Anna Ardin liknar mig vid Adolf Hitler

by

Den som dristar sig till att kritisera den mäktiga statsfeminismen bör ha krokodilhud. Det blir nämligen hett om öronen. Feminister – som ju inte är vana vid att möta något motstånd – blir väldigt arga om man ifrågasätter deras ideologi.

Nu har den kända socialdemokraten Anna Ardin liknat mig vid Adolf Hitler. Just det – Adolf Hitler. Uppenbarligen på grund av den ilska min nya bok ”Sex feministiska myter” har väckt hos henne. Man häpnar. Är det på den nivån Ardin tycker att politik ska drivas?

Nedan kan du följa en twitterkommunikation mellan några vänner. Det börjar med Aftonbladets ledarskribent Daniel Swedin.

.

.

.

Nedan framgår det att det är just min bok som Ardin retar upp sig på. Jag kan konstatera närvaron av det som feministerna kallar härskarteknik (nedlåtande, förlöjligande):

.

.

.

Mera ”guilt by association” från Anna Ardin:

.

.

Som jag bloggade om här har även Gudrun Schyman tillämpat ”guilt by association” genom att dra paralleller mellan mig och Sverigedemokraterna (helt utan grund, vill jag säga för tydlighets skull).

.

För övrigt: Läs här mitt svar på SvD Brännpunkt på Gudrun Schymans kritik av min bok.  Och skriv gärna kommentar!

(Min bok ”Sex feministiska myter” kan köpas/laddas ned här)

147 svar to “Anna Ardin liknar mig vid Adolf Hitler”

 1. Anders Says:

  Anna Ardin. Framtida historieböcker kommer inte att vara nådiga.

 2. profanum_vulgus Says:

  Vad är det hon är känd för nu igen?

 3. Hanen Says:

  Och detta totala och fullständiga j*vla haveri till fruntimmer är alltså socialdemokrat…

  Jag är förbannat glad över att jag i förra valet övergav sossarna efter att ha röstat på ”partit”i flera val – ja ända sedan jag fick rösträtt faktiskt.

  Anna Ardins uppkastningar på twitter bekräftar för övrigt exakt det jag har misstänkt länge nu. Det vill säga att sossarna har kapats av rabiata feminister.

 4. Jack Says:

  ”Anna Ardin liknar mig vid Adolf Hitler”

  Pär är inte den enda som digert misstänks kopplad till Hitler:

 5. Jämställdhetsfeministern Says:

  Pär Ström är man, alltså liknar han Hitler: det är ju grundläggande genusvetenskap.

  Sen är det ju självklart att vi feminister blir rasande när någon, som Pär Ström, kommer och kräver att män ska ha samma rättigheter och skyldigheter som kvinnor.

 6. kungabloggen Says:

  Oj oj oj!

  Det var väl nästan det tydligaste beviset som kunde komma fram av att denna bloggen behövs och utgör en viktig faktor för tillnyktring och spegling. Om Adolf Hitler skulle göra karriär idag så skulle hans första plan antagligen vara att skapa ett kommando mot fascism vilket sedan för att skydda demokratin måste handla i enlighet med vissa renhetsregler etc. vilket ganska snart skulle ända upp i renodlad nazism fastän det står antinazism på uniformen, skit samma. Adolf brydde sig nog inte så mycket mer än den enkla insikten om vad som fungerar i retoriken.

  Ganska praktiskt tills det blir avslöjat och uppenbart förstås.

 7. Lasse Says:

  I historisk jämförelse ligger feminismens tillvägagångssätt att applicera sin ideologi väldigt nära nazismen.

  Anna liknar väl Hitler om någon när det gäller hämndbegär.

  Anna Ardins raffinerade hämnd?
  Anna Ardin, som är en av anmälarna av Julian Assange, hade konstruerat en lista på sin nu stängda blogg ifall någon kvinna funderade på hämnd.

  ”Ett skäl för hämnd
  Jag har funderat en del över hämnd de senaste dagarna och kom över en väldigt bra sida som inspirerat mig till denna sju punkters hämndinstruktion på svenska.

  Steg 1
  Tänk igenom väldigt noga om du verkligen ska hämnas. Det är nästan alltid bättre att förlåta än att hämnas

  Steg 2
  Tänk igenom varför du ska hämnas. Du behöver alltså inte bara vara på det klara med vem du ska hämnas på utan också varför. Hämnd ska aldrig riktas mot bara en person, utan även möta en viss handling.

  Steg 3
  Proportionalitetsprincipen. Kom ihåg att hämnden inte bara ska matcha dådet i storlek utan även i art. En bra hämnd är kopplad till det som gjorts mot dig. Om du till exempel vill hämnas på någon som varit otrogen eller som dumpat dig, så bör straffet ha något med dejting/sex/trohet att göra.

  Steg 4
  Gör en brainstorm kring lämpliga åtgärder för kategorin av hämnd du är ute efter. För att fortsätta exemplet ovan så kan du paja ditt offers nuvarande relation, fixa så att dennes nye partner är otrogen eller se till att han får en galning efter sig. Använd din fantasi!

  Steg 5
  Tänk ut hur du kan hämnas systematiskt. Kanske kan en serie brev och foton som får den nya att tro att ni ännu ses bättre än bara en stor lögn vid ett enstaka tillfälle?

  Steg 6
  Ranka dina systematiska hämndscheman från låg till hög i termer av troligt lyckat genomförande, krävd insats från dig samt grad av tillfredsställelse om du lyckas. Den ideala hämnden ligger givetvis så högt som möjligt i dessa staplar, men ofta kan en ökad insats av arbete och kapital ge säkrare output för de andra två, egentligen viktigare parametrarna.

  Steg 7
  Skrid till verket. Och kom ihåg vilket ditt mål är medan du opererar, se till att ditt offer får lida på samma sätt som han fick dig att lida.”

  Anna Ardin var den som bjöd in Julian Assange till Sverige. Hon har jobbat som hans pressekreterare när han har varit här. Det var hon som ordnade seminariet med Assange i LO-borgen.

  Hon är en uttalad feministisk aktivist, alltså extremfeminist. Hon kan vara motiverad att göra en anmälan av principiella och ideologiska skäl.

  Hon har studerat i Uppsala och där haft hand om jämställdhet vid studentkåren. Alla vet hur det ser ut i Uppsala med Eva Lundgren som drivande professor i genusfrågan.

  Hon twittrade om att Assange ville gå på kräftskiva. Det var där eller efter den, som den påstådda våldtäkten inträffade.

  Piratpartiet har raderat alla bilder och all information som visar Anna Ardins och Julian Assanges samröre.

  Anna Ardins blogg är nedstängd och hon har raderat det twitter som handlade om henne själv och Julian Assange. Enligt Peter Weiderud ordförande för Broderskapsrörelsen så är det hon som har anmält Julian Assange för sexuellt ofredande. Hon är nu sjukskriven

  Ifall hon kom in med sin ”våldtagna” väninna till Citypolisen, för att rådfråga, så skulle de tas på absolut allvar. Som jag har skrivit tidigare. Det behövs inga konspirationer i Sverige, bara vanlig enkel feminism för att allt ska gå åt skogen!

  Chefsåklagare Eva Finné skyndar sig nu att sätta sig in i fallet och kommer med ett beslut kanske redan i morgon om hur detta ska rubriceras och hur detta ska gå vidare. Vi väntar med spänning.

 8. Tommy Jonsson Says:

  Akta dig Pär!
  Du kan av Anna Ardin bli anmäld för mental våldäkt, om du du skulle ha några sådana tankar om henne.
  Hon har en tydlig och inte ovanlig kvinnlig dragning till kända män som t ex Julian Assange, Adolf Hitler, Claes Borgsström, Pär Ström m fl

 9. Savoy Says:

  Pär gör en fantastisk insats! Vilket mod!

  Så här är det alltid, i alla samhällen, när man ger sig på makten och vågar utmana etablissemanget. Det bizarra med Schyman, Ardin och alla andra i dessa feministiska maktsfärer är att de har mage att argumentera (eller häckla) SOM OM DE SJÄLVA UTMANADE MAKTEN. Det är fullkomligt absurd.

  Anna Ardin, vän och ideologisk kumpan med ministrar, poliser, ledarskribenter, chefredaktörer, jurister osv. Vilken underdog!

  Pär är en hjälte – och inom sinom tid kommer detta bli tydligt för allt fler.

 10. John Nilsson Says:

  Den låga nivån på de senaste dagarnas feministiska angrepp på Pär, är en öppen inbjudan till alla män, att på allvar ta plats i diskussionen om jämställdhet. Vi har ingen anledning att skämmas för någonting, allra minst för att vi är män, inför den här typen av angrepp.

 11. Jämställdhetsfeministern Says:

  @Tommy Jonsson

  Där är du något på spåren. Kanske borde den svenska våldtäktsdefinitionen utvidgas ännu en gång och även komma att omfatta kritik mot feminism/feminister. En man som anklagas för att ha kritiserat feminismen skulle då genast gripas (alternativt efterlysas över hela världen), på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt. En lockande tanke. Något som vi feminister bör driva igenom.

 12. kalle Says:

  I kväll disskuterades våld mot män i debatt. Poeten Bob Hansson som tillsammans med sin kollega, vars namn jag inte minns, haft fräckheten att beskriva personliga upplevelser av våld mot män från kvinnor läxades upp av genusgurun Inti Chaves på ett mästrande skolmästaraktigt sätt i bästa Borgström stil.
  Synd att du inte var där Pär. Jag intervjuades av Chavez för många år sedan och då var han inte så kaxig som nu. Nån som såg programmet?

 13. Peter Says:

  Är det Godwins lag det kallas?

  Förövrigt tycker jag att Pär ska ställa upp i mustaschkampen med en liten en, precis under näsan. Alltid retar det någon… 😉

 14. Gilbert Says:

  Hur hon presenterar sig!

  Kan man verkligen ta en sådan typ på allvar?
  Hon behöver definitivt psykhjälp.

 15. kalle Says:

  När jag skrev Antifeministiska manifestet tegs det ihjäl och likaså ”könsfredsmanifestet” som finns i i serietecknad form på E-lib och kan lånas.
  Inte ett ord. Inte ett knäpp.

 16. Gudrun Schyman vs Pär Ström – Del 2 « Aktivarum Says:

  […] Vi behöver enligt Schyman & Co sluta betrakta våra liv som våra angelägenheter och underordna oss feministernas/statens/samhällets önskemål om hur vi skall leva. Och att förespråka frihetlig politik är likvärdigt med att vara nazist? […]

 17. Per Says:

  Apropå Hitler, var inte han väldigt populär bland kvinnor? Det är väl i så fall knappast något som feminister vill tala högt om..

 18. m Says:

  Ojojoj…. någon annan som blir mörkrädd? Varför kan dom inte bara vara sakliga och bemöta Pär seriöst… snacka om att gräva sin egen grop…

 19. Göran Says:

  En sak jag funderar på är om Ardin & Co anser att ”all reklam är bra reklam” ?
  För de kan väl inte vara så korkade att de inte vet att allt som skrivs på t.ex. Twitter blir enkelt att hitta? Sannolikt bryr de sig inte, eftersom de anser sig vara intellektuellt högre stående än ”vanliga” människor.

 20. J Says:

  Langt flere menn må få øynene opp for galskapen. Likestilling er selvsagt. Likhet er noe helt annet. De aller fleste av de ”kjente” store feministene har alle sammen vært av tvilsom støpning. Til tross for dette har de blitt hyllet som frigjorte kvinner. Se eksempelvis på Valerie Solanas. En som hadde presentert argumenter mot jøder, eller for den hvite rase på samme måte som Ardin (slik som hun fremstår) ville ha møtt enormt med motstand. Av en eller annen grunn kan man bare kalle seg feminist, og vips så kan man benytte alle mulige hersketeknikker, man kan lyve, skrike etc. Dette må stoppes! Argumenter må møtes med argumenter, og likestilling må tuftes på objektive fakta og realiteter ikke på radikalfeministisk ideologi.

 21. DB Says:

  @m

  Svaret är enkelt. Det kan de inte göra eftersom de inte finns några sakliga argument som stödjer deras sak.

  Det är underbart att se hur feminismen har börjat förlort makten över samtalet framförallt på nätet. Men det här är bara början.

 22. michael Says:

  Inti Chavez det var han (hen) som i ett program sa att han inte var man utan könlös

 23. Mats Says:

  Pär, var försiktig om hon gör sexuella inviter.

 24. Lars I Says:

  Pär, med dessa antagonister behöver du knappast något stöd från supportrar, eftersom de bredvilligt bjuder på argumenten mot sig själva. Så genombedrövligt !!!!
  Uppenbarligen håller nu feministerna på att kissa på sig
  Grattis Pär !!

 25. VD Says:

  Kollade på ”debatt”

  Män kan tydligen inte beskriva sitt liv själva, man måste fråga en ”genusvetare” hur det sett ut…

  Gillar verkligen Bob Hansson, han är en frihetens man.

 26. Wincent Says:

  Är det bara jag som tycker att ”låter som Hitler men gör anspråk på att vara Gandhi” är väldigt skojig med tanke på att Gandhi faktisk var öppet rasist.
  Hade dom bara bytt ut Martin Luther King mot Malcom X hade jag ju skrattat mig till döds av bristen på koll.

 27. Torstensson Says:

  Dessa fabriksfeminister är sjukt arga på att någon lägger fram något som någon annan forskat om. Någon som har hittat andra förklaringsmodeller än att skylla allt på sociala strukturer.

  Jag satt och tittade på twitter från Unni Drougge, Janousch och Ardin tidigare och det är ju helt sjukt vad dom beter sig utflippat.

  Det är ungefär som kvinnliga komiker som brer på med extrema sexskämt för att dom ofta inte är lika roliga som män. Här har vi en skock fårskallar som gör allt de kan för att imponera på sina feministvänner. Denna tuffa attityd ser vi inte när de är i rutan.

  Då vågar dom inte flippa ut så. Det är lite som att där måste dom ju stå till svars, men bakom dataskärmen växer deras horn.

  Ungeför som Hanna ”jag är feminist men håller med Pär i allt” Friden som är hur stor och zlatansk på sin blogg men i etern så var hon en snäll och mellanmjölklagom människa.

  Var kommer detta Twitter-raseri ifrån. Dessa hysteriska anfall.

  En annan sak jag alltid undrat över är hur Assange, som var så känd valde att ha sex med Ardin? Det är som att hela evolutionsteroin rasar för mig nu.

  För jag trodde män med makt gillade vackra kvinnor.

 28. Sten Sture Says:

  Hej Kalle!
  Såg inte programmet men ska kolla när det kommer upp på svt play.
  Inti Chaves är en genuscharlatan av värsta sort.

  I Ch. är radikalfeminist, do no mistake about that, han kallar alla som inte håller med för fobiker.

  Exempel på frågor som I. Ch. tycker att feminismen svarar på:
  ”Att pappor ska ha bra relationer till sina barn, att freda män från våld och att ge män kunskap är bara några exempel på frågor som modiga och coola feminister tar tag i genom aktivistgrupper, läsecirklar, fan- zines, med mera.”

  Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?
  Om det är ett skämt är det ett väldigt dåligt skämt.

 29. Andreas Dahlin Says:

  Jag vet inte om jag hade vågat vara så uppmärksammad som feministkritiker såsom Pär blivit nu. Det verkar finnas så mycket ilska bakom de som reagerar. Trodde aldrig jag skulle säga det, men hoppas feminister inte går till fysisk attack mot dig Pär!

 30. Matte Says:

  Jag var antifeminist innan du gav ut din bok, efter feministernas reaktioner är jag på god väg att bli militant antifeminist. Vilka spån!

 31. Mats Says:

  Såg ”Debatt” och härskartekniken från hen (”har du inte läst feminisim får du inte uttala dig”). Vilken löjlig figur.

  För övrigt kan man inte kalla genusvetenskap för vetenskap, det är ju mer en ideologi, som urholkar vetenskapligheten på universiteten, och sinkar förtroendet för andra (riktiga) vetenskaper. En som vågat påpeka bristen på vetenskaplighet är Bo Rothstein.

 32. barfota Says:

  Om Sossarna inte helt skall förlora ansiktet bör de omedelbart kasta ut idioten ur partiet.

 33. Mats Says:

  @ barfota

  Tyvärr var det förnuftet som sossarna kastade ut. Mer troligt att Anna Ardin blir nästa partiledare. Hon är ju både kvinna och feminist.

 34. Sten Sture Says:

  kalle säger:
  26 maj 2011 kl. 22:55

  ”När jag skrev Antifeministiska manifestet tegs det ihjäl och likaså ”könsfredsmanifestet” som finns i i serietecknad form på E-lib och kan lånas.
  Inte ett ord. Inte ett knäpp.”

  Du var en av ”the founding fathers” i motståndet mot feminismen.
  Afs var startpunkten för kritiken mot feminismen, vi var många som lärde oss grundläggande fakta där.
  Nu har stafettpinnen tagits över av andra. Jag hoppas att du liksom jag stödjer alla ickefeministiska krafter som tar över.

  Jag hoppas att du liksom jag fortsätter att arbeta mot feminism på de sätt du förmår.

  Mvh/S.S.

 35. Torstensson Says:

  Om man jämför Ardin med den där killen Swedin så är det e bra exempel på hur ojämställt samhället är i avseende på sexualiteten.

  Anna Ardin låg med en världskändis. Hon behövde bara vara kvinna.

  Hur många världskändisar tror ni att Daniel Swedin har legat med?

 36. Jonas Says:

  Tacksamt att ta fram dåliga föredömmen från världshistorien eftersom nästan alla uteslutande är män. Margareth Thatcher räknas väl också nästan till männen eftersom hon i skallen tekniskt sett var man. Men det är en sidonotis.

  Tveklöst är det dock en framgång när man i den politiska världen blir snackad illa om. Jag blev en gång kallad populist av Lars Ohly när jag ifrågasatte feminismen, men det är först i efterhand jag inser att Lars skrev så av rädsla eftersom han i själ och hjärta visste att f-ismen är felaktig.

 37. Torstensson Says:

  Mats

  Men Anna Ardin är inte invandrare. Ardin är en vit västerländsk kvinna som är medskyldig till slaveriet och apartheid.Hon är inte ett dugg bättre än de män hon anklagar.

  Ibland har de retoriken av att de minsann är afroamerrikaner och sitter i samma båt som kunta kinte.

  Det var vita västerländska kvinnor som födde och uppfostrade männen som skeppade slavar till amerika.

 38. jd Says:

  Jag skulle inte tveka 1sekund att göra en förtalsanmälan! Oerhört smutsigt och smaklöst!

 39. Kinners Says:

  Sånt här blir jag så fruktansvärt arg och näst intill uppgiven över. Ett enormt Tack till dig Pär, som trots motståndare som tydligen är beredda att sjunka hur lågt som helst, står upp för en sansad debatt kring denna dogm som trycks på oss från media, skola och kulturliv.

  Det är alltid lite lättare att som man gå till föreläsningar på min sjukligt genusgenomsyrade fakultet och veta att det finns alternativ till den feministiska hysterin.

 40. barfota Says:

  @Mats

  ”Tyvärr var det förnuftet som sossarna kastade ut. Mer troligt att Anna Ardin blir nästa partiledare. Hon är ju både kvinna och feminist.”

  Tja, det var väl många år sedan Sossarna ”kastade ut” förnuftet. Men ännu värre är att alliansen hoppat på feministtåget och bäddat för Sossarnas återkomst genom att radikalt försämrat för pensionärer, långtidssjukskrivna och arbetslösa. Fattigdomen sprider sig som en löpeld på många håll i Sverige och öppnar (tyvärr) dörren för Sossarnas återkomst. Jag önskar det dyker upp ett parti som både förstår sig på ett rättvisare samhälle och som tar avstånd från feminism och rasism.

 41. Gilbert Says:

  @ Mats
  ”Tyvärr var det förnuftet som sossarna kastade ut.”

  Du har rätt.
  Fast förnuftet kastades ut ur HELA riksdagen för minst tio år sedan.
  Skrämmande.

  @ Torstensson
  ”Ardin är en vit västerländsk kvinna som är medskyldig till slaveriet och apartheid. Hon är inte ett dugg bättre än de män hon anklagar.”

  Du försöker beskriva ett sammanhang som är alldeles för avancerat för Anna Ardin och co.

  @ Jonas
  Om det stämmer att Lars Ohly i själ och hjärta tycker att feminismen är felaktig men låter sig av rädsla tystas ned, är han i så fall en feg opportunist (värre än en feminist, eftersom den senare vet man åtminstone var man har)

 42. Erik Says:

  Alltså den här debatten liknar ju det största skämt som finns. Alla vet vilken ideologi som Pär Ström förespråkar, han har intervjuat varenda människa som är relevant för den svenska debatten om frihetlighet och integritet i samhället. (Inklusive dåvarande JK Lambertz och GW Persson)

  Hur bombad måste man då vara i skallen för att mena att ”du får inte förespråka individuell frihetlig politik för OM du gör det anklagar jag dig för att vara en förespråkare av det RAKT MOTSATTA TILL FRIHETLIGHET, dvs statlig och auktoritär.

  Samma sak hände Alan Sokal i USA, när han kritiserade postmoderna flumvänstern så anklagde de honom (känd liberalvänster) för att vara konservativ höger. Om du inte är med oss är du mot oss…. Bush-style!

  Hur in i glödheta korkad/oärlig/löjlig får man bli för att anklaga förespråkare för frihetlighet med samröre för förespråkare av auktoritetssamhällen?

  Lär dig den politiska kompassen Ardin!

 43. Fredde Says:

  Intressant liknelse med Hitler, har dom tänkt på hur dom själva resonerar? Tänker då på det här med könsneutral lagstiftning. Feministerna har ju sagt rakt ut att lagen måste diskriminera män för att kvinnor diskrimineras och behandlas illa av män. Det var väl ungefär samma sak som Hitler sa om judarna… Snacka om att kasta sten i glashus

 44. Erik Says:

  Fredde:

  Är det något som dagens debatt har gemensamt med Hitler är det väl det där om att judarna hade för många höga positioner och styrelseposter i banker….

  Numera är det männen som man säger så om…. Men då är det ju annorlunda för 50 års debatt har ju gjort judar till ett ”unikum” där förintelsen av miljontals judar inte på något sätt får jämställas eller jämföras med förintelsen av miljoner kineser eller förintelsen av miljoner Ukrainare.

  Sist men inte minst så berättar Martin Kellerman hur han skämtade om att allt var judarnas i medias fel – givetvis censurerades den seriestrippen bort från Bonnierägda DN, den fick dock stanna kvar i albumversionen.

 45. Helena Says:

  Mats säger 26 maj 2011 kl. 23:15
  Pär, var försiktig om hon gör sexuella inviter.

  Det vore himla inressant. 🙂

  Men visst har Pär Ström en likhet med Adolf Hitler.

  Båda som goda talare.

  Drömmen vore ju att i en TV-studio få lyssna till Ardin anklaga Pär för våldtäkt. 🙂 🙂

 46. Manne Says:

  Pär
  Detta visar ju bara på rätt ute, femifacister som Anna Ardin, Marianne Ny och Iremli Krans är värsta sortens bovar. Det skulle vara på sin plats att utreda alla mål de två tjänstemännen har varit inblandade i. Hur många män kan ha blivit nekade en rättvis prövning är en fråga alla man måste fråga sig. De hör hemma i fängelse och ingen annanstans.

 47. Manne Says:

  Pär
  Detta visar ju bara på att du är rätt ute, femifacister som Anna Ardin, Marianne Ny och Iremli Krans är värsta sortens bovar. Det skulle vara på sin plats att utreda alla mål de två tjänstemännen har varit inblandade i. Hur många män kan ha blivit nekade en rättvis prövning är en fråga alla man måste fråga sig. De hör hemma i fängelse och ingen annanstans.

 48. Chr Ewrk Says:

  Enligt han på debatt är undersökningen som finns i usa som har tittat på hundra olika forskningar mellan partner att kvinnor slår lika mycket som män är helt felaktig, att metodiken är på felaktig. Är inte det en källa du har i din bok Pär ström? Det måste ju bemötas! :S

 49. Brännvinsadvokat Says:

  Problemet är att man inte kan vinna en debatt mot en feminist eftersom feminism är en offerideologi där kvinnan alltid har företräde till offerrollen. En man som ger sig in i en debatt med feminister ses som löjlig. De flesta feminister är också inkonsekventa så tillvida att de vill vinna fördelar i männens revir men bevakar noga sina egna revir. Det kloka, men ohederliga sättet för en man att bete sig mot en feminist är att tillstå att han är feminist men sedan, i praktiken, inte alls bete sig som en sådan! Sådan är den kvinnliga logiken!

 50. Tree Says:

  Naw, dom har slut på argument nu så dom måste dom börja trycka ner sina motståndare istället. Ofattbart hur vissa kan hålla en så låg nivå. Vet du vad Anna, du bidrog precis till att jag med mycket mindre sannolikhet röstar på S i nästa val.

 51. David Says:

  Intressant att en svensk politiker inte kan uttrycka sig på en mer intellektuell nivå än en fjortonåring som har problem i sin sociala situation.

  Det sorgliga är ju dock att folk lyssnar på henne. Personligen tror jag nästan att denna publicitet (när den — som idag — bemöts i svensk statsfeministisk regi) enbart är av godo; om den ena sidan sakligt argumenterar för sin sak och samtidigt ältas av den andra sidan med inflikningar som att det är ”pinsamt” och ”men hallå liksom?”, bör intelligenta människor inse vem det är som är nära sanningen.

 52. Adalbert Says:

  Hej Pär Ström! ock tusen tack för din bok , det jag , ock med mig millioner andra män ock en hel del kvinnor ha tänkt ock känt har äntligen kom till pränt, du Pär är den pojke som vågar säga att kejsaren är naken,du är den man som avslöjar de falska gudarna , du kommer som befriare av den förtryckta folken, dina fiender är farliga , de har staten med alla sina myndigheter i sin makt , jag vet att de kommer att använda alla metoder att till intet göra dig ock dina följeslagare , de är hänsynslösa , de har skrämt folket till tystnad , de har femtekollonare även bland män, som nazisterna hade i ockuperade länder ,men du skall veta att även om vi är försvagade nu ,nästan försvarslösa, men vi ger inte upp ! vi skall kämpa för jämställdhet mellan kvinna ock män !

 53. Leif Says:

  Inte visste jag att twitter kunde användas för att åstadkomma virtuella spyor.

 54. 063anonymous Says:

  Par, she didnt just compare you to a nazi, she called you to be one, and not just any, but a monster that killed many innocent people. I would really like to see that your next step is to the police as well as DO. Naturally it might not do so much good in your case, but after having done this you might want to slip the note to Julian 🙂

 55. Olle Says:

  Har inte Anna Ardin lärt sig den hårda vägen att allt ogenomtänkt hon skriver på Twitter kan användas mot henne?

 56. ParStrom Says:

  Tack för allt stöd!

 57. Liberalen Says:

  Jaha. Kändismadrassen (S)Ardin… Varför är jag inte det minsta förvånad?

  Är det den feministiska/könskommunistiska ideologin som skapar dessa maniska, äckliga lögnerskor.

  Eller är det det minoriteten maniska, äckliga lögnerskor som dras till den feministiska/könskommunistiska ideologin.

 58. manckerstroem Says:

  Feministernas argumentation påminner mig snarare om SA, om vi nu ska dra några historiska liknelser. SA var ju ett ihopsamlat slödder, som fungerade som gatsopare på politiska motståndare till Hitler. De stog för det organiserade våldet, men kunde svårligen knyta sina egna skor. Dom blev alltså ledda av de som kunde tänka och organisera, grundande för en totalitär regims införande. Visst finns det liknelser.
  I övrigt påminner deras språkliga begåvning om den som används i de tidiga tonåren. Aggresiv och outvecklad. Ardins profilbild förtydligar liknelsen.

 59. Ninna Says:

  Det du gör är storslaget Pär. Fortsätt kämpa!

 60. Lövet Says:

  Någon som gjort en studie på näthat och idéologisk tillhörighet? Tycker att det är uppenbart att några av de mest gråssugge- och maskartade angreppen kommer från feministerna.

  Att det skall vara så svårt att #prataom åsiktsskillnader utan att #spyupp invektiv…

  …förvisso är extremhöger och fundamentalistiskt religiösa grupperinga också benägna att falla igenom, men de är ju trots allt inte mediapolitiskt godkända på det sätt som feministerna…
  …nåja, vad är att vänta med två, snart tre, journalistgenerationer som hjärntvättats genom Gbg:s universitet; med en ”liberalkonservativ” allians som plagierat S/V/Mp:s partiprogram och likt en papegoja upprepar vänsterfeministteser som ”könsmaktsordningen”, ”mäns våld mot kvinnor”, ”anti-plugg-kultur”; med en förskola som stöps om till en politisk åsiktsfabrik….

  Vi lever i en obehaglig tid – det är klart…

 61. Johan Says:

  En kvinna har anmält en våldtäkt och utan att fallet på något vis är uppklarat (eller har med den aktuella bloggposten att göra överhuvudtaget!) tar inte bara flera av er parti för den anmälde utan någon raljerar dessutom över vad som i Sverige idag räknas som våldtäkt och inte. ”Snart får man väl inte göra någonting längre…hö hö”. Symptomatiskt för bloggens anhängare, eller?

  Tragiskt att inte en enda av er kritiserat dessa inlägg. Och att Pär Ström tydligen valt att tolka även det som ryggdunkar?

  Beträffande Twitter-inläggen: jag förstår inte hur ni läser när ni menar att Ardin var den som skrev Hitler-liknelsen? Visst, hon tar inte avstånd från den, men när hon upprepar den handlar det ju mer om citat av den andre och att ge effekt åt det hon själv sedan tillägger om Gandhi och MLK.

  Och kom igen, Hitler-liknelser av den här slentrianmässiga sorten (på 140-tecken-Twitter dessutom!) är väl rätt vanligt Internetfenomen från alla politiska läger. Knappast något man behöver ta på allvar, tycka synd om sig själv för eller dra särskilt stora växlar av.

  Pär behöver inte fokusera på småsaker, saklig kritik har han redan fått från många håll och kommer även få framöver.

 62. Anders Says:

  Visserligen hade jag fått för mig att det var ganska låg nivå på debatttekniken hos feministerna (mest genom Schyman – ämnet har heklt enkelt inte intresserat mig tidigare) men det här verkar tangera någon sorts rekord.

  Inte bara det här med personangrepp och jämförelser med en av världens värsta diktatorer, utan det jag fäster mig mestvid är denna upprördhet över att boken ens skrivits och getts ut. Har de här människorna inte hört talats om att vi lever i ett land med tryckfrihet och åsiktsfrihet?

  Den fascim/nazism de beskyller bl a Pär Ström för verkar de vara väl förtrogna med – men som utövare…

  Och det gör mig heligt förbannad.

 63. Lövet Says:

  @Johan: Så om man väljer att återanvända en referens till Hitler som gjorts av nån annan twittrare i sitt eget inlägg, och brodera vidare på referensen, så har man inget ansvar menar du? Bara för att nån annan var först över Godwin-gränsen så kan man fritt ”Hittla” vidare???

  …Javisst det kanske känns så: När man lever i en värld där allt man drabbas av – alla konsekvenser som kommer av ens egna val – alltid är nån annans fel; där nån annan är den som förväntas säga nej i ens eget ställe, där man får uppträda som om man är icke-tillräcknelig – omyndig rentutav – och ändå vill betraktas som en vuxen människa…

 64. betto Says:

  Pär: Om du nu på allvar vill hyfsa debatten så förväntar jag mig att du också uppmärksammar hur det skrivs i dina kommentarer här – bara i den här tråden. Ardin kallas ”kändismadrass” och feminister ”äckliga lögnerskor” av en skribent. En annan liknar feminister vid SA. En tredje menar att den makt feminister har är samma slags makt som ”nazisterna hade i ockuperade länder”. En fjärde kallar namngivna personer för ”femifacister [sic!]” och att ”de hör hemma i fängelse”.

  Jag tycker liknelser med Hitler överlag är osmakliga och olämpliga och jag blir inte direkt imponerad av den ordväxling du citerar. Mycket tramsig nivå enligt mig. Men om man nu ska anmärka på vad folk kallar varandra tycker jag du borde rensa en hel del i ditt eget kommentatorsfält.

 65. Liberalen Says:

  Feminist-betto:

  Förstår du skillnaden mellan en korrekt beskrivning, och en defekt beskrivning?

  Exempel på en korrekt beskrivning: Äcklig lögnerska.

  Eller är det överkurs för dig?

 66. Kara Says:

  En annan tweet av samma kvinna:

  ”TA AV DIG DIN OFFERKOFTA! Hälsar statsfeministen med den oinskränkta makten”

  Jo, det känns väl bättre sätta hårt mot hårt. När man blir dumpad kan man till exempel riva sönder en kondom, ta med den till en polis man känner, ringa en Expressen-journalist man känner och tillsammans kan man sedan ställa till med en ordentlig scen.

 67. Johan Says:

  @betto: men ‘vi’ är ju antifeminister här inne. Det är den retoriken vi brukar tillämpa.

 68. robjoh Says:

  Noterade precis en sak i Annas presentation: Hon kallar sig feminist och muslimkramare?

  Nej men vad trevligt, då kanske Anna kan åka ner till Saudiarabien och leva där som feminist så kan vi se hur bra det går. Där Islam styr ser vi några av de värsta samhällena i världen, särskilt för kvinnor, och här säger hon sig vara muslimkramare?

  Islam är den religion vars maktposition är tydligast, en maktposition som upplysningen inte har lyckats avskaffa. Så medan kvinnor i Iran och Saudiarabien försöker få lite rättigheter så säger sig Anna vara muslimkramare? Hur fan kan hon vara feminist och samtidigt vilja krama utövare av den fascistiska religionen?

 69. JD Says:

  Ett stort antal Judar utsattes för svåra övergrepp och folkmord genom förintelsen pga Hitler.
  Feminismen har utsatts för ingående granskning genom Pärs bok 6 Feministiska myter.

  Istället för att argumentera emot boken så väljer AA att jämföra Pär med Hitler!

  Sådan feminism har inte att göra i ett civiliserat samhälle och förhoppningsvis kommer AA aldrig att få något politiskt inflytande i framtiden då hennes omdöme verkar vara katastrofalt dåligt!

 70. betto Says:

  Liberalen: Tack för ditt trevliga svar. Ordet äckligt är i min värld ganska subjektivt och värdeladdat, och jag tycker därför det blir lite konstigt att säga att jag måste tycka det är korrekt bara för du tycker det. Vad tycker du om de övriga exemplen jag tog upp? Det är alltså i din värld värre att kalla någon Hitler än att påstå att någon har lika stor makt som nazisterna hade?

  jag är inget fan av fula ord och den här typen av liknelser. Och det gäller oavsett vilken åsikt man har i grunden. Därför tycker jag det är trist, larvigt och direkt kontraproduktivt att skriva så där om Pär. Det jag höjde på ögonbrynen inför var den enorma upprördhet detta uttalande orsakade, medan varken Pär eller någon annan hittills har tagit avstånd från (som det brukar heta här inne) de snarlika kommentarer som fälls här.

 71. JD Says:

  @robjoh

  Din inställning till Islam och icke svenskar får stå för dig själv! Jag har en helt annan uppfattning!

 72. JD Says:

  @Johan

  ””Snart får man väl inte göra någonting längre…hö hö”. Symptomatiskt för bloggens anhängare, eller?”

  Nej det är inte symtomatiskt för bloggens anhängare då ingen har raljerat på det sätt som du beskriver!
  Det som har diskuterats är en ensidig syn på mannens ansvar för att kvinnan inte ångrar sig eller på annat sätt inte själv tar ansvar för sina handlingar.
  För dig som köper vad som helst då det gäller mannens skuld i våldtäktsfrågor och som själv inte ens skulle komma på tanken att ifrågasätta den rättsosäkerhet som idag råder då killar blir beskyllda för att inte ha kunnat förutse att Kvinnan egentligen inte ville fast hon själv tog initiativ eller liknande scenarion som tidigare har lett till åtal är detta frågor som du inte förstår dig på!
  Det här är frågor som tydligen ligger långt ovanför din egen förmåga att förstå och därför tolkar du kritik mot dessa frågor som något som det inte alls är. Det är inte frågan om att raljera eller förminska att våldtäkter existerar. Det har ingen gjort men tanken att det vore så passar dig tydligen väl. Med andra ord! Du har väldigt fel i dina anklagelser!

 73. robjoh Says:

  @JD
  Jag har inte något som helst emot invandring eller icke svenskar. Jag har något emot religion, all religion inte bara islam. Det råkar dock vara så att vi har lyckats bekämpa kristendommen rätt bra i Sverige.

 74. Gilbert Says:

  @ Liberalen som skriver
  ”Feminist-betto:
  Förstår du skillnaden mellan en korrekt beskrivning, och en defekt beskrivning?”

  Är det någon som kommer med defekta beskrivningar på den här bloggen är det just du.
  Det råder överhuvudtaget ingen skillnad mellan dig och Anna Ardin när det kommer till den intellektuella begåvningen. Som manckerstroem skriver:

  ”Feministernas argumentation påminner mig snarare om SA, om vi nu ska dra några historiska liknelser. SA var ju ett ihopsamlat slödder, som fungerade som gatsopare på politiska motståndare till Hitler. De stog för det organiserade våldet, men kunde svårligen knyta sina egna skor. Dom blev alltså ledda av de som kunde tänka och organisera, grundande för en totalitär regims införande. Visst finns det liknelser.
  I övrigt påminner deras språkliga begåvning om den som används i de tidiga tonåren. Aggresiv och outvecklad. Ardins profilbild förtydligar liknelsen.”

  Denna beskrivning gäller i HÖGSTA GRAD också dig som använder en anti-feministisk plattform för dina unkna höger-extremistiska syften.

  @ robjoh
  ”Hur fan kan hon vara feminist och samtidigt vilja krama utövare av den fascistiska religionen?”

  Fattar du inte att hon kallar sig muslim-kramare för att PROVOCERA. Gissa vilka!
  Hon är ett efterblivet barn i en vuxen kropp. Och en sådan vill göra karriär i politiken och styra våra livsöden?
  Tyvärr är det just sådana som hon som har intagit riksdagen och har styrt en hel befolkning i minst ett decennium.
  Man mår illa.

 75. Adalbert Says:

  Statsfeministerna numera tillåter sig själv att på alla möjliga sätt såra ,förödmjuka männen i övertygelsen att dom är osårbara , för dom vet att hela statsapparaten är i sina händer ,men en varning är utfärdat , det kan finnas personer som i sina frustrationer inte kan behärska sig ock hämnas på oskyldiga kvinnor på den ända sättet som står till hans förfogande , våld, ett sätt som är vi alla måste kämpa emot .

 76. Johan Says:

  JD: Nu tror jag bestämt att du inte läst varken mig eller andra här inne särskilt noga.

  Och här har du kommentaren jag syftade på: ”Kanske borde den svenska våldtäktsdefinitionen utvidgas ännu en gång och även komma att omfatta kritik mot feminism/feminister.”

  Men åter till det jag främst kritiserade. Jag antar då att du med din post tycker det är helt ok att någon döms på förhand innan en rättslig prövning är färdig. Fint. Men hur menar du att _jag_ tar ställning i frågan? (eller med dina ord, till och med: ”köper vad som helst”) Genom att uppmana maskulinisterna här inne att inte göra det?

  Något jag har förmåga till är att diskutera sakfrågor. Alla dessa ovidkommande inlägg här ovan som du försvarar visar väl hur det ligger till med din förmåga.

 77. Cavatus Says:

  Ta det som en eloge! Du har väl hört talas om Goodwins regel? Den som först nämner Hitler eller nazism har förlorat diskussionen. Med andra ord har dessa marxister inte några argument utan måste ta till känsloargument.

  1-0 till dig, Per!

 78. Gilbert Says:

  @ robjoh
  ”Jag har inte något som helst emot invandring eller icke svenskar. Jag har något emot religion, all religion inte bara islam.”

  Religionsfrihet är väl en av demokratins grundstenar.
  Varför finner du så osannolikt att religioner kan användas som maktmedel för helt andra syften än religionen själv?
  På samma sätt som allt annat ”heligt”, ”allmänt omtyckt” eller ”accepterat” dagligen används av galningar.
  Behöver du ett bättre exempel än feminismens missanvändning av jämställdhetsfrågan, som har drabbat just detta land?
  Det finns en massa äckel bland ”muslimer”.
  Att en politiker bara för att provocera betecknar sig som ”muslimkramare” (och dessutom ”slampa”) är så in i bengen infantilt att man vill emigrera.

 79. Gilbert Says:

  Med en ”massa äckel” syftade jag förstås inte på en ”majoritet”.
  Det finns en massa äckel inom alla grupper.
  Tyvärr blir de bara fler och fler i dessa hopplösa tider.
  Man har väl blivit som den där optimisten som inte trodde på att det inte kunde bli värre.

 80. 50/50 Says:

  Förstår dom inte att det dom skriver kan läsas av vem som helst??

 81. Mats Westholm Says:

  Det är ju på tiden att någon ifrågasätter genusideolologin. Deras påståenden framställs ofta som objektiva vetenskapliga sanningar fast det egentligen är fråga om åsikter. De dominerar totalt i media men har lite stöd i övrigt och de minskar allmänhetens förtroende för både media och vetenskap. Jag ska läsa boken.

 82. mimmi Says:

  Pär korke måste låta sina anhängare tala om motståndare som äckel, nazister och fulla av härskarteknik för att de är de enda anhängare han har?

 83. Maria Says:

  Bra skrivet av Johan Lundberg om debatten med Schyman och om kritiken mot feminismen (och invandringen) i allmänhet:
  http://axess.eddy.se/blog/post/2011/05/26/Lognerna-fortsatter.aspx

 84. 063anonymous Says:

  @Johan ”Jag antar då att du med din post tycker det är helt ok att någon döms på förhand innan en rättslig prövning är färdig.”

  VILKET rättslig prövning? svensk Tingsrätten ? Hague Child Abduction Convention: ”Extreme national and gender bias throughout the legal and social welfare system”

  http://063oliver.wordpress.com/2011/05/20/sasa-sacipovic-vansterpartiet-grov-mansfridskrankning/
  http://063oliver.wordpress.com/2011/05/05/the-hague-child-abduction-convention-sweden-violated-the-child-abduction-convention/
  http://063oliver.wordpress.com/2011/05/21/jamstalldhet-kraver-att-aven-kvinnor-ses-som-manniskor-som-ar-kapabla-att-ta-ansvar-for-sitt-eget-liv-och-sina-egna-handlingar/
  128 000 kvinnor har enskild vårdnad att jämföra med 11 000 män. En något märklig siffra med tanke på att jämställdhet mellan män och kvinnor är en bärande princip i det svenska samhället.
  http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.324607-lisa-bjorklund-barns-ratt-till-mor-och-far

  In Sweden, which claims to be progressive and promote Gender Equality, has reports 128,000 women currently hold SOLE custody of their children (mostly against the father’s wishes) and 11,000 men hold SOLE custody of their children, a ration of more than 11:1 in favour of women
  http://en.wikipedia.org/wiki/Fathers'_rights_movement_by_country#Sweden

 85. betto Says:

  Men hörni, förklara nu för mig, för jag förstår verkligen inte.
  1. Några personer liknar Pär Ström vid Hitler. Många här inne blir upprörda – fullt förståeligt eftersom det är en rätt tramsigt att göra så.
  2. Folk här inne skriver i kommentatorsfältet till inlägget om Hitler-liknelsen flera rätt grova saker: bla att feminister kan liknas vid SA och att feministerna har samma typ av makt som nazisterna hade i ockuperade länder. Sedan mitt första inlägg skrev har en person också skrivit att det kan bli så att oskyldiga kvinnor kommer att angripas med våld eftersom statsfeminismen förödmjukar män. Ingen har ens andats att sådana här resonemang är upprörande.

  Förklara för mig skillnaden här. Jag kan för mitt liv inte se den. Antingen är nazistliknelsen fel – och då är den väl det för alla. Eller så är det okej att använda den. Hur ska ni ha det?

 86. 063anonymous Says:

  @betto ”Antingen är nazistliknelsen fel – och då är den väl det för alla. Eller så är det okej att använda den”

  a: många här känner stulit av sina mänskliga rättigheter
  b: det är fel att kalla någon något som han / hon inte som en person

  Anonymous Hacktivism & the Discourse of Human Rights

  ”Announcements Children & Families Civil Liberties Constitution Criminal Justice Culture & Religion Disability Environment EU & International Gender & Sex Immigration Poverty & Exclusion Race & Ethnicity ..
  Feb 3, 2011”

 87. Man United Says:

  Oense om vem som Sd,hitler etc eller inte. Klart fler män och kvinnor kommer säga ifrån nu.

  Det står uppenbarligen klart, att feminismen visat sitt rätta ansikte och debatten är igång vare sig feministerna gillar det eller ej. För vem ska köpa deras tidningar om inte debatt och yttrandefrihet får råda före maktmissbruk och korruption inom gammel media. 200 granar per dag för att trycka en papperstidning borde ställa krav på oberoende tillika miljökonsekvenser såsom utsläpp av dioxiner mm.

 88. Anton Says:

  Så här har feminismen argumenterat i decennium, männen i maktposition har hukat sig för att rädda sina egna skinn, och samtidigt velat se sig som jämställda. Men nu har systemet tydligt havererat och lagstiftningen är full av termer som är anpassad för att ge kvinnor ”skydd” som t.ex kvinnofridsbrott (döms oftast som grövre, än vanligt fridsgärning) Vilket självklart ger en spegling även i resten av samhället. För att kunna ta lagstiftningen på allvar, så måste detta haveri styras upp, så att det gamla ordspråket ”lika inför lagen” blir sant.

  När det gäller Anna Ardin så anmälde hon och hennes vännina Assange för våldtäkt, men senare så kommer det fram att det handlar om hurvida en kondom gått sönder (oavsiktligt eller avsiktligt?) Vilket innebär att våldtäktsanklagelsen är anstötlig, och stjäl resurser ifrån de kvinnor som verkligen har råkat illa ut.

  Tyvärr finns det gott om kvinnor idag som i likhet med Anna Ardin utnyttjar lagstiftningen för att hämnas, och det till nästan vilket pris som helst, så länge det är den utsatte (i detta fallet en man-Assange) som får betala priset. Själv lär Anna Ardin slippa undan när anklagelserna mot Assange läggs ner, men då har Assange redan betalat ett högt pris som efterlyst och jagad, samtidigt som han levt med en stämpel på sig som våldtäktsman.

  Just detta fenomen ovan beskriver ett typiskt kvinnobrott, framför allt grundlösa anklagelser, anmälningar och mened. Många av dessa brottsgärningar duggar tätt i familjerättsliga rättsprocesser ( Tingsrätter, Hovrätter)

  När ska svensk lagstiftningen bli till Sveriges stolthet ur ett jämställt perspektiv? = lika inför lagen.

  /Anton

 89. JD Says:

  @ robjoh

  Ok, jag ber om ursäkt om jag tolkat dig på ett felaktigt sätt.
  Visst har religion mycket att göra med förtryck och maktutövning och därför anser jag att feminism även är ett slags religion så som det hanteras och bedrivs idag.

  Men varken feminism, Islam eller någon annan religion är i sig skadlig utan kan innehålla bra saker för människor.
  Det är snarare så att religion inklusive feminism är ett väldigt tacksamt instrument för cyniker och makthungriga människor att tillskansa sig makt över andra människor.
  Skulle ingen utnyttja religion på detta sätt utan leva efter dess teori så skulle världen ha varit mycket bättre.

 90. robjoh Says:

  @Gilbert
  Ja religionsfrihet är en av demokratins hörnstenar, i den finns inte bara rätten att välja att vara fri från religion utan också friheten från religion. Extremt religiösa har dock en förmåga att vilja styra hur vi andra lever då de anser sig stå i direkt kontakt med Gud. När jag inte hör religiösa kräva särskilda krav för sin religion eller att jag ska visa särskild respekt för deras tro pga att de tror på spagettimonstret så kanske jag börjar respektera dem.

  Att religion skulle användas som maktmedel finner jag verkligen inte osannolikt. Hela grejen med religion är att det är ett maktmedel, så varför skulle jag vara förvånad om religion används till just det?

  Sen håller jag med om att våra politiker verkar vara helt underbara och man undrar om man kan lämna landet på något snyggt sätt.

 91. JD Says:

  När det gäller feminism som ett slags religion så har dess anhängare totalt tappat kontrollen då ett antal personer har fått förvandla feminism till en av de fulaste och cyniska rörelser som någonsin har existerat i modern tid!

 92. mimmi Says:

  Nej anton. Varken anna ardin eller den andra kvinnan har anmält assange för våldtäkt. De gick till polisen för att fråga om det var möjligt att tvinga någon att hivtesta sig. De blev förhörda och polisen ansåg att det i ett av fallen rörde sig om våldtäkt. I svensk lagstiftning är våldtäkt ett så pass grovt brott att det faller under allmänt åtal och åklagaren kan själv gå och fortsätta driva utredningen.
  Kvinnorna diktade inte ihop våldtäktshistorier i förväg. De ville att assange skulle testas för hiv eftersom han legat med dem utan kondom mot deras vilja. Sprid inte faktalögner, läs på innan. Huruvida det ska vara åtal mot våldtäkt eller inte i det här fallet är en annan diskussion, men många har fått för sig genom spridning av lögner att anna ardin gick in på polisstationen och sa ‘hej julian assange har våldtagit mig’. Så var det inte.

 93. robjoh Says:

  @JD
  Låt oss nöja oss med att jag tycker det här:
  ”Men varken feminism, Islam eller någon annan religion är i sig skadlig utan kan innehålla bra saker för människor.”

  Helt enkelt är fel då jag inte anser att en tro på något som inte är sant inte är bra. Sedan att det står saker i deras heliga böcker, koranen eller bibeln, som borde få vilken modern människa att förkasta de skrifterna är en helt annan sak.

 94. robjoh Says:

  @JD
  Ursäkta missade det här första gången:
  ”Skulle ingen utnyttja religion på detta sätt utan leva efter dess teori så skulle världen ha varit mycket bättre.”

  Skulle muslimer följa det som står i koranen så skulle de utrota eller omvandla oss icke troende.

  Skulle kristna följa bibeln så skulle förföljelsen emot homosexuella aldrig ha avstannat.

  Bibeln innehåller inte precis bara bra moral, finns en hel del som är riktigt riktigt otrevligt. Så jag har svårt att se att religion utefter deras teser skulle vara så mycket trevligare.

 95. Johan Says:

  @063: Jag talar om personangreppen på Ardin.

  Men för att besvara ditt påstående. Tycker du att det är märkligt att män, som inte tar samma ansvar (eller, som inte ”törs/trängs undan/väljer annat mer manligt intressant” kanske lämpar sig bättre att säga här inne) för varken hushåll eller barn, döms som mindre lämpliga i vårdnadstvister? Detta när man ska sätta barnens bästa i centrum. Innan män, som grupp (obs: ej enskilda fall), förväntar sig att bli tagna på allvar som föräldrar får man väl se till att visa på lite intresse först!

 96. Hjalmar Says:

  Ardin blir så arg över att femininismen ifrågasätts, att ‘hen’ drar till med det värsta ‘hen’ vet: A.H.

  Ardin beter sig som en tonåring när ‘hen’ spottar ur sig invektiv. Ardin har ingen trovärdighet längre. Feministerna gräver feminismens grav…

 97. JD Says:

  @robjoh

  Ja bibeln (framförallt g:a testamentet) och många andra ”läroböcker” innehåller vidriga saker och många förklarar det genom att det var en annan tid förr och att mycket bara är symboliskt.
  Ändå tycker jag att det finns grundteser i dessa läror som utgår från något gott så som t.ex de tio budorden.
  Det finns ju många människor både Muslimer, Kristna och Hinduister som lever efter det som är gott i sina läror och inte ser sina skrifter som en manual för hur man ska göra. Kanske det är så att det är först då vissa personer/ledare använder bibeln som en manual för att få makt som den blir farlig eftersom människor då inte tillåts lita till sitt eget samvete?

 98. robjoh Says:

  @JD
  ”framförallt g:a testamentet”
  Nya innehåller den underbara delen att Jesus ska ha dött för mina synder, som jag visst är född med. Tack men jag tycker inte om den moralen (bara den att han tror sig kunna förlåta skulder som jag har gjort emot tredje part…)

  ”Ändå tycker jag att det finns grundteser i dessa läror som utgår från något gott så som t.ex de tio budorden.”

  Varav de 3 första går ut på att tillbe en osynlig gud som i resten av bibeln beskrivs som en riktig skitstövel. Dessutom om mänskligheten inte hade följt de andra 7 innan vi ”fick” dem från gud hade vi knappast haft några civilisationer att prata om.

  ”Det finns ju många människor både Muslimer, Kristna och Hinduister som lever efter det som är gott i sina läror och inte ser sina skrifter som en manual för hur man ska gör”

  De hade antagligen kunnat leva gott utan deras skrifter också, det har inget med religion att göra.

 99. Erik Says:

  Betto:

  ”Men hörni, förklara nu för mig, för jag förstår verkligen inte.”

  Ok, jag skall förklara för jag känner igen ALLA dina frågor.

  ”1. Några personer liknar Pär Ström vid Hitler. Många här inne blir upprörda – fullt förståeligt eftersom det är en rätt tramsigt att göra så.”

  Det är även idiotiskt när man själv förespråkar auktoritär statsmakt att hävda den som förespråkar en frihetlig ideologi är den som OM NÅGON liknar A.H. som de facto var så långt från frihetlig ideologi man kan komma. (Det är lika idiotiskt som postmodernister som anklagar vänsterliberale Alan Sokal för att vara konservativhöger bara för att han avslöjar poststrukturella postmoderna samhällsteorier som påhittad dynga utan grund i annat än blind persondyrkan)

  ”2. Folk här inne skriver i kommentatorsfältet till inlägget om Hitler-liknelsen flera rätt grova saker: bla att feminister kan liknas vid SA och att feministerna har samma typ av makt som nazisterna hade i ockuperade länder.”

  Javisst, det säger sig själv att om två lag spelar fotboll och det ena laget börjar sparka folk på smalbenen hela tiden så kommer inte laget som blir sparkade på smalbenen att nöja sig med att påpeka ”usch och fy” De kommer såklart att sparka tillbaka också. Detta även om de sparkar hårdare…

  Det är därför statsmakten skall göra så att INGEN sparkar på smalbenen – för att annars gör alla det detta oavsett vad sociologer och andra med rättspatos-skapat-storhetsvansinne tycker om det.

  Men idag finns på svenska genusvetarutbildngar, socionomkurser och andra f.d. marxistiska träskmarker (enligt Professor Nordin i Lund som själv varit en av dem) ett antal personer som på fullaste allvar menar att staten inte skall hindra ALLA från att sparka och fuska – BARA de som betecknas med stämpeln ”stark grupp”

  Vad dessa neanderthalare som strävar efter positionen lärarens kelgris inte fattar är att om statsmakten inte skyddar alla grupper lika så kommer den ena gruppen efter den andra att sluta betrakta statsmakten som legitim samhällsrepresentant.

  Detta åter oavsett vad de själva tycker om det. Men då dessa på allvar tror att ”vad vi tycker om det” är en förväntan SOCIAL STRUKTUR) som folk magiskt lyder ”just cause we say so” så begriper de inte hur många som skiter i vad de tycker om det. Dvs många gör saker oavsett om det är populärt eller inte. De styrs INTE av samhällets strukturer.

  ”Sedan mitt första inlägg skrev har en person också skrivit att det kan bli så att oskyldiga kvinnor kommer att angripas med våld eftersom statsfeminismen förödmjukar män.”

  Precis!

  ”Ingen har ens andats att sådana här resonemang är upprörande.”

  Nej givetvis inte, eftersom DETTA INTE ÄR ETT TYCKANDE utan något som kommer att inträffa oavsett vad vi tycker om det. Det är alltså bara vi som inte orkar med en förljugen helt oviktig irrelevant image. Allt handlar alltså om att statsfeminister inte kan få in i sina skallar dessa saker inte är en följd av en förväntan.

  Det kommer att hända oavsett om vi tycker/förväntar/förställer det för att vi är människor och människor är inte robotar som avstår från saker bara för att programmerare ändrar OS.

  ”Förklara för mig skillnaden här. Jag kan för mitt liv inte se den. Antingen är nazistliknelsen fel – och då är den väl det för alla. Eller så är det okej att använda den. Hur ska ni ha det?”

  Nazistliknelsen är fel per definition, både etiskt och ideologiskt (då Ardin själv hör mer hemma hos både socialister och nationalister om det nu inte var etiskt fel att göra jämförelsen alls)

  Det är dock inte fel att påpeka att om en feminist har för vana att likna män med nazister (även om det ofta mer är argument som riktades mot judar dvs…. som att den gruppen har mer pengar) kommer två saker att hända

  1) Feminister kommer att tycka det är ok att trakassera män

  2) Feminister kommer OM de trakasserar vilken man som helst förr eller senare att trakassera en sådan som kan trakassera tillbaka mycket värre.

  Och vi har inte sagt det är ok att trakassera folk för det (tvärtom rekommenderades feminister INTE trakassera folk) – vi har sagt att oavsett om vi tycker det är ok eller inte så blir det då värst för feministen själv…

  Förstår du nu, det är inte en ideologi, det är en beskrivning av vad som kommer att ske oavsett vilken ideologi du har själv, oavsett vad fan du tycker, oavsett vad de förväntningar som genusfolk är så fixerade över själva tycker..

  Saker sker inte baserade på vad vi tycker…. fatta! Sålunda kan du heller inte uppröras av vad vi tycker eftersom detta INTE – ÄR – TYCKANDE!

 100. Erik Says:

  PS: Observera att ovan inlägg inte är en partsinlaga som förespråkar denna sorts språk skall användas i normalfall.

  Jag använder denna sorts språk i just det inlägget för att poängtera skillnaden mellan feministers besatthet vid image och fin yta

  Och den faktiska verkligheten som finns bakom deras maskara.

 101. Hannah Says:

  Eriks parfymerade retorik är luftbubblor. Anna Ardin är 100000 ggr skärptare än dig Erik.

 102. Hannah Says:

  Hon är fö överlägsen er andra små talibanglin också för den delen. Så lille småttingen Erik är inte ensam i sandlådan. Han är i gott sällskap här ser man ….. av andra små talibanungar.

 103. Ella Says:

  My God. High class.

 104. betto Says:

  Så om jag sammanfattar ditt långa inlägg så menar du:

  1) Det var feministerna som började i den här frågan och då får de skylla sig själv.

  2) Att kalla någon nedsättande ord är bara fel om man är den som börjar.

  3) Om män börjar bruka våld är det feminismens fel, inte männens. Och det ÄR-INTE-TYCKANDE – utan fakta.

  Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än du och jag ser väldigt olika på världen och på vilka möjligheter man har att själva styra över och ansvara för sina egna handlingar.

 105. betto Says:

  Mitt senaste inlägg är alltså riktat till Erik.

 106. Emil Says:

  @Betto

  ”Om män börjar bruka våld är det feminismens fel, inte männens”.

  Var skriver Erik om våld??

  ”Att kalla någon nedsättande ord är bara fel om man är den som börjar”.

  Nej, att kalla någon nedsättande ord kan vara på sin plats ibland, men man bör undvika nedsättande ord om man vill bli tagen på allvar av någon annan än de egna fansen. Och den som ger sig in i leken får leken tåla. Genusfrågan väcker ju heta känslor från alla håll, det är knappast någon nyhet.

 107. Emil Says:

  ”Om män börjar bruka våld är det feminismens fel, inte männens”.

  Jag menar, var påstår Erik detta?

 108. betto Says:

  Emil: Så här svarar Erik på en del av det jag skrivit. Mina inlägg är inom citationstecken och hans svar är nedanför. Jag har svårt att få det till annat än det jag har skrivit i punkt 2.

  —————-
  ”Sedan mitt första inlägg skrev har en person också skrivit att det kan bli så att oskyldiga kvinnor kommer att angripas med våld eftersom statsfeminismen förödmjukar män.”

  Precis!

  ”Ingen har ens att sådana här resonemang är upprörande.”

  Nej givetvis inte, eftersom DETTA INTE ÄR ETT TYCKANDE utan något som kommer att inträffa oavsett vad vi tycker om det. Det är alltså bara vi som inte orkar med en förljugen helt oviktig irrelevant image. Allt handlar alltså om att statsfeminister inte kan få in i sina skallar dessa saker inte är en följd av en förväntan.

  —————

  Jo, visst kan man tycka att den som ger sig in i leken får leken tåla. Själv förstår jag det faktiskt inte, att dra till med nazireferenser och nedsättande ord är för mig ett tecken på att man har brist på argument. Och det tycker jag om alla som gör det. Jag tycker tex att Hannah här ovanför som pratar om ”talibanglin” känns ungefär lika mogen som den personen i kommentatorsfältet som pratade om ”äcklig lögnerska”.

 109. Chr Ewrk Says:

  Ingen som orkar bemötta påstående om undersökningen av kvinnors våld mot män? :<

 110. Emil Says:

  OK, tack. Jag missade det.

  Ja, jag ställer inte upp på Valerie Solanas våldsbudskap mot män och inte heller på ett sådant budskap som den personen du hänvisar till ska ha skrivit om våld mot kvinnor. Det är precis lika illa som jag ser det.

  Ja visst är det tecken på brist på argument!

 111. Den snälle mannen Says:

  Jag vet inte vad jag ska säga.
  Det är obehagligt att se hur det fullkomligt brakar loss för feministerna.
  Fast på ett positivt sätt.

  Vill tacka Pär och er andra för ert engagemang!
  Ni har öppnat mina ögon för allt det felaktiga feminismen har fått mig att tro.
  Som man har jag ofta sett mig som mindre värd just för att jag är av ”fel” kön.
  Ett äckel, våldsbenägen, värdelös.
  Men det stämmer inte på mig någonstans.
  Detta känns som en början på feminismens fall, och ett mer jämställt samhälle.
  Tack ännu en gång, ni kan inte ana vad det betyder för mig och andra män.

 112. Emil Says:

  @Chr Ewrk

  Antar att personen som kritiserade undersökningen tycker att metodiken bakom ”Slagen dam” är bättre. Där partnervåld också undersöktes, men bara mot halva befolkningen. Nåja det finns många andra. Här är två nyare artiklar som sammanfattar forskningsläget.

  Klicka för att komma åt Hines-Douglas-2010-closer-look-at-abused-men1.pdf


  Klicka för att komma åt randle.pdf

 113. janbanan Says:

  \”Sedan mitt första inlägg skrev har en person också skrivit att det kan bli så att oskyldiga kvinnor kommer att angripas med våld eftersom statsfeminismen förödmjukar män. Ingen har ens andats att sådana här resonemang är upprörande.\”

  @betto

  Feminismen må vara statsreligion i det här landet, men du pratar om ett fullständigt hypotetiskt scenario som förutsätter att den feministiska manfientlighet får löpa fritt tills att den utlöser ett slags våldsam motreaktion.

  Sannolikheten är mycket större att fler oskyldiga män kommer att angripas med våld först i takt med att dagens mansfientlighet breder ut sig.

  Så det bästa du kan göra för att förhindra ditt hypotetiska scenario blir ironiskt nog att bromsa mansfientligheten i samhället, och kasta ut den feministiska mansfientligheten med soporna.

 114. riskokarn Says:

  ”Sedan mitt första inlägg skrev har en person också skrivit att det kan bli så att oskyldiga kvinnor kommer att angripas med våld eftersom statsfeminismen förödmjukar män. Ingen har ens andats att sådana här resonemang är upprörande.”

  @betto

  Feminismen må vara statsreligion i det här landet, men du pratar om ett fullständigt hypotetiskt scenario som förutsätter att den feministiska manfientligheten får löpa fritt ända tills att den utlöser ett slags våldsam motreaktion som eventuellt skulle slå mot oskyldiga.

  Sannolikheten är mycket större att fler oskyldiga män kommer att angripas med våld i takt med att dagens mansfientlighet breder ut sig.

  Vill du ändå vara säker på att förhindra ditt hypotetiska scenario så blir lösningen ironiskt nog att bromsa mansfientligheten i samhället, och kasta ut den feministiska mansfientligheten med soporna, istället för att kasta skit på de som gör jobbet åt dig.

 115. riskokarn Says:

  *dubbelpost*

 116. Jack Says:

  Allvarligt talat, feminister som liknas vid nazister är inte långsökt. Däremot att kalla de som skriver här för talibaner…jag ska säga vad det är, det är en skymf mot de kvinnor som utsatts för allt vad det heter från sådana. Förmodligens skulle de spotta dig i ansiktet för att du förringar vad de varit utsatta för när du säger att kommentatorer här är talibaner.

  Här är lite genuskunskap om feminsmen:
  http://www.angryharry.com/esFeminismandNazism.htm

 117. Jack Says:

  Skulle vara intressant att höra från afghanistanska kvinnor hur hon ser på att vi skriver här. Är det talibanskt men män som talar om att män borde ha lika frid som kvinnor, samma lön, lika lagar? kanske eller inte alls. Överlevare från andra världskriget har iaf varnat för den utveckling i vilket feminismen spelat en roll.

 118. En spricka i den svenska feminismens Berlinmur? | Rut-rutan Says:

  […] nog för att skaka om ledande feminister och gräsrotsfeminister, som mest har haft könsord och invektiv att ta till mot boken. Åtminstone vad jag har sett i tidningar och på bloggar och andra sociala […]

 119. Gilbert Says:

  Det är klart att feminismen inte bara har likheter med utan är nazismen i ny skepnad.

  Det är också därför jag personligen är emot snacket om biologiska skillnader som motvapen mot feminismen.

  Feminismen bedriver sin ideologi genom att hänvisa till biologiska skillnader som enligt dess egen definition talar just emot mannen. När du påpekar att detta är nazism, byter den snabbt språk och talar om ”genus” och dessutom beskyller dig för att vara för dum för att förstå skillnaden mellan ”kön” och ”genus”, eftersom genusvetenskap inte alls går ut på att förinta människor utan är till för att upphäva alla dessa skillnader på ett nytt socialt konstruktivt sätt, från scratch och lika mycket för mannens bästa som kvinnans.

  Å ena sidan är allting ett resultat av den defekta genen hos mannen och i nästa andetag när du ställer feminismen mot väggen, är allting resultatet av en dålig social konstruktion av allting som mannen har åstadkommit? Som om den senare uppfattningen vore så mycket bättre?

  Detta dubbelspel var också nazismens kännetecken.

  De som tror att endast vite mannen är den utpekade har nog fått det mesta om bakfoten.
  Den vite mannen är bara ett strategiskt steg för ett större mål.

  Bara det att Ardin kallar sig ”muslimkramare” borde öppna folks ögon och se vilka avskum som styr det här landet. Målet är PROVOKATION och inget annat.

  Radikalfeminismen VILL ha en extremhöger (som den med hjälp av vänstern har skapat i hela Europa) som ger den argument för dess könsrasism och rörelseutrymme för dess ideologi.

 120. Erik Says:

  Betto:

  ”Så om jag sammanfattar ditt långa inlägg så menar du:”

  Gissa hur förvånad jag skulle bli om du fick det här rätt.

  ”1) Det var feministerna som började i den här frågan och då får de skylla sig själv.”

  FAIL! Det där Betto är en åsikt! Jag har just förklarat att de får skylla sig själva oavsett vad du, jag eller nån annan maktgalen idiot tycker om det, men du har alltså fortrfarande inte fattat skillnaden mellan induktivt baserade beskrivningar och ÅSIKTER, så du tror fortfarande jag försökte föra fram en åsikt när jag gjorde en beskrivning.

  Upplysning: Säger jag ”bilen är röd” betyder det inte jag gillar/ogillar röda bilar, det betyder att den bil jag menar faktiskt ÄR RÖD!

  ”2) Att kalla någon nedsättande ord är bara fel om man är den som börjar.”

  FAIL! Däremot spelar det ingen roll om det är fel eller inte (åter helt irrelevant vad du, jag eller nån annan dåre tycker om det). Att inte fatta detta sorterar under Israel-syndromet – folk som är så korkade de fortfarande efter fyrtio års krig tror att Israel magiskt kommer att ”kriga snällt” när andra försöker mörda dem på alla sätt de kan – Detta av ingen orsak annat än att Israel själva är bättre på att lyckas med mördandet

  Detta syndrom hittar man i regel hos retards som är så fulla av luft de tror att svag = god/rättrådig.

  ”3) Om män börjar bruka våld är det feminismens fel, inte männens. Och det ÄR-INTE-TYCKANDE – utan fakta.”

  EPIC FAIL! (tre missar av tre möjliga) har aldrig sagt att ”MÄNNEN” skulle bruka våld din stolle. Jag sade enstaka man kommer att göra det och då feministerna liksom de flesta andra inte vet vem det är som är farlig så är det inte smart att springa runt och kasta skit på varenda människa.

  Förr eller senare träffar man nån som slår tillbaka för de är inte alla kloner så att du ännu inte fått din skalle nedkörd i toa betyder inte du kan fortsätta behandla dem som om de VORE kloner och alla vore lika ok med att behandlas som skit.

  Det där förklarade Karl Popper för bra länge sedan i en metafor som inkluderade en kalkon som brukar sticka ut huvudet för att få mat när en klocka ringde. Därför tror den kalkonen på THANKSGIVNING att det är en bra ide att sticka ut huvudet när klockan ringer…. gissa själv poängen.

  Det är likvärdigt idiotiskt med att de slumpar fram sina sexpartners i linje med sina patetiska försök att inbilla oss de kan frikoppla människan från evolution och biologi – detta sagt av personer som själva såklart inte slumpar sina sexpartners utan röstar med fötterna MOT åsikter deras hela karriär bygger på – dvs de är antingen enormt korkade eller oerhört lögnaktiga.

  ”Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än du och jag ser väldigt olika på världen och på vilka möjligheter man har att själva styra över och ansvara för sina egna handlingar.”

  Jag vet inte vad din åsikt har att göra med mig eller något jag sagt när du lyckas summera vad jag sagt i tre punkter och LYCKAS FÅ ALLA TRE FEL! Om du baserar åsikter på din 3/3 misslyckade tolkning blir ju allt du säger likvärdigt med en ding ding ding värld – saker som saknar relevans för riktiga världen OCH riktiga personer.

  Vill du sedan slakta fantasi-Erik så gör det men inbilla dig inte det har något med mig att göra att du bemöter tre saker jag INTE sagt.

 121. Tommy Jonsson Says:

  @Gilbert
  Genustrams existerar vid våra högskolor men någon vetenskap är det inte. Det är inte ens en hållbar teori.

 122. Erik Says:

  Hannah:

  ”Eriks parfymerade retorik är luftbubblor. Anna Ardin är 100000 ggr skärptare än dig Erik.”

  Det är hon säkert om man med ”skärpt” menar nåt så paradoxalt roligt som en sexualrepressiv jesusdåre som är så oprofessionell hon ligger med sina klienter och så egotrippad hon agerar presskontakt för en dataexpert trots att hennes kunskaper på data är så usla hon tror det hjälper att radera bloggar, man kan undra hur lång tid det tog innan någon vänlig skäl upplyste henne om existensen av Google Cache. Och det är bara toppen på idiotisberget Ardin.

 123. Jack Says:

  Erik,

  Ardin kallas skarpare, nästan, av någon som gör sin poäng med ordet ”skärptare”, dvs någon som verkligen förefaller kunna avgöra i frågan, inte.

  Jag menar inte att vara språkpolis eller att det är nödvändigt med rätt ord alla gånger…men ibland kan det se mer eller mindre bra ut beroende på hur man uttrycker sig.

 124. Jack Says:

  Jag kan förstås ha fel, jag har just druckit en del, men skärptare…

  skärptare, stärktare, försnabbadare, säg…det är väl inte riktig svenska? Inget ont menat om du är utlänning Hannah.

 125. JockeH Says:

  Fick lust å slå in Ardinkräkets tänder i hjärnan på henne så att hon blir förtidspensionär. Att jämföra en ärlig bloggare med en massmördare är bara lågt!

 126. rutrutan Says:

  Inga våldsyttringar eller -önskningar, tack. JockeH bör installera alkolås på sin dator.

 127. Alex Says:

  Grattis till boken Pär! Har inte hunnit läsa den än men ska göra det så snart jag får tid (tar mig tid).

  Och en massa gratisreklam av gamla goda Guddan. Kan inte bli bättre. Hon och hennes gelikar sprider sin myter vidare och tror att om man bara säger att feminismen har rätt så är det så; källor är bara såå patriarkalt.

  Du gör ett bra jobb, kanske finns det hopp för en friskare framtid i vårt avlånga land utan dessa tokdårar vid rodret.

 128. Lorem Ipsum Says:

  Jag tror att vi ska börja kalla dessa feminister vid deras rätta namn. Bunkerfeminister. Då med en tydlig referens till Tanjas remix av ”Der Untergang”.

 129. Gilbert Says:

  @ JockeH
  ”Att jämföra en ärlig bloggare med en massmördare är bara lågt”
  Just det! Lika lågt som ditt eget vidriga inlägg.

 130. Gilbert Says:

  @ Tommy Jonsson
  ”Genustrams existerar vid våra högskolor men någon vetenskap är det inte. Det är inte ens en hållbar teori.”

  Ett företag kan väl stoppa in en massa skadliga ingredienser i en schampoflaska och sälja den med en elegant etikett till överpris som lyxschampo.
  Ungefär så är det med hjärntvättning.
  Kalla din ”ideologi” för ”vetenskap” och vänta in dina kunder.

 131. Olle Says:

  Det där med alkolås på datorn vore nog en bra ide även för Anna Ardin. Det här var ju inte direkt hennes första Twitterfadäs.

  Och till skillnad från de flesta som skriver invektiv här så gör hon förmodligen anspråk på att framstå som seriös politiker och så småningom knipa en riksdagsplats. Hon har ju redan varit riksdagsreserv en period. Därmed bör hennes Twittrande bedömas hårdare än detta klotterplanket.

 132. JockeH Says:

  Gilbert, det enda jag skrev är att få lust att göra det. De e inget jag planerat att göra på riktigt! Kan alla vi här från och med nu sansa oss diskutera rationellt och visa allmän hyfs?

 133. Eva Says:

  Kolla på bilden på Anna Ardin. Det ser ut som det är ett stort sugmärke på halsen som hon delvis målat över? Skumt.

 134. 063anonymous Says:

  Eva ?

 135. 063anonymous Says:

  @Johan the numbers are against you 1-11 thus Aoen has a intrest ! questioned answered !

 136. 063anonymous Says:

  Hannah, we have your ip, and yes, we do have it 🙂

 137. Liberalen Says:

  Att likna Per Ström vid Adolf Hitler för att han ju som jämställdist förespråkar universella mänskliga rättigheter, alla människors lika värde, med lika rättigheter och lika skyldigheter för alla individer.

  Observera:

  Av den jämställdistiska kampen för lika rättigheter och lika skyldigheter, för alla individer, följer alltså i en uppenbart sjuk hönshjärna att: Per Ström Adolf Hitler.

  Ja, tro det eller ej, men just detta påstående gör faktiskt en viss ovanligt äcklig lögnerska, en kändismadrass, som därutöver dessutom säger sig vara en religiös, feministisk, socialist.

  Hallelujafeministisk socialism?

 138. Juristen Says:

  Det är tydligt att feminismen befinner sig i ett tillstånd av panik. Nu tillgriper de traditionellt maktspråk gentemot sina meningsmotståndare. Ströms analys angrips genom förlöjligande och förminskning, vilket är diktatorns första angrepp mot en meningsmotståndare. Tyvärr har feminismen gammelmedia med sig, vilket gör att feminismens skeva budskap får så mycket större spridning.

 139. En läsare Says:

  Från Wikipedia:

  ”Ardin har en bakgrund i Svenska Missionskyrkan och i Svenska Kyrkan.”

  Varför blir jag inte förvånad?

 140. Johan Says:

  Liberalen: särskilt liberalt sinnad kan du inte vara som lägger sådana tydliga värderingar av människors sexuella erfarenheter (frånsett härliga kvinnokarlar, får man anta) och livsåskådningar. I sann jämställdistisk anda!

 141. Fromhetens Apostel Says:

  Hur trovärdigt är det egentligen med de kvinnor som först förespråkar mesiga velourmän, och som sedan släpar hem och knullar världskända statusmän?

  Johan: Tänder du på sådana *kändismadrasser*?
  Liberalen: Tänder du på sådana *kändismadrasser*?

 142. Tommy Jonsson Says:

  Är man som Anna Ardin religiös så kan man bete sig precis hur fan som hellst för man kan ändå få sina synder förlåtna av kyrkan.
  Den möjligheten har inte vi andra och vi får leva därefter.

 143. Olle Says:

  Jesus är en karismatisk kändisman

 144. Men@Work Says:

  Det blåser, det feministiska korthuset svajar… Vad händer med spöken och troll när solen går upp?

 145. En våldtagen feminist är en bra feminist | Medborgarperspektiv Says:

  […] feministen Anna Ardin (som är en av de två kvinnor som anklagat Julian Assange för våldtäkt) liknade Pär Ström vid Hitler. Hennes partikollega Veronica Palm ansåg att Pär Ström skulle tystas. Expressens sexrådgivare, […]

 146. Anna Ardin och Genus-Hitler | Medborgarperspektiv Says:

  […] Nu liknar hon Pär Ström med Adolf Hitler! […]

 147. Skenheliga Schyman och den förhatliga standardavvikelsen | Medborgarperspektiv Says:

  […] ställts mot väggen och förväntats gå i svarsmål, vilket gjort dem både ställda och förbannade. Ledarskribenter i flera dagstidningar har till och med ställt sig på Pär Ströms sida och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: