”Genusperspektiv – in my asshole”, säger Carolina Gynning

by

Carolina Gynning attackerar det könsneutrala

Saker och ting går i vågor. Tes, antites och syntes. Nu börjar det komma reaktioner mot pekpinnarna om hur hemskt det är med könskodade färger, leksaker och så vidare (du vet, ge absolut inga rosa kläder till flickor, och så vidare).

Idag går Carolina Gynning till frontalangrepp mot det könsneutrala på sin blogg. Jag citerar:

Jag måste säga att jag tyvärr lessnat på alla dessa kommentarer om att det inte e ok att göra flickrum ROSA. […] Jag trodde att det viktiga när man var liten var ett kärleksfullt och välkommnade hem, inte ett där KÖNSNEUTRAL ska stämplas i pannan på mitt nyfödda barn.

Lyssna nu bara en sekund mina damer […] Enligt er borde jag inreda flickrummet i brunt (könsneutral färg till MAX), Klä min flicka i svart, och döpa henne till Kim (ett könsneutralt namn, på det sättet kan hon växa upp och själv bestämma om hon vill vara flicka eller pojke. Så nöjda nu!

Jag tycker att er debatt är omodern, detta tjatades det om när jag själv gick på dagis och det var 100 år sedan.”

Ja, det var ju ord och inga visor. Det verkar som om genusproffsen har stött på patrull. Ett par sådana bloggposter till så kommer Gudrun Schyman att skriva sorgsna artiklar om ”backlash för jämställdheten”… Men jag kallar det det sunda förnuftets återkomst.

Det är för övrigt intressant att notera att nästan alla som kommenterar blogginlägget håller med Carolina. Tack för tipset, Daniel!

För övrigt 1:

Eva Franchell ägnar sig åt manshat (misandri) på Aftonbladets ledarsida (se ovan). Det handlar om nämndemän i Sveriges domstolar. Under rubriken ”Gubbarna behöver fler yngre kolleger” skriver hon bland annat: ”Gamla gubbar som sitter och dammar bakom skranket. […] Tre gamla gubbar kan rösta ner en domare”. Se här.

Jag noterar att ett så kallat ”pappadrev” på nätet har lett till professor emerita Annica Dahlström har lämnat sitt uppdrag för Hjärnfonden – fem år efter att den artikel publicerades där hon säger att pappor är sämre än mammor på att ta hand om barn. Kanske pappor och män idag har en större mental beredskap för att reagera och protestera på genusområdet? Kanske har deras toleransnivå sänkts? En stor framgång i så fall. Tack för tipset, Stefan och TurboTure! Läs artikeln här. Även Pelle Billing har bloggat om denna sak.

För övrigt 3: Det jag ska skriva nu kan verka utomordentligt fånigt. Och det är utomordentligt fånigt. Men det följande störtlarviga tänkesättet har jag fått mig inpräntat under ett stort antal år av statsfeministiskt bombardemang – och många andra har ägnat sig åt precis det som jag ska göra nu. Se det därför som en spegel som jag håller fram mot antijämställdisternas genuslarv.

Till saken. Jag såg nedanstående nyhetsgrafik i dagens DN. Då slog det mig – brukar inte ett par bestående av man och kvinna ritas så att kvinnan är lite kortare? Det har jag bestämt för mig är det vanliga – vilket med all sannolikhet beror på att i nästan alla strejta parförhållanden är kvinnan kortare än mannen (skyll på Gud).

Men här är, som du ser, kvinnan lika lång som mannen. Jämställt och bra. I gengäld står hon lite längre fram (notera fötternas placering).

När jag såg detta tänkte jag genast: Är detta ett utslag av medvetet genusarbete på DN:s redaktion? ”Kvinnan ska minsann inte avbildas i mindre storlek än mannen, det skulle symbolisera hennes underordning”, typ. Många tidningar har ju genusgrupper som sitter och räknar och mäter på genus.

Vad tror du? Är det genusarbete? Eller är det en slump att det blivit så här denna gång?

Kanske är jag överkänslig. Men det beror i så fall på att jag blivit förstörd av att ha levt många år i genushysteri i världens mest feministiska land…

97 svar to “”Genusperspektiv – in my asshole”, säger Carolina Gynning”

 1. Penumbra Says:

  Men män ÄR sämre på att ta hand om barn. Näst bäst är kvinnorna. Bäst är kvinnor och män – i form av en familj. Annica Dahlström har givetvis rätt men jag gratulerar papporna för deras framgång, i alla fall. I en galen feministisk värld ska man passa på att glädjas åt varje liten framgång som män lyckas få i kampen mot feministvansinnet.

 2. Man & Woman United Says:

  Läser nyheter ej i ga media. Kan inte jämföra tidigare Dn illustrationer.
  Men titta också på Högskoleguidens informations material,svts radio och tv licens vinjett… Vilket är det framstående könet enligt radikalfeministisk statspropaganda!

 3. Man & Woman United Says:

  Eva Franchell ägnar sig åt manshat (misandri) på Aftonbladets ledarsida (se ovan). Det handlar om nämndemän i Sveriges domstolar. Under rubriken ”Gubbarna behöver fler yngre kolleger” skriver hon bland annat: ”Gamla gubbar som sitter och dammar bakom skranket. […] Tre gamla gubbar kan rösta ner en domare”. Se här.

  Fler Jämställdister borde såldes ha en enorm uppgift att fylla bland radikalfeministiskt indoktrinerade nämnde tanter,män,kvinnor,gubbar och gummor.

 4. Joel Johansson Says:

  Att kvinnan står längre fram än mannen har naturligtvis samma symbolik som vid riktigt gamla familjeporträtt på kunga/adels-familjer. Den som har mest makt står då något framför den andre 🙂

 5. 50/50 Says:

  @Penumera
  Det finns många kvinnor som är urusla föräldrar och det finns otroligt många män som är fantastiska föräldrar. Vad har du förresten för belägg för att enkönade par skulle vara sämre föräldrar??

 6. maukonen Says:

  Det där med könsneutral uppväxt kan nog de flesta som växte upp på 70-talet känna igen.
  Jisses vilka bjärta och skrikiga färger det fanns att välja mellan på barnavdelningen när man var och handlade kläder med mamma och pappa. (ironi)

  Sen var det ju det där med Staffan Westerberg oxå…….

 7. Info Says:

  CAROLINA GYNNING – EN AV SVERIGES MÄKTIGASTE KVINNOR

  Jag noterar, Carolina Gynning skriver:

  ”lessnat på alla dessa kommentarer om att det inte e ok”

  Hette förr i världen:

  ”ledsnat på alla dessa kommentarer om att det inte stämmer”

  Vidare skriver vårt kulturföredöme:

  ”gör mig så jävla förbannad”

  Oj då, men hon är inte ensam kvinnoidol i Sverige som kan svära och svära och svära.

  Och så drar hon till med något som gör henne till en av Sveriges största kulturpersonligheter:

  ”hur fan jag vill”

  – – – – –

  Min förra lilla kommentar:

  Såvitt jag kan se här, så dominerar Hilda hela den svenska advokatmarknaden:

  http://www.advokatsamfundet.se/Hilda/Hilda/

  Äntligen öppnar sig dock möjligheterna också för tjejer att få bli den man är i själva verket:

  http://www.lillagumman.se/category/lilla-gumman/om-lilla-gumman/

  We can do it:

  http://blog.flickr.net/2009/08/24/we-can-do-it/

  Någonstans i Sverige finns just nu denna målning, som satiriserar en smula. Detta räcker i dagens Sverige. Både målningen och dess upphovsman är sedan flera år utsatta för ett konstant hot. Ungefär som Lars Vilks och hans rondellhund:

  http://www.malmgrenpaintings.se/adoration_of_the_delsida.htm

  Vad gäller Annica Dahlström, så gäller hennes citerande från många olika etologer, att kvinnor är bättre på att ta hand om nyfödda endagarsbarn än stora, skäggiga karlar. Något som i Sverige ögonblickligen förvanskades till att Annica Dahlström är en djävulsk häxa som säger att män inte kan vara föräldrar…

 8. JD Says:

  När det gäller Nämndemännen så håller jag till 100% med Eva Franchell de systemet som vi har idag är fullständigt skrattretande och inte minst juridiskt felaktigt.
  Hon har ju rätt i att våra domstolar TR och delvis HR består av gamla gubbar och att deras erfarenhet var verkligheten inte alls är representativ för befolkningen.
  En annan sak som också är märkligt är att nämndemän idag måste vara anslutna till ett politiskt parti för att på så sätt få detta politiska förtroendeuppdrag som nämndemanna rollen faktiskt är idag.

  Hur representativ för befolkningen är en pensionär som dessutom har politik som sitt främsta intresse?’
  Hur ska en sådan person kunna veta hur det är i samhället idag då dom själva fortfarande lever i villfarelsen att flickor är snälla söta och sköra så som det var i deras ungdoms dagar.
  Hur ska dessa gamlingar kunna sätta sig in i hur det är att vara ung idag? Det går inte helt enkelt!

  Jag håller med Aftonbladet i det här fallet och stämmer in i kören som anser att dagens legstuga där avdankade gamla politiker enskilt kan föra politik i våra domstolar är helt förkastligt!
  Det händer ju till och med att dom somnar pga sin ålder och sitt ointresse.

  Bort med gamla avdankade politiker från våra domstolar så att vi kommer ett litet steg närmare något som kan kallas rättssäkerhet i detta land. Bort med gubbarna och enstaka kärringar som inte alls är representativ för mig eller 90% av övriga befolkningen.

  Bort bort bort!!!

 9. JD Says:

  Nu skrev jag snabbt och slarvigt igen.. sry.

 10. Jocke S Says:

  Är det därför som soc konsekvent diskrimierat pappor?
  Men frågan är inte helt lätt, och visst finns det en hel del biologi bakom. Annika Dahlström gick ju vilse här, men hon har ju sagt en del vettigt också. ”Könet sitter i hjärnan!”
  Det allvarliga som jag ser det är den offentliga och konsekventa smutskastningen av pappan som man, och inför barn redan på dagisstadiet.
  Barn lär sig i viss mån att se pappan/mannen som en lägre stående varelse… Klart att all smutspropagandan ifrån media och upp på statsfeministernivå (”pappor som alkoholister”) sätter sina spår!

 11. Stefan Says:

  Som vanligt är det mest feminister som kämpat mot Annica Dahlströms teser (baserade på hennes utförliga forskning på möss) och som vanligt slåss Pär Ström och hans fans mot väderkvarnar när de placerar henne BLAND feministerna. Pär, har inte du gillat henne en gång i tiden? Hon är ju helt fixerad vid att ”könet sitter i hjärnan”, precis som du.

 12. kARL Says:

  Nja. I så fall bordet väl också barnet sitta på mannen. Mannen ser här mer ut som en förmyndare i familjen. Han befinner sig i mitten och ansvarar. Men detta behöver förvisso inte betyda att det också är hans ursprungliga vilja.

  jag ser kärnfamiljen som en mansfälla. mannen har idag inte mycket att vinna på traditionell parbildning.

 13. Jocke S Says:

  En som kört en del med ”genusglasögonen är ju Maud Olofsson. Nu skall hon bli expert åt Hillary Clinton, en satsning på kvinnligt ledarskap.
  Jag har tipsat här tidigare, (kom ej in) hur mycket egotrippad som både kön och individ Maud O verkar vara. Den som kollar upp hur det gick med C:s kvinnorepresentation i riksdagen, kan få se hur det sjönk från över 50% till ner mot 35 under ett par tre mandatperioder. Plus att hennes egna kvinnliga ministrar levde en tämligen undanskymd tillvaro…
  Clinton har kallats järnlady, (efter Israels Golda Meir), och både hon och Olofsson känns snarare egotrippade a la Tatcher…
  Och glöm f.ö inte Bill Clintons utrikesminister, Madeleine Albright.
  ”There is a special place in hell, for women who don´t support women!” Äkta könsfascism.
  http://blog.svd.se/politikdirekt/2012/01/maud-olofsson-leder-expertgrupp-at-hillary-clinton/

 14. Daniel Says:

  Jag ser en heteronormativ bild på en kärnfamilj, usch fyyy tvi vale och hin håle!!

  Av att döma av den bilden så vill man förtrycka precis varenda HBQTPKMR-person.
  Det kan vi inte acceptera!

  Sen att man har valt en bild på en kvinna, utan slöja eller burka..det är nazism.

 15. JD Says:

  Dahlström har med sina åsikter lyckats reta i princip varenda människa som finns. Både feminister, jämställdister, föräldrar och andra.
  Hon tyckte ju också att kvinnor är mindre intelligenta än män och att intelligenstest var medvetet anpassade för kvinnor.

  Lite roande är det ändå att någon rör om rejält i manegen. Och tur att ingen tar henne på allvar.

 16. Gårman Says:

  Tidningen Yakida gjorde den första jämställda övergångsskylten

  yakida.se/herrgarman.html

 17. Ulf Andersson Says:

  http://www.dads-r-us.se/2012/01/25/professor-emeritia-annica-dahlstrom-avgar-efter-pappadrev/

 18. Info Says:

  TILL STEFAN: DETTA VISSTE JAG INTE

  ”Annica Dahlströms teser (baserade på hennes utförliga forskning på möss”

  Hur då utförlig? Hon har ju inte forskat på möss över huvud taget. Hon var ju professor i histologi.

  Stefan: Jaså, det skiter du i. Huvudsaken är att du är journalist, får 83.000 i månaden och kan kissa ibland (om din mamma kommer och håller upp gylfen för dig).

  Stefan: Du hånar, att ”könet sitter i hjärnan”. Jaha. Var annars sitter det? I skorna?

  Jag vet – könet sitter i AB:s och Expressens och DN:s och Sydsvenskans och Sveriges radios och Sjupartiets kultur- och debattartiklar.

 19. Erika Says:

  Jag håller med henne! Varför ska inte flickor få ha rosa på sig??? Det är ren diskriminering åt andra hållet att säga så. Ska pojkar få ha vilken färg som helst på sig så ska väl för fan flickor det också!!!

 20. H Says:

  För övrigt 3: Kanske i petigaste laget. Borde finnas värre problem på genusområdet.

 21. Forellen Says:

  Dahlström svär som jag förstår det sin trohet till vetenskapen, vare sig den leder henne ”rätt” eller ”fel” ideologiskt. Det tycker jag är mycket rakryggat av henne, och något som Pär av alla människor borde respektera.

  Alternativet är att sätta sina politiska åsikter före verkligheten, som feminister ofta lyckas med.

  Sedan kan man alltid ifrågasätta Dahlströms forskning, men det är en annan sak.

 22. Ritsurei Says:

  Bilden ser manipulerad ut, uppzoomad (kolla spädbarnets huvud i proportion till mannens).

  Angående klädfärger så har jag en teori. En man med flickvän/fru/låtsasflickvän har oftast ganska så omanliga färger på sina plagg. Givetvis är det dennes partner som styr mycket av klädvalet och vill med gälla färger signalera att deras man redan är upptagen. Som ni alla redan vet så vill kvinnor ha det andra kvinnor har och därför tror jag att chanserna för att scora ökar genom mer uppseendeväckande färger.

 23. Backlash Says:

  Är det bara jag som tycker alla tre punkterna är fåniga?

  * Carolina Gynning är, precis som alla andra BB-veteraner, en helt onödig kändis. Att hon sedan har rätt i sakfrågan må vara hänt.

  * Annika Dahlström är ca 70 år. Att hon avgår är helt naturligt, mediadrev eller inte. Synd dock om hon tvingats bort, för hon är en av få som vågat ifrågasätta det sociologiska koncensus som präglar den svenska debatten. Jag undrar hur mycket av det som stått om henne egentligen är kvällstidningsvinklingar för att skapa konflikt och sälja lösnummer?

  * Kvinnan i första rummet. Som alltid i DN. Du skrev själv att det är fånigt och jag håller med.

 24. kARL Says:

  psykologin består av tre väsen. detet, jaget och överjaget (superegot). detet är den ursprungliga viljan, dvs den man föds med. jaget är förneklat den integrerade personligheten, den man uppfattar som sig själv. överjaget är samvetet, dvs inlärd moral. påtvingad? av vem i så fall.

  frågan jag ställer mig är,.. vilken del ska anses som den osminkade och rätta. ska detet få lov att utvecklas fritt, endast i relation till sitt eget överjag, dvs till det man föddes till. Eller ska man ta hänsyn till andras tycke i sitt jag. Är överjaget (superegot) ett påklistrat beteende som speglar en förvriden världsuppfattning eller är det sanningen.

  föds flickor och pojkar med samma det. ser deras jag likadana ut. vad skliljer deras superegon åt.

 25. 50/50 Says:

  @Karl

  Det är nog dags att du uppdaterar dina psykologikunskaper. Väldigt mycket har hänt sedan Freuds dagar och det har visat sig att han hade fel i det mesta.

 26. Penumbra Says:

  50/50, mitt svar kan du läsa här: http://jajamenmen.blogspot.com/2012/01/kvantfysik-politik-och-feminism.html

 27. Mats Andersson Says:

  Angående illustrationen på familjen i feminist-DN:
  Jag tycker det är en bra iakttagelse, som jag själv missade då jag läste DN (ett ex som inte betalats av mig). Pärs resonemang om hur det kan ha gått till på DN:s redaktion är fullt sannolikt.

 28. H Says:

  För övrigt 2: Kvinnor är av naturen mest lämpade att ta hand om barn:

  http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article14268120.ab

 29. Sven-Olav Says:

  Om Annica Dahlström har rätt eller fel i sina teser – det tycks inte spela någon roll vare sig för feminister eller ”jämställdister”… Det handlar ju i slutändan om politik, och då är sanningsfrågan irrelevant.

 30. Prill Says:

  Är Carolina Gynning en idol bland manliga jämställdister? För mig är CG en brud i stil med Elin & Anna som vi diskuterade häromdagen. En kvinna som gillar män med tjock plånbok och använder ”K-vapnet” från morgon till kväll (för att använda Pärs uttryck). Ibland förstår jag mig inte på er. Är själv övertygad kvinnlig jämställdist.

 31. Daniel Says:

  Råkade snubbla över denna sida
  http://konsmaktordningenikollektivtrafiken.wordpress.com/

  Riktigt rolig 🙂

 32. Höjden av kränkning eller what? « fittstimm Says:

  […] Men de där med ena foten framför mannens ena fot. Näe där blev de jevuelens omställdigt och krängankde för Pär Ström…igen! https://genusnytt.wordpress.com/2012/01/25/genusperspektiv-in-my-asshole-sager-carolina-gynning/ […]

 33. Ullis Says:

  Så när män protesterar mot att kvinnor blir brandmän då är det helt ok enligt jämställdister? för kvinnor är ju sämre som brandmän?

  …men när kvinnor påpekar att barnolycksfallen ökar när pappor är lediga då är det absolut ionte ok Nej för då är det ju ojämlikt?!? bu hu hu vad synd det är om män för att de inte är kvinnor? (är det inte de skadade barnen det är synd om?)

  Biologiska skillnader får alltså bara påpekas när det är till mäns fördel annars är det manshat?

  Forskare som hävdar att kvinnor är bättre på vissa saker dom ska jagas bort eller förjudas forska vidare? Är det på allvar vad ni jämställdister vill? och sen förnekar ni på fullaste allvar att ni är kvinnohatare? PATETISKT!

  Jag föraktade inte män innan jag började läsa dina bloggar… men genom att läsa det du pär skriver och vilka svar dina anhängare ger dig så har du SKAPAT en kvinna som hoppas att kloning i framtiden ska göra att hanar helt dör ut. DU Pär är anledningen till att jag uppmuntrar mina döttrar till spermadonation med anonym donator så att dom slipper män.

 34. Forellen Says:

  Förstår fortfarande inte varför ”Ullis” tillåts skriva här.

 35. Valeria Says:

  Filosofi på hög nivå:

  ”Om det inte vore tänkt att kvinnor skulle ta hand om spädbarnen – varför är det då de som bär runt på maten?”

 36. Valeria Says:

  @Ullis

  Det finns runt fyra miljoner män bara i Sverige, och alla läser knappast Genusnytt, så du kan nog hitta någon som har värderingar som passar dig.

  Som en liten notis kan jag nämna att min syster blev rånad av två män med utländsk härkomst för några år sedan. Jag hyser dock ingen avresion mot gemene invandrare för det. Tänk på det du 😉

 37. Gonzo Says:

  Jag har inte Aftonbladet plus, men länkar ändå till det här.

  ”Kärlekshistorien är slut. Demi Moore lämnar äktenskapet med Ashton Kutcher. Nu är hon ute efter sin otrogne makes förmögenhet.”

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article13992557.ab?teaser=true

  Har inte Demi en egen förmögenhet?
  Fick hon inget vid förra skillsmässan?

  Vad tjänar hon pengar på?

 38. Gonzo Says:

  Ullis

  Tänk vad jämställdhet provoserar 🙂

  Knappt har män börjat prata om jämställdhet förrän kvinnor blir provocerade och försöker håna och tysta debatten.

  ”VI” män som hänger på den här sidan, protesterar inte mot att kvinnor blir brandmän. Vi ser det som en naturlig utveckling.
  Däremot tycker vi inte om att man kvoterar in kvinnor bara för att dom är kvinnor. Att kvinnor går före och tar jobbet från en man.

  Lika illa är det om man kvoterar in karlar på dagis. Att en kvinna missar jobbet bara för att hon är kvinna.
  Anställ folk som passar för jobbet.

  ”Forskare som hävdar att kvinnor är bättre på vissa saker dom ska jagas bort eller förjudas forska vidare? Är det på allvar vad ni jämställdister vill? och sen förnekar ni på fullaste allvar att ni är kvinnohatare? PATETISKT!”

  Tja nu är det väll precis det som feminister har sysslat med dom senaste 50 åren.
  Män och kvinnor ÄR lika. Könet sitter i hjärnan. Kvinnor kan, ALLT som män kan kan kvinnor göra bättre.

  När män säger att det finns biologiska skillnader så har feminister skrikit i högan sky. Kvinnohatare har det skanderas och männen har blivit utskälda och utslängda.

  ”Jag föraktade inte män innan jag började läsa dina bloggar… men genom att läsa det du pär skriver och vilka svar dina anhängare ger dig så har du SKAPAT en kvinna som hoppas att kloning i framtiden ska göra att hanar helt dör ut. DU Pär är anledningen till att jag uppmuntrar mina döttrar till spermadonation med anonym donator så att dom slipper män.”

  Suck.
  Är du så rädd för jämställda män?
  Män som tänker själv och fattar egna beslut?
  Män som inte vill styras av feministerna och dess irrläror.
  Du kan uppmuntra dina döttrar att inseminera sig om du vill. Då får barnen en frånvarander far (sk svikar pappa) och då har du ytterligare något att ojja dig över.

 39. AV Says:

  Ullis: Det är ingen här som klagat på att kvinnor blir brandmän. Bara de klarar de fysiska och psykiska tester som man tagit fram som norm på vad en räddningsarbetare bör klara. Fystesterna är högt ställda för att det är ett fysiskt krävande jobb. Andelen män som skulle klara dem är inte så stor, än mindre andelen kvinnor. Om man bara rekryterar de kvinnliga brandmännen bland det fåtal som både har fysen, psyket och utbildningen som krävs är de inte sämre än de manliga brandmännen som rekryteras på samma premisser.

  Problemet med Annika Dahlströms resonemang är inte att vi inte accepterar biologiska skillnader på gruppnivå. Jag kan definitivt tänka mig att det finns genomsnittliga skillnader. Felet låg i slutsatserna. Hon generaliserade de egenskaperna till alla män med sitt påstående ”män bör inte sköta spädbarn ensamma”. Sådana slutsatser är inte vetenskapliga. Den individuella spridningen inom gruppen män är större än skillnaden mellan män och kvinnor. Att en massa duktiga pappor blir förbannade är fullt förståeligt. I genomsnitt har män bättre spatial intelligens (rumsuppfattning) än kvinnor. Skulle du gilla att någon utifrån det skulle säga: ”Ullis låt nu en riktig karl sköta kartläsningen, det klarar ni kvinnor inte.” ? Antagligen med rätta bli förbannad. Here you go!

  Ibland undrar jag om du inte misstolkar de flesta här med flit?

 40. UNDRANDE Says:

  Jag är ingen feminist, ingen antifeminist i heller.
  Jag tycker ändå att om jag ska va’ ihop med en kvinna så ska hon ha ungefär samma längd som mig.
  Det känns bra att titta rakt in i ögonen på varandra när man snacka.
  Jag dejtade en kvinna som var 1 aln kortare än mig och jag fick så jävla ont i ryggen varenda jävla gång jag skulle pussa henne.
  Se’n när hon skulle rida mig så kändes det som om jag vare en manlig Snövitt våldtagen av en av dvärgarna.
  Ingen bra upplevelse s’att säga.
  Om jag får lov att säga det själv asså.

 41. Daniel Says:

  @Ullis
  Vad är vitsen med att upprepa samma ignoranta resonemang gång på gång?

  Försök att in i det lilla russin du har till hjärna att det inte är någon mänsklig rättighet att bli brandman, men alla barn har rätt till sina föräldrar.

  Om du inte förstår denna skillnad, så föreslår jag att du ber någon skötare på hemmet där du bor om hjälp.
  Han/hon kanske kan förklara för dig med teckningar och bilder så att du förstår (typ piktogram).

 42. Gonzo Says:

  UNDRANDE

  Det klart att du får säga det.
  Man väljer en partner som man gillar.
  Alla har gillar olika saker, det är därför som vi ser olika ut också.
  Glöm modevärlden och alla damtidnigar.

  Män är olika och gillar olika sorters kvinnor.
  Så länge man behandlar varandra med respekt och kärlek så är det inga problem.

  Om du väljer bort en kvinna som du gillar bara pga längden så är det synd om dig. Du går säkert misste om något.

 43. Anders Senior Says:

  @Ullis

  Du tillstår alltså att det finns biologiska skillnader?

  Jag tror ingen här protesterar mot att kvinnor blir brandmän, under förutsättning att de klarar antagningskraven, som finns av en anledning.

  Jag tror även att kvinnor GENERELLT sett är bättre på att ta hand om barn, tack vare de biologiska och/eller sociala skillnader som finns, precis som män GENERELLT sätt är bättre brandmän av samma anledning.

  Däremot kan man fråga sig här liksom på alla andra områden; varför nöja sig med det näst bästa?
  Varför kvotera in hemmavarande föräldrar bara för könets skull?
  Jag är mot kvotering vare sig det gäller familjelivet eller arbetslivet.
  Låt den bästa för uppgiften sköta den, oavsett kön!

  Sedan finns det givetvis som inom alla områden individuella skillnader, jag tror många kvinnor skulle vara bättre brandmän än jag någonsin kan bli, likväl som jag är övertygad att jag är en bättre förälder än många kvinnor……

  Skillnaden mellan könen finns där på generell nivå, både biologiskt och socialt, men jag vill inte överdriva den skillnaden, den är inte större än att den sätts ur spel på individbasis.

  Varför inte samverka och dra nytta av varandras fördelar istället för att konkurrera på alla plan, och släppa fram nackdelarna?

  @Valeria

  Bra filosofi där! Rent Naturlig (biologisk) skulle man kunna säga! 😉

 44. UNDRANDE Says:

  Gonzo säger: ”Om du väljer bort en kvinna som du gillar bara pga längden så är det synd om dig. Du går säkert misste om något.”

  Det handlar mest om att jag fick så-in-i-h.. ont i ryggen varenda gång jag ville visa min kärlek.
  Inte så bra association s’att säga.

 45. Kjell Says:

  Manligt skrevande är naturligt och bottnar i ett behov att hålla testiklarna svala. För fertilitet krävs att pungen minst håller två grader lägre temperatur än kroppen.

 46. Jens Says:

  Hejsan.

  Jag skrev till Manpower genom att hitta deras mail på deras hemsida. Så här skrev jag.

  ”Hejsan

  Jag är kille och undrar över hur er sammansättning på chefspositioner ser ut på mellannivå. Har ni fler kvinnor än män så som jag hört talas om? Tillämpar ni en mansdiskriminering vid tillsättande av positioner på mellanchefsnivå? Jag frågar därför att jag som kille blir oroad över det jag hört om hur ni tillsätter tjänster.”

  Jag fick svar av Anik Ljung på Manpower och såhär löd svaret.

  ”Hej Jens,

  Det stämmer att vi har något fler kvinnor än män på våra mellanchefspositioner. Det ser ungefär likadant ut, oavsett tjänst, att andelen anställda kvinnor är högre än andelen män i vårt företag.

  Vi tillsätter våra chefer(liksom alla tjänster i vårt företag) utifrån kompetens, den vi anser är bäst lämpad är den som får tjänsten .

  Med vänlig hälsning

  Anki

 47. Jens Says:

  Manpower har alltså fler kvinnor på ALLA positioner.

  Det verkar inte som de skäms över det heller. Undra hur det hade låtit om det vore omvänt?

 48. Jens Says:

  Detta får du gärna göra ett inlägg om Pär.

 49. kARL Says:

  Ang spädbarn: Man kan utesluta att män inte skulle kunna sköta spädbarn pga okunskap eller sämre intellekt. Jag menar att män rent tekniskt är lika bra på att sköta spädbarn som kvinnor. Förvisso har mannen kanske många gånger ”investerat” mindre i barnet rent kroppsligt. Men spädbarnet är ändå 50 % hans eget. Så borde det i alla fall vara men när man granskar närmre så visar det sig att ”ett spädbarn” statistiskt sett endast är mannens biologiska till 45 %. I ett fall av tio har kvinnan varit otrogen och barnet är därför inte alls den som mannen tror. Historiens gång med otrogna kvinnor är förklaringen till gruppen mäns ifrågasättande av spädbarnsåldern. Denna lilla skillnad i procentsats förklarar en hel del. Inte förrän barnet kommit upp några år i ålder ges mannen möjlighet att knyta an. Ju säkrare en man är på att graviditeten tillhörde honom desto större blir rimligtvis hans intresse och engagemang. Här har kvinnan och feminismen en viktig fråga att arbeta med.

 50. IDe Says:

  @ JD
  ”Du är nog lite för komplicerad för mig…”

  Ja, jag är ju tvungen att ta till avancerad sociologi för att avgöra idiotpåståenden sådana som att svensk feministisk/radikalfeministisk storkapitalistägd media är vänster

  Fast vad vet jag? Nu får man också höra (av en Rickard) att man har varit färgblind:
  ”Kan meddela att det inte har funnits något blått parti i riksdan på över 50 år.”

  – som om handikappet att inte sett de osynliga strukturerna inte var nog. Det vi har trott var blått är i själva verket rött (Gudruns vänsterprägel som du kallar det – haha)

  När en feminist ljuger vinner hon något på det.
  Visserligen påstod Derrida något om att den som förlorar han vinner.
  Men det var nog inte dig han syftade på.
  För när DU ljuger kallas du ”loser”

  Precis som en Mr X på den här bloggen som inte säger ett ord om de tio gånger värre lögner och brott som högern begått, men i stället spär på med egna spekulationer och överdrifter vad Aftonbladet gjort mot Juholt (du vet den där tidningen med sin kvinnormordserie vilken kommer att pågå i all tid framöver, den där tidningen som i princip styr riksdagen efter några anonyma telefonsamtal, förmodligen påhittade, bryter mot statistiska lagar i samma veva som den gapar om sanning och riktighet)

  Ja, en sådan tidning hade bestämt sig att Juholt skulle bort. Viktigare med en kvinnlig partiledare, men än viktigare att vänstern förlorar för feministens största skräck är inte mannen utan en tillkvicknad vänster som återför frågorna till deras ursprung: klass före kön.

  Det blir roligt när PS använder tes, antites, syntes (en evolutionär marxistisk förvandling hos nyliberaler med sin extrema ateism, tjat om jämställdhet … och nu också Hegels dialektik? lol) … men lös denna dialektik om du kan:

  Det är viktigare att prostituera sig för Aftonbladet och feminismen vinner än att högern förlorar. Haha! Förstår du stupiditeten?

  Rena Monty Python som sagt. Därmed inte sagt att Juholt är en ängel. Tids nog skulle han och alla andra ändå rannsakats av en tillnyktrad vänster.

 51. GandalfGrå Says:

  @Ullis

  Klarar en kvinna fysproven som är ställda för att klara brandmansyrket…jaa…då stör det inte mig…men mig veterligt är det ju faktiskt så att även många män inte klarar dessa hårt ställda fysprov. Hur kan det då komma sig att det är så pass många kvinnor som ”klarar” detta….kan det vara för att man har minskat kraven och därmed allmänhetens säkerhet bara för att kvinnor ska kunna jobba som brand”kvinnor”….för några män är dom inte…!

  //GG

 52. IDe Says:

  Melin idag: ”Klart är att Carin Jämtin sitter kvar som partisekreterare. Det gör att partiledaren kan vara MAN.” Oja oja… vad synd då

  Känner ni stanken av feminism?

  ”Men röstmagneten Thomas Bodström, som också sagt nej, lämnas utanför diskussionerna.”

  Ja, vad synd då att det inte blir feministen Bodström om det nu ändå måste vara en man?

  Lyckligtvis kan Melin inte bestämma vem som ska bli partiledare.

  Förhoppningsvis har man insett att man inte ska lyssna på det dumma sovande folket som med sitt korta minne redan har glömt att Bodström inte haft bara ett finger utan en hel arm med i bl.a rättsövergreppet mot Beltran. Saftig feministisk bonus! Bra för USA-resan och vistelsen. Tål ändå inte detta land…

  Men AB är säkert redan igång med att lägga upp olika strategier för nästa massaker…

 53. Nej det är inte mans- och papparörelsens förtjänst att Annica Dahlström avgår « Feminism och Funderingar Says:

  […] skriver: Historiskt ögonblick när mans- och papparörelsen får Annika Dahlström att avgå. Och Pär Ström: Jag noterar att ett så kallat ”pappadrev” på nätet har lett till professor emerita Annica […]

 54. JD Says:

  @IDe

  ”Ja, jag är ju tvungen att ta till avancerad sociologi”

  Skämtar du eller? lol

 55. JD Says:

  @IDe

  Hur kommer det sig att majoriteten av de som jobbar inom media röstar vänster?

 56. Aktivarum Says:

  GUBBDUO i Socialdemokraternas nya ledning

  (Jag skriver det här så är det sagt redan och så kan massmedia hålla käften, jag orkar inte höra ett ord om Löfvens kön!!!)

 57. Aktivarum Says:

  Prill:

  ”Är Carolina Gynning en idol bland manliga jämställdister? För mig är CG en brud i stil med Elin & Anna som vi diskuterade häromdagen. En kvinna som gillar män med tjock plånbok och använder ”K-vapnet” från morgon till kväll (för att använda Pärs uttryck). Ibland förstår jag mig inte på er. Är själv övertygad kvinnlig jämställdist.”

  Toppen att se en till kvinna i detta gäng som enligt tidningen feministiskt perspektiv bara består av mansbloggare och ”kommentarfältherrar” med detta sagt till saken.

  Pär Ströms bok kritiserar inte kvinnor som använder K-vapnet. Boken kritiserar de feminister och politiker som hävdar män har makten medan kvinnor är förtryckta – detta gör den bla genom att påpeka kvinnor kan använda K-vapnet. Om Carolina Gynning är populär bland jämställdister beror det på att hon sågar just iden att kvinnor är förtryckta offer och inte hymlar med de saker hon gör och tycker.

  Detta är inte första gången Gynning sågar feminismen. Hon var även medtecknare på en feministkritisk tidningsartikel med Tanja Bergkvist och flera andra.

 58. IDe Says:

  @ JD
  ”Hur kommer det sig att majoriteten av de som jobbar inom media röstar vänster?”

  Så här brukar myter skapas; ett påstående taget ur luften för att få som man vill. Som en unge som vägrar lyssna….
  Någon som fortsätter ljuga som en häst travar i stället för att ödmjukt säga: ”sorry, det var skitsnack av mig…”

  Over and out…

 59. Leif Says:

  @Ullis:
  Det verkar som dina döttrar får en fin uppväxt. Bra också att du tänker åt dem. Det kommer de säkert att tacka dig för när de blir vuxna.

 60. Gonzo Says:

  Om media vore vänster så skulle drevet gå både mot Reinfeldt, Borg och ASK.
  För att inte tala om Carl ”misstänkt för krigsbrott” Bildt.
  Bilds ansvar tycks inte intressera media.

  Kan det vara så att media ägs av stora media företag som ägs av dom absolut rikaste i Sverige och världen?
  Kan det bero på att våra journalister har fått alldeles för hög lön så att dom känner sig så mycket mer värda än oss andra att dom kan gå över lik för att tillfredställa sina masters?

  Inse att höger, vänster och mitten använder feminism och diskriminering som det passar dom och när det passar dom.

 61. Gonzo Says:

  Ullis

  Skyller jag på att män är sämre på att ta hand om barn så får jag f.n för det efter som det bara är ett försök att slippa i från mitt ansvar för barnen.

  Feministisk logik?

 62. tor palmqvist Says:

  empirisk formel för barns längd (cm):

  Om flicka, längden=(pappas längd + mammas längd)/2-6

  Om pojke, längden=(pappas längd + mammas längd)/2+6

  Det känns ju onödigt vara arg på biologin. Bättre då att acceptera naturen, hur odemokratiskt det än är att man inte kan påverka vår längd i riksdagen etc. (Upprörande!)

 63. Prill Says:

  Aktivarum: Ja, jag är kvinna och delar era värderingar. Visste inte att Carolina G utmärkt sig som antifeminist. Har hon kritiserat feminismens offerförklarande av kvinnor är det förstås toppen, det är en av mina käpphästar. Dock är jag inte vidare förtjust i henne som person. Jag tycker hon har en ganska gapig, oempatisk utstrålning. Tillika fd utvikningstjej. Sakine Madone och Camilla Lindberg är exempel på kvinnliga jämställdister i min smak.

 64. Jocke K Says:

  @ Prill

  Vad är det för fel med att vara fd utvikningstjej?

  Kan dock hålla med om att hon är ltie gapig och jag har heller aldrig gillat henne så mycket, men hon steg krafitigt i värde hos mig efter det här kan jag säga. Jättebra skrivet av henne.

 65. Prill Says:

  Jocke K

  Klart man får vara utvikningstjej om man vill men jag brukar inte gilla den typen. Mina personliga preferenser alltå.

 66. Mattias Says:

  Att läsa genusnytt är alla dagar en blandning av tröst, ilska och ledsamhet. Men känns alltid viktigt. Vissa dagar gör det mig dock glad och idag är en sådan dag! Här är ett axplock av vad tjejerna på Carolinas blogg tycker om feminism. Anar vi ett omslag i vädret? Tror (hoppas) feministerna kommer råka ut för århundradets backlash. Delar med mig av några citat från kommentarerna om ni inte orkar läsa alla där med förhoppningen att de höjer även er dag!

  – – –

  ”Är AS trött på alla genus-kärringar på alla bloggar, de får göra hur de vill med sina barn, men varför pracka på det på alla andra?! ”

  ”…är otroligt trött på sura bittra ultrafeminister etc…”

  ”…Bry dig inte om vad alla feministf**tor tycker…”

  ”Också så jävla trött på detta jävla tjat om könsneutralitet…”

  ”Rödstrumps kärringarna KAN DRA ÅT H******E PÅ REN FRANSKA!”

  ”Är sååå trött på den här löjliga och sjuka genusdebatten.”

  ”…och VANSINNIGT trött på debatten om unisex hit och dit…”

  ”…har retat mig på all denna hysteri kring genusskiten…”

  ”Jag blir så trött på allt snack om genusperspektiv och att vi leder in barnen i könsroller.”

  ”jämställdhet rockar, men könsneutralitet är ju så tråkigt att jag vill kräkas!!”

  ”åh suck för dessa genus-tjatande människor!”

 67. Mattias Says:

  För övrigt en intressant notering från kommentarerna. Trots att det är en blandning där en del säger emot Carolina så kommenterar en del och frågar varför hon endast tar med kommentarer som tycker hon har rätt.

  Min analys är att feministerna kommer upptäcka att de är väldigt ensamma i sin syn snart. Men de verkar misstro den verkliga bilden. När de skriver på sina feministforum så håller ju ALLA med om vad de säger?! Om de är i minoritet så måste ju någon blockerat alla deras kommenterarer, eller? Verklighetsfrånvänt.

 68. Man & Woman United Says:

  Ego Woman – Carolina Gynning, Ingrid Carlqvist – Bok …
  Köp Ego Woman (9789150500875) av Carolina Gynning, Ingrid Carlqvist på Bokus.com – svensk bokhandel på nätet …
  http://www.bokus.com/../ego-woman/

  Carolina är komisk ; gapig och tar sitt utseende på största allvar, samt har konstnärliga ambitioner. Det är lite 70tal, kollektiv i Skåne Österlen,Abba mixat med svaghet för stureplan och Lars Wallin över henne. Kanske vid person angrepp i Parlamentet är det svårt att skratta mot henne trots hennes annars ytliga mannekäng och oempatiska stil. Men tror hon bakom masken är väldigt osäker och gråter lite kanske inte som Charlie Rivel.

  Annars blev detta blogg inlägg otroligt komiskt och lite som Mikaela i Solsidan som stöter på (kulturkrock)radikalfeminism irl och då skrattar man med henne;-)

  Kvinnor börjar nu äntligen vakna upp!

  Carolina Gynning har otaliga followers och är många tjejers förebild. Vem vet hon kanske träder fram som estetisk jämställdist och gör viktiga statement i stil med Paolo Roberto i framtiden.

  Make love not (gender)
  war

 69. Hjalmar Says:

  @Prill
  Roligt att du också är jämställdist!
  Om Gynning: Hon är speciell på flera sätt, men folk måste få ha lite
  svängrum. Alla vill inte ha grå kostym…

  @Mattias
  Ja, kommentarerna värmer… 🙂

 70. Pontus Says:

  Klart det ska talas om gubbvälde inom nämndemannakåren trots att antalet gummor är nästintill det samma…

 71. Prill Says:

  Hjalmar: Tack.

 72. Pap Says:

  Men hallå! pappor ÄR sämre på att ta hand om barn, just face it!
  Att ta hand om barn har alltid varit kvinnodominerat…Så verför ändra på något som funkat i 100år?

 73. h:o Says:

  Övrigt 3:
  Alt. 1 Då är det väl personen till vänster som är mannen då?
  Alt. 2 Personen till vänster har ju högre klackar på skorna. Tänk bort klackarna så blir personen kortare. Kanske är det kvinnan trots allt.

 74. Anders Says:

  Det är vidrigt att forskning ska dikteras av en emotionell pöbel som inte kan förstå skillnad mellan åsikter och forskningsresultat eller individuella fall och procentsatser.

 75. kARL Says:

  Ingen normal man tycker om spädbarn. Det är den intellektuella pöbeln som fått oss att tro så, om oss själva.

 76. Hjalmar Says:

  @kARL15:22
  Det får stå för dig. De flesta här har nog motsatt uppfattning.

 77. kARL Says:

  Hjalmar Det står för mig också. Men det förändrar inte insikten om att jag har rätt. Gå tillbaka tiotusen år och fråga stenåldersmannen vad han tyckte om spädbarn så visar sig den osminkade sanningen. Samhället må vara annorlunda idag men det är naivt att tro att människan hunnit förändras i sin grund på den ynka tiden. Du håller inte med mig, och det anser jag beror på just detta.

 78. Hjalmar Says:

  @kARL
  Även för tiotusen år sedan fanns säkerligen olika uppfattningar om spädbarn. Visst är de krävande, och troligen skötte ytterst få män små barn. Men att tycka illa om spädbarn? Det känns onekligen främmande.

 79. Daniel Says:

  @kARL
  ”Gå tillbaka tiotusen år och fråga stenåldersmannen vad han tyckte om spädbarn så visar sig den osminkade sanningen”

  Ja det skulle jag gärna göra, men nu är det så att min tidsmaskin är trasig.
  Kan jag få låna din?

 80. Man & Woman United Says:

  @ Mattias

  De vanliga tjejerna som ser upp till Carolina Gynning mfl har oftast mer egenskaper än de tror. Egenskaper som inte behöver curlas eller kvoteras fram. Utan helt enkelt genom att vara just tjej och kille på det biologiska planet med traditionell politik. Det är dessa tjejer som ska lyftas fram i egenskap av individer och humanister med syrak syn på livet och som inte hatar pojkar,fäder och män. Dvs de är hoppet om att de själva gör revolt att inte fortsätta bli hjärntvättade av scum. Vanliga tjejer kan formulera sina egna tankar om jämställdhet och politik. De behöver ingen torrftig radikalfeministisk intellektuell kärna som står över folket och diktatoriskt befaller vad de ska tänka.

  Hylla den vanliga tjejen och killen, medelålders mannen,pensionären, farbrodern, farfadern, morfadern,medborgarna oavsett etnisk bakgrund och religion som i vardagen inte tar så mycket plats.

  Tror människor nu förstått att radikalfeminism använt dom i ett eget maktspel för en politik gemene man inte delar.

 81. kARL Says:

  Vi behöver inte gå så långt tillbaka i tiden. Det räcker att vi förflyttar oss till Papua Nya Guineas infödingar, Kongos landsbygd eller till ett krig. Långt från civilisationen finns svaren på våra existentiella frågor.

 82. Jämställdhetsfeministern Says:

  Eva Franchell har rätt. Det finns för många gubbar i Sverige. Det är inte acceptabelt. Vi måste hitta en slutgiltig lösning på det problemet.

  Att kvinnor skulle vara kortare än män är bara en social konstruktion, som beror på osynliga patriarkala strukturer.

 83. UNDRANDE Says:

  Gonzo!
  Varför är det OK att kvinnor väljer bort män som är kortare än dem själva när det inte är OK när rollerna är omvända?
  När en man väljer bort kvinnor som är kortare än han så är det plötsligt ytligt och han missar en massa kvinnor med fina personligheter?
  Snacka om dubbelmoral.
  Var och en borde ha rätt att välja sin partner hur man vill utan att behöva bli dömd av andra.

 84. Daniel Says:

  @kARL
  Så du menar att män mördar sina egna spädbarn så fort det blir krig?
  För om de bara mördar andras spädbarn för att kunna trygga sina egna, så handlar det knappast om att ”tycka illa om” spädbarn.

 85. Hannah W Says:

  Tänk om jag och min kille skulle vara med på bild i någon tidning! Tanken på att Pär Ström skulle sätta sitt morgonkaffe i halsen då, och att vi skulle kunna KRÄNKA män bara genom att visa att diskrepansen mellan våra respektive centimetrar är så försvinnande liten, ja, den tanken är för mig så jobbig att jag tror jag och sambon måste göra slut på vårt förhållande. Det är med gråten i halsen jag konstaterar att jag och min sambo inte är ett jämställdistiskt par – jag är nämligen lika lång som min kille.

 86. Man Says:

  En lång kvinna är detsamma som en fet kvinna utdragen.

 87. Jocke K Says:

  @ Mattias

  Underbart! Skönt med kvinnor som kan tänka själva och står upp mot genustramset!

  Det där om något måste ju svida hos feministerna.

 88. Jocke K Says:

  Hannah W

  Jag hoppas du förstår att Pär Ström inte är seriös ang detta med längden. Feministerna brukar nämligen påpeka såna där vansinniga saker (tex att män som sitter bredbent utövar makt och förtrycker kvinnor) och Pär skrev det här för att ge en spegelbild av detta.

 89. Man Says:

  Sex inom äktenskapet ska alltid ses som mansförnedrande. Äktenskapet i sig själv likaså.

 90. Mattias Says:

  Mycket tyckande från dig kARL, vad har du för belägg?

 91. Anna Says:

  Hur inkonsekvent kan en människa bli, Pär? Hon DELAR ju din åsikt att det finns biologiska skillnader mellan män och kvinnor! I det ena inlägget gör du allt för att visa vilka biologiska skillnader som föreligger mellan män och kvinnor (jag delar din åsikt att dessa finns) men dett gör du bara när detta leder till en fördel för männen. När ”forskningsresultat” nu bejakar skillnader, men det inte är till männens fördel, då tycker du det är läge att opponera dig! (Obs att jag med detta inte tar ställning FÖR Dahlström,jag bara påpekar din oerhörda inkonsekvens.) Är det inte just detta beteende som du kritiserar bland feministerna?

 92. Joakim Says:

  @Anna
  Det stämmer att allt mansförakt inte kommer från feministerna, men varför har feministerna inte uppmärksammat detta mer? Bara för att fler kvinnor än män vill ta ut föräldraledigheten av biologiska skäl så betyder inte det att att män är farliga för sina spädbarn. Hon överdriver de biologiska skillnaderna fanatiskt, och det handlar snarare om att pappor ska hålla sig borta från sina spädbarn än att de ska ta ut mindre föräldraledighet.

 93. Joakim Says:

  Tillägg: Vi vänder oss alltså emot alla som vill lägga sig i hur enskilda föräldrar väljer att fördela föräldraledigheten, oavsett om man vurmar för en jämställdhetsbonus eller att förbjuda pappan från att ta ut någonting.

 94. Kanariefågel Says:

  Jag skulle vilja påstå att kvinnor tar ut mer föräldrarledighet än män pga lathet. De varken vill eller orkar jobba helt enkel och passar då på att ta ut mansfinansierad lön i samband med barnafödande.

 95. Fialoppan Says:

  Ingen normal kvinna tycker om spädbarn. Jag menar, de skriker äter och skiter, hur kul är det?

 96. Tim Says:

  skulle tycka det var intressant att se hur många av dessa jämställdister som har ett förhållande med en kvinna. om jag vore kvinna skulle jag hålla mig undan. inget ni säger makes sense. läs på om feminism och återkom. att det skulle vara särskilt synd om män i jämförelse är en skrattretande och dålig analys av samhället. jag skäms över att vara man när jag läser vad ni skriver.

 97. SanityAssasin Says:

  Notera att det i stor utsträckning är de av dig så hatade feministerna, däribland jag själv, som har spridit artikeln av Annica Dahlström. Fast det är klart, om du erkände det så skulle ju hela ditt resonemang om att feminister bara bryr sig om diskriminering av kvinnor falla, så det går ju inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: