HON ljög om våldtäkt – HAN miste 2,5 år

by


Ett tillfälligt möte blev till en flera år lång mardröm för den 30-årig norrmannen ovan. Det började den 10 september 2009 med att polisen plötsligt kom och tog honom.

Jag blev chockad. Jag fick sitta i förvar i mer än ett halvt dygn innan jag ens fick veta vad det gällde”, säger han.

Det visade sig att mannen var anklagad för en brutal våldtäkt på en kvinna som han hade träffat på ett uteställe.

Saken aktualiseras nu av att domen har kommit. Men den avser inte mannen – utan kvinnan. Hon har dömts till en månads ovillkorligt fängelse (och ytterligare fem månader villkorligt) samt 116.000 kr i skadestånd.

Det har nämligen visat sig att kvinnan hade diktat upp anklagelsen. Orsaken var att hon var rädd för att hennes sambo skulle bli arg för att hon haft sex med en annan. Det könsliga umgänget var alltså frivilligt, vilket kvinnan nu erkänt.

Den anklagade mannen har drabbats hårt av det hela. ”Jag har tappat 2,5 år av mitt liv”, säger han.

Till att börja med blev han utan jobb i fyra månader. ”Jag har stått i ett bås. Det har gått en massa rykten, och jag har stött på många hinder”. Han berättar också att han har varit förhindrad att söka en hel rad jobb i det offentliga.

”Det var bara att ge upp de jobb jag var intresserad av”, säger han.

Mannen är glad över att kvinnan nu har blivit dömd, men tycker att 1 månads fängelse är för lite. Han säger:

”Vilka signaler sänder det? Jag själv riskerade tre års fängelse. Domen borde varit hårdare, för att visa att man inte gör sådant.”

Det slutade väl den här gången – även om priset blev högt. Men tänk om kvinnan inte nämnt för sina väninnor att hon ljugit? Hur hade det slutat då? Slutar alla sådana här fall lyckligt?

Falska anklagelser om våldtäkt är ett viktigt samhällsproblem som det nästan inte talas någonting om. Det är närmast tabu att ta upp saken. Kanske för att det nästan alltid är män som drabbas?

För att undvika missförstånd vill jag understryka att jag betraktar våldtäkt som ett mycket grovt brott, som tyvärr är alldeles för ofta förekommande. Men det är en annan diskussion, som är väl belyst i samhällsdebatten. Denna blogg belyser den obelysta halvan av genusfrågan.

Läs mer här. Tack för tipset, J, GenusNytts rapportör i Norge.

För övrigt, avdelning humor: Se här en rolig film om en kväll på krogen – i omvända världen (klicka nedan). Tack för tipset, Christoffer!

Annonser

39 svar to “HON ljög om våldtäkt – HAN miste 2,5 år”

 1. Jämställdhetsfeministern Says:

  Det här skulle knappast ha kunnat hända i Sverige. Här har tillräckligt många politiker, poliser, åklagare, advokater och domare fått feministisk utbildning som visar att en kvinna aldrig ljuger om att hon blivit våldtagen.

  Det är svårt att förstå att det ens är möjligt, men norska kvinnor lever faktiskt under ett än mer kvävande förtryck än Sveriges kvinnor. Detta fall är ett tydligt exempel på det.

 2. Matte Says:

  Falsk anklagelse bör ju ge ungefär samma straff som själva brottet, om inte mer i ett sånt här fall. Förstöra ett liv och sätta igång en process som kostar en massa pengar och ger upphov till lidande i onödan.

  Vad kostar hela kalaset i pengar?

  Hur mäter man det lidande och de möjligheter som förstörts för offret?

  Vilka problem ger detta de som faktiskt blivit utsatta för våldtäkt?

  Någonting för feminister att problematisera månne?

 3. Pontus Says:

  @ Jämställdhetsfeministern
  Du glömde nämna att det är patriarkatets fel att kvinnan var tvingad att ljuga bara för att hon vart otrogen.

 4. Man & Woman United Says:

  Rättsstatens vänner Rättsrapporten Felaktigt dömda säger haÖver 1000 felaktigt dömda har drabbats i Sverige. Vem tar ansvar? JK,riksåklagaren,grundlagen,regerings formen, ansvarigt utskott/- minister eller HD?

  #Varför dröjer regeringen i feminismens saudiarabien med införande av Resningskommissioner som finns i Norge! Krav och åter krav på reformering av rättsväsendet ska formuleras och framföras Nu till respektive lands styre!

  Varför är inte könsneutral lagstiftning obligatorisk i jämställda länder!

  Vad hade hänt den oskyldigt dömde killen om inte lögnerskan krypit till korset och erkänt?

  Vad anser kvinnor i Samhället om lögnerskan i inslaget som urholkar det sista som finns kvar av medborgarnas förtroende för rättsväsendet i respektive land. Det är absurt att ovan brott dessutom får straff rabatt pga kön. Lögnerskan ska sitta av full straff tid på 2,5år.

  # instämmer med brotts offret: Vad sänder det för signaler till medborgarna,är detta ett rättvist Samhälle? Skulle inte tro det.

  Varför finns det en medveten politisk vilja att inte göra något åt samhällsproblematiken med havererande rättsstater pga urspårad radikalfeminism… Är det rädsla,politiskt spel och eller pengar¿¿

  Helene Bergman är orolig för sin son ska råka ut för något liknande. Detta är både Göran Perssons verk från 90talet och nuvarande regerings ansvar att ta itu med.

  Dessutom,Vad har anklagelserna mot assange för symbolik att utlösa protester jämfört under den långa arabiska våren?

  ”Jag riskerar helt medvetet förtroendet för rättsväsendet” – DN.SE
  24 dec 2006 JK Göran Lambertz efter avgångskraven: Då min kritik mot domstolarna har fog för sig är den värd att
  http://www.dn.se/debatt/jag-riskerar-helt

 5. Påläst Says:

  OT: Alla män är onda, alla kvinnor är goda.

  ”Kathy Coy blev vän med 21-åriga Jamie Stice på Facebook. Enligt åklagaren lurade Coy ut kvinnan genom att säga att de skulle shoppa men i stället sköt hon henne med en elpistol, skar av hennes pulsåder och skar ut hennes ofödda son ur hennes mage.”
  ”Pojken överlevde och bor nu med sin pappa.”

  http://www.expressen.se/nyheter/hon-mordade-gravid-kvinna—skar-ut-barnet/

 6. bograhn Says:

  Jag träffade en kvinna på krogen, vi tillbringade natten ihop och på morgonen efter sa hon vid frukosten: ”Om du ber mig gå innan jag vill nu på förmiddagen så anmäler jag dig för våltäkt”. Men en råbarkad feminist skulle aldrig erkänna att kvinnor gör sånt. Men är jag ensam? Fram med fler ex!

 7. igor Says:

  Jag önskar att den där humor filmen var verklighet, livet hade varit så mycket enklare då.

 8. Patrik S Says:

  När män har tillfälligt sex med kvinnor är det tyvärr viktigt att använda skydd. Och då menar jag inte kondomer utan inspelningsbar media.

 9. Markus Says:

  Jag och mina vänner bandar ALLTID våra ”One-Night-Stands” .

  Använd era mobiltelefoner. Det är den billigaste livförsäkring ni kan få.

 10. s Says:

  En kvinna påstår vara med barn med den här skådisen, och han svarar visserligen lite brutalt men ändock… Kanske något man kan nämna på den här bloggen?

  http://www.dagensmedia.se/nyheter/tv/article3421088.ece

 11. Man & Woman United Says:

  @ Patrik S

  Ligger mycket i det du säger. Samtyckes debatten och hela jämställdhetsdebatten är radikalfeministiskt utspårad. Samtyckes kontrakt kan misstolkas och riskera hamna under sexköps brott.

  @ Bo Grahn

  Finns bara ett konkret val att bli homosexuell för att slippa bli oskyldigt anmäld och ge sig in i könskriget mot radikalfeministerna.
  Not! Kärleken övervinner allt t.o.m känslomässigt störda tjejer som inte har en aning om vilken skada deras anmälningar medför på en kille.

  Ett Samhälle byggt på rädsla och hat mellan män och kvinnor, det är vackert!

  ”Vilken tur att min äldsta son är gift”
  http://www.newsmill.se/artikel/2011/02/11/feministerna-i-assange-h-rvan-g-r-v-ld-p-feminismen

 12. Joakim Says:

  Du hade aldrig behövt säga vad du tycker om våldtäkt. Låt dig inte bli så förnedrad av antijämställdisternas halmdockor. Hur hemskt det än är är en falsk anklagelse alltid lika allvarlig enligt mig.

  För övrigt: Humor? Inte särskilt roligt. Kvinnorna betedde sig illa medan männen inte krävde någonting. Det där klippet påminde mest om Egalias döttrar. Pär brukar vara väldigt uppmärksam på vad som är feministisk indoktrinering och vad som är oppositionell upplysning, så jag är lite förvånad faktiskt.

 13. Ulf Says:

  Vem bryr sig? Han valde själv att blanda sig med bimboskräpet, således är han själv medvållande. Jag lider inte med män/killar som själv svansar efter bimbopacket, en del slipper undan, en del råkar träffa fel kärring, självförvållat, svårare än så är det inte. Vill man lukta på fiddelittan får man vara beredd ta konsekvenserna också. Eller låta bli kräken och umgås med polarna i stället. Skandinaviska kvinnor = värsta sortens slampaktiga kvinnor som vandrar på denna jorden.

 14. Sanna D Says:

  Man undrar ju hur många liknande fall det finns?

  Nu erkände kvinnan att hon ljugit. Men hur många gör det i liknande situationer? Hur vanligt är det att brottslingar (som ju faktiskt kvinnan är i det här fallet) erkänner såvida de inte blir överbevisade. Kanske 5%?

  Då är det ju enklare att inte erkänna och låta mannen ta smällen. Speciellt när risken att själv bli straffad för att ha ljugit är minimal. Oftast skrivs ärendet bara av. Eller så ger det ett lågt straff som i det här fallet 1 månads fängelse.

  Det ska man jämföra det mer straffvärdet för våldtäkt som kan vara upp till 10 års fängelse. Det är i nivå med mord.

 15. lars Says:

  ulf
  ”Skandinaviska kvinnor = värsta sortens slampaktiga kvinnor som vandrar på denna jorden.”

  jag håller inte med man kan inte dra alla över en kant finns hur mycket bra tjejer som helst .

  visst finns det många som man tycker är tråkiga och har en osund inställning men det finns av båda kön och det fina är att man har ett val man behöver inte umgås med dom .

  angående oskyldigt dömda för våldtäkt så kommer jag ihåg 2 olika den ena var ungefär samma som beskrevs i inledningen killen fick sitta i 18 månader innan tjejen erkände att hon ljugit för hon var rädd vad pojkvännen skulle säga .att hon erkände hade att göra med att det var slut med pojkvännen.

  den andra killen fick sitta hela tiden enligt honom oskyldigt dömd men man ska nog komma ihåg att i fängelset är all oskyldiga om dom får säga det själva

 16. Sanna D Says:

  @Ulf:

  Han valde själv att blanda sig med bimboskräpet, således är han själv medvållande. Jag lider inte med män/killar som själv svansar efter bimbopacket

  Jag förstår inte vad du menar? Vad är det för fel på att vi kvinnor (nåja, vissa iaf!) är sexuellt frigjorda och tycker om att ha sex?

  Så länge man tar ansvar för sina handlingar så är det väl inget fel att vilja ha sex ofta och med många?

  Däremot att som kvinnan i artikeln anmäla någon för våldtäkt för att ”hon var rädd för att hennes sambo skulle bli arg för att hon haft sex med en annan” är ju däremot vidrigt och sjukt egoistiskt. Tyvärr bjuder det statsfeministiska rättsväsendet i Sverige in till just sådant beteende. Och *det* måste det bli en ändring på. Men *inte* på att kvinnor ska tillåtas vara sexuellt frigjorda.

 17. mille Says:

  ”Skandinaviska kvinnor = värsta sortens slampaktiga kvinnor som vandrar på denna jorden.”

  Polisen borde inte bli så förvånade som de blivit när väldigt många killar i 20-årsålder åker fast när de köper dessa rumänskor som säljs 6 timmar om dagen utomhus i Göteborg när det är den inställningen som florerar.

 18. Valeria Says:

  Jag motsäger inte att falska våldtäktsanmälningar förekommer, men min personliga uppfattning är att diskussionen kring dessa är nästan omöjlig att föra.

  Anledningen är att det tenderar att rendera i en ytterlighetsdebatt där den ena sidan hävdar att det är alldeles för svårt att få någon dömd för våldtäkt, medan den andra sidan hävdar motsatsen, och sedan spårar debatten ur.

  Problemet är att båda sidorna har delvis rätt. Det är knappast djärvt att påstå att det finns våldtäktsoffer som inte vågar gå till polisen. Jag tror dock inte att det beror på rädsla för polisen, utan snarare den rättsliga processen som följer förutsatt att anmälan leder till åtal. Och även om rättvisa, i rättslig mening, tillsist skipas så finns det åtaliga vittnesbörder om hur psykist påfrestande det är att vara målsägande vid en våldtäktsrättegång.

  Sedan finns problemet med falska anmälningar, där i huvudsak män av olika anledningar blir anklagade för brott som de faktiskt inte har begått. Huruvida alla som blir falska anklagade är män ska jag låta vara osagt, men jag har aldrig hört talas om sådana anklagelser mot en kvinna. Överhuvudtaget känner jag inte till särskilt många våldtäktsfall där kvinnor varit förövare.

  Hursomhelst, att anklaga någon för våldtäkt på falska grunder är allvarligt, då det kan få enorma konsekvenser för personen i fråga, och därför är det av vikt att man kommer till rätta med falska anklagelser. Men tyvärr så är frågan bekymmersam i många hänseenden. Läggs för stort fokus på att avslöja falska anklagelser så kommer det sannolikt innebära att faktiska förövare går fria, medan en lagändring som gör det lättare att få någon dömd skulle innebära att laglydiga personer hamnade bakom lås och bom.

  Balansgången är oerhört svår och det viktigaste är att inte låsa sig vid en ståndpunkt, utan att man försöker att tillämpa någon form av pragmatik.

 19. Tortured Says:

  Att män falskanklagas för våldtäkt är tyvärr ingenting nytt.
  Långt ifrån.

  Klicka på mitt namn för att läsa mer…

  Vad gäller ”avdelningen humor”, så har jag svårt att se det humoristiska i videoklippet, även om jag förstår att klippets ”poäng” är att vända på de traditionella könsrollerna.

  Vari ligger skillnaden mot hur det fungerar i Sverige, förutom möjligen att män här oftare dricker öl och kvinnor oftare drinkar?

  I Sverige kan mycket väl:
  * kvinnor bjuda män på drinkar
  * män dansa ihop (inte minst homosexuella)
  * män ge kvinnor örfilar, varvid endast burop hörs
  * kvinnor nypa män i baken, utan någon reaktion från någon
  * män tveka inför att följa med en kvinna hem från ”krogen”
  * m.m.

  Vad är eg. nytt med klippet?
  Jag upprepar: så fungerar ju redan Sverige!

 20. lars Says:

  valeria
  ”Balansgången är oerhört svår och det viktigaste är att inte låsa sig vid en ståndpunkt, utan att man försöker att tillämpa någon form av pragmatik”

  jag minns ett talessätt (hellre fria än fälla ) så jag sökte på det och hitta detta
  ”Inom svensk rättsskipning brukar ofta framhållas vilka höga krav vi har på rättssäkerhet och hur viktigt det är för ett rättssamhälle att ställa höga krav på bevisning och bevisvärdering. Man brukar säga att det för fällande dom krävs att den åtalades skuld står bortom allt rimligt tvivel och att det är bättre att nittionio skyldiga går fria än att en oskyldig blir dömd. Svea Hovrätts friande av Christer Pettersson i Palmemålet är ett exempel på denna goda svenska rättstradition”

  så tydligen sågs det än gång i tiden som viktigt att inte oskyldiga dömdes.
  vad jag mer tycker är hemskt är att undomar ska behöva känna att dom måste spela in om dom har sex för framtida skydd mot anklagelser för våldtäkt.

 21. David Holman Says:

  @Valeria
  Det förekommer nog falska våldtäktsanmälningar mot kvinnor från män. Grejen är bara den att om du som man försöker hävda att en kvinna våldtagit dig så blir du skrattad åt då man inte anser att en kvinna kan våldta en man.

  Problemet med falska våldtäktsanmälningar mot män är skapat från tanken att kvinnor är de svaga i samhället och att som svaga så måste de ha extra skydd (kvinnofridslagen bla) och man tar således deras ord för att så är fallet. Det kommer också ifrån dålig forskning som påstår att 1/4 kvinna i sitt liv blir våldtaget vilket bara inte stämmer men detta får polisen att anta att varje kvinna som kommer in och anmäler våldtäkt talar sanning.

  ”det är alldeles för svårt att få någon dömd”
  Detta påstås utan att ha någon som hellst kunska. Att få någon dömd för något alls är extremt svårt och ska så vara för vi måste vara säkra på vår sak. Att bevisa att två personer haft sex med varandra bevisar inte våldtäkt i sig och BÖR inte leda till en fällande dom då det måste vara bortom rimliga tvivel. BDSM har kunnat hävdas i vissa fall som friande men HD har sagt att lättare misshandel är okej men över det går gränsen, samma gräns som för syskon och vänner (professionella sporter får grovt misshandla då de har läkare och vet vad de gör).

  Vad man vill göra genom att göra det lättare att döma någon är att tvinga den åtalade att bevisa sin oskuld vilket är extremt svårt och ibland även omöjligt.

  Idag finns det fall där man tagit kvinnans ord med mer tyngd utan att någon bevisning i fallet. Ord står mot ord och då ska ingen (utom poliser, ordningsvakter och väktare) ha mer vikt och det ska bli en friande dom, detta, som sagt, sker inte alltid vilket är felet med dagens rättsväsende.

  Varför fälls folk där ord står mot ord? För att kvinnans ord väger tyngre tack vare hon anses vara svagare och värd att skydda. Finns uttalanden som styrker detta som jag ska leta upp.

 22. Gunnar (D.U.) Says:

  Vid falsk anklagelse borde ju straffskalan vara den samma som för det brott man falskanklagar någon för, tycker jag!
  Måste väl vara det enda rimliga att koppla straffet för falskanklagan till straffskalan som den falskanklagade riskerar att dömas efter!
  Är ju lite skillnad om man falskanklagar någon för snatteri eller för våldtäckt!

 23. Valeria Says:

  @lars

  Jag har inget att invända mot utgångspunkten att det är bättre att en skyldig person går från, än att en oskyldig blir satt i fängelse. Och jag håller fullständigt med dig i resonemanget angående ungdomar (bortsett från att det kan sägs gälla människor generellt). Anledningen att det har blivit på det viset är att man har försökt komma åt ett problem, men misslyckats fatalt. Tanken var säkert god, men tyvärr så kan en åsna begripa att lagstiftningen ställer till problem.

  Hur man än vänder och vrider på situationen så kommer man utifrån rådande rättspraxis alltid hamna i en situation där gärningsmannens skulle på ett eller annat sätt måste ställas utom allt rimligt tvivel. Det enda sättet att komma bort från problemet vore en kovändning modell värre, där rättssamhället skulle måsta utgå från principen att någon är skyldig till motsatsen är bevisad. Och då skulle det bli fullkomligt kaos i rättssystemet.

 24. 50/50 Says:

  En lösning skulle kunna vara att man dömde alla män kollektivt för våldtäkt. Det är ju trots allt en yttring av patriarkatet som alla män är skyldiga till och ingen skulle ju då kunna försöka kunna komma undan med att säga att offret ljuger. Glöm inte att alla män är potentiella våldtäktsmän!

 25. Joakim Says:

  Ulfs kommentar är ärligt talat…pinsam, och förtjänar inte ens något svar. Är det verkligen samma Ulf som brukar hänga här eller är det bara en antijämställdistisk infiltratör?

 26. Ulf Says:

  Lycka till med ert krälande i stoftet som dörrmattor åt våra rara ”damer”. Min sympati får ni aldrig på det viset. Att sånt som inlägget handlar om kan hända när ni leker med elden kan väl knappast komma som nån överraskning. Ni kräver bojkott av företag som diskriminerar er, men märkligt nog ingen bojkott av skandinaviska ”kvinnor”? Då får ni stå ert kast med. Svårare än så är det inte.

 27. Man & Woman United Says:

  @ sanna säger

  Tyvärr bjuder det statsfeministiska rättsväsendet i Sverige in till just sådant beteende. Och *det* måste det bli en ändring på. Men *inte* på att kvinnor ska tillåtas vara sexuellt frigjorda.

  Word!

 28. Freja Says:

  Håller med Joakim, onödigt att lägga energi på Ulfs uppenbart kvinnofientliga kommentar. Men för att lägga någon energi på det så måste jag ändå påpeka att det är kul att Ulf tror att endast skandinaviska kvinnor falskanmäler och dessutom att ALLA skandinaviska kvinnor falskanmäler och att alla är slampor, vad nu det innebär? Har vi inte kommit längre än att tycka att kvinnor som har sex är horor?

  Och att säga att killen får skylla sig själv är mansfientligt.

 29. Man & Woman United Says:

  @ Lars Joakim Ulf Sanna Gunnar mfl

  Varför finns inte rättsprincipen ställt utom allt rimligt tvivel kvar i domstolarna,varför gäller hellre fälla än fria i brottmål med feministisk lagstiftning,varför finns det över 1000 oskyldigt dömda i sverige,varför stoppades svts dokumentär könskriget,varför utreds inte rapporten ”felaktigt dömda” varför införs inga resningskommissioner,varför kallas sverige för feminismens saudiarabien,varför pratar ingen om Institutet om Rasbiologi(myrdal och socialdemokraterna) i Uppsala och varför är eva lundgrens forskning ”slagen dam” högst operativ i svensk rättsstat på daglig basis? Varför tiger alldeles för många trots 30 år efter radikalfeminismens början på hjärntvätt? Ligger det i svenskens natur att vara feg, tiga och inte göra motstånd? (Andra världskriget)

  # Höger vänster Politiker riksdag och regeringar har medvetet släppt in könskrigs ideologin samt genusforskning baserat på scum. Det i sin tur styr rättsstaten och nu haverererar skiten när medborgarna underifrån tappar förtroende för en av hörnstenarna i demokratin. Men politiker och strateger är smartare än så de har en baktanke med den medvetna viljan till psykologiskt inbördeskrig/könskrig för att driva utvecklingen framåt. Höger vs vänster extremism,tankesmedjor,rika mot militanta afa,vänster intellektuella månne? Båda använder radikalfeminism som vapen. Vad är då syftet med att slakta sina egna medborgare likt fundamentalistiska ledare koordinera självmordsbombare? De båda extrema flankerna vill inget hellre än att piska upp stämningar och gömma sig bakom folket i mitten. För att inte tala om känslostyrda ledare bakom hetsandet mellan fundamentalister och edl. Ingen har begripit varför moderaterna driver den radikalfeministiska linjen? Får de stora grupper kvinnliga väljare? Däremot att männen flyr,men till vad? Handlar det om pengar,skapandet av jobb,brist på politiska visioner. Kontroll och övervakningssamhälle. Eller förakt för svaghet, svaga män? Det om något är farscism.

  Återigen kärlek och vetenskap är det enda som kan besegra cynism och hat.

  Att te x muslimska kvinnor och män har rätt att frigöra sig och träffa vem de vill i Sverige,att markera för SAP att könsneutral lagstiftning kommer krävas av folket och de dessvärre inte kan gå emot folket i ett tredje val av förlust,att (M) spelar dubbel spel och blir avslöjade med sin ytliga och cyniska vurm för statsfeminism vilket blir deras fall. Att fler kvinnor som Sanna och Valeria behövs för att göra dessa sjuka cyniker besvikna genom att ej besvara könskrigs hetsen utan klokt genomskåda situationen och inse betydelsen att kampen för män och kvinnor handlar om att förenas istället för bli splittrade.Radikalfeministerna är bara en bricka i ett större spel,

  Att krav ska framföras till regering och riksdag om könsneutral lagstiftning och införande av Resningskommission. Om radikalfeminister feminister myndigheter mfl motsätter sig dessa krav och demonstrationer kommer processen bara påskyndas vilket välkomnas. Politikers huvuden kommer rulla i takt att män och kvinnor öppet debatterar och formulerar kraven om könsneutral lagstiftning.

  Make love not gender war

 30. Fjodor Says:

  Jämställdhetsfeministen: Du är äcklig. Inte för att du är en kärring, utan för dina äckliga tankar. Får åt helvete.

 31. Valeria Says:

  @Fjodor

  Är du medveten om att Jämställdhetsfeministern ägnar sig åt ironi?

 32. Joakim Says:

  @Man & Woman United
  Skummade mest igenom din smörja. Anklagar du mig för att vara feminist när jag ger mitt hejhjärtade stöd till GenusNytt, då är du antingen ett troll eller i total avsaknad av läsförståelse. Du hade lika gärna kunnat anklaga Hitler för att vara sionist.

 33. Fjodor Says:

  Valeria: Då är hon ett äckligt troll utan liv.

 34. Joakim Says:

  @Man & Woman United
  Om jag har missförstått dig så ber jag på förhand om ursäkt för mina hårda formuleringar, annars står jag fast vid det om du inte kan citera var jag förnekar mansdiskrimineringen.

  @Fjodor
  Jag föreslår att du lämnar vår rörelse om du inte accepterar ironi inom den och dessutom är så pass grov i käften. Jämställdhetsfeministern är en av våra allra mest älskade jämställdister (läs: antifeminister) i kommentarsfälten och är här för att stanna.

 35. Carl Says:

  Bevisbördan i våldtäktsfall är löjlig och helt baserad på statsfeminismen (som PK-pressen helt förnekar existerar).

  Fysiska bevis? Glöm det. Kvinnan påstår ju att en man har gjort något mot henne så vi måste tro på henne. Inte så att kvinnor någonsin ljuger…

  Ännu värre är om du blir anklagad för ha våldtagit ett barn, då är du så körd att det finns inte, oavsett hur skyldig du är. Man tror att lagen i Sverige fungerar bättre än i många andra länder, men det är sånt här som bevisar att vi lever i någon pervers stenålder.

 36. bob Says:

  Sad story

 37. Tortured Says:

  För mer info om falska våldtäkter, klicka på mitt namn här ovan.
  Hur många fler falskanklagade män behöver Sverige 2012 AD?

 38. I.L. Says:

  Konstigt att så få blir dömda för sexuella övergrepp mot barn om man tittar på alla anmälningar om det är så som Carl skriver att det räcker med en anklagelse så är man körd.

  Konstigt att mitt fall las ner när jag blev våldtagen av två män som tonåring eftersom det endast var ord mot ord och ingen teknisk bevisning, det är inte så lätt att åka dit som alla säger! Mitt lades ner väldigt tidigt och då räknades jag ändå som barn eftersom jag var 14.

 39. sofiacapel Says:

  Fjodor: Jag gissar att ”hon” är en ”han”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: