Kicki Danielsson spelar ut k-kortet

by

Artisten Kicki Danielsson har åtalats misstänkt för narkotikasmuggling, med anledning av att tullen hittade ett paket med 240 narkotikaklassade tabletter som hon beställt.

I tingsrätten frikändes Danielsson. Men åklagaren överklagade, och nu ska saken upp i hovrätten.

Att åklagaren överklagade kommenterar Kicki Danielsson så här:

De vill ha någon som bär hundhuvudet, det är för att jag är känd och kvinna”.

Hmmmm… Har du något belägg för det där sista, Kicki? Eller försöker du bara dra nytta av ditt kön? Eller har du helt enkelt blivit hjärntvättad av decenniers feministiska utmålande av kvinnor som ständiga offer, så att det blivit ett spår i huvudet (på dig precis som på så många andra)?

Öppen fråga: Är det någon som tror att rättsväsendet hade gett en mildare behandling till en man som gjort samma sak?

Läs mer här. Tack för tipset, AV!

För övrigt: Fredrik Sahlin skriver på Aftonbladet Kultur:

Jag skriver en hel del om dagens enkönade filmstöd i boken ”Mansförbjudet”.

27 svar to “Kicki Danielsson spelar ut k-kortet”

 1. Camilo Gyllbäck Says:

  Kvinnor som alltid spelar på K-kortet kommer ständigt att vara förlorare. Precis som alla människor egentligen som inte kan ta ansvar utan skyller på andra.

 2. Urban Says:

  Intressant med de här manliga filmarna; deras ivriga påhejande av feminismen börjar bita dem själva i häcken nu. De får väl skola om sig!

 3. Jämställdhetsfeministern Says:

  Feministisk forskning har ju tydligt visat att om en kvinna anklagas för att ha begått ett brott eller ett misstag, så är det bara för att hon är kvinna. Kvinnor drabbas alltid värst.

 4. dolf Says:

  @Camilo Gyllbäck
  Word!

 5. Hjalmar Says:

  @Jämställdhetsfeministern
  …och det är patriarkatets fel!

 6. ParStrom Says:

  @Urban
  Väl talat. Undrar hur lång tid det kommer att ta innan män på fler områden upptäcker att deras feministiska övertygelse kommer tillbaka och biter dem i häcken.

 7. Urban Says:

  @Pär

  Det kan bli roligt att följa hela spektaklet då bollen uppenbarligen är satt i rullning. Så mycket för deras feminismvurmande – det man sår får man ju som bekant skörda.

 8. ParStrom Says:

  @Urban
  Draksådd. Som man bäddar får man ligga.

 9. Vinklingen Says:

  08-215216

  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/103935?programid=1272

 10. Hjalmar Says:

  http://feministisktperspektiv.se/
  handlar veckans (låsta) omröstning om:
  ”Kristina Hultman skriver i DN att feminismen i Sverige håller på att marginalisera sig själv. Håller du med?”
  Ja: 13%
  Nej: 76%
  Delvis: 10%
  Resultatet är talande… Feminismen i Sverige har kört av vägen för länge sedan, men gasar sig djupare ned i gyttjan. Tack för det!

 11. Tommy Says:

  Viktig sak fra Norge. Lovforslag vil gi mødre rett til å nekte fedre all omsorg uten dom:

  http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Selvjustis-som-lovforslag-7018281.html

 12. Kjell-Olof Says:

  Jag tycker två saker angående detta med Danielsson:
  1. What the fuck har lagen och samhället med hennes drogköp att göra! Det var ju för personligt bruk och sådant ska vara tillåtet. Staten borde staffas för att ha stiftat lagen, inte Danielsson.

  2. Antingen är hon dum som tror vad hon tror eller smart pga det hon hävdar. Dum eftersom det i så fall bevisar saken eller smart eftersom kvinnor i offerroll slipper lättare undan.

  Straffet Danielsson borde få är inte för smugglingsförsöket utan för att ha ofredat jämställdheten och min lunch med ett profeministiskt uttalande.

  Modereringsorsak: Åsikter om drogpolitik bör hållas utanför Genusnytt, då denna inte på minsta sätt är kopplad till jämställdhet.

  – Admin

 13. Nova Says:

  Typiskt! Det var såklart en kvinnohatande åklagargubbe som överklagade.

 14. Argus Says:

  Kikki Danielsson tänker jag inte kritisera då jag tycker att hon är illa behandlad av rättsindustrin. Problemet med de unga, kvinnliga regissörerna är att de gör samma film. De gör lite mer påkostade versioner av Bullens brevfilmer allihop. Det må väl vara hänt, men problemet är att dessa ”fina” (de får ofta goda recensioner trots att de i regel är ganska taffliga) bullenfilmer nio gånger av tio går med förlust: För få går och ser dem helt enkelt.

  Så resultatet av satsningen på kvinnliga regissörer blir stora kostnader samt att man dränerar biograferna på publik.

 15. Joakim Steneberg Says:

  Visst borde Kicki Danielsson som både kändis och kvinna fått åtalseftergift? Det fick väl Gudrun Schyman, i skattemålet bl.a.? 😦
  Eller vad säger jämställdhetsfeministern?

 16. AV Says:

  Nova: Typiskt! Det var såklart en kvinnohatande åklagargubbe som överklagade.

  Värre än så. Åklagare i målet är Ann-Charlotte Bålman. Således en ”könsförrädare” enligt gängse feministisk retorik. Hon formligen hugger en syster i ryggen och är patriarkatets lakej.

  Eller så gör hon sitt jobb…

 17. Korvnisse Says:

  Är det inte ett faktum att män får hårdare straff än kvinnor? Vem tusan kommer undan med att ha så många tabletter på sig om inte just kvinnor.

 18. Torbjörn Says:

  Vad ska man ha filmstöd för? Vilka andra industrier får hela sin produktutveckling betald av staten? Ingen. Samma regler borde ju gälla för filmindustrin som för alla andra industrier, att man får stå för sina egna kostnader för att utveckla och producera nya produkter. Finns ingen anledning att just filmindustrin ska ha en särställning.

 19. Carl Says:

  Kikki har ju gång på gång uttalat sig om sin usla självkänsla så självklart handlar det återigen endast om självömkan. Hon skyller allt som är fel i hennes liv på andra och har alltid gjort det, det är en del av hennes identitet helt enkelt. Feminismens pålagda offerkofta legitimerar det tyvärr.

 20. Hjalmar Says:

  @Torbjörn 13:18 *applåd*
  Instämmer, staten har uppgifter så det räcker.

 21. dolf Says:

  Vill registrera att jag håller med Kjell-Olof på punkt 1, och är oense med admin om modereringen, även om jag, baserat på hans motivering, har en viss förståelse för hans handlande. Jämställdheten har sin grund i, enligt mitt sätt att se på det, respekten för individen och individens fria val. Och Kjell-Olofs åsikt om staten och drogpolitiken har därför i förlängningen en anknytning till jämställdhet, även om kopplingen inte är uppenbar.

 22. Robin Says:

  @Tommy

  Skrämmande nyhet. Som tur i oturen kommer förslaget från Vänsterpartiets norska motsvarighet, ytterkantspartiet SV. Ytterligare ett tecken på att den tongivande delen av den skandinaviska vänstern inte vill ha jämställdhet utan bara fler fördelar för kvinnor.

 23. Robin Says:

  Angående Kikki så reagerar jag med en suck. Offerkofta på.

 24. Tommy Says:

  Robin:

  Godt poeng!

 25. Claes-Peter Says:

  Jag hade en arbetskamrat som var engagerad i samhällsfrågor, humanist som lutade en hel del åt vänster. Hon började arbeta ideellt som s.k. medborgarvittne på polisen – och fick snart sin världsbild ställd på ända. Vid ett tillfälle slog en yngling sönder ett stort skyltfönster inför massor av vittnen, men när polisen haffade honom skrek han att de var nazister och rasister, och att han var oskyldig. Och han beskyllde polisen för att misshandla honom, trots så inte skedde.

  Det har varit extremt framgångsrikt att spela kortet ”medlem i utsatta och svaga grupper” en lång tid nu – så helt naturligt apar feministerna efter.

  Kicki och Lotta har varit på löpsedlarna för skvallertidningarna i flera decennier nu – i och för sig en prestation. Lotta hade sitt nyhetsvärde genom sitt omväxlingsrika sexliv, och Kicki körde med sina ”svåra sjukdomar” – fast man fick aldrig grepp om vad det var. Det visade sig ju, att det var grav alkoholism, eventuellt ett blandmissbruk med läkemedel.

 26. Joakim Says:

  Straffrabatten, Kicki. Den kvinnliga straffrabatten!

 27. Jämställdhetsfeministern « Toklandet Says:

  […] Det kommenterade inlägget […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: