Känd författarinna sågar kvinnojourer

by

Ingrid Carlqvist bloggar intressant med fyra videofilmer där man kan se författaren Erin Pizzey såga kvinnorjoursrörelsen, så som den kommit att utvecklas. Erik Pizzey kallas kvinnorjourernas moder… Se här. En bit ned (du ser filmerna). Undrar du vad för kritik Pizzey har? Tja, tänk på hur det är i Sverige. ROKS… Män är djur…

PS: För undvikande av ev missförstånd: Jag är positiv till idén om kvinnojourer. Men negativ till den vändning de kommit att ta. Och så konstaterar jag att det behövs mansjourer också – ett starkt försummat område.

Kvinnorjourerna måste göra rent hus med manshatet hos sin personal. Och det krävs öppenhet avseende verksamhet och ekonomi, med vederbörlig granskning, av kvinnojourer så snart de får någon form av offentligt stöd.

4 svar to “Känd författarinna sågar kvinnojourer”

  1. Liberal Says:

    Sanningen är nog att när vi vill sponsra kvinnojourer, så sponsrar vi i realiteten ett klientel politiska aktivister: sjukligt hatiska kommunistsuggor.

    En god tanke, som groteskt fördelas. Demokratin sätts ur spel.

  2. morrhugg Says:

    Ingrid är skön, jag gillar hur hon står upp för de som inte kan själva, och hur hon skiner med lykta på orättvisor. Pizzey verkar ju ha en del skinn på nästan också, intressanta filmer.

  3. Harriet Egedius Says:

    I Norge är det numera lagfästat att män som misshandlas psykiskt och fysiskt av närstående kvinnor ska ges samma stöd som de utsatta kvinnorna. I vårt västra grannland blundar man inte för de psykiskt och fysiskt våldsamma kvinnorna.

  4. morrhugg Says:

    I Norge har man sedan 1987 haft behandling för personer som slår sin partner.. i Sverige är det däremot otänkbart då det har aktivt motarbetats av ROKS som influerat riktningen som landet antagit. Istället för att hjälpa till att faktiskt lösa problemet, så plåstrar de om de som lider och utan behandlning så förlänger man ju bara problemet. Man drar ut på det och försäkrar att nästa person som råkar ut för denna våldsamma partner får ”nöjet” att åka på samma verbala och fysiska våld..

    Jag har ingen respekt för de som agerar på detta sätt.

Lämna en kommentar