S-märkt feminist kommenterar Stefan Löfvens penis

by

(Inlägget borttaget efter vädjan från den person som gjorde uttalandet)

.

Här kan du läsa ett blogginlägg på GenusNytt om att feministen och programledaren Kitty Jutbring säger i media att hon ska ”ta upp kampen mot snoppväldet”. Och här är ett liknande fall av penisfixering.

För övrigt: DN:s kulturredaktion har hittat ett tillfälle att ge mig ett tjuvnyp i en artikel om dj:ar, trots att jag verkar långt från dj-världen. De kanske inte gillade artikeln jag skrev hos dem i fredags? Så här inleds denna artikel i DN Kultur:

Visst är det märkligt vad en del retar upp sig om man kräver lika rättigheter och skyldigheter för könen?

Annonser

74 svar to “S-märkt feminist kommenterar Stefan Löfvens penis”

 1. ninnitokan Says:

  ”Tänk om en manlig politiker uttalade sig om en kvinnlig politikers könsorgan i P1 Morgon…”

  Ojoj, det hade blivit liv i luckan och hojtats om ”kvinnohat” och ”sexualisering”

 2. Per Plex Says:

  Ta det som en komplimang. Du är nu den viktigaste fixstjärnan att utgå ifrån. (Med betoning på stjärna).

 3. Joakim Says:

  Är fittstimmet i farten nu igen? Jag tycker att kukhuvudet Löfven borde ta sin pick ur packet låta någon utan penis styra det feministiska partiet så att det blir lite jämnare könsorgansfördelning i riksdagen. Han har ju faktiskt inte fitta nog att leda kampen mot snoppväldet.

  Hur ser egentligen den här kändisen ut innanför kalsongerna? Damn it, nu kommer jag bara tänka på Stefan Löfvens penis under hela natten 😦

 4. Etta J Says:

  JAG ÄLSKAR SNOPPAR! Mer snoppar åt folket! Jag vill se när bilder på mäns skrev. Jag vill se urringningar på mäns skrev, precis som kvinnor blottar sina tuttar så är det inte mer än rätt män blottar sina penisar! Hur ska jag annars veta om det finns olika typer av penisar. Killar är välmedvetna m att tuttar ser oilka ut. Men vi tjejer vet inte hur olik apenisar ser ut. Vi vill ju bara ha stora snoppar! 🙂

 5. Jonas Says:

  Kanske dags att provocera genom att länka till en erigerad penis?

  Är också trött på snoppfokuset. Härskartekniker. Eller lägg upp ett par feta pattar och invänta reaktionerna för att visa på dubbelmoral i hur män och kvinnor får uttrycka sig.

 6. Tommy Says:

  För min del får han göra vad fan han vill med sin kuk om han håller sig inom lagens gränser. Jag tycker hela fenomenet är oerhört tragikomiskt… Tänk om man skulle se följande:

  ”“Det är inte det att hon är kvinna med fitta som är problemet utan det är vad hon gör av sin fitta som är problemet“.

  Den som skulle säga det i radio eller tv skulle bli anmäld och kanske förlora jobbet.

 7. Backlash Says:

  Vet hon mer om hans sexliv än vad hon borde veta?

 8. Lorem Ipsum Says:

  @Backlash, självklart gör hon det. Det finns hela bibliotek som styrker det. 😉

 9. Jay Says:

  Jag älskar snoppar också, men allvarligt talat – tänk om man hade pratat om ”det är inte att Beatrice Ask har en fitta, det är vad hon gör av den”?!? Jäklar vilket liv det hade blivit.

  Är det inte dags att påpeka för DN:s chefredaktör att det börjar likna personförföljelse det här?

 10. Jonas Says:

  Om medborgare X hade skrivit så som Jay säger så hade det blivit ett jäkla liv på feministmaffian och populisterna.

 11. Matte Says:

  När man tror att den feministiska botten är nådd så kommer det alltid någon med hacka och spade redo att gräva djupare.

  Vadan denna penisfixering? Är inte feminister såna som ska tycka att könet är oviktigt, människan är en social konstruktion. Feminister är de som är mest fixerade vid könsorgan av alla.

  Det är tröttsamt, ge dessa feminister en varsin strapon som de kan gå runt med om de är så avundsjuka.

  Väx upp.

 12. ConZor Says:

  Penisavund?

  När det gäller DN så kräv en förklaring och att Nanushka Yeaman som skrev artikel ger dig (Pär) en personlig ursäkt.

 13. leifer Says:

  Jag hörde också det där snacket i p1 i morse, ganska otrevligt. Borde ju gå att säga utan att prata könsorgan.

 14. Prill Says:

  Unga tjejer är den grupp idag som uppvisar de värsta härskarteknikerna. Vissa tror de äger världen och får bete sig som svin. Ni minns väl den där tjejen från Fucking Åmål som gjorde hätska utfall mot en totalt oskyldig Loa Falkman på Guldbaggegalan?

 15. MattiasL Says:

  Groteskt…. fånigt är väl ordet som kommer först. Sedan kommer en mer sorglig insikt: den här typen av icke-analytisk infantilism är normal och förväntad. Hur blev det så? Är det kanske något för feministerna att oroa sig över? 99 av 100 som skakar på huvudet åt eländet, kan ju snart nog bli 100 av 100 annars.

 16. barfota Says:

  Fan Pär Ström borde få betalt av alla skitblaskor som tjänar pengar på hans stjärnstatus.

 17. Lars I Says:

  Uppenbarligen är bundlingen av ”Kvinnor och barn” mer befogat än man först kan tro, även vad gäller språkbruk. ”Snoppen” är nog förutom kiss och bajs de mest använda orden i barnkammaren. Förutom i de moderna svenska feministiska genusanalyserna, gjorda med allvarlig min av vuxna vita svenska kvinnor.

 18. UNDRANDE Says:

  ”Ja, vad tänker han göra med sin penis?”
  Han får lov att göra precis vad han vill med sin penis, däremot skulle jag rekommendera hans penis att undvika fittor som Goncharik.

 19. Backlash Says:

  Vad ska Lövén göra med sitt organ?

  Ja, han kan väl i god vänsterfeministisk anda olla hela patriarkatet?

 20. Joakim Says:

  Sigmund Freud hade visst delvis rätt i sin teori om penisavund. Han hade rätt i att vissa kvinnor lider av det, men fel i att alla gör det. Han var väl ungefär lika galen som de kvinnor som verkligen lider av det. En helt annan variant av ”genusvetenskap” 😉

 21. GH Says:

  Wikipedia: ”Enligt Freud upplever en kvinna penisavund under det stadium i hennes psykosexuella utveckling då hon upptäcker att hon saknar en kroppsdel: en penis.”

 22. stefan Says:

  Hon ser sjukt sugen ut!

 23. Lena Says:

  Vad exakt innehåller den här ”könsneutrala lagstiftningen”? Eller enklare vad saknas för att den ska bli könsneutral? Exakt vilka lagar är inte könsneutrala?

  Förutom att ni vill att män automatiskt ska bli vårdnadshavare till barnet som kvinnan blir. Även vid fall när inget äktenskap förekommer (Föräldrabalken).

 24. Lasse Says:

  En feministisk härskarteknik som använts sedan urminnes tider.

  Han k*k är så liten att han………

  Man kan ju vända på saken och säga att Alesia Goncharik f*a är lika stor som de gamla flyghangarerna på Bromma. Att köra in ***** där är som att doppa den i en kopp halvljummen choklad, det känns absolut ingenting. Stackars lilla Alesia som utvecklat sånt manshat och mindervärdeskomplex p.g.a. hennes stora f*a.

  (ironi o spegling)

  ******************

  Man kan ju snudda vid tanken vilken reaktion ovanstående skulle få om manliga politiker skulle börja raljera könsuttryck.

 25. Lasse Says:

  @Lena

  Om du är samma Lena som brukar debattera här så har du fått dina fråga besvarad 2 ggr av mig tidigare.

  Men here we go again:

  ***************

 26. Backlash Says:

  Lena, några exempel:

  •Barnbidraget tillfaller modern.
  •En nybliven moder blir ensam vårdnadshavare om hon är ogift.
  •Kvinnor, men inte män, har rätt till statsbidrag när de organiserar sig (se ovan).
  •Pojkar får omskäras (se ovan).
  •I Socialtjänstlagen (5 kap. 11 §) står det: “Socialnämnden skall särskilt beakta att kvinnor som är eller har varit utsatta för våld eller andra övergrepp av närstående kan vara i behov av stöd och hjälp för att förändra sin situation.” Misshandlade män ska tydligen inte få samma hjälp och stöd från samhället.
  •Grov kvinnofridskränkning. Det finns inget i lagtexten som heter grov manfridskränkning, utan endast grov fridskränkning.
  •Kroppsvisitation av kvinna får utföras och bevittnas endast av annan kvinna. Bägge könen får kroppsvisitera en man.
  •Ett barn vars moder är svensk medborgare får alltid svenskt medborgarskap. Men om fadern är svensk medborgare måste barnet antingen födas i Sverige eller så måste fadern vara gift med modern (Lag 2001:82 om svenskt medborgarskap).
  •Värnplikten är nu borttagen men ända in på 2010-talet hade vi en lagstiftning som tvingade män att ge ett år av sitt (kortare) liv till staten.

  Utöver detta finns ett antal könsneutralt skrivna lagar som i praktiken bara tillämpas mot män, samt en rättspraxis där kvinnor döms till lägre straff än män för samma brott.

 27. barfota Says:

  @Lena
  Kvinnofridslagen kan ju enkelt slopas, alla borde väl ha samma rätt till ”frid” som kvinnor.

 28. Lasse Says:

  Hur var det med lagen (som nyligen kommit till) där man skall prioritera kvinnor vid u-lands bistånd, var det en Svensk lag ?

  Sen finns det ytterliggare en lag som kommit till nyligen och inte finns med i ovanstående filmer.

  (minnet är bra men kort)

 29. UNDRANDE Says:

  Backlash 13 februari 2012 kl. 22:00

  Punkt slut!

 30. David Holman Says:

  Gudrun Schyman håller med mig om att det är dags att satsa på pojkars och mäns skola, hennes svar på mitt påstående om detta var ”absolut”. Kort, koncist.

  Har skrivit lite längre om det här.

  Mina känslor inför Schyman är dock blandade även när hon håller med mig, för hur hade hon tänkt fixa problemet?

 31. Lena Says:

  Lasse:

  ”…så har du fått dina fråga besvarad 2 ggr av mig tidigare.”

  Nej jag har aldrig ställt den här frågan till dig eller Genusnytt tidigare. Ingen har heller tvingat dig att skriva något nu.

  Tror även att klippen hade gjort sig bättre utan att vara i rullande format om en läsaren ska kunna läsa allt lugnt och noggrant.

  Backlash:

  Tack för punkterna. När det gäller kroppsvisitation så vet jag fall där manliga har visiterat kvinnliga. Både tull och polis, så den lagen följs kanske inte så bra. Även om lagen borde vara neutral.

  Likaså att kvinnor blivit förhörda utan något kvinnligt biträde.

  Ja jag kände till det där med att ogifta mödrar blir ensamma vårdnadshavare. Vill alla män som tillfälligt råkar göra någon med barn bli vårdnadshavare ? När så sker. Inte sagt att det gäller alla!

  Barnbidraget borde ju tillfalla den som har vårdnaden. Mannen, kvinnan eller delat. Även om jag tillhör dem som radikalt tycker att folk som skaffar barn borde ha en så pass god ekonomi, att andra inte ska behöva använda skattepengar för deras barn.Det minsta kravet borde åtminstone vara att bidraget är behovsanpassat.

  Barfota:

  Ja frid till alla.

 32. GG Says:

  Mer kön & politik:

  ”Enligt källor till Aftonbladet har vänsterfalangen inom partiet tröttnat på den stora dominansen av män i partitoppen. Jonas Sjöstedt är partiledare, Aron Etzler partisekreterare och under tisdagen väntas Hans Linde få nytt förtroende som gruppledare för Vänsterns riksdagsgrupp.

  Han är nämligen ohotad.

  – Nej, det finns ingen annan kandidat, säger Rosanna Dinamarca, som tidigare vägrade ta platsen som partiets andre vice ordförande.”

  Jamen, vaf.. Hur ska de kunna välja kvinnor till höga poster om de inte ställer upp för val?!?

 33. UNDRANDE Says:

  Lena 13 februari 2012 kl. 23:32
  ”Ja frid till alla.”

  BINGO…..!

 34. Anno Says:

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14361104.ab

  Det är så synd om mannen, nu är har ett offer! Kvinnorna i cafeét är hjältinnor.
  Han får all den hjälp han tänkas vilja ha.

 35. Argus Says:

  När det gäller kritiken mot Stefan Löfvéns felaktiga kön från oförblommerat sexistiska feminister så glömmer man det faktum att personer med korrekt kön (enligt feministiska dogmer) faktiskt tillfrågades först men tackade nej.

 36. Ola Says:

  @Lasse: Det osar så j*vla mycket högerextremism så man blir ju mörkrädd. De var de töntigaste och löjligaste videorna jag sett! jösses vad sjukt.

 37. Hahahah Says:

  Hon är ett fittslem vad annars. Knäckta lilla luder

 38. tenis Says:

  Vilket dekadent land Sverige har blivit. Vidrig nivå (inkl. på denna tråd)

  Tänk om alla feminister gjorde som hon och hoppade av. Men tyvärr är de så mycket smartare än hon. Hade hon läst Machiavellis ”Fursten” (såsom jag minns den) så hade hon fattat vilket korkat strategiskt drag det var att hoppa av partiet. Se bara på feministerna i vänsterpartiet och hur de destruerar det mer än någon annan utifrån. Och det skulle förvåna mig om inte Dinamarca har regelbunden kontakt med Schyman.

 39. UCA Says:

  Förlåt men är Goncharik och Löfven ihop eller varför har hon synpunkter på hans grönsak?

  Se upp Löfven, hell hath no fury…

 40. L.H Says:

  Den största skillnaden på jämstäldister och feminister(de flesta) är att feministerna vill att män och kvinnor ska bli allt mer fientliga mot varandra medan jämstäldisterna vill att fred ska råda mellan könen.

  – Feministiskt självförsvar. Mannen är fienden och den man ska tillintetgöra. Det är inte tänkt som något allmänt självförsvar mot angippare

  – Feministisk porr Jag har inte sätt något och kommer ej se någon. Men vad man märker är att feministerna försöker få kvinnor syssla med sex som ej inbegripper män. Alltså män är så värdelösa och förtryckande att det är fel att ha sex med dem tycker dessa feminister och får nu en massa uppbackning av Sveriges Radio.

  Så fort något betecknas feministiskt kan man utgå ifrån att det är ämnat för att öka kvinnors antipati mot män.

  Vad händer till slut om feministerna lyckas med att skapa mer och mer fientlighet mot män. Jo det som nu håller på att hända mitt framför ögonen på oss:

  Kvinnor betraktar män allmänt med lägre värde i genomsnitt

  Pojkar betraktas som sämre än flickor i skolan och presterar allt sämre.

 41. Jørgensen Says:

  Nu förstår jag. Det är inte främst män feminister hatar utan deras snoppar. Kollektiv penisavund.

 42. Jämställdhetsfeministern Says:

  Att kommentera kvinnliga politikers könsorgan eller kroppar är ju inget annat än grov sexism. Typiskt för er gubbar och kvinnohatare. Den viktiga frågan i svensk politik är ju vad Socialdemokraternas partiledare gör med sin penis. Precis som Alesia Goncharik säger.

 43. Jämställdhetsfeministern Says:

  DN Kultur förstår att om man vill ha lika rättigheter och skyldigheter för män och kvinnor, så hatar man pyrotekniska DJ-kvinnor med attityd och så borde man ha fötts som kvinna i Afghanistan. Det är ju självklart.

 44. Matte Says:

  @Ola

  ”Det osar så j*vla mycket högerextremism så man blir ju mörkrädd. De var de töntigaste och löjligaste videorna jag sett! jösses vad sjukt.”

  Utveckla gärna, och om du plockar ut texten ur videon vad tycker du om den? Bra eller dåligt?

 45. SilverLewinsky Says:

  Ola,
  Hur kan det kallas högerextremism för att vi män kräver lika rättigheter? Du anser alltså att kvinnor ska fortsätta behandlas fördelaktigare i alla sammanhang, tom inom juridiken?

 46. Lasse Says:

  @Lena skriver:

  ”Tror även att klippen hade gjort sig bättre utan att vara i rullande format om en läsaren ska kunna läsa allt lugnt och noggrant.”

  Ett litet tips, finns en pausknapp

  *************************************************
  @Ola

  ”@Lasse: Det osar så j*vla mycket högerextremism så man blir ju mörkrädd. De var de töntigaste och löjligaste videorna jag sett! jösses vad sjukt.”

  Härskarteknikerna och provokationerna haglar friskt från ”forumtrollen” denna dag *skratt*.

 47. REx Says:

  Sigmund Freud slog huvudet på spiken..

 48. Musse Pig Says:

  Lasse, och det är ju bara den formella diskrimineringen. I praktiken så tillämpar den feministiska lobbyn, med stort inflytande över socialtjänst, polis, rättsväsende, kvinnojourer mm, principen att en kvinna aldrig ljuger. Det räcker inte alltid ens med att en man kan bevisa att han är oskyldig. Principen: ”en kvinna ljuger inte om sådant” väger tyngst. Feminister sitter som nämndemän och dömer på basis av huruvida det känns som att kvinnans vittnesmål var sant.

 49. barfota Says:

  @Lasse & @Musse Pig
  Det ”känns” som ni har rätt 😀

 50. Aktivarum Says:

  Ola:

  ”Det osar så j*vla mycket högerextremism så man blir ju mörkrädd. De var de töntigaste och löjligaste videorna jag sett! jösses vad sjukt.”

  Ja AFA-stenkastning är ju så mycket mycket coolare och det gör ju ingen rädd för det drabbar bara ”onda” människor.

 51. Anonym Says:

  Alesia var igång redan för ganska många år sedan, då hon hyllade slavarbete för män. Jag funderar mer på om hon inte ännu har sökt sig ett riktigt arbete.

 52. Backlash Says:

  Skulle Alesia komma tillbaka till S om partiledaren använde sitt organ till att olla Sverigedemokraternas voteringsknappar i riksdagen? Eller vad är det hans nuvarande kukbruk som hon inte gillar?

 53. barfota Says:

  OT: STOPPA PRESSARNA!
  Cissi Wallin drabbas av plötslig klarsynthet och minnesförlust.
  Vad har hänt med Cissi, börjar hon bli gammal, tantig och religiös eller har hon börjat fundera? Cissi vill ”lyfta” frågan och psykisk ohälsa från en könsfråga till en ungdomsfråga??? Hon tycker till och med att pojkar kan må dåligt och att de leder självmordsstatistiken! Hennes ”glömska” ligger väl i att hon glömde nämna Genusnytt och Pär Ström, den som ständigt och konsekvent har pekat ut och visat vägen för Cissis ”uppenbarelse och klarsynthet”.
  Spola fram till de sista minuterna i programmet.
  Kvällsöppet 2012-02-13

  För en gångs skull får du en jättekram från mig Cissi och tack för att du tog upp det!

 54. UNDRANDE Says:

  Ola 14 februari 2012 kl. 0:38
  ”@Lasse: Det osar så j*vla mycket högerextremism så man blir ju mörkrädd. De var de töntigaste och löjligaste videorna jag sett! jösses vad sjukt.”

  Snarare en och annan vänsterextremist som utger sig för att vara kvinnohatare för att få bloggen framstå som kvinnofientlig.

  Tex signaturen Hahahah 14 februari 2012 kl. 1:08
  ”Hon är ett fittslem vad annars. Knäckta lilla luder.”

  Det var definitivt ingen jämställdist som skrivit kommentaren ovan.

 55. Sötisen Says:

  Kan censurivern, de trötta personangreppen av typen ”kvinnohatare”/”rasist”/”gubbe”, och fixeringen vid att prata om just det biologiska könsorganet på sina medmänniskor, faktiskt bero på att den nu desperata kalkonvänstern börjat inse sin alarmerande avsaknad av sakliga argument?

  För när deras myter och gamla offerfloskler nu löpande punkteras och dekonstrueras, då har ju tillslut stackarna bara sin antidemokratiska censuriver, sin guilt by association, och sina nötta personangrepp kvar. Att desperat klösa sig fast vid. För många av dem är det ju faktiskt frågan om att behålla sin försörjning, sin inkomst.

 56. Matte Says:

  @Rex

  ”Sigmund Freud slog huvudet på spiken..”

  Du menar Sigmund Freud slog kukhuvudet på spiken..

 57. Lars Says:

  Nu har Pär insett att kommentarstrådarna inte är särskilt framgångsrik reklam för hans verksamhet. Tänkte skriva igår att snart kommer det bli ändring på det. Känn stödet ”fancluben”.

 58. En klarsynt läsare Says:

  ”Lars”,

  Blogginfestering av troende feminist, under växlande pseudonym, som i brist på sakliga argument försöker smutskasta Pär/jämställdisterna/bloggen tex. genom att leka *kvinnohatare/patriarkatet/rasist*, genom sin kommentar. Det är verkligen ingen nyhet här. Sådana stackare har, förgäves, då och då, kampanjat, kommit och gått, här på bloggen under många år.

  Feministiska troll, helt enkelt. Som försöker fula ut bloggen. Håll ögonen öppna =)

 59. Kivi Says:

  Naturligtvis är det unga kvinnors rätt att ge igen för hundratusentals år av förtryck! Det har vi lärt dem redan från dagisåldern.

 60. AnnanDan Says:

  Jag tror Alesias utspel handlar om PTH eller PTV. Självklart måste en ledare för arbetarrörelsen har PTV.
  Skulle han ha PTH är han en klassförrädare.

  Visst är det härligt med fullblodsdårar som inte skäms att visa upp sig?

 61. Jocke Says:

  Bara vi slipper få reda på vad Alesia Goncharik gör med sin fiskluktande lilla mutta så är jag glad…

 62. Valeria Says:

  Angående Löfvéns penis så tycker jag att han för det första borde ge den ett namn, så att han enklare kan referera till den. Det måste framgå för väljarna att han pratar om sin egen penis och inte någon annans. Jag skulle även kunna tänka mig att han skulle kunna dekorera den på något roligt sätt. Det behöver inte vara något märkvärdigt, det skulle räcka med att han målar öga, öga, näsa, mun med en bläckpenna.

 63. Lorem Ipsum Says:

  @Valeria, och sen ska han sy upp en kostym till den. Du förstår vad mallig den skulle bli då 🙂

 64. Aktivarum Says:

  Lars

  ”Nu har Pär insett att kommentarstrådarna inte är särskilt framgångsrik reklam för hans verksamhet.”

  Varifrån kommer alla stolpskott som inte ens har koll på den grundläggande nybörjarkunskapen inom det område de vill diskutera?

  Kommentatorstrådar har aldrig haft som syfte att göra reklam för nånting. Deras syfte är feedback!

  Man klipper inte gräs med ett glas öl!

 65. Deniz Tek Says:

  Bra iakttagelser, Pär Ström! Kör hårt – du behövs.

 66. Leffe Says:

  Etta J säger(13 februari 2012 kl. 20:51)
  Att män borde ha urringningar vid..snorren!
  För då kan man se hur olika mäns snoppar ser
  ut.Precis som med kvinnliga urringningar vid brösten!
  Nu ser man inte särskilt mycket av brösten även om det
  är urringat.Det är snarare det ”kittlande” som det handlar om då.
  Sen springer män ”topless” också,i små badshorts på stranden.
  Så Etta J får tänka på det ”Kittlande”.Så kanse det löser sig?
  Annars rekommenderar jag gayporn.Så lovar jag att Etta med
  vänninor får en helkväll när det gäller mäns sexuella organ.
  Garanterat..

 67. Musse Pig Says:

  Hahaha…avhoppad sossekvinna:”…det är vad han (Stefan Löfven)gör med sin snopp som är problemet.”! Obetalbart!

 68. Musse Pig Says:

  När får vi se Stefan Löfven bli offentligt avsnoppad av s-kvinnorna för första gången? Hans uttalande om feminism tyder på att han redan frivilligt låtit sig ”kastreras” i denna fråga.
  Jag har en affärside´: tillverka en minigiljotin i lämplig storlek för avsnoppning och marknadsför den mot en feministisk kundkrets. Jag lovar att den skulle bli årets julklapp. Iallafall inom mediaetablissemanget och i synnerhet på Södermalm i Stockholm.

 69. Anders Senior Says:

  Jag har skrivit detta förut, men det tål att upprepas.
  Det är stor skillnad mellan jämställdhet och feminism!

  Ta er tid och läs länken nedan, feminismens egen guru Valerie Solanas kortvariant med förslag på hur hennes manifest strategiskt skall genomföras, och jämför med hur samhället ser ut idag.

  Kallar man sig för feminist, och vägrar ta avstånd från Valerie Solanas och hennes SCUM borde man vara åtalbar!

  http://www.fajaf.com/lokalt/solanas.html

 70. Alesia Goncharik och Stefan Löfvens penisförvandling - En Elak Jävel Says:

  […] Precis som Pär Ström undrar jag vad som hänt om en man sagt motsvarande om en nyvald kvinnlig politiker. Exempelvis om en man undrat vad Centerns Annie Lööf ska göra av hennes fitta. Lästips och andra kanske relaterade inlägg: […]

 71. UNDRANDE Says:

  @Aktivarium: ”Man klipper inte gräs med ett glas öl!”

  Kan man klippa gräs med två glas öl då?
  Kan man röka gräs utan något glas öl?
  Kan man dricka ett glas öl utan att behöva klippa gräs?
  Kan man skriva en kommentar utan att någon som precis druckit ett glas öl verbalt klipper till en?
  Bara undrar.

 72. St. Augustine Says:

  Och vad skall den lilla tjejer göra med sin vagina? Lösa problem eller skapa mera problem?
  Hur löser man problem med sitt könsorgan? 🙂

 73. Kjell Alsetun Says:

  Intervjuaren frågar Alesia Goncharik, som var med i Mona Sahlins ungdomspanel och lämnade socialdemokraterna med hänvisning till att partiet var ”gubbigt och gammalt”:
  ”- Är det mindre gamgubbe över honom (Stefan Löfven)?” och
  ”- Men är det mindre gubbigt?”

  Alesia väljer då att bl.a svara:
  – Det är inte att han är man med penis som är problemet. Osv.

  Min reflektion:
  Gubbar (män) har penis. Det är väl bra att Alesia inte ser det som ett problem att Stefan Löfven är man? Hon är istället inriktad på att se hur han kommer att agera som partiledare. Se resultatet av vad han kommer att göra som partiledare och sedan analysera detta. Hon vill inte döma ut Stefan Löfven i förskott bara för att han är man och har en penis, dvs. inte är kvinna. Det ser jag som positivt. Inget att klanka på som Pär Ström gör.

 74. Vad gör han med penis? « skvitts Says:

  […] Jag säger som Pär: “Vad är det som har gått snett i Sverige när personer som är aktiva i politik och samhällsdebatt uttrycker sig på det här viset i Sveriges kanske mest seriösa radioprogram? Något är ju sjukt, måste man konstatera. Rejält sjukt. Tänk om en manlig politiker uttalade sig om en kvinnlig politikers könsorgan i P1 Morgon…” Läs hela hans inlägg. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: