”Mansförbjudet” – nu som e-bok för telefon och läsplatta

by

För iPhone, iPad, Android och Kindle

Nu kan du köpa ”Mansförbjudet” som e-bok, och läsa den omedelbart. Den finns hittills för två plattformar: Android-telefoner och läsplattan Kindle.

Här kan du köpa ”Mansförbjudet” i elektronisk version hos brittiska Amazon, här hos amerikanska Amazon. Om du inte har Kindle kan du här ladda ned en gratis tillämpning som gör att du kan använda din Android-telefon för att läsa e-böcker avsedda för Kindle. Och här är en tillämpning som gör att du kan läsa e-böcker avsedda för Kindle i iPhone eller iPad. Alltså kan du få ”Mansförbjudet” i din telefon eller iPad redan idag för totalpriset 7,99 pund eller 13,38 dollar!

När Apple har godkänt ”Mansförbjudet” kommer den att finnas även i iBookstore.

I vanlig pappersversion kan boken exempelvis beställas hos Adlibris och CDON (direktlänkar) för ca 100 kronor inklusive moms och frakt.

Annons

10 svar to “”Mansförbjudet” – nu som e-bok för telefon och läsplatta”

 1. Bashflak Says:

  Kindle, vad bra! Ska genast uppdatera mina kontokortsuppgifter så att jag kan köpa din bok och Oscar Schwartz av svenska massmedier ihjältigna ‘Swedish Erotica’.

 2. Peter Benenson Says:

  Mansförbjudet på Engelska?

 3. ParStrom Says:

  Ingen engelsk version är för närvarande påtänkt. Innehållet i boken är starkt inriktat på svenska förhållanden.

 4. Bashflak Says:

  Nedladdat och klart att börja läsa genast, Kindle är en fantastisk pryl!

 5. Aktivarum Says:

  PärStrom:

  Fast det är många inom MRM som redan skriver om Svenska förhållanden eftersom Sverige politiskt ofta hålls fram som ett positivt exempel utomlands.

  http://aktivarum.wordpress.com/2012/07/08/feministisk-sexism-mot-man-misandri-placerar-sverige-pa-den-politiska-varldskartan/

 6. ParStrom Says:

  Bashflak:
  Kul – du kan väl återkomma med reflektioner när du har läst!

 7. ParStrom Says:

  @Aktivarum

  Intressant. Ska fundera på detta.

 8. Bashflak Says:

  Jag läste precis inledningen och hittade en tveksamhet där. Det är visserligen inte ämnet för boken, men eftersom det nämns i boken vill jag ändå kommentera det.

  I en liknelse påstås att Carl XII startade ett anfallskrig, men det var ju faktiskt grannländerna som oprovocerat förklarade Sverige krig år 1700.

  Enligt wikipedia: Kriget startade när en allians bestående av Danmark-Norge, Sachsen-Polen och Tsarryssland förklarade krig mot det svenska stormaktsväldet, och startade en trefaldig attack mot Holstein-Gottorp, svenska Livland och svenska Ingermanland.

  Vad Carl XII gjorde, som vissa idag vill kalla ‘anfallskrig’ var att ta kriget till fiendens land, i stället för att sitta i hemlandet och vänta. Precis som USA gjorde i andra världskriget.

 9. Ulf T Says:

  Har snart läst ut kindle-exet. Det är tung läsning, men det är avsikligt, förstår jag. 🙂

  När man betraktar hela boken sammantaget, är det rätt patetiskt hur Kawa Zolfagary i debatten på TV4 tog upp exemplet med pojkflickor och ‘flickpojkar’ som ett ‘bevis’ på att boken inte klarar av att hålla sig till formell diskriminering. Just den passagen kommer ju efter de 12 faktaspäckade kapitlen, som närmast dränker läsaren i exempel på uttalad diskriminering. Kapitel 13 heter ju ‘Reflektion’, och påståendet föregås av ”Faktum är att jag tror att det många gånger är lättare för kvinnor att ge sig in på manliga domäner än tvärtom.” Det presenteras alltså inte ens som ett faktum, utan som författarens egen reflektion.

  Reflektionen är dessutom nödvändig, och innehåller viktiga argument, t.ex.:

  Problemet med gränsdragning kommer förstås som ett brev på posten. En liten öppning för undantag i ett regelverk skapar lätt ett sluttande plan där allt fler företeelser anses passa som undantag, och så är grundprincipen snart åsidosatt.

  Just detta sluttande plan framträder väldigt tydligt i boken, där det tycks anses fullständigt självklart att det främjar jämställdheten att hjälpa kvinnor, även inom områden (som ett antal exempel visar) där kvinnor redan är jämställt representerade, eller till och med har fördel.

 10. Erik Says:

  Har precis läst det som var upplagt på webben. Föredömligt sakligt och koncentrerat.

  Jag hakade också upp mig på beskrivningen av Karl XII. Tyvärr är svenska historien ett område som i likhet med jämställdheten är utsatt för politiskt färgade tolkningar för att passa det politiskt korrekta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: