vad de gjorde på sin semester. Dom kan göra allt dom vill där nere och tro mig, dom gör det också.

  Jag har personligen sett svenska tjejer hoppa upp på baren och lägga sig och sära utan trosor varpå det flockades kåta turkar. Det gör inte en tjej på fyllan ens i Sverige. Men utomlands kommer dom undan med detta. Detta är min teori.

  Sen ska det sägas att jag tycker turkiska killar ska hålla snattran när det pratas om billiga brudar. DOm är isåfall precis lika billiga och faktiskt fullkomligt desperata eftersom dom vet att dom inte får pilla på Ayse, Fatima, Aysegul när de är hemma i Ankara. Ännu mindre om de kommer från östra Turkiet där det är kurdisk kultur.

  Men som sagt, snälla jämnställda svenska killar är inte lika exotiska som turkar som faktiskt är otroligt bra på att charma. Deras kultur ,sång, musik,poesi,vardagligt språk är fyllt med romantik på en mycket högre nivå än den svenska. Därtill har dom ofta en utåtagerande stil att visa sin kärlek på som tydligen attraherar tjejer eftersom den antagligen uppfattas som väldigt framfusig och därmed full av självförtroende.

  Det här sprider dock också storhetsvansinne i svenska tjejer som har fått för sig att de är snyggast i världen, tack vare att turkiska och italienska killar inte kommer till lika mycket hos sina ”egna”.

  Svenska tjejer är inte vackrare än italienska tjejer och jag gissar faktiskt på att de inte är vackrare än turkiska tjejer heller. Men huvudsaken är ju att dom tror att dom är prio 1. Vilket dom ju är för att dom genrellt sett är lättare att få i säng än medelhavskvinnor.

 15. Argus Says:

  Det är inte pengarna som avgör moralen.

 16. PO Says:

  Argus, i Amerika säger dom: ”There is no such thing as a free lunch”.

  Matte frågade: ”De vill att svenska män ska vara som Clark Kent men de vill ligga med Stålmannen. Vad sänder det för signaler..?

  Eh, kryptoniska?

 17. Jack Says:

  Torstensson,

  ”jag tror att kvinnor är precis lika kåta som män”

  Det tror inte jag, alls, men den kåtaste person jag träffat är nog en kvinna. Det var svårt att avgöra. Skojar. Hon var kvinna. Hon var 23 och hennes mamma var på henne om att hon borde skaffa barn.

  Matte,

  ”Vad sänder det för signaler..?”
  att inte lyssna på kvinnor.

 18. Torstensson Says:

  Jack, jag har inget vetenskapligt belägg för det. Sen beror det kanske på var och när och vilken tidpunkt det gäller.

  Tittar jag på mitt nuvarande förhållande när det var i sin inledande del så var det hon som ville ha sex. Hela tiden. Vi gick inte ens ut och roade oss, hon ville bara vara inne och ha sex. Vilket jag tyckte var skittråkigt faktiskt. Jag vill ut och titta på saker, historiska platser och gå på museum och sånt. Hon vill göka, konstant. Jag kunde knappt gå ner och vara i snabbköpet för länge innan hon började dra i mig för att gå hem igen och göka. Så nog är kvinnor kåta. Eller så har jag träffat på ett undantag.

 19. Jack Says:

  Könsrollskonservativa män i yrkesval anger också högre grad av lycka än de män som jobbar med traditionellt kvinnogöra. Kvinnor anger lägre lycka nu när de är mer i mansroller än tidigare, vilket dock kan bero på att de lärt sig att de lönar sig att klaga för kvinnor. Män som klagar får som tidigare en hink med bajs som svar.

 20. Lasse Says:

  @Karin

  När jag var ung och vacker blev jag erbjuden en ”semester” i USA från en rik dam (kärring). Hon skulle bjuda på flygresa, boende, fickpengar etc. mot att vi hade ”lite kul” (sex).

  Vad kallas det ?

 21. Jack Says:

  Tips:
  Magdalena graaf talar om att komma ur misshandel från maken.

  http://www.tv3play.se/play/244595/

  Det jag gillar är att hon inte tillverkade napalm och tände på sin man, och att hon ändå inte säger att alla män är djur. Hon verkar alltså kommit igenom något svårt utan att ha fastnat i våld och hat.Hennes största stöd var hennes mamma men också kvinnojourer.

 22. bruno Says:

  @Erik

  Ja de är inte bara könsrollskonservativa de har dålig kvinnosyn också (när det gäller svenskor).

  Som utomstående betraktare av fenomenet svensk feminism förefaller tre saker konsekvent; maktbegär, gräddfil och dubbelmoral.

  Svårt att se hur någon av de tre skulle gynnas av att reflektera över utlänningars syn på svenska kvinnor eller driva dem till genusskolbänken.

 23. bruno Says:

  Sexuell frigjordhet kan ses som jämställdhet. Men när motparten ser dem som horor, hinkar inflygandes på löpande band, hur motiverat är det att uppmuntra ur feministisk jämställdhetssynvinkel. Kan det bli mer genomskinligt.

 24. Erik Says:

  Karin:

  ”@Erik …eller att det generellt sett är mycket lättare att släppa loss när man inte är på hemmaplan och är på semester.”

  Det intressanta är inte att tjejer och killar åker utomlands för att ”släppa loss” utan VAR någonstans de åker. Det intressanta är att killar åker till länder vars kvinnor är kända för egenskaper som killar säger de VILL ha. Tjejer åker till länder som är kända för killar vars egenskaper tjejerna säger de INTE vill ha.

  Dvs killar ändrar inte magiskt sina önskemål för att de är utomlands men tjejer gör det uppenbarligen. Detta är inte specifikt för svenska tjejer, det stämmer även på engelska kvinnor.

  ”Svenska tjejer slampar runt minst lika mycket när de åker på festival här hemma i Sverige.”

  Så de vill lika gärna ha ojämställda som jämställda killar. Varför skall då svenska killar ändra sig alls? Du säker ju att om vi jämför mellan turkiska machokillar och svenska mjukiskillar så spelar det för svenska tjejer ingen roll.

  Ursäkta om jag påpekar vad engelska realityserien ”Man Hunters” redan har påpekat. Även när kvinnor betalar för att få vad de efterfrågar så vill de ha någonting annat.

 25. michael Says:

  Såg för ett tag sedan ett reportage fast det handlade om Grekland om hur kvinnor från norden åkte dit för att knulla runt.Man intervjuade bl.a Grekiska kvinnor vad dom kände för sina systrar från norden man kan väl säga att det var ett uppdämt hat.Eftersom dom kom dit och knullade runt med deras bröder och pojkvänner.Undrar vad svenska kvinnor skulle känna om det kom hit kvinnor från södra europa t.ex grekland och knullade runt med deras bröder och pojkvänner självklart skulle svenska kvinnor börja kalla dom horor

 26. Bengt Says:

  Jag tror ju knappast att någon skötsam, seriös, trogen och ordentlig svensk kille vill ha en svensk tjej som varit runt nere i Grekland, Turkiet, Gambia etc. och knullat runt!

  Nej, sådana SLAMPOR vill ingen ha! Speciellt inte till mor åt gemensamma barn…

  Och ett sådant leverne kommer ändå alltid fram!

 27. Haram Kafir Says:

  …om betalningen är förhoppningen om uppehållstillstånd i Europa, då?

 28. Silver Says:

  Dyngkåta SATC-tjejer fostrade av staten att äta steriliseringspiller och därför är utan någon som helst bryfullhet inför vem som avlossar ett skott, så att säga, hamnar i länder där fina kvinnor fortfarande är anständiga. Väl där tror de inhemska männen knappt att det är sant, rena rama julafton – och gratis är det!

  En sak jag noterat på sistone är att killarna allt oftare och tidigt påtalar att man inte vill ha en sådan tjej att bygga ett liv med, för det är svårt om ens möjligt. Så det kanske kommer en tillbakaklatsch om anständighet här omkring framöver också. Och för att lugna ett slampliberalt genushjärta som eventuellt läser detta – det gäller både tjejer och killar, i stort. Se det som marknadsstyrning, ”Theory of P**** Economics”.

 29. bruno Says:

  @Bengt

  Kvinnoförtryckare!!!

  Sexuell frigörelse kombinerat med gräddfilsideologi gör implicit sådant leverne till det feministiska idealet.

  Strukturbekämpning är genialt när det aldrig får finnas några begränsningar, ansvar eller konsekvenser. Kräver bara att det finns idioter som spelar med.

  Besitter du en annan mer naturligare sexualmoral så kanske det är dags att feministerna skruvar åt tumskruvarna lite.

 30. Dennis Says:

  Torstensson: Tror det ligger mycket i det du skrev i första inlägget. Jag har sett och tänkt liknande saker, men inte lyckats formulera det så snyggt som du lyckades med.

  Den enda detalj jag skulle vilja lägga till är att italienska tjejer överlag inte är kyskare än svenska tjejer. Jag har sett många heta italienskor ligga runt i världen utanför Italien på ett sätt som har gjort halvsnygga turistande svenskor avundsjuka. Mycket har hänt med den latin-europeiska sexualmoralen under de senaste åren/årtiondena, men lika mycket har det nog inte hänt med den turkiska.

  Sen håller jag inte helt med Bengt. Många män och kvinnor är slampiga upp till 20-, 25- eller 30-årsåldern idag, men lugnar ner sig därefter. Men långt ifrån alla, och de som inte lugnar ner sig ska man nog akta sig för. Jag är t. ex. själv numera skötsam, seriös, trogen och ordentlig, har alltid varit trogen under förhållanden, men har inte alltid varit det övriga…

 31. LeoH Says:

  Intressant källhänvisning: ”Säger en ung turk.” Uppgiften bekräftas av en annan butiksanställd, Mazlum (22). Dessa källor vet med säkerhet vad svenska kvinnor är ute efter.
  Ack ja! En del gör det lätt för sig!

 32. bruno Says:

  @Dennis

  Bengan pratar kanske inte om otrohetsrisken utan attraktionsvärdet, som dessutom skiljer sig mellan kön

 33. Bo Says:

  Detta är nog mest turkiska mäns egen åsikt.
  Den behöver inte vara norska kvinnors.

 34. Hjalmar Says:

  En slutsats jag drar: lyssna inte så mycket på vad kvinnor säger, se istället vad de gör…

 35. Bengt Says:

  @Bruno:

  Lösaktighet och slampighet är alldeles oavsett kön just lösaktighet och slampighet! Sedan får det iklädas vilka nya och fina omskrivningar och eufemismer som helst, kallas för ”kvinnlig frigörelse”, ”modernitet” etc. men saken är dock samma

 36. Bruno Says:

  @Bengt

  Så är det, jag skrev det ironiskt

 37. Manhood United(barn till radikalfeminist som gör tok revolt;-) Says:

  Svenska tjej is the grej *ironi.

 38. Jimmy Rock Says:

  När är tjejerna än nöjda? Hur vill tjejer att killar ska vara. När är dom nöjda. Vad strävar dom efter. Vad är själva målet. Vad är feminism för ”greej” som ni skrev här nyss.

  Det måste vara TRIST att vara FEMINIST. ELLER kvinnlig KOMMUNIST!
  FACIST!

  Tjejer klara inte av att vara i grupp. Dom tål inte andra tjejer och tål inte sig själva heller. Dom vet inte hur man ska vara. Dom har ingen egenvärde. Det är ju så. Dom har ju liksom…ingen självständighet med feminism.

  Feministerna säger att vi killar alltid har knullat runt,tjejer har alltid varit avundsjuka på killar. dom klagar på killar och så gör dom precis likadant själva. det är någonting som inte stämmer! FEminister behöver inte killar längre, tjejer är som killar och vi blir mer som tjejer. Dom vill att det ska vara så. Det finns olika killar och finns olika tjejer. makt killarna utnyttjar svaga tjejer och makt tjejerna utnyttjar dom svaga killarna. Tjejer och killar är likadana. Ingen vet hur man ska vara! Vad klagar feministerna på? Varför är man feminsit varför kan man inte vara människa? Betyder feminist är att killar är det? Fattar inte hela poängen.

  Vi kan börja med burka allihopa,då spelar det ingen roll vad man är,här kommer herr Burka. Vi kan ha Burka hela jävla högen,vi har ju alla något att dölja. Varför ska bara tjejer ha burka. Så slipper vi se varandra! Vad betyder om killar ha burka?.

  Leve burkan;)

 39. Jimmy Rock Says:

  Men det är ett problem att när man tar av Herr Burkan är man avsöljad. Vi är rotlösa allihopa. Samer,dom har det bra. Dom är samer. Dom har en identitet. Vad är vi, djungel-stadsbor? Vi har ingen identitet.

  Det är BRIST på något. Det är något som fattas.Vi är identitetslösa i själen på något sätt. Det är ungefär som att säga att man är feminist, det är ungefär som att ha en identitet om man annars är identitetlös. Och när man har en identitet i grupp, det var så grupp samhörighet är dom fegaste människorna på jorden. STOPPA grupp trycket i Världen. Grupptrycket har med allt ondo i världen att göra. Så fort man är i grupp är man identitetslös för då tycker man som är alla andra. Istället för att säga att man är FEMINIST kan man säga att man är MÄNSKLIG. Jag är MAN eller jag är KVINNA.

  Vi gör uppror, STOPPA GRUPPTRYCKET I SAMHÄLLET motarbeta grupptryck. Det är inom Samhälle, Religion och Feminism.

  Det är ju det, det handlar om samhörighet, man tycker likadant,man tror man växer när man är i en grupp, det är så jävla själlöst. Det är samma inom moderater,kristendemokrater och feminister. Man är någon när man tycker som någon annan tycker. Men egentligen är det tvärtom, man har ingen egen vilja och åsikt. Ytrrandefrihet. Det är individen själv som väljer, eller så är det som feminism som tvingar sig på. Man måste tycka någonting om man är medtyckare,man måste tycka som alla andra. Det kan inte vara lätt att vara feminist.

  Hur vore om alla hade Burka, då skulle ingen bry sig om man var kille eller tjej. Eller ska vi killar börja klä ut oss till tjejer, Vi gör uppror killar,revolt, alla killar klär ut sig till tjejer. Så ser vi alla ut som feminister då har vi inga problem längre. Haha. Då kan man säga bakom peruken, om det kommer en fråga, är du man eller kvinna. Då säger man bara, nej jag är feminist. Hahaha. Med penich,pengar och penis. Då kanske det inte är så jävla kul,intressant längre att kalla sig feminist. Eller ska vi killar kalla oss manist? Manisch,money och penis. Helt jävla galet! Bara vi slipper eländet,feminism. Eller så kan vi byta slogan Man kamp, kvinno kamp! Dela in oss i grupper. Grupp samhörighet. Då har vi tagit bort det här luddiga med feminist. Haha. Jag tål inte heller ordet feminist,längre. Femilist, ett nytt ord. Med lite list kan man bli femilist.

  Kill logan är min slogan!

  Hold me now,till all the boys out there

 40. Maria Says:

  Jimmy Rock:
  Samerna har det inte alls särskilt bra, i alla fall inte männen. Några orsaker anges här:
  http://www.folkbladet.nu/158166/2009/10/17/mansrollen-orsak-till-sjalvmord-bland-samer
  http://www.samer.se/2676

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: