För iPhone, iPad, Android och Kindle
Nu kan du köpa ”Mansförbjudet” som e-bok, och läsa den omedelbart. Den finns hittills för två plattformar: Android-telefoner och läsplattan Kindle.
Här kan du köpa ”Mansförbjudet” i elektronisk version hos brittiska Amazon, här hos amerikanska Amazon. Om du inte har Kindle kan du här ladda ned en gratis tillämpning som gör att du kan använda din Android-telefon för att läsa e-böcker avsedda för Kindle. Och här är en tillämpning som gör att du kan läsa e-böcker avsedda för Kindle i iPhone eller iPad. Alltså kan du få ”Mansförbjudet” i din telefon eller iPad redan idag för totalpriset 7,99 pund eller 13,38 dollar!
När Apple har godkänt ”Mansförbjudet” kommer den att finnas även i iBookstore.
I vanlig pappersversion kan boken exempelvis beställas hos Adlibris och CDON (direktlänkar) för ca 100 kronor inklusive moms och frakt.
24 september 2012 kl. 12:15
Kindle, vad bra! Ska genast uppdatera mina kontokortsuppgifter så att jag kan köpa din bok och Oscar Schwartz av svenska massmedier ihjältigna ‘Swedish Erotica’.
24 september 2012 kl. 12:22
Mansförbjudet på Engelska?
24 september 2012 kl. 12:27
Ingen engelsk version är för närvarande påtänkt. Innehållet i boken är starkt inriktat på svenska förhållanden.
24 september 2012 kl. 12:34
Nedladdat och klart att börja läsa genast, Kindle är en fantastisk pryl!
24 september 2012 kl. 12:41
PärStrom:
Fast det är många inom MRM som redan skriver om Svenska förhållanden eftersom Sverige politiskt ofta hålls fram som ett positivt exempel utomlands.
http://aktivarum.wordpress.com/2012/07/08/feministisk-sexism-mot-man-misandri-placerar-sverige-pa-den-politiska-varldskartan/
24 september 2012 kl. 13:56
Bashflak:
Kul – du kan väl återkomma med reflektioner när du har läst!
24 september 2012 kl. 13:58
@Aktivarum
Intressant. Ska fundera på detta.
24 september 2012 kl. 19:32
Jag läste precis inledningen och hittade en tveksamhet där. Det är visserligen inte ämnet för boken, men eftersom det nämns i boken vill jag ändå kommentera det.
I en liknelse påstås att Carl XII startade ett anfallskrig, men det var ju faktiskt grannländerna som oprovocerat förklarade Sverige krig år 1700.
Enligt wikipedia: Kriget startade när en allians bestående av Danmark-Norge, Sachsen-Polen och Tsarryssland förklarade krig mot det svenska stormaktsväldet, och startade en trefaldig attack mot Holstein-Gottorp, svenska Livland och svenska Ingermanland.
Vad Carl XII gjorde, som vissa idag vill kalla ‘anfallskrig’ var att ta kriget till fiendens land, i stället för att sitta i hemlandet och vänta. Precis som USA gjorde i andra världskriget.
25 september 2012 kl. 9:21
Har snart läst ut kindle-exet. Det är tung läsning, men det är avsikligt, förstår jag. 🙂
När man betraktar hela boken sammantaget, är det rätt patetiskt hur Kawa Zolfagary i debatten på TV4 tog upp exemplet med pojkflickor och ‘flickpojkar’ som ett ‘bevis’ på att boken inte klarar av att hålla sig till formell diskriminering. Just den passagen kommer ju efter de 12 faktaspäckade kapitlen, som närmast dränker läsaren i exempel på uttalad diskriminering. Kapitel 13 heter ju ‘Reflektion’, och påståendet föregås av ”Faktum är att jag tror att det många gånger är lättare för kvinnor att ge sig in på manliga domäner än tvärtom.” Det presenteras alltså inte ens som ett faktum, utan som författarens egen reflektion.
Reflektionen är dessutom nödvändig, och innehåller viktiga argument, t.ex.:
Just detta sluttande plan framträder väldigt tydligt i boken, där det tycks anses fullständigt självklart att det främjar jämställdheten att hjälpa kvinnor, även inom områden (som ett antal exempel visar) där kvinnor redan är jämställt representerade, eller till och med har fördel.
25 september 2012 kl. 16:39
Har precis läst det som var upplagt på webben. Föredömligt sakligt och koncentrerat.
Jag hakade också upp mig på beskrivningen av Karl XII. Tyvärr är svenska historien ett område som i likhet med jämställdheten är utsatt för politiskt färgade tolkningar för att passa det politiskt korrekta.