Kampanj – be Aftonbladet granska genusindustrin!

by

Man kan komma med önskemål hos Aftonbladet om vad de ska granska. Människor röstar, så ju fler som hör av sig om ett visst ämne desto större är chansen att tidningen tar upp det till granskning.

Vill du att Aftonbladet ska granska genusindustrin, gå in här och rösta.

Vill du att Aftonbladet ska granska vårdnadstvisterna, gå in här och rösta.

Läs generellt om Aftonbladets nya satsning på tips om vad som ska granskas här.

Här kan du läsa motiveringen från den person som föreslagit granskning av genusindustrin:

Annonser

42 svar to “Kampanj – be Aftonbladet granska genusindustrin!”

 1. Backlash Says:

  Hur många röstar som Natalia Kazmierska, att de ska granska ‘den nya mansrörelsen’?

 2. Jonna Says:

  HAHAHAHA du är bara för rolig asså typ genushaverist måste jag säga.

 3. Bishounen Says:

  Genusideologien går dock inte enbart ut på att könen är exakt lika, utan även på att det inte ens finns några kön utöver de anatomiska.

  Vad som menas är alltså att det inte finns några biologiskt grundade och medfödda könsidentiteter, enbart sociologiskt skapade ”könsnormer” i efterhand. Ett ställningstagande som- trots genusideologins politiska stöd för HBTQ-grupper- faktiskt diskriminerar en avsevärd del av exempelvis T och Q-grupperna som ju kategoriseras just på grund av sin könsidentitet- Något som Genusideologin dock menar alltså inte existerar, trots deras politiska stödjande av dessa grupper(Vilket de dock skall ha heder för).
  Något som, mycket riktigt gissat, också har retat upp många inom nämnda grupper, eftersom de känner sig diskriminerade på grund av just detta förhållningssätt till deras identiteter.

  OBS: Nu talar jag här om den väldigt populära typen av Genusläran, inte de genusteoretiker och genusforskare som faktiskt erkänner Kön både som varandes både biologiskt likväl som en faktisk medfödd identitet, och som dessutom arbetar av äkta intresse.

 4. JD Says:

  Psst… Jonna

  Om du går in på den här länken och trycker två ggr snabbt på rekommendera så blir dras det bort röster.
  http://granskning.aftonbladet.se/?filer=granska-genusindustrin

  Schhhh. berätta det inte för dina kompisar…

 5. Jonna Says:

  Pssst JO
  80 gillar, utan 9 000 000 invånare. Jo visst, det kallar jag hårt tryck från er sida. Har du lika obefintligt tryck i snoppen JD?

 6. Grrblt Says:

  Känner spontant att det inte finns en snöbolls chans i helvetet att Aftonballen granskar genusindustrin. De är ju själva del av den. Vårdnadstvister däremot finns det en möjlighet att de väljer, det är ju trots allt konkret könsdiskriminering av stadsapparaten. Så därför hoppas jag att alla härifrån röstar på vårdnadstvisterna även om man känner att genusindustrin är i större behov av granskning.

 7. Jonna Says:

  ”Känner spontant att det inte finns en snöbolls chans i helvetet att Aftonballen granskar genusindustrin”

  men det ju det dom gör. Småskitar som den här bloggen förblir ogranskade.

 8. Man United Says:

  @ jonna Felaktigt dömda män är rättshaverister precis som anhöriga till offren ombord på passagerarfärgan scandinavian star.Rättshaveristerna/anhöriga till offren glömmer inte och ger inte upp förens sanningen kommer fram. Varför är du så extremt sardonisk mot drabbade människor?

 9. Patrik Says:

  @Jonna

  Tipset har bara funnits i några timmar och ligger redan på femte plats bland de mest rekommenderade förslagen, och då finns det ändå väldigt många angelägna ämnen att konkurera med. Vidare så är det helt osakligt att jämföra Sveriges totala invånarantal med den knappa promille av dessa som klickat sig fram till Aftonbladets granskningssida. De två förslag som Pär nämner ligger alltså etta och femma hittills, vilket jag tycker tyder på ganska bra tryck.

 10. Pether Says:

  Grrblt: De skulle aldrig granska vårdnadstvisterna heller, då de är en del av dem också. De säger alltid att de inte vill skriva artiklar om privata vårdnadstvister, när det är män som drabbas. Men de har inga problem alls när kvinnor ber om ‘tårfyllda’ artiklar.

 11. Jonna Says:

  Patrik, 80 gilla = 5e plats. Ta dig i dalen smågrabb

 12. Jonna Says:

  Man United

  Asså va fasiken har Scandinaivan Star nu med genus att göra. Svårt att hålla dig till ämnet du med tydligen

 13. Grrblt Says:

  Jonna: order du letar efter är ”upprätthåller”, inte granskar. Aftonbladet UPPRÄTTHÅLLER genusindustrin är vad du tänkte säga.

 14. Patrik Says:

  @Jonna

  Och nu några minuter senare är det 95 rekommendationer.

 15. Patrik Says:

  @Jonna

  Tack för att du hjälper till att lyfta besöksantalet för GenusNytt! All ökad uppmärksamhet är bra för jämställdismen.

 16. Jonna Says:

  Grrblt:

  Hahahahaha vilken byfåne du är

 17. Jonna Says:

  ”@Jonna

  Tack för att du hjälper till att lyfta besöksantalet för GenusNytt! All ökad uppmärksamhet är bra för jämställdismen.”

  Du jag tror inte på 10 000 UNIKA besökare. Dom flesta rasistkräken av er här inne har lågntidsboende här inne och räknas som återkommande besökare.

 18. Grrblt Says:

  Jonna

  hahahahahaha vilket dåligt troll du är

 19. Stahlin Says:

  Likhet inför lagen är avskaffat i Sverige. Det kan vi till en del tacka radikal- och statsfeministerna för. Utöver det har det svenska rättssystemet andra mer djupgående problem. Dessa utnyttjar feministerna för att åstadkomma maximal orättvisa i samhället.

  Om Jonna vill prata om potens så kanske hon skulle vara intresserad av att stödja kampen mot prostatacancer. En mycket allvarlig och vanlig cancerform som inte får tillräckliga resurser eftersom den bara drabbar män.

 20. Stahlin Says:

  Jonna

  Dina trumresor till Gambia gör dig inte till mindre rasist än de som avstår postkolonial sexturism.

 21. Jämställdhetsfeministern Says:

  Hahahahahaha det här var patetiskt! Granska genusindustrin? hahahahha vilka tokiga rättshaverister det är på det finns!

  Det är ju Sveriges män som ska granskas. Dessa äckliga, slemmiga, gubbiga och grabbiga varelser som finns överallt i detta land!

 22. JD Says:

  Jonna!

  Ja sa ju att du inte skulle berätta för dina kompisar. 🙂

  https://genusnytt.wordpress.com/2011/08/30/kampanj-be-aftonbladet-granska-genusindustrin/#comment-70274

 23. profanum_vulgus Says:

  Man kan rösta på flera saker. Kan inte folk här sprida vidare alla angelägna ämnen så att dessa röstas upp ordentligt?
  Här är några:
  http://granskning.aftonbladet.se/?filer=rattssakerheten-rattsrotan
  http://granskning.aftonbladet.se/?filer=resning-for-oskyldiga-domda
  http://granskning.aftonbladet.se/?filer=rattsvasendet-i-sverige
  http://granskning.aftonbladet.se/?filer=betygsdiskrimineringen-av-pojkar
  http://granskning.aftonbladet.se/?filer=er-genuspolitik
  http://granskning.aftonbladet.se/?filer=vardnadstvister (En annan)
  http://granskning.aftonbladet.se/?filer=vardnader (en till)

 24. Lasse Says:

  Hmmm….nu får vi det ultimata beviset* på att feministerna helt har slut på argument för att bemöta jämställdisternas svidande kritik och avslöjanden.

  Femin-ISMEN totalitära ideologi och politiska agenda står nu i strålkastarljuset. Det vi ser är likhetstecken med Nazismens tillvägagångsätt att komma till makten. Ett gigantiskt luftslott byggt på indroktinering och hjärntvätt. En ideologi som bygger på könsdiskriminering av den vita mannen. En ideologi som brukar och förespråkar könsapartheid. En ideologi som bara har ett syfte skaffa sig så mycket makt som möjligt, se till att männen blir andra klassens medborgare.

  *Beviset heter Jonna, hon är framskickad för att trasa sönder alla forumtrådar hon hittar. Provocera och agera ”fjortis” forumtroll.

  (endera är hon en fjortis eller också spelar hon bara)

  Keep up the good work Jonna, du gör oss faktiskt en tjänst när du visar feministernas beteende.

 25. profanum_vulgus Says:

  En till:
  http://granskning.aftonbladet.se/?filer=vita-medelalders-kvinnor-utnyttjar-afikanska-man

 26. Men@Work Says:

  Aftonbladet kan vi ge upp på. Det bästa av att sluta läsa den och länka till den och låt tidningen avlida i stillhet. Vi kommer ändå aldrig att få en objektiv granskning av denna tidning.

 27. Jonna Says:

  Förlåt alla jag är ett fetto som inte förstår bättre.

 28. Terje Says:

  Granska genuskrämarna vore ju på tiden.

 29. Nils Jungenäs Says:

  Granska vårdnadstvisterna istället för den misandriska feministiska kulturen…?
  Jag vet inte. Å ena sidan kan jag tycka att man missar “the big picture” om man skjuter in sig på en aspekt av misandrin och genusvansinnet, vilken vårdnadstvisterna bara är ett symptom av. Å andra sidan skulle det kunna vara ett jävligt smart sätt att bryta igenom den politiska korrektheten för att sedan börja rulla upp fronten och därefter kunna vidga debatten till att ifrågasätta hela det feministiska synsättet.

  Jag är kluven.

 30. Nils Jungenäs Says:

  Till alla skribenter:
  Skärp er!
  Dont feed the troll!
  Ta debatten med de som är seriösa istället. Att argumentera med nick som tex Jonna förstör bara kommentarsfältet i bloggen.

 31. Dan Says:

  Jag undrar vad det är med feminister och all tjat om penis och kuk och sexanspelningar? Som om de är besatta av det. Varenda feminist måste nämna några sexord i deras artiklar och komentarer överallt.

  Det är som om de är oroliga för att deras brist på logik är synlig och då måste de ge eftertryck till sina åsikter genom att förolämpa män.

  Feminister brukar anklaga män för sånt betende men är 10 falld värre själva. Det är de värsta bland oss män som beter sig så men hos feminister är det 100%.

 32. Johannes Westlund Says:

  Jag ska vara lite anti nu. För jag vet inte om jag ens vill att Aftonbladet ska ”granska” feminismen. Jag vet inte hur många som minns deras patetiska ursäkt för ”skolgranskning”, minnet är ju kort på internet, men det var i våras. Till slut blev det övertydligt. Slutsatserna var i själva verket premisserna de drog upp på första redaktionsmötet. Man bestämde helt enkelt resultatet innan man började granskningen.

  Så gissa vad aftonbladet kommer göra om de får i uppdrag att ”granska” genusvansinnet? De kommer att bestämma sig för att det är bra och att kvinnor alltid drabbas värst. Och sen kommer de ”granska” genom att aktivt driva dessa teser in absurdum, för en lögn blir en sanning bara man upprepar den tillräckligt länge. Bättre att sluta stödja tidningen och vägra surfa in på nätbilagan samt vägra köpa blaskan. Lägg pengarna på något viktigare, exempelvis kan man ju donera dem till Genusnytt eller så kan man donera dem till forskning på prostatacancer.

 33. profanum_vulgus Says:

  Har ni sett att listan på mest rekommenderade inte stämmer? Undrar om Aftonbladet manipulerar den. På listan med de 30 mest rekommenderade så finns pandemrixbiverkningar längst ned och har 15 rekommendationer.
  Men t.ex. http://granskning.aftonbladet.se/?filer=rattssakerheten-rattsrotan har 17 klick utan att vara med på listan.

 34. profanum_vulgus Says:

  Dan:
  Feminism kanske är en sexuell störning? Feminister verkar alltid både sexfixerade och ha tourettes. Bara ett exempel ur högen är hon som kommenterade programmet ”vem älskar en feminist” och skulle parafrasera titeln, för henne blev det då ”vem vill ligga med …”

 35. Grrblt Says:

  @Nils Jungenäs:

  Snälla förlåt mig för att jag är mer puckad än Jonna. Lovar, jag SKA försöka strunta i trollen.

 36. Jonna Says:

  @Dan:

  Varför så träffad över såna kroppsdelar som du kanske saknar eller inte vet hur man använder? Isåfall skaffa dig bruksanvisning och häng under buken …..

 37. Dan Says:

  @Jonna

  Nej, jag känner mig inte träffad. Däremot är det en klar brist på hyfs och uppfostran när ni feminister har ett sådant språkbruk vid all sorts samtal och kommentarer.

  Det är som om sveriges samtliga feminister består av sveriges samtliga pigor. Noll klass och Noll still.

  (Jag tillåter inga pigor i mitt omgänge men nu våldsgästar du forumet)

 38. JD Says:

  Fler som ser vad som händer?

 39. Ritsurei Says:

  Är det fler än jag som inte kunde rösta på genusgranskningen?

 40. JD Says:

  @Ritsurei

  Det saknar not tyvärr helt betydelse om du kan rösta eller inte..
  Karlsten som talesperson för styrgruppen, har på ett tidigt stadium klargjort att man inte kommer att ta någon som helst hänsyn till vad folket röstar på så länge som det strider mot Aftonbladets eget (ekonomiska) intresse.

  Det finns inte en chans i världen att AB kommer att granska genusindustrin eller något annat som går mot deras feministiska agenda. Inte en chans!

 41. Daniel Says:

  Så kan jag dessvärre konstatera att hycklarna på Aftonbladet inte kommer granska vårdnadstvister eller genusindustrin.
  Någon motivering varför tror jag knappast behövs och jag är inte särskilt förvånad.

  Mer finns att läsa här:
  http://granskning.aftonbladet.se/2011/08/tio-i-topp-har-ar-de-amnen-vi-valjer-mellan/

 42. JD Says:

  Granskningens meddelande kom ut kl 8 i går morse. Kommentarer kom tidigare som tydligt aviserade deras syfte.
  Jag antar att det är fler som har väntat in nästa steg från AB.
  Anmärkningsvärt är att dom inte ens vågar ha med ämnet Jämställdhet på sin tio i topp lista.

  Ska bli intressant att se vilka tidningar förutom Newsmill som kommer att publicera artiklar om det här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: